Hotelltilbud Karibia Dominikanske republikk

Hoteller i Dominikanske republikk

Finn de beste tilbudene på 7 970 hotels i Dominikanske republikk

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Dominikanske republikk

Leter du etter en by å besøke i Dominikanske republikk? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
485 kr - 1 653 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I DOMINIKANSKE REPUBLIKK San Rafael del Yuma 41 % billigere Hoteller i San Rafael del Yuma er de billigste i Dominikanske republikk med en gjennomsnittspris på kun 485 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I DOMINIKANSKE REPUBLIKK Bayahibe 100 % dyrere Bayahibe har de dyreste hotellene i Dominikanske republikk med rom som har en gjennomsnittspris på 1 653 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I DOMINIKANSKE REPUBLIKK Punta Cana 85 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Punta Cana enn noen annen by i Dominikanske republikk

Populære byer i Dominikanske republikk

Bestill et av de beste tilbudene Dominikanske republikk som tilbys på disse populære stedene

Dominikanske republikk reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Dominikanske republikk

Når er det billigst å besøke Dominikanske republikk?

Med en prislapp på kun 1 493 kr per natt i gjennomsnitt, er september den billigste måneden for hotellovernattinger i Dominikanske republikk. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Dominikanske republikk er mars.

Hvor i Dominikanske republikk velger de fleste å overnatte?

Dominikanske republikk er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Punta Cana.

Hvilken by i Dominikanske republikk har de dyreste hotellrommene?

Bayahibe er den dyreste byen for hotellovernattinger i Dominikanske republikk. Prisen per natt ligger på 1 653 kr og er 100 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Dominikanske republikk.

Hvilken by i Dominikanske republikk har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Dominikanske republikk er Santo Domingo. Med en gjennomsnittspris på 379 kr per natt, er Santo Domingo ca. 81 % billigere enn andre byer i Dominikanske republikk.


Oppdag disse regionene i Dominikanske republikk

Finn det perfekte området i Dominikanske republikk for den neste reisen din
Hotelltilbud Karibia Dominikanske republikk