Finn billige fly til Bordeaux

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bordeaux

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bordeaux

Beste pris på enveisbillett

342 kr

Beste pris på tur/retur-billett

799 kr

Raskeste flytid

6t 10m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bordeaux fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 342 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bordeaux).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bordeaux fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 799 kr (Oslo Gardermoen til Bordeaux).
Den kjappeste flyvningen til Bordeaux fra Norge tar 6t 10m (Oslo Gardermoen til Bordeaux).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Bordeaux, deriblant Air France, KLM og Vueling.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bordeaux

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bordeaux fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bordeaux

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bordeaux

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bordeaux (BOD)

Vanligvis er flyvninger til Bordeaux fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bordeaux, som i gjennomsnitt koster 2 751 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BORDEAUX FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bordeaux koster i gjennomsnitt kun 2 026 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BORDEAUX FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember32 % dyrereDet koster ca. 3 624 kr for flyvninger til Bordeaux fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BORDEAUX FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli287 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bordeaux fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bordeaux?

Avhenging av flyplassen du reiser fra i Norge kan det ta fra fire timer og oppover. Fra Oslo lufthavn Gardermoen (OSL) tar flyturen til Bordeaux rundt fire til fire og en halv time og oppover. Dersom man heller vil reise fra Bergen lufthavn Flesland (BGO), er det omtrent den samme reisetiden. Fra Tromsø Langnes (TOS) må du beregne i overkant av ni timer på flyturen. Ofte kan flytidene bli litt lengre, da du alltid må regne med mellomlandinger.

Per i dag er det dessverre ikke noen direkte flygninger til Bordeaux fra norske flyplasser. De fleste flygninger til Bordeaux inkluderer en mellomlanding, som oftest på større flyplasser som Amsterdam Schiphol (AMS) eller Paris Charles de Gaulle (CDG), hvor du bytter fly videre til Bordeaux (BOD) flyplass. Det er også muligheter for å kombinere fly og tog. Du kan for eksempel fly til Paris, og deretter ta et av flere togtilbud fra flyplassen videre til Bordeaux, som sannsynligvis kan være like raskt som å ta hele reisen med fly.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bordeaux, lå på 165 kr/per person fra Ibiza by, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bordeaux. Du kan finne den billigste prisen til Bordeaux fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Bordeaux fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 026 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Bordeaux i November, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 054 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bordeaux fra Norge er 37 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 751 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Bordeaux på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 799 kr i løpet av de siste 72 timene.

Bergerac Roumanieres flyplass, Perigueux flyplass, Agen La Garenne flyplass eller La Rochelle Laleu flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bordeaux.

La Rochelle Laleu flyplass har en gjennomsnittspris på 3 520 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Bordeaux. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.



Flotte tilbud på flyreiser til Bordeaux

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bordeaux som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
9t 20m
1 stopp
BOD18:30Bordeaux
24. sep.
BOD09:05Bordeaux
9t 20m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
19. okt.
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
27t 40m
2 stopp
BOD20:25Bordeaux
21. okt.
BOD10:35Bordeaux
5t 10m
1 stopp
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
1 037 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
9t 20m
1 stopp
BOD18:30Bordeaux
24. sep.
BOD02:15Bordeaux
14t 55m
2 stopp
OSL17:10Oslo Gardermoen
1 132 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL07:00Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
BOD18:20Bordeaux
27. sep.
BOD14:45Bordeaux
14t 25m
1 stopp
OSL05:10Oslo Gardermoen
1 179 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL09:05Oslo Gardermoen
5t 35m
1 stopp
BOD14:40Bordeaux
27. sep.
BOD02:15Bordeaux
13t 15m
2 stopp
OSL15:30Oslo Gardermoen
1 284 kr
Finn lignende
Air France
20. sep.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
6t 25m
1 stopp
BOD18:50Bordeaux
27. sep.
BOD10:20Bordeaux
25t 35m
2 stopp
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
1 313 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bordeaux

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bordeaux, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
21. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
23t 05m
2 stopp
BOD04:05Bordeaux
Ryanair
21. okt.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
12t 05m
1 stopp
BOD05:50Bordeaux
Ryanair
6. nov.
TRF16:15Oslo Torp Sandefjord
26t 15m
2 stopp
BOD18:30Bordeaux

Hvilke flyselskaper flyr til Bordeaux?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bordeaux

Hvilke flyselskaper flyr til Bordeaux?

