Finn billige fly til Paris

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Paris

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Paris fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Paris Charles de Gaulle flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Paris

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Paris Charles de Gaulle flyplass (CDG)

Vanligvis er flyvninger til Paris fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Paris Charles de Gaulle, som i gjennomsnitt koster 1 479 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Paris koster i gjennomsnitt kun 1 223 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember19 % dyrereDet koster ca. 1 764 kr for flyvninger til Paris fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PARIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember264 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Paris fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Paris?

Høysesong i kjærlighetens by er sen vår, tidlig høst og de varme, herlige sommermånedene. Da er det mange som tar fly til Paris for å vandre nedover Champs-Élysées i solen. Det er ofte dyrest å booke billett i juli og desember, men bestiller du to måneder i forveien har du gode muligheter til å finne billige flybilletter til Paris.

 • Hvilken flyvning til Paris er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Paris for 444 kr/person, noe som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Paris. Du kan finne den billigste prisen til Paris fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Paris?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Paris i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 240 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Paris?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Paris på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 485 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Paris utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Paris for 629 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Paris?

  Paris Orly lufthavn flyplass, Paris Charles de Gaulle flyplass, Paris Beauvais flyplass eller Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Paris.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Paris?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Paris, med en gjennomsnittspris på 1 643 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Paris

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Paris som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
25. nov.
OSL03:30Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG05:55Paris Charles de Gaulle
2. des.
CDG06:35Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL08:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
25. nov.
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
6t 35m
1 stopp
BVA10:25Paris Beauvais
2. des.
BVA03:45Paris Beauvais
11t 25m
1 stopp
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
4. nov.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
23t 25m
2 stopp
BVA04:15Paris Beauvais
7. nov.
BVA11:05Paris Beauvais
16t 25m
1 stopp
TRF03:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
6. okt.
OSL17:30Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
BVA04:50Paris Beauvais
14. okt.
BVA17:55Paris Beauvais
9t 45m
1 stopp
OSL03:40Oslo Gardermoen
Norwegian
7. nov.
OSL03:30Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG05:55Paris Charles de Gaulle
11. nov.
CDG06:35Paris Charles de Gaulle
2t 20m
OSL08:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
6. okt.
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
6t 40m
1 stopp
BVA12:10Paris Beauvais
14. okt.
BVA02:35Paris Beauvais
25t 15m
1 stopp
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Paris

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Paris, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Wizz Air
Wizz Air
17. okt.
TRF12:15Oslo Torp Sandefjord
22t 20m
1 stopp
BVA10:35Paris Beauvais
Ryanair
16. okt.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
21t 00m
1 stopp
BVA03:50Paris Beauvais
Norwegian
3. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
2t 25m
CDG06:55Paris Charles de Gaulle

Hvilke flyselskaper flyr til Paris?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Paris

Skal du fly til Paris fra Oslo, er Norwegian, SAS og Air France populære flyselskap som tar deg direkte til storbyen på 2,5–3 timer. Du har også muligheter for å booke billige flybilletter til Paris hos Ryanair og Finnair. Dersom du skal fly til Paris fra Bergen eller Trondheim, er SAS, KLM og Norwegian ganske populære blant reisende. Du må beregne minst fire timer med mellomlanding. Når du skal bestille billige flybilletter til Paris, må du være oppmerksom på eventuelle kostnader for å sjekke inn bagasje eller velge flysete på forhånd.


Flyplasser nære Paris

Under finner du alle flyplassene i Paris sammen med avstanden til sentrum

Fra Charles de Gaulle kan du kjøpe bussbillett for så lite som € 2–6, men reisetiden kan fort ta en time til sentrum. Direktebuss tar cirka 45–70 minutter og koster € 15–25, mens toget bruker 35 minutter og koster fra € 9–10 og opp. Fra Orly tar det cirka 30 minutter med direktebuss, tog og trikk. Trikken koster € 2–3, og direktebussen og toget koster € 5–15. Den billigste bussen koster € 2–3 og bruker én time.

Flyplassen Paris – Beauvais ligger et stykke unna, men til gjengjeld flyr mange lavpriskjeder hit. Det gir gode muligheter for å skaffe seg billige flybilletter til Paris. Det går shuttlebuss til og fra Paris med hyppige avganger, tilpasset flyrutene. Den bruker cirka 1–1,5 time og koster € 15–18. Toget koster cirka € 14–17 inn til Beauvais togstasjon, som ligger 5–6 km fra flyplassen. Ekstra kostnader for reiser til togstasjonen må påregnes. Du kan bruke de samme transportalternativene tilbake igjen til flyplassene.


Populære flybilletter til Paris

Finn dine flybilletter til Paris med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Paris
Raskeste flytid6t 35m
Billigst pris646 kr
Flyvninger fra Bergen til Paris
Raskeste flytid7t 00m
Billigst pris1 100 kr
Flyvninger fra Trondheim til Paris
Raskeste flytid4t 55m
Billigst pris1 126 kr
Flyvninger fra Stavanger til Paris
Raskeste flytid5t 55m
Billigst pris1 362 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Paris
Raskeste flytid12t 30m
Billigst pris2 008 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Paris
Raskeste flytid6t 05m
Billigst pris2 122 kr
Flyvninger fra Ålesund til Paris
Raskeste flytid6t 30m
Billigst pris2 235 kr

Paris har et velutviklet nettverk med T-bane, tog og buss. Blir du i Paris i mer enn én dag, lønner det seg å kjøpe Paris Visit Pass.

Kortet gir tilgang til ubegrensede reiser i en, to, tre eller fem dager, med priser fra € 12–15 og opp, avhengig av varighet og antall soner. Kortet gir deg frihet til å utforske byens severdigheter i eget tempo. Du kan også booke et kort på nettet før du skal reise til Paris.


Du trenger pass for å ta fly til Paris. Til tross for at Frankrike er en del av Schengen-området, må pass fremvises ved alle flyreiser til Paris. I tillegg er det et krav i Frankrike, som i de fleste andre land, at alle skal kunne identifisere seg, og for norske statsborgere er pass den eneste formen for identifikasjon som er godkjent. Det anbefales at reisende undersøker regler og krav på nettsidene til de franske myndighetene før avreise.


Start planleggingen av reisen til Paris


Hva bør jeg oppleve i Paris?

Paris har noe for alle. Utforsk byens historie på slottet i Versailles, se mesterverkene på Musée du Louvre og opplev et forrykende show på Moulin Rouge. Trenger du en pustepause, kan du pakke med deg bagetter og forfriskende drikke, og sette kursen mot Parc Montsouris.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med deg barna på besøk i magiske Disneyland for å få en dag dere ikke kommer til å glemme! Fem forskjellige verdener sørger for mye magi og moro, med show og karuseller, selv for de aller største barna i familien.

Hvor bør jeg shoppe?

Er det noe Paris er kjent for, så er det shopping. En runde på Champs-Élysées er nærmest obligatorisk for shoppingentusiaster, og er du på jakt etter kjøpesenter bør du se nærmere på Beaugrenelle Paris.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det lille nabolaget på bakketoppen, Montmartre, er hjemmet til Sacré-Coeur og et sjarmerende kunstnertorg. I Bastille finner du pulserende natteliv og shoppinggaten rue du Faubourg-Saint-Antoine. Montparnasse derimot, lokker med katakombene og gammeldagse, sjarmerende utekaféer i gaten Boulevard du Montparnasse.