Finn billige fly til Beirut

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Beirut

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Beirut

Beste pris på enveisbillett

1 506 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 966 kr

Raskeste flytid

9t 10m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Beirut fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 506 kr (Trondheim Værnes (TRD) til Beirut).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Beirut fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 966 kr (Oslo Gardermoen til Beirut).
Den kjappeste flyvningen til Beirut fra Norge tar 9t 10m (Trondheim Værnes (TRD) til Beirut).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Beirut, deriblant Lufthansa, Scandinavian Airlines og SWISS.

Beirut flyinnsikt og trender

Se innsikt for Beirut-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Beirut?

Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Beirut. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 335 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Beirut i februar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 394 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Beirut?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Beirut (Beirut), kan du regne med en flytid på henholdsvis 10t 25m og 7t 30m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Beirut?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Beirut fra Norge hvis du bestiller 20 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Beirut for ca. 4 356 kr når du søker 20 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Beirut

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Beirut fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Beirut

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Beirut

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Beirut (BEY)

Vanligvis er flyvninger til Beirut fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Beirut, som i gjennomsnitt koster 4 356 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIRUT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Beirut koster i gjennomsnitt kun 3 335 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIRUT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli53 % dyrereDet koster ca. 6 660 kr for flyvninger til Beirut fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIRUT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni599 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Beirut fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Beirut

Hovedstaden i Libanon, Beirut, er en spennende by i Midtøsten. Høysesongen er i juni og juli, da det er varmt, sol og mange har fri. Om sommeren er det lite nedbør, og det er spesielt varmt i august. Vil du finne billige flybilletter til Beirut fra Oslo bør du se utenom fellesferien om sommeren.

Våren og høsten kan være veldig behagelige tider å reise hit på. Da kan du finne billige flybilletter til Beirut siden turen går utenom de vanlige feriene. Det holder seg varmt året rundt, og det milde klimaet gjør det til et perfekt reisemål på høsten, for eksempel i november. Du kan bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Beirut og oppdag denne energiske byen full av liv og atmosfære, med alt fra et kaotisk bysenter til åpent hav.


Flotte tilbud på flyreiser til Beirut

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Beirut som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Beirut

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Beirut

Hvilke flyselskaper flyr til Beirut?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Beirut

Hvilke flyselskaper flyr til Beirut?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Beirut from Norge are Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa and Scandinavian Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Turkish Airlines til Beirut

I gjennomsnitt går det 14 fly med Turkish Airlines til Beirut hver uke. De fleste av dem flyr fra Istanbul til Beirut, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Turkish Airlines til Beirut. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Turkish Airlines til Beirut som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 805 kr og hadde avgang fra Kristiansand Kjevik. Turkish Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,0/10 av 158 av brukerne våre.

Flyvninger med Air France til Beirut

Priser for fly med Air France til Beirut kan koste fra så lite som 2 023 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 8 flyene som Air France flyr til Beirut i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Air France til Beirut, koster fra Paris Charles de Gaulle. Air France har fått en score på 7,6/10 av momondo-brukere basert på totalt 277 vurdering.


Flyplasser nære Beirut

Under finner du alle flyplassene i Beirut sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Beirut lander du på Beirut internasjonale lufthavn som ligger 9 kilometer utenfor byen, i de sørlige forstedene til byen. Det offisielle navnet er Beirut-Rfic Hariri International Airport. Dette er den eneste internasjonale lufthavnen i Libanon. Denne ligger en 10 til 15 minutters kjøretur fra sentrum. Det er ingen offisiell offentlig transport som går mellom flyplassen og sentrum av Beirut. Men når du skal komme deg fra flyplassen og til sentrum kan du hoppe på en minibuss som drives privat. Disse har ingen faste stopp, men du gir beskjed til sjåføren om hvor du skal, i tillegg vil den også stoppe underveis og plukke opp folk som vil sitte på. Reisen koster LBP 1000 (5 NOK). Minibussene er små, så du kan regne med å måtte betale ekstra dersom du har med deg mye bagasje. Disse minibussene kjører gjennom sentrum av byen og ut til nordøst-siden av Beirut. Disse minibussene er hvite, og noen ganger røde eller grønne.


Populære flybilletter til Beirut

Finn dine flybilletter til Beirut med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Beirut
Raskeste flytid7t 30m
Laveste pris2 328 kr
Flyvninger fra Trondheim til Beirut
Raskeste flytid14t 35m
Laveste pris10 895 kr
Flyvninger fra Athen til Beirut
Raskeste flytid1t 55m
Laveste pris2 230 kr
Flyvninger fra Bergen til Beirut
Raskeste flytid10t 25m
Laveste pris4 841 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Beirut

I sentrum av Beirut finnes det blå og hvite busser som driftes av OCFTC. Du kan også reise med røde og grønne minibusser. Billetten kjøper du av sjåføren med kontanter og koster fra LBP 1000 (5 NOK). Det kan være vanskelig å finne informasjon om hvilke ruter du bør ta hvor, så da kan det lønne seg å spørre ansatte på hotellet ditt.

Du kan også ta det som kalles Service. Dette er delte taxier som kjører faste ruter. Disse koster omtrent LBP 2000 (11 NOK) for en tur. En delt taxi tar noe lenger tid enn en vanlig taxi ettersom de kjører omveier for å hente flere passasjerer. Du kan også ta vanlige taxier i Beirut, men disse koster mer enn de delte taxiene. Vanlige taxier har et gult skilt på taket og rødt nummerskilt. Det brukes sjelden taksameter, så det er lurt å spørre om prisen på forhånd.


Visumkrav for Beirut

Nordmenn trenger pass og visum for innreise til Beirut. Visum ordnes ved innreise når du kommer til flyplassen. Vanligvis vil dette visumet være gyldig i inntil en måned. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du reiser ut av landet. Dersom du har israelsk stempel i passet ditt kan du risikere å bli avvist og ikke slippe inn i landet. Det anbefales å holde seg oppdatert på informasjon om innreiseregler, helse og sikkerhet før du reiser til Beirut. Du kan lese mer om dette på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Beirut


De beste tingene å se og gjøre i Beirut

For å lære mer om historien i områdene rundt Beirut kan du dra på en dagstur til Byblos og Harissa, i tillegg til den verdenskjente Jeita-grotten. Det finnes flere guidede turer hvor du kan besøke de vakre ovennevnte områdene.

Opplev fantastisk utsikt mot steinformasjonen i havet som kalles Sabah Nassar’s Stein, eller The Pigeons’ Rock. Denne steinformasjonen ligger i havet utenfor området Raouché og dette er en populær attraksjon for både lokale og besøkende.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Beirut på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Beirut som passer deg.

Flyreiser til Beirut med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Beirut.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Beirut. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.