KLM, Air France, Norwegian og Lufthansa er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Bordeaux jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Bordeaux med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med SWISS til Bordeaux

Det mest populære flyselskapet for fly til Bordeaux på momondo, er SWISS som har 5 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Frankfurt am Main, og det beste tilbudet på en flyvning med SWISS til Bordeaux, kostet 1 365 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Bordeaux, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 138 SWISS vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med KLM til Bordeaux

E annet populært valg for fly til Bordeaux, er KLM (7,6/10, 154 vurderinger). De fleste flyvninger med KLM som lander i Bordeaux, ankommer fra Amsterdam Schiphol, men det finnes 27 flyvninger med KLM til Bordeaux fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med KLM på momondo denne uken, lå på 1 819 kr (Bergen Flesland til Bordeaux, tur/retur).


Flyplasser nære Bordeaux

Under finner du alle flyplassene i Bordeaux sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Bordeaux flyplass?

Det er en rekke ulike tilbud fra flyplassen i Bordeaux, som tar deg inn til sentrum av byen. Man kan velge mellom direkte shuttle-bus inn til Saint-Jean togstasjonen, som tar en snau halvtime, eller Lianes 1, fra hall B ved gate 7, som både tar deg til nevnte togstasjon, eller til sentrum av Bordeaux, til Mérignac og også til de ulike hotellene som ligger i nærheten av flyplassen. Naturligvis er det et godt tilbud av taxier, rett utenfor hall A. Sist er det seks ulike tilbydere av leiebil på flyplassen.


Populære flybilletter til Bordeaux

Finn dine flybilletter til Bordeaux med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bordeaux
Raskeste flytid8t 35m
Laveste pris1 037 kr
Flyvninger fra Bergen til Bordeaux
Raskeste flytid7t 20m
Laveste pris1 731 kr
Flyvninger fra Bodø til Bordeaux
Raskeste flytid21t 20m
Laveste pris3 386 kr

Visumkrav for Bordeaux

Innreise til Frankrike er enkelt for nordmenn, siden vi er i Schengen-området. Alt som behøves er et gyldig pass ved inn- og utreise. Sørg for å ha pass på deg til enhver tid under oppholdet, eller et ID-kort med reiserett, ettersom man må kunne identifisere seg på forespørsel til enhver tid i Frankrike.


Start planleggingen av reisen til Bordeaux


De beste tingene å se og gjøre i Bordeaux

Bordeaux er velkjent som sentrum for vinregionen av samme navn, og for mange er dette god nok grunn til å kjøpe flybiletter til byen. Selve byen er slående vakker og fylt med historie, og historiske bygninger. Besøk La Grosse Cloche og Porte Cailhau, der du kan oppleve de godt bevarte restene fra den gamle middelalderbyen i sentrum. Place de la Bourse fra 1700 tallet er både et minnesmerke fra da byen virkelig ekspanderte over elven, samt hjemsted til det kjente vannspeilet. Garonne, elven som flyter gjennom Bordeaux, har også en utrolig vakker elvefront å nyte, kanskje særlig Quais de Bordeaux, som må oppleves til fots. Er du interessert i å lære mer om viner og vinhistorie fra regionen Bordeaux må du besøke senteret La Cité du Vin, hvor man kan lære alt det er å lære om vin. Som en av verdens eldste og mest berømte vinområder, er Bordeaux også kjent for sin matkultur. En lokal spesialitet, som er godt kjent i resten av Frankrike, er Canelés, en søtsak som må prøves. Vil man heller slappe av etter alle intrykkene kan en tur til Jardin Public, en park fra midten av 1700-tallet, et vakkert og sofistikert sted for en spasertur eller en piknik om ettermiddagen. Glem heller ikke å bare rusle rundt i de ulike vakre gatene og torgene: Rue Sainte-Catherine, som går som en rett strek fra Grand Théâtre til Place de la Victoire, er den lengste gågaten for shopping i Europa. Fylt med aktivitet, innbydende kafeer, og mer til.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Bordeaux.

Alle flysøk til Bordeaux på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Bordeaux.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Bordeaux, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Bordeaux og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Bordeaux

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bordeaux

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.