Finn billige fly til Beirut

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Beirut (BEY)
tor.. 13.5.
tor.. 20.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Beirut

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Beirut fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Beirut

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Beirut

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Beirut (BEY)

Vanligvis er flyvninger til Beirut fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Beirut, som i gjennomsnitt koster 2 901 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIRUT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Beirut koster i gjennomsnitt kun 2 412 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIRUT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli32 % dyrereDet koster ca. 3 816 kr for flyvninger til Beirut fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIRUT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli358 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Beirut fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Beirut?

Hovedstaden i Libanon, Beirut, er en spennende by i Midtøsten. Høysesongen er i juni og juli, da det er varmt, sol og mange har fri. Om sommeren er det lite nedbør, og det er spesielt varmt i august. Vil du finne billige flybilletter til Beirut fra Oslo bør du se utenom fellesferien om sommeren.

Våren og høsten kan være veldig behagelige tider å reise hit på. Da kan du finne billige flybilletter til Beirut siden turen går utenom de vanlige feriene. Det holder seg varmt året rundt, og det milde klimaet gjør det til et perfekt reisemål på høsten, for eksempel i november. Du kan bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Beirut og oppdag denne energiske byen full av liv og atmosfære, med alt fra et kaotisk bysenter til åpent hav.

Hvilken måned er det billigst å fly til Beirut?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Beirut. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 412 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Beirut i mars, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 469 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Beirut?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Beirut fra Norge hvis du bestiller 50 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Beirut for ca. 2 904 kr når du søker 50 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Beirut?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Beirut på, er søndag. Reisende som velger å reise til Beirut på en søndag kan ofte finne billetter for så lite som 3 277 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en tirsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Beirut på en tirsdag, 3 934 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Beirut?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Beirut fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 844 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 3 850 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Beirut

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Beirut som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
27. mai
OSL13:55Oslo Gardermoen
8t 45m
1 stopp
BEY22:40Beirut
3. jun.
BEY04:25Beirut
9t 35m
1 stopp
OSL14:00Oslo Gardermoen
3 171 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. jun.
OSL07:20Oslo Gardermoen
10t 15m
1 stopp
BEY17:35Beirut
12. aug.
BEY04:25Beirut
10t 20m
2 stopp
OSL14:45Oslo Gardermoen
4 237 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
2. jun.
OSL07:20Oslo Gardermoen
15t 20m
1 stopp
BEY22:40Beirut
10. aug.
BEY22:40Beirut
8t 45m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
3 973 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
27. mai
OSL13:55Oslo Gardermoen
17t 20m
1 stopp
BEY07:15Beirut
2. jun.
BEY23:30Beirut
14t 30m
1 stopp
OSL14:00Oslo Gardermoen
3 180 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. jun.
OSL11:20Oslo Gardermoen
27t 45m
2 stopp
BEY15:05Beirut
23. jun.
BEY23:55Beirut
7t 00m
1 stopp
OSL06:55Oslo Gardermoen
4 229 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. jun.
OSL17:50Oslo Gardermoen
24t 20m
3 stopp
BEY18:10Beirut
24. jun.
BEY00:30Beirut
12t 40m
2 stopp
OSL13:10Oslo Gardermoen
4 220 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Beirut

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Beirut, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
31. mai
OSL05:10Oslo Gardermoen
13t 10m
2 stopp
BEY18:20Beirut
2 056 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. mai
OSL11:45Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
BEY01:15Beirut
3 039 kr
Finn lignende
Emirates
25. mai
OSL10:30Oslo Gardermoen
19t 05m
1 stopp
BEY05:35Beirut
4 575 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Beirut?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Beirut

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Beirut fra Oslo. Noen av de mest populære som mange velger å fly til Beirut med er blant annet Qatar Airways, Norwegian, og Pegasus Airlines. Du lander da på Beirut internasjonale flyplass. Det går ingen direkteflyvninger fra Oslo til Beirut, og raskeste flytid er på 6 timer og 10 minutter. Hvor lang flyreisen din er avhenger av hvor lang mellomlanding du har. Det er lurt å huske på at dersom flyreisen, eller deler av den, er med lavprisselskap så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tillegg slik som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Beirut, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Beirut lander du på Beirut internasjonale lufthavn som ligger 9 kilometer utenfor byen, i de sørlige forstedene til byen. Det offisielle navnet er Beirut-Rfic Hariri International Airport. Dette er den eneste internasjonale lufthavnen i Libanon. Denne ligger en 10 til 15 minutters kjøretur fra sentrum. Det er ingen offisiell offentlig transport som går mellom flyplassen og sentrum av Beirut. Men når du skal komme deg fra flyplassen og til sentrum kan du hoppe på en minibuss som drives privat. Disse har ingen faste stopp, men du gir beskjed til sjåføren om hvor du skal, i tillegg vil den også stoppe underveis og plukke opp folk som vil sitte på. Reisen koster LBP 1000 (5 NOK). Minibussene er små, så du kan regne med å måtte betale ekstra dersom du har med deg mye bagasje. Disse minibussene kjører gjennom sentrum av byen og ut til nordøst-siden av Beirut. Disse minibussene er hvite, og noen ganger røde eller grønne. (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Beirut?

I sentrum av Beirut finnes det blå og hvite busser som driftes av OCFTC. Du kan også reise med røde og grønne minibusser. Billetten kjøper du av sjåføren med kontanter og koster fra LBP 1000 (5 NOK). Det kan være vanskelig å finne informasjon om hvilke ruter du bør ta hvor, så da kan det lønne seg å spørre ansatte på hotellet ditt. (Informasjon sjekket 17/02/18).

Du kan også ta det som kalles Service. Dette er delte taxier som kjører faste ruter. Disse koster omtrent LBP 2000 (11 NOK) for en tur. En delt taxi tar noe lenger tid enn en vanlig taxi ettersom de kjører omveier for å hente flere passasjerer. Du kan også ta vanlige taxier i Beirut, men disse koster mer enn de delte taxiene. Vanlige taxier har et gult skilt på taket og rødt nummerskilt. Det brukes sjelden taksameter, så det er lurt å spørre om prisen på forhånd. (Informasjon sjekket 17/02/18).


Kan man reise til Beirut uten pass eller visum?

Nordmenn trenger pass og visum for innreise til Beirut. Visum ordnes ved innreise når du kommer til flyplassen. Vanligvis vil dette visumet være gyldig i inntil en måned. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du reiser ut av landet. Dersom du har israelsk stempel i passet ditt kan du risikere å bli avvist og ikke slippe inn i landet. Det anbefales å holde seg oppdatert på informasjon om innreiseregler, helse og sikkerhet før du reiser til Beirut. Du kan lese mer om dette på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder burde jeg besøke?

For å lære mer om historien i områdene rundt Beirut kan du dra på en dagstur til Byblos og Harissa, i tillegg til den verdenskjente Jeita-grotten. Det finnes flere guidede turer hvor du kan besøke de vakre ovennevnte områdene.

Hva bør jeg oppleve i Beirut?

Opplev fantastisk utsikt mot steinformasjonen i havet som kalles Sabah Nassar’s Stein, eller The Pigeons’ Rock. Denne steinformasjonen ligger i havet utenfor området Raouché og dette er en populær attraksjon for både lokale og besøkende.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse