Finn billig fly til Venezuela

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til byer i Venezuela

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Venezuela fra Norge
Caracas
Caracas

Nyttig informasjon om flyvningen din til Venezuela

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Venezuela
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Venezuela?

    Ifølge momondo-brukerne er det Caracas som er den mest populære byen i Venezuela, og den besøkes 348 % oftere enn andre byer i Venezuela. Valencia, Carabobo og Maracaibo er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Venezuela?

    Hvis du ønsker å fly til Venezuela for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Air France, Air Europa og Iberia som henholdsvis har priser fra 4 600 kr, 5 080 kr og 5 339 kr.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Venezuela? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Venezuela

Finn flyvninger til disse populære byene i Venezuela fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Venezuela

Disse rutene har de billigste flyvningene til Venezuela som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloCaracas9 108 kr

Venezuela er hjem til noen av Sør-Amerikas vakreste landskaper, med flotte strender og majestetiske fjelltopper. Storslåtte fossefall renner ned fra fjellene, og kystbyene og øyene byr på myke sandstrender og avslapning uten de store folkemengdene. Ikke minst fungerer Andesfjellene som et fantastisk bakteppe til noen av de fargerike og livlige byene, og Orinoco-deltaet er fullt av dyreliv. Når du flyr til Venezuela, lander du mest sannsynlig i landets hovedstad, Caracas. Dette er en moderne metropol som ligger i en vakker dal, som er kjent for nydelig mat og kulturelt mangfold. Landet har et tropisk klima med regntid og tørketid i stedet for varme og kalde årstider. Regntiden er fra mai til oktober, og dette er den beste tiden å besøke Venezuela på dersom du vil oppleve den majestetiske og storslåtte Angelfossen, verdens høyeste foss på 979 m. Ellers anbefales det ofte å reise hit i desember, når regntiden er over. Da er luftfuktigheten lav og temperaturene er svært behagelige. Dersom du er tidlig ute med å tur til Venezuela, og spesielt dersom du reiser hit i regntiden, kan du være heldig å sikre deg billige flybilletter til Venezuela fra Norge, finne et billig hotell og oppleve generelt lavere priser i turistområdene. Hos momondo kan du raskt og enkelt sammenligne flypriser på nett før du bestiller flyreisen til Venezuela. Bestill gjerne med hotell også for å slå to fluer i en smekk, velg online hvilket flysete du helst vil ha, og benytt deg av andre praktiske tjenester som sørger for at du får en mest mulig behagelig flyreise.

Selv om det ikke er noen tvil om at Venezuela er et flott land å besøke, opplever de dessverre store økonomiske problemer som kan føre til høy risiko for kriminalitet, og du bør derfor utvise forsiktighet når du reiser hit. Følg godt med på de lokale reiserådene, vis aktsomhet og bruk sunn fornuft ved reiser hit.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Venezuela

Det er ikke mulig å booke fly til Venezuela direkte fra Norge, og som regel er det to mellomlandinger på flyreisen. Flyselskapene som flyr de ulike strekningene er blant annet SAS, Copa Airlines, KLM, Air Europa, Air France og Lufthansa, og vanligvis må du kombinere reiser med flere av disse flyselskapene for å komme deg til Venezuela.

Når er det best å reise til Venezuela?

Venezuela har et tropisk klima, og svært behagelige temperaturer året rundt. Dersom du ønsker en tørr og solfylt ferie, bør du reise hit i tørketiden fra november til april. Spesielt anbefales det å besøke landet i desember. Høysesongen er i januar og ved påsketider, og disse periodene er dermed den dyreste tiden å besøke landet på. Hvis du reiser hit for å se den majestetiske Angelfossen, verdens høyeste foss, bør du imidlertid dra i regntiden når vannstanden er på sitt høyeste.

Hvor lang tid tar det å fly til Venezuela?

Hvor lang tid det tar å fly til Venezuela, kommer an på hvor lange mellomlandingene på reisen er. Som regel må du regne med rundt 18-30 timer hver vei, og prisen på reisen din vil også avhenge av hvor lang reisen er. En god tommelfingerregel er at de korteste reisene med de korteste mellomlandingene er dyrere enn dersom du velger en reise med lengre mellomlandinger. Dermed må du selv prioritere hva som er viktigst for deg – en kort reise eller en rimelig en!

Kan man reise til Venezuela uten pass eller visum?

Du kan reise til Venezuela uten visum for opphold i inntil tre måneder. Dersom du planlegger å oppholde deg i landet over lengre tid, kan du søke om visum før innreisen på landets ambassade i Oslo.


Internasjonale flyreiser til Venezuela

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Caracas
Raskeste flytid43t 10m
Billigst pris9 108 kr