De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Colombia

Hoteller i Colombia

Finn tilbud på 15 797 hoteller i Colombia

Colombia
23. apr. — 24. apr.2
to. 18.4.
ma. 22.4.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Colombia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Colombia
Pris
kr448
kr3370
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Colombia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Colombia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Colombia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Colombia

Nyttig informasjon om hoteller i Colombia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Colombia

Laveste hotellpris

92 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sofitel Baru Calablanca

Hoteller i nærheten av flyplassen

5261

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Colombia funnet siste 7 dager er 92 kr/natten. Denne prisen fås hos Gastón Coliving, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sofitel Baru Calablanca, det mest populære 5-stjerners hotellet i Colombia(9,2/10 rating - basert på 1 027 anmeldelser).
Det er er 5 261 hoteller i Colombia i nærheten av Bogota El Dorado. Habitacion Cercana Al Aeropuerto med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Colombia. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Colombia siste uken er 3 994 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Colombia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Colombia
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
66 %forventet prisnedgang
66 %forventet prisøkning

Pris

307 kr–2 675 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
581 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 201 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Colombia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Colombia

Pris

143 kr–822 kr

BILLIGSTE BY I COLOMBIABucaramanga63 % billigereHoteller i Bucaramanga er de billigste i Colombia med en gjennomsnittspris på kun 143 kr per natt
DYRESTE BY I COLOMBIASan Andrés53 % dyrereSan Andrés har de dyreste hotellene i Colombia med rom med en gjennomsnittspris på 822 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I COLOMBIAMedellín55 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Medellín enn noen annen by i Colombia

Informasjon om opphold i Colombia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Colombia

Hvilke byer i Colombia bør du besøke?

Hoteller i Colombia ligger spredt rundt i landet. Colombia har flere spennende byer å besøke, som Cartagena, Bogota, Medellín, Santa Marta og San Andrés. Midt i gamlebyen i Bogotá ligger vakre Plaza de Bolivar og i gangavstand fra dette åpne torget finner du flere fine hoteller. Plassen omkranses av Bogotákatedralen, Jusitispalasset og Kongressen, og er dermed hjertet i Bogotá. Som landets største by, er dette det økonomiske, kulturelle og industrielle sentrum med en godt bevart arkitektur. Mye av arkitekturen er fra kolonitiden. Du kan også nyte luksusen på hotellene i Medellin i Aburrádalen. Dette er Colombias nest største by og du kan ligge på hotell midt i blant høyhusene i sentrum langs Medellinelven, men utkanten av byen er ikke like trygg. Heldigvis opplever byen en økonomisk vekst som får byen til å blomstre. Du kan finne billige hoteller i Colombia, spesielt i Pereira, Armenia og Cali, men du kan også være heldig andre steder. Minneverdige hoteller som Hotel Playa Club og Las Americas Casa i Cartagena, og NH Bogotá Urban 26 og Four Seasons Casa i Bogotá kan være med på å gjøre reisen spesiell.

Hvilke attraksjoner er populære i Colombia?

Colombia har mange severdigheter, men det som topper listen er selve havnebyen Cartagena. Denne historiske havnebyen har noe klassisk vakkert over seg som gjør det til en fryd å bo på hotell her. Enten du bruker den som en base for en videre tur til den forsvunnede byen. Mange går opp til 5-6 timer per dag for å komme frem til Ciudad Perdida i kulissene til Sierra Nevada. Eller du kan bare nyte den vakre nasjonalparken Parque Tayrona. En annen perle i Colombia ligger på trippelgrensen mellom Colombia, Brasil og Peru i Amazonas, ligger Leticia.

Hvilke byer i Colombia har det beste nattelivet?

Utelivet i Bogotá og i Cartagena er preget av gode matretter, spennende drinker og dansesteder der du kan svinge deg hele natten. Det er vanskelig å gå lei av den sør-amerikanske maten og restaurantene med serviceinnstilte kelnere, men lengter du etter et annet kjøkken så vil du finne flere alternativer. Liker du en drink med en utsikt, skal du i Cartagena besøke Mirador Gastro Bar. Her ser du utover gamlebyen og høyhusene krydret med palmer. Går du på Vrtice Rooftop vil du finne en bar, et dansegulv og et basseng å kjøle deg ned i. Det finnes et utested til enhver smak, helt fra de klassiske, enkle barene til de mer avanserte nattklubbene med et tema. Her er det bare å velge utfra smak og behag, som for eksempel rytmene til Shakira.

Hvilke byer i Colombia har mest historie og kunst?

Mye av den nære historien i Colombia er sterkt preget av kolonitiden, men før det var Colombia et velorganisert jordbrukssamfunn. Først da spanjolene kom til den karibiske kysten i 1499 begynte en ny epoke i historien, og grunnleggelsen av havnebyen Santa Marta i 1525 satte tydelige spor. Den brutale inngripen i landet førte til en reduksjon i urbefolkningen. Historien finner du igjen i arkitekturen og kunsten i havnebyene, og i Bogotá som ble grunnlagt i 1538 på stedet der chibcha-folket hadde sitt viktigste knutepunkt. Dette ble hovedstaden i Colombia, Panama, Ecuador og Venezuela, kalt Nueva Granada. Napoleonskrigene hadde en innvirkning på dette visekongedømmet. Den rike kulturarven har bakgrunn fra historien og innslagene av forskjellige folkegrupper. Her finner du flere musikkfestivaler som Salsa festivalen i Cali. Kjente kunstnere fra Colombia er Andrés de Santa María, Luis Alberto Acuna og Fernando Botero. De surrealistiske tykke personene til Fernando Botero er kjent internasjonalt, og er satiriske beskrivelser fra middelklassens liv.

Når er det billigst å besøke Colombia?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Colombia, bør du vurdere å besøke landet i februar som er den billigste måneden med priser helt nede i 83 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i mars hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Colombia velger de fleste å overnatte?

Colombia er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Medellín.

Hvor mye koster et luksushotell i Colombia?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i Colombia 497 kr per natt, noe som er 8 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 538 kr per natt.

Hvilken by i Colombia har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Islas del Rosario vil koste deg mer enn i andre byer i Colombia. Du kan forvente deg å betale 797 kr per natt – en pris som er ca. 68 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Colombia har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Bogota har de laveste prisene per natt i landet til kun 76 kr. Bogota tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 85% lavere enn gjennomsnittet for byer i Colombia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Colombia fra hoteller?

Antall tilbydere fraColombia hoteller er 55 536 fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Colombia fra hoteller sist?

Priser for Colombia fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Colombia gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Colombia, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Colombia?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Colombia.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Colombia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 18.4.
ma. 22.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Colombia