Leiebiler i Colombia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Colombia? Søk her!

Bogota, Colombia
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Bogota, Colombia
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Colombia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Colombia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Colombia?

De billigste leiebilene i Colombia finner man som regel hos Localiza. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Localiza, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 258 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Colombia på 678 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Colombia?

Det mest populære leiebilselskapet i Colombia er Localiza. Dette leiebilselskapet har 27 vurderinger, med en gjennomsnittsscore fra kunder på 8,0 av 10. 50 % av momondo-brukere har nylig valgt Localiza når de skulle leie bil for oppeholdet sitt i Colombia.

Hvilket leiebilselskap i Colombia har flest utleiesteder?

Localiza har flere utleiesteder i Colombia enn noe annet leiebilselskap. Med 62 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Bogota er den mest populære byen å besøke i Colombia, og du kan enkelt leie bil hos Localiza som har 9 utleiesteder rundt omkring i byen.

Tilbud på Colombia bilutleie

Finn leiebil i Colombia som passer for deg

Liten Leiebiler

241 kr - 557 kr

Alle biltyper

241 kr - 996 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Colombia er 308 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Colombia er i september. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 241 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Colombia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Colombia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Colombia

Alle større selskaper som leier ut biler i Colombia

Localiza

62 utleiesteder

Hertz

36 utleiesteder

FlexWays

35 utleiesteder

Renta facil

20 utleiesteder

Confort Rent A Car

15 utleiesteder

Royal Rent-A-Car

14 utleiesteder

Alamo

12 utleiesteder

Avis

12 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Colombia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Colombia

Leiebiler i Colombia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Colombia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Colombia?

Sjåfører i Colombia, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

Hvor gode er veiene i Colombia?

Kvaliteten på veinettet i Colombia har en score på 2,7 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 126 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Hva er promillegrensen i Colombia?

Promillegrensen i bil i Colombia er 0,40‰. Regioner og byer i Colombia kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 18 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Colombia, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

Hva er prisen på bensin i Colombia?

Bensinprisen i Colombia lå i forrige uke på i gjennomsnitt 10,04 kr per liter. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Colombia, bør du vurdere Kuwait. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,67 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 33,35 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Colombia fra biler sist?

Priser for Colombia fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Colombia fra biler?

Antall tilbydere fraColombia biler er 312 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Colombia?

Blant forskjellige land, inkludert Colombia, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Colombia?

For å leie en bil i Colombia må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære byer i Colombia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Colombia

Utforsk flere leiebiler i Sør-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Sør-Amerika

Start planleggingen av reisen til Colombia


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Colombia?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Colombia er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Colombia?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Colombia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Colombia med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Colombia eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Colombia på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Colombia.

Finner jeg utleiebiler i Colombia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Colombia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Colombia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Colombia.


En enklere måte å administrere reisen til Colombia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.