Finn billig fly til Chile

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Chile

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Chile

Beste pris på enveisbillett

6 552 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 451 kr

Raskeste flytid

20t 25m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Chile fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 552 kr (Oslo Gardermoen til Santiago A Merino Benitez).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Chile fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 451 kr (Oslo Torp Sandefjord til Santiago A Merino Benitez).
Den kjappeste flyvningen til Chile fra Norge tar 20t 25m (Oslo Gardermoen til Santiago A Merino Benitez).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Chile, deriblant American Airlines, Air Canada og Air France.

De billigste flyvningene til byer i Chile

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Chile fra Norge
Santiago
Santiago

Nyttig informasjon om flyvningen din til Chile

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Chile

De billigste flyvningene til Chile som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 296 kr med Sky Airline, 977 kr med JetSMART og 1 007 kr med KLM.

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Chile (Santiago A Merino Benitez), kan du regne med en flytid på henholdsvis 24t 05m og 22t 20m.

Du kan finne flybilletter til Chile helt nede i 4 284 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Chile til rundt 19 201 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Chile, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 18 606 kr eller mindre.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Chile

Finn flyvninger til disse populære byene i Chile fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Chile

Disse rutene har de billigste flyvningene til Chile som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSantiago21t 15m7 530 kr
OsloConcepción46t 13m17 738 kr
BergenSantiago33t 05m18 963 kr
KristiansandPuerto Montt55t 26m20 278 kr
BergenPuerto Montt31t 35m20 940 kr

De beste tingene å se og gjøre i Chile

Når du skal fly til Chile, må du ha minst en mellomlanding. Det finnes nemlig ingen direkte flyvninger fra Norge til Chile. Men du kan fly fra for eksempel Oslo/Gardermoen til Santiago, hovedstaden i Chile, med mange ulike selskaper. Da kan du fly med blant annet selskaper som KLM, Air France, Lufthansa og British Airways. Det er vanlig å ha mellomlandinger i Paris/Charles de Gaulle, Amsterdam/Schiphol, London/Heathrow blant annet.

Hvilken tid du bør fly til Chile avhenger litt av hvor du skal. Dette er et svært langstrakt land med ulikt klima fra nord til sør, i tillegg til omvendte årstider enn det vi har her hjemme. Sør i Chile er det høysesong som regnes å være fra desember-februar, og da er det høyest temperaturer. Da er det også perfekt vær for fjellvandring dersom du ønsker en aktiv tur med masse utsikt og naturopplevelser. Det kan være greit å merke seg at det er noe vind i denne perioden, altså Chiles sommer. Utover mot mars og april er det mindre vind, og litt lavere temperaturer. Det kan være en god idé å reise hit da, for det er svært vakre farger ettersom høsten er på vei. Hvis du vil oppleve vakker natur, er dette en god tid å reise til Sør-Chile. Santiago ligger midt i Chile og her er det rundt 20 grader når det er sommer, fra desember-februar. Så det anbefales å reise hit i disse månedene, for rundt juni blir det en del kaldere og mer nedbør. Nord i Chile er det tørr ørken, her ligger blant annet Atacamaørkenen. Hit kan du reise året rundt, og temperaturene holder seg på over 20 grader med mye sol og svært lite nedbør.

Skal du fly til Chile fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 20 timer. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Det er vanlig å mellomlande en og to ganger.

Dersom du skal reise til Chile trenger du ikke visum. Du får et stempel i passet som tilsier at du kan være der i inntil 90 dager. Du får også en blankett som du må ta vare på og vise frem når du reiser ut av landet igjen. Du må ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter reisen din.


Internasjonale flyreiser til Chile

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Santiago
Raskeste flytid21t 15m
Billigst pris7 530 kr
Flyvninger fra Bergen til Santiago
Raskeste flytid33t 05m
Billigst pris18 963 kr
Flyvninger fra Oslo til Concepción
Raskeste flytid46t 13m
Billigst pris17 738 kr

Flyvninger til regioner i Chile

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Chile


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Chile med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Chile. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Chile. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.