Finn billige fly til Paris

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Paris (ORY)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Paris

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Paris fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Paris Charles de Gaulle flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Paris

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Paris Charles de Gaulle flyplass (CDG)

Vanligvis er flyvninger til Paris fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Paris Charles de Gaulle, som i gjennomsnitt koster 1 400 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Paris koster i gjennomsnitt kun 1 157 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember19 % dyrereDet koster ca. 1 669 kr for flyvninger til Paris fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember264 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Paris fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Paris?

Høysesong i kjærlighetens by er sen vår, tidlig høst og de varme, herlige sommermånedene. Da er det mange som tar fly til Paris for å vandre nedover Champs-Élysées i solen. Det er ofte dyrest å booke billett i juli og desember, men bestiller du to måneder i forveien har du gode muligheter til å finne billige flybilletter til Paris.

Hvilken flyvning til Paris er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Paris for 420 kr/person, noe som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Paris. Du kan finne den billigste prisen til Paris fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Paris?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Paris i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 190 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Paris?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Paris på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 416 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Paris utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Paris for 636 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Paris?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Paris på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Paris på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 421 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en fredag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 618 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Paris.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Paris?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Paris på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Paris på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 422 kr. På den annen side er på kvelden det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Paris, med priser som ligger på ca. 2 035 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Paris?

Paris Charles de Gaulle flyplass, Paris Beauvais flyplass eller Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Paris.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Paris?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Paris, med en gjennomsnittspris på 1 554 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Paris

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Paris som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
2. jul.
OSL03:15Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG05:40Paris Charles de Gaulle
15. jul.
CDG10:10Paris Charles de Gaulle
2t 15m
OSL12:25Oslo Gardermoen
1 049 kr
Finn lignende
Norwegian
19. sep.
OSL04:40Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG07:05Paris Charles de Gaulle
22. sep.
CDG07:45Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL10:05Oslo Gardermoen
Norwegian
21. aug.
OSL04:00Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG06:25Paris Charles de Gaulle
28. aug.
CDG07:05Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL09:25Oslo Gardermoen
Norwegian
2. jul.
OSL03:15Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG05:40Paris Charles de Gaulle
12. jul.
CDG06:20Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL08:40Oslo Gardermoen
Norwegian
13. aug.
OSL03:15Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG05:40Paris Charles de Gaulle
29. aug.
CDG07:45Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL10:05Oslo Gardermoen
Norwegian
2. jul.
OSL03:15Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG05:40Paris Charles de Gaulle
5. jul.
CDG06:20Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL08:40Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Paris

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Paris, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Norwegian
21. aug.
OSL04:00Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG06:25Paris Charles de Gaulle
Norwegian
26. jul.
OSL03:15Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG05:40Paris Charles de Gaulle
Norwegian
30. aug.
OSL04:40Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG07:05Paris Charles de Gaulle

Hvilke flyselskaper flyr til Paris?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Paris

Skal du fly til Paris fra Oslo, er Norwegian, SAS og Air France populære flyselskap som tar deg direkte til storbyen på 2,5–3 timer. Du har også muligheter for å booke billige flybilletter til Paris hos Ryanair og Finnair. Dersom du skal fly til Paris fra Bergen eller Trondheim, er SAS, KLM og Norwegian ganske populære blant reisende. Du må beregne minst fire timer med mellomlanding. Når du skal bestille billige flybilletter til Paris, må du være oppmerksom på eventuelle kostnader for å sjekke inn bagasje eller velge flysete på forhånd.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen i Paris til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Paris, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fra Charles de Gaulle kan du kjøpe bussbillett for så lite som € 2–6, men reisetiden kan fort ta en time til sentrum. Direktebuss tar cirka 45–70 minutter og koster € 15–25, mens toget bruker 35 minutter og koster fra € 9–10 og opp. Fra Orly tar det cirka 30 minutter med direktebuss, tog og trikk. Trikken koster € 2–3, og direktebussen og toget koster € 5–15. Den billigste bussen koster € 2–3 og bruker én time.

Flyplassen Paris – Beauvais ligger et stykke unna, men til gjengjeld flyr mange lavpriskjeder hit. Det gir gode muligheter for å skaffe seg billige flybilletter til Paris. Det går shuttlebuss til og fra Paris med hyppige avganger, tilpasset flyrutene. Den bruker cirka 1–1,5 time og koster € 15–18. Toget koster cirka € 14–17 inn til Beauvais togstasjon, som ligger 5–6 km fra flyplassen. Ekstra kostnader for reiser til togstasjonen må påregnes. Du kan bruke de samme transportalternativene tilbake igjen til flyplassene.


Populære flybilletter til Paris

Finn dine flybilletter til Paris med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Paris
Raskeste flytid
2t 15m
Billigste pris
992 kr
Flyvninger fra Bergen til Paris
Raskeste flytid
2t 20m
Billigste pris
1 075 kr
Flyvninger fra Ålesund til Paris
Raskeste flytid
4t 15m
Billigste pris
1 529 kr
Flyvninger fra Trondheim til Paris
Raskeste flytid
5t 05m
Billigste pris
1 736 kr
Flyvninger fra Stavanger til Paris
Raskeste flytid
4t 30m
Billigste pris
2 000 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Paris
Raskeste flytid
4t 50m
Billigste pris
2 521 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Paris
Raskeste flytid
9t 00m
Billigste pris
3 983 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Paris?

Paris har et velutviklet nettverk med T-bane, tog og buss. Blir du i Paris i mer enn én dag, lønner det seg å kjøpe Paris Visit Pass.

Kortet gir tilgang til ubegrensede reiser i en, to, tre eller fem dager, med priser fra € 12–15 og opp, avhengig av varighet og antall soner. Kortet gir deg frihet til å utforske byens severdigheter i eget tempo. Du kan også booke et kort på nettet før du skal reise til Paris.


Kan man reise til Paris uten pass eller visum?

Du trenger pass for å ta fly til Paris. Til tross for at Frankrike er en del av Schengen-området, må pass fremvises ved alle flyreiser til Paris. I tillegg er det et krav i Frankrike, som i de fleste andre land, at alle skal kunne identifisere seg, og for norske statsborgere er pass den eneste formen for identifikasjon som er godkjent. Det anbefales at reisende undersøker regler og krav på nettsidene til de franske myndighetene før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Paris?

Paris har noe for alle. Utforsk byens historie på slottet i Versailles, se mesterverkene på Musée du Louvre og opplev et forrykende show på Moulin Rouge. Trenger du en pustepause, kan du pakke med deg bagetter og forfriskende drikke, og sette kursen mot Parc Montsouris.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med deg barna på besøk i magiske Disneyland for å få en dag dere ikke kommer til å glemme! Fem forskjellige verdener sørger for mye magi og moro, med show og karuseller, selv for de aller største barna i familien.

Hvor bør jeg shoppe?

Er det noe Paris er kjent for, så er det shopping. En runde på Champs-Élysées er nærmest obligatorisk for shoppingentusiaster, og er du på jakt etter kjøpesenter bør du se nærmere på Beaugrenelle Paris.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det lille nabolaget på bakketoppen, Montmartre, er hjemmet til Sacré-Coeur og et sjarmerende kunstnertorg. I Bastille finner du pulserende natteliv og shoppinggaten rue du Faubourg-Saint-Antoine. Montparnasse derimot, lokker med katakombene og gammeldagse, sjarmerende utekaféer i gaten Boulevard du Montparnasse.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse