Finn billige fly til Paris

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Paris (PAR)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Paris

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Paris fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Paris Charles de Gaulle flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Paris

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Paris Charles de Gaulle flyplass (CDG)

Vanligvis er flyvninger til Paris fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Paris Charles de Gaulle, som i gjennomsnitt koster 1 438 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Paris koster i gjennomsnitt kun 1 188 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember19 % dyrereDet koster ca. 1 714 kr for flyvninger til Paris fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember264 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Paris fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Paris?

Høysesong i kjærlighetens by er sen vår, tidlig høst og de varme, herlige sommermånedene. Da er det mange som tar fly til Paris for å vandre nedover Champs-Élysées i solen. Det er ofte dyrest å booke billett i juli og desember, men bestiller du to måneder i forveien har du gode muligheter til å finne billige flybilletter til Paris.

Hvilken flyvning til Paris er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Paris for 432 kr/person, noe som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Paris. Du kan finne den billigste prisen til Paris fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Paris?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Paris. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 197 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Paris i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 222 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Paris?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Paris på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 455 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Paris med en prislapp på kun 569 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Paris?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Paris fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 1 460 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er fredag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 662 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Paris?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Paris, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 460 kr. Å fly til Paris kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger på kvelden er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 2 090 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Paris?

Paris Charles de Gaulle flyplass, Paris Beauvais flyplass eller Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Paris.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Paris?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Paris, med en gjennomsnittspris på 1 597 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Paris

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Paris som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
13. jul.
03:15Oslo Gardermoen
2t 25m
05:40Paris Charles de Gaulle
20. jul.
06:40Paris Charles de Gaulle
2t 20m
09:00Oslo Gardermoen
1 086 kr
Finn lignende
Ryanair
17. apr.
11:25Oslo Torp Sandefjord
6t 45m
1 stopp
18:10Paris Beauvais
4. mai
04:55Paris Beauvais
5t 55m
1 stopp
10:50Oslo Torp Sandefjord
SWISS
4. mai
05:00Oslo Gardermoen
4t 50m
1 stopp
09:50Paris Charles de Gaulle
14. mai
05:50Paris Charles de Gaulle
10t 15m
1 stopp
16:05Oslo Gardermoen
Lufthansa
22. apr.
12:05Oslo Gardermoen
6t 40m
1 stopp
18:45Paris Charles de Gaulle
2. mai
09:00Paris Charles de Gaulle
8t 40m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
1 069 kr
Finn lignende
Lufthansa
22. apr.
12:05Oslo Gardermoen
6t 40m
1 stopp
18:45Paris Charles de Gaulle
30. apr.
06:05Paris Charles de Gaulle
13t 20m
1 stopp
19:25Oslo Gardermoen
1 137 kr
Finn lignende
Ryanair
17. apr.
11:25Oslo Torp Sandefjord
6t 45m
1 stopp
18:10Paris Beauvais
30. apr.
14:40Paris Beauvais
13t 50m
1 stopp
04:30Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Paris

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Paris, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Norwegian
13. jun.
04:40Oslo Gardermoen
2t 25m
07:05Paris Charles de Gaulle
Ryanair
30. jun.
17:25Oslo Torp Sandefjord
11t 35m
1 stopp
05:00Paris Beauvais
Ryanair
7. mai
04:05Oslo Gardermoen
11t 50m
1 stopp
15:55Paris Beauvais

Hvilke flyselskaper flyr til Paris?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Paris

Skal du fly til Paris fra Oslo, er Norwegian, SAS og Air France populære flyselskap som tar deg direkte til storbyen på 2,5–3 timer. Du har også muligheter for å booke billige flybilletter til Paris hos Ryanair og Finnair. Dersom du skal fly til Paris fra Bergen eller Trondheim, er SAS, KLM og Norwegian ganske populære blant reisende. Du må beregne minst fire timer med mellomlanding. Når du skal bestille billige flybilletter til Paris, må du være oppmerksom på eventuelle kostnader for å sjekke inn bagasje eller velge flysete på forhånd.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen i Paris til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Paris, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fra Charles de Gaulle kan du kjøpe bussbillett for så lite som € 2–6, men reisetiden kan fort ta en time til sentrum. Direktebuss tar cirka 45–70 minutter og koster € 15–25, mens toget bruker 35 minutter og koster fra € 9–10 og opp. Fra Orly tar det cirka 30 minutter med direktebuss, tog og trikk. Trikken koster € 2–3, og direktebussen og toget koster € 5–15. Den billigste bussen koster € 2–3 og bruker én time.

