Finn billig fly til Ecuador

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til byer i Ecuador

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Ecuador fra Norge
Quito
Quito

Nyttig informasjon om flyvningen din til Ecuador

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Ecuador
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Ecuador?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Ecuador. Den mest populære byen å reise til i Ecuador er Quito, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 452 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Ecuador er Guayaquil og Baltra.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Ecuador?

    De billigste flyvningene til Ecuador som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 594 kr med LATAM Ecuador, 2 508 kr med Avianca og 2 557 kr med TAME.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Ecuador

Finn flyvninger til disse populære byene i Ecuador fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Ecuador

Disse rutene har de billigste flyvningene til Ecuador som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloQuito10 618 kr

Ecuador er et land som ligger nordvest i Sør-Amerika, grenser til Peru og Colombia, og har kyst mot Stillehavet. Galapagosøyene er også en del av landet og hovedstaden heter Quito. Ecuador har spennende natur og er et perfekt reisemål for deg som vil ha en aktiv ferie med mye opplevelser. Her finner du blant annet Andesfjellene og store områder med tropisk urskog. I tillegg til spennende natur og mye å oppleve, fra skogtur til fjellvandring, har Ecuador spennende befolkning. Her bor det mange ulike mennesker med ulik etnisitet og mange ulike urbefolkninger. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Det er tørr sesong fra mai-desember som kan påvirke når andre turister tar turen hit. Men fordi landet ligger på ekvator, er det stabile temperaturer og lite forskjell mellom sesongene. Ønsker du å reise til Galapagosøyene, er det høysesong for å reise hit i juni-november når det er litt lavere temperaturer og lite regn. Da må du passe på å booke fly med hotell i god tid. Ønsker du litt billigere opphold kan det være lurt å bestille turen i de varmere månedene med noe mer nedbør. Da er det varmt, men det er vakkert og frodig også.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Ecuador?

Du kan fly til Ecuador fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Det er også mange forskjellige flyplasser i Ecuador du kan velge mellom, men det er noen som har kortere flyvninger enn andre. Fly til Ecuadors hovedstad Quito er blant de korteste reisene fra Oslo/Gardermoen. Hit kan du fly med blant annet KLM og Iberia og mellomlande i blant annet Amsterdam, Bogota eller Madrid. Fra Oslo/Gardermoen til Guayaquil som ligger nærmere kysten, kan du fly med blant annet KLM og Air France. Denne reisen har som regel to mellomlandinger.

Når er det best å reise til Ecuador?

Ecuador ligger på ekvator og har derfor ikke veldig adskilte sesonger. Når du bør reise hit avhenger dermed mer av når det er regnsesong, i tillegg til hvor i landet du vil reise. Den varierte naturen påvirker nemlig reisen mer enn værforholdene. Det finnes aldri en dårlig tid å reise til Ecuador på, så det er lett å finne en tid som passer deg. Regnsesongen har mer nedbør og høyere luftfuktighet, og varer fra desember-april. Den tørre sesongen går fra mai-desember. Vil du til Andesfjellene i de høyere områdene, er det vårvær året rundt. Her er det rundt 15-20 grader og 5-10 grader om natten. I Amazonas-regionene er det varmt, høy luftfuktighet og nedbør året rundt, det er jo tross alt regnskog. Her er det tørrest i desember-januar. Kystregionen er mest påvirket av regn- og tørkesesongene. Her er det nesten aldri regn i den tørre sesongen fra desember-april. Det er også mye sol, men noe lavere temperaturer. I regnsesongen er det daglige skurer om ettermiddagen og kvelden. Da er det også varmere. Høysesong for å reise til Galapagosøyene er fra juni-november når det er tørrsesong. Vil du reise i denne perioden er det lurt å bestille hotell tidlig.

Hvor lang tid tar det å fly til Ecuador?

Skal du fly til Ecuador fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 10 minutter til Quito. Du kan også fly til Guayaquil som ligger nærmere kