Finn billige fly til Paris

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Paris

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Paris

Beste pris på enveisbillett

204 kr

Beste pris på tur/retur-billett

516 kr

Raskeste flytid

2t 15m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Paris fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 204 kr (Oslo Torp Sandefjord til Paris Beauvais).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Paris fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 516 kr (Bergen Flesland til Paris Orly).
Den kjappeste flyvningen til Paris fra Norge tar 2t 15m (Bergen Flesland til Paris Orly).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Paris, deriblant Vueling, Norwegian og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Paris

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Paris fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Paris Charles de Gaulle flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Paris

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Paris Beauvais flyplass (BVA)

Vanligvis er flyvninger til Paris fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Paris Beauvais, som i gjennomsnitt koster 1 333 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Paris koster i gjennomsnitt kun 1 537 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli40 % dyrereDet koster ca. 2 987 kr for flyvninger til Paris fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli262 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Paris fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Paris?

Høysesong i kjærlighetens by er sen vår, tidlig høst og de varme, herlige sommermånedene. Da er det mange som tar fly til Paris for å vandre nedover Champs-Élysées i solen. Det er ofte dyrest å booke billett i juli og desember, men bestiller du to måneder i forveien har du gode muligheter til å finne billige flybilletter til Paris.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Paris for 230 kr/person, noe som er 87 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Paris. Du kan finne den billigste prisen til Paris fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Paris i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 732 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Paris på, er ca. 50 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 126 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Paris utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Paris for 516 kr.

Turgåere som er ute etter å nyte en familievennlig dag i naturen bør planlegge å fly til Paris i april, mai og juni når de kan besøke Luxembourghagen og nyte alt parken har å tilby.

Paris Orly flyplass, Paris Charles de Gaulle flyplass, Paris Beauvais flyplass eller Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Paris.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Paris Beauvais flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Paris, med en gjennomsnittspris på 1 671 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Ja, hvis du flyr til Paris Orly i Paris som er den mest tilgjengelige flyplassen med kortest avstand til 16. arrondissement (16,0 km unna).

Med en avstand på 14,2 km er Paris-Le Bourget den flyplassen i Paris som ligger nærmest Paris sentrum.Flotte tilbud på flyreiser til Paris

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Paris som nylig ble funnet av brukere på momondo
Vueling
22. okt.
BGO05:35Bergen Flesland
2t 15m
ORY07:50Paris Orly
26. okt.
ORY02:20Paris Orly
2t 30m
BGO04:50Bergen Flesland
Vueling
15. okt.
BGO05:35Bergen Flesland
2t 15m
ORY07:50Paris Orly
19. okt.
ORY02:20Paris Orly
2t 30m
BGO04:50Bergen Flesland
Vueling
21. sep.
BGO05:35Bergen Flesland
2t 15m
ORY07:50Paris Orly
24. sep.
ORY02:15Paris Orly
2t 30m
BGO04:45Bergen Flesland
Norwegian
13. sep.
OSL04:55Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG07:20Paris Charles de Gaulle
15. sep.
CDG07:45Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL10:05Oslo Gardermoen
Vueling
22. okt.
BGO05:35Bergen Flesland
2t 15m
ORY07:50Paris Orly
26. okt.
ORY02:20Paris Orly
2t 30m
BGO04:50Bergen Flesland
Norwegian
4. sep.
OSL04:40Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG07:05Paris Charles de Gaulle
14. sep.
CDG07:45Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL10:05Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Paris

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Paris, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Vueling
Ryanair
4. okt.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
13t 40m
1 stopp
BVA18:30Paris Beauvais
Norwegian
4. sep.
OSL04:40Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG07:05Paris Charles de Gaulle
Ryanair
5. okt.
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
24t 30m
1 stopp
BVA04:40Paris Beauvais

Hvilke flyselskaper flyr til Paris?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Paris

Hvilke flyselskaper flyr til Paris?

På reiser til Paris fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Air France, Norwegian, Scandinavian Airlines eller KLM. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Norwegian Air International til Paris

Norwegian Air International flyr til Paris ca. 6 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Norwegian Air International, men det er funnet priser helt nede i 1 698 kr fra Oslo Gardermoen til Paris. Norwegian Air International har fått en score på 9,1/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Flyr AS til Paris

E annet populært valg for fly til Paris, er Flyr AS (8,6/10, 3 vurderinger). De fleste flyvninger med Flyr AS som lander i Paris, ankommer fra Oslo Gardermoen, men det finnes 3 flyvninger med Flyr AS til Paris fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Flyr AS på momondo denne uken, lå på 1 004 kr (Oslo Gardermoen til Paris, tur/retur).