Flyplassen Paris – Beauvais ligger et stykke unna, men til gjengjeld flyr mange lavpriskjeder hit. Det gir gode muligheter for å skaffe seg billige flybilletter til Paris. Det går shuttlebuss til og fra Paris med hyppige avganger, tilpasset flyrutene. Den bruker cirka 1–1,5 time og koster € 15–18. Toget koster cirka € 14–17 inn til Beauvais togstasjon, som ligger 5–6 km fra flyplassen. Ekstra kostnader for reiser til togstasjonen må påregnes. Du kan bruke de samme transportalternativene tilbake igjen til flyplassene.


Populære flybilletter til Paris

Finn dine flybilletter til Paris med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Paris
Raskeste flytid
2t 15m
Billigste pris
1 308 kr
Flyvninger fra Bergen til Paris
Raskeste flytid
2t 20m
Billigste pris
1 486 kr
Flyvninger fra Stavanger til Paris
Raskeste flytid
7t 20m
Billigste pris
1 639 kr
Flyvninger fra Trondheim til Paris
Raskeste flytid
14t 40m
Billigste pris
2 037 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Paris
Raskeste flytid
6t 00m
Billigste pris
2 301 kr
Flyvninger fra Ålesund til Paris
Raskeste flytid
15t 05m
Billigste pris
2 665 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Paris
Raskeste flytid
9t 00m
Billigste pris
4 091 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Paris?

Paris har et velutviklet nettverk med T-bane, tog og buss. Blir du i Paris i mer enn én dag, lønner det seg å kjøpe Paris Visit Pass.

Kortet gir tilgang til ubegrensede reiser i en, to, tre eller fem dager, med priser fra € 12–15 og opp, avhengig av varighet og antall soner. Kortet gir deg frihet til å utforske byens severdigheter i eget tempo. Du kan også booke et kort på nettet før du skal reise til Paris.


Kan man reise til Paris uten pass eller visum?

Du trenger pass for å ta fly til Paris. Til tross for at Frankrike er en del av Schengen-området, må pass fremvises ved alle flyreiser til Paris. I tillegg er det et krav i Frankrike, som i de fleste andre land, at alle skal kunne identifisere seg, og for norske statsborgere er pass den eneste formen for identifikasjon som er godkjent. Det anbefales at reisende undersøker regler og krav på nettsidene til de franske myndighetene før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Paris?

Paris har noe for alle. Utforsk byens historie på slottet i Versailles, se mesterverkene på Musée du Louvre og opplev et forrykende show på Moulin Rouge. Trenger du en pustepause, kan du pakke med deg bagetter og forfriskende drikke, og sette kursen mot Parc Montsouris.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med deg barna på besøk i magiske Disneyland for å få en dag dere ikke kommer til å glemme! Fem forskjellige verdener sørger for mye magi og moro, med show og karuseller, selv for de aller største barna i familien.

Hvor bør jeg shoppe?

Er det noe Paris er kjent for, så er det shopping. En runde på Champs-Élysées er nærmest obligatorisk for shoppingentusiaster, og er du på jakt etter kjøpesenter bør du se nærmere på Beaugrenelle Paris.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det lille nabolaget på bakketoppen, Montmartre, er hjemmet til Sacré-Coeur og et sjarmerende kunstnertorg. I Bastille finner du pulserende natteliv og shoppinggaten rue du Faubourg-Saint-Antoine. Montparnasse derimot, lokker med katakombene og gammeldagse, sjarmerende utekaféer i gaten Boulevard du Montparnasse.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse