Hoteller i Dominikanske republikk

Finn tilbud på 2 617 hoteller i Dominikanske republikk

Dominikanske republikk
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

De beste hotellene i Dominikanske republikk

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Dominikanske republikk
Pris
kr1276
kr4783
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Dominikanske republikk

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Dominikanske republikk

Pris

551 kr–2 096 kr

BILLIGSTE BY I DOMINIKANSKE REPUBLIKKHigüey52 % billigereHoteller i Higüey er de billigste i Dominikanske republikk med en gjennomsnittspris på kun 551 kr per natt
DYRESTE BY I DOMINIKANSKE REPUBLIKKPunta Cana45 % dyrerePunta Cana har de dyreste hotellene i Dominikanske republikk med rom med en gjennomsnittspris på 2 096 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I DOMINIKANSKE REPUBLIKKPunta Cana83 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Punta Cana enn noen annen by i Dominikanske republikk

Ting å gjøre i Dominikanske republikk


Hoteller i populære byer i Dominikanske republikk

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Dominikanske republikk, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Dominikanske republikk

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dominikanske republikk
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
91 %forventet prisnedgang
46 %forventet prisøkning

Pris

170 kr–3 344 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 345 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 614 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Dominikanske republikk

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Dominikanske republikk

Laveste hotellpris

225 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort

Gjennomsnitt antall netter på opphold

9 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Dominikanske republikk funnet siste 7 dager er 225 kr/natten. Denne prisen fås hos Bavaro Green.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Dominikanske republikk(8,4/10 rating - basert på 2 363 anmeldelser).
I gjennomsnitt bor gjester 9 dager når e bor på i Dominikanske republikk. Gjennomsnittprisen for 9 dager i Dominikanske republikk siste uken er 17 829 kr.

Informasjon om opphold i Dominikanske republikk

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Dominikanske republikk

Hvilke byer i Den dominikanske republikk er det best å bo i?

Den dominikanske republikk er en av de mest foretrukne karibiske destinasjoner. Punta Cana er en av byene hvor du kan bo når du besøker landet. I dette tilfellet kan du bo på Barceló Bavaro Palace, et av de populære hotellene i Den dominikanske republikk for familieferier, store møter og parreiser. Hotellet har velutstyrte rom med regndusj, iPod-dokk og velutstyrte balkonger. Du kan også oppleve utmerkede spabehandlingsfunksjoner, vannsport og bryllupspakker. Hotellet er også et ideelt sted fordi det ligger i nærheten av Bavaro Beach, Palma Real Shopping Village, Aromas Museum og mer. På denne måten har du dusinvis av steder å utforske under oppholdet. Offentlig transport er tilgjengelig i Punta Cana, men den ideelle måten å utforske byen på er til fots. Hvis du ønsker å utforske steder utenfor hotellet ditt, tilbyr de fleste steder shuttle-tjenester kombinert med inngangsbillett.

Hva er de beste tingene å gjøre i Den dominikanske republikk?

Som et populært turistmål har Den dominikanske republikk et bredt spekter av turistattraksjoner. Du vil også finne billige hoteller i den dominikanske republikk som Caribe Deluxe Princess, som er ideelt for turister på et stramt budsjett. Du kan være blant hundrevis av turister på Punta Cana sin strender. Byens offentlige strand på landets østlige spiss er ideell for vannsport som kajakkpadling og surfing. Hvis du liker eventyr, kan du dra nytte av områdets flystripe som bringer deg til de beste golfbanene. Du kan også besøke Scape Park i nærheten og nyte zipline-turer og kjøreturer på sanddyner. Du kan også besøke Santo Domingo, landets hovedstad, for en flott opplevelse. Den populære byen er hjem til den første katedralen på den vestlige halvkule og Museum of the Royal Houses. Den koloniale byen har også steder, som Plaza de la Cultura, som representerer Den dominikanske republikks rike kultur.

Hvilke byer i Den dominikanske republikk har det beste utelivet?

Foruten de magiske stedene du kan besøke, har Den dominikanske republikk også mye moro å tilby. Enda bedre er det at de fleste hoteller i Den dominikanske republikk er beleilig plassert i sentrum av byene, så du vil ha en flott sjanse til å få en smakebit på landets uteliv. Punta Cana er et populært turistmål, som garanterer en livlig opplevelse. Du kan finne de beste stedene å spise og feste med dine kjære i denne byen mens du sosialiserer med nye mennesker. Byen passer for reisende på alle budsjett og byr på noe for alle smaker. Mens du er der kan du bo på hoteller som Sanctuary Cap Cana. Du kan også besøke Coco Bongo, som har flere live show og akrobater og kunstnere som kan underholde deg. Du kan nyte den nyeste musikken, deilig snacks og gode cocktailer. Punta Cana er også hjem til restauranter som serverer deg deilige måltider. Matkulturen er enkel og sunn, da den tilberedes med naturlige og næringsrike ingredienser. Noen av de populære matvarene inkluderer sancocho, Moro, locrio, og mangu.

Hvilke byer i Den dominikanske republikk har mest historie og kunst?

Den dominikanske republikk er rik på kunst og historie. Santo Domingo er hjem til kjente museer og kunstneriske institusjoner i landet. National Biennial of Visual Arts finner sted på slutten av året på Museum of Modern Art. Du kommer til å nyte kunst i form av grafiske verk, skulpturer, keramikk, plastikk, malerier, og video her. Du må forvente å betale en inngangsbillett på museet, spesielt hvis du ønsker en guidet tur. Hvis du er en historieentusiast, kan du gå gjennom Colonial District, besøke Alcazar de Colon, og gå langs Calle El Conde for å besøke Columbus Square. Samana i Den dominikanske republikk er kjent som den siste plassen Christopher Columbus besøkte i den nye verden. Det er en pen og historisk by som ligger langs Northern Samana Bay. Du kan bestille hoteller i Den dominikanske republikk, for eksempel Crowne Plaza, som er et ideelt sted for overnatting på grunn av sin nærhet til ulike historiske steder. De fleste av disse attraksjonene holder åpent gjennom store deler av året, slik at du kan besøke stedene når som helst. Du må forvente å betale en liten avgift.

Når er det billigst å besøke Dominikanske republikk?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Dominikanske republikk er mars. I gjennomsnitt koster det kun 170 kr per natt i mars. Den dyreste måneden for overnattinger i Dominikanske republikk er oktober.

Hvor i Dominikanske republikk velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Punta Cana enn noen andre byer når de reiser til Dominikanske republikk.

Hvilken by i Dominikanske republikk har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 1 250 kr per natt er Puerto Plata den dyreste byen for hotellovernattinger i Dominikanske republikk. Gjennomsnittsprisen på 1 250 kr er ca. 33 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Dominikanske republikk har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Dominikanske republikk, bør du vurdere å bo i Las Terrenas. Ifølge dataene våre er Las Terrenas den billigste byen å overnatte i ved reiser til Dominikanske republikk, med en gjennomsnittspris på 230 kr per natt, som er 51 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dominikanske republikk fra hoteller?

Antall tilbydere fraDominikanske republikk hoteller er 16 411 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dominikanske republikk fra hoteller sist?

Priser for Dominikanske republikk fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Dominikanske republikk

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Dominikanske republikk

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Dominikanske republikk gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Dominikanske republikk som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Dominikanske republikk?

momondo finner et flott sted å bo i Dominikanske republikk ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Dominikanske republikk på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.