Hotelltilbud Dominikanske republikk

Hoteller i Dominikanske republikk

Finn de beste tilbudene på 10 726 hotels i Dominikanske republikk

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Dominikanske republikk

Leter du etter en by å besøke i Dominikanske republikk? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
477 kr - 1 625 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I DOMINIKANSKE REPUBLIKK San Rafael del Yuma 41 % billigere Hoteller i San Rafael del Yuma er de billigste i Dominikanske republikk med en gjennomsnittspris på kun 476 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I DOMINIKANSKE REPUBLIKK Bayahibe 100 % dyrere Bayahibe har de dyreste hotellene i Dominikanske republikk med rom som har en gjennomsnittspris på 1 625 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I DOMINIKANSKE REPUBLIKK Punta Cana 85 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Punta Cana enn noen annen by i Dominikanske republikk

Populære byer i Dominikanske republikk

Bestill et av de beste tilbudene Dominikanske republikk som tilbys på disse populære stedene

Dominikanske republikk reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Dominikanske republikk

Når er det billigst å besøke Dominikanske republikk?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Dominikanske republikk er september. I gjennomsnitt koster det kun 1 463 kr per natt i september. Den dyreste måneden for overnattinger i Dominikanske republikk er mars.

Hvor i Dominikanske republikk velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Punta Cana enn noen andre byer når de reiser til Dominikanske republikk.

Hvilken by i Dominikanske republikk har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 1 625 kr per natt er Bayahibe den dyreste byen for hotellovernattinger i Dominikanske republikk. Gjennomsnittsprisen på 1 625 kr er ca. 93 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Dominikanske republikk har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Dominikanske republikk, bør du vurdere å bo i Punta Cana. Ifølge dataene våre er Punta Cana den billigste byen å overnatte i ved reiser til Dominikanske republikk, med en gjennomsnittspris på 390 kr per natt, som er 80 % lavere enn gjennomsnittet for landet.


Oppdag disse regionene i Dominikanske republikk

Finn det perfekte området i Dominikanske republikk for den neste reisen din
Hotelltilbud Dominikanske republikk