Flyplasser nære Paris

Under finner du alle flyplassene i Paris sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Paris fra flyplassen

Fra Charles de Gaulle kan du kjøpe bussbillett for så lite som € 2–6, men reisetiden kan fort ta en time til sentrum. Direktebuss tar cirka 45–70 minutter og koster € 15–25, mens toget bruker 35 minutter og koster fra € 9–10 og opp. Fra Orly tar det cirka 30 minutter med direktebuss, tog og trikk. Trikken koster € 2–3, og direktebussen og toget koster € 5–15. Den billigste bussen koster € 2–3 og bruker én time.

Flyplassen Paris – Beauvais ligger et stykke unna, men til gjengjeld flyr mange lavpriskjeder hit. Det gir gode muligheter for å skaffe seg billige flybilletter til Paris. Det går shuttlebuss til og fra Paris med hyppige avganger, tilpasset flyrutene. Den bruker cirka 1–1,5 time og koster € 15–18. Toget koster cirka € 14–17 inn til Beauvais togstasjon, som ligger 5–6 km fra flyplassen. Ekstra kostnader for reiser til togstasjonen må påregnes. Du kan bruke de samme transportalternativene tilbake igjen til flyplassene.


Populære flybilletter til Paris

Finn dine flybilletter til Paris med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Paris
Raskeste flytid4t 50m
Laveste pris700 kr
Flyvninger fra Stavanger til Paris
Raskeste flytid4t 00m
Laveste pris1 401 kr
Flyvninger fra Trondheim til Paris
Raskeste flytid4t 30m
Laveste pris1 596 kr
Flyvninger fra Bergen til Paris
Raskeste flytid2t 15m
Laveste pris516 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Paris
Raskeste flytid6t 25m
Laveste pris2 189 kr
Flyvninger fra Ålesund til Paris
Raskeste flytid4t 15m
Laveste pris2 422 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Paris
Raskeste flytid5t 00m
Laveste pris6 324 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Paris

Paris har et velutviklet nettverk med T-bane, tog og buss. Blir du i Paris i mer enn én dag, lønner det seg å kjøpe Paris Visit Pass.

Kortet gir tilgang til ubegrensede reiser i en, to, tre eller fem dager, med priser fra € 12–15 og opp, avhengig av varighet og antall soner. Kortet gir deg frihet til å utforske byens severdigheter i eget tempo. Du kan også booke et kort på nettet før du skal reise til Paris.


Visumkrav for Paris

Du trenger pass for å ta fly til Paris. Til tross for at Frankrike er en del av Schengen-området, må pass fremvises ved alle flyreiser til Paris. I tillegg er det et krav i Frankrike, som i de fleste andre land, at alle skal kunne identifisere seg, og for norske statsborgere er pass den eneste formen for identifikasjon som er godkjent. Det anbefales at reisende undersøker regler og krav på nettsidene til de franske myndighetene før avreise.


Start planleggingen av reisen til Paris


De beste tingene å se og gjøre i Paris

Paris har noe for alle. Utforsk byens historie på slottet i Versailles, se mesterverkene på Musée du Louvre og opplev et forrykende show på Moulin Rouge. Trenger du en pustepause, kan du pakke med deg bagetter og forfriskende drikke, og sette kursen mot Parc Montsouris.

Ta med deg barna på besøk i magiske Disneyland for å få en dag dere ikke kommer til å glemme! Fem forskjellige verdener sørger for mye magi og moro, med show og karuseller, selv for de aller største barna i familien.

Er det noe Paris er kjent for, så er det shopping. En runde på Champs-Élysées er nærmest obligatorisk for shoppingentusiaster, og er du på jakt etter kjøpesenter bør du se nærmere på Beaugrenelle Paris.

Det lille nabolaget på bakketoppen, Montmartre, er hjemmet til Sacré-Coeur og et sjarmerende kunstnertorg. I Bastille finner du pulserende natteliv og shoppinggaten rue du Faubourg-Saint-Antoine. Montparnasse derimot, lokker med katakombene og gammeldagse, sjarmerende utekaféer i gaten Boulevard du Montparnasse.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Paris når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Paris, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Paris med denne policyen.

Når alle potensielle Paris flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Paris og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Paris

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Paris

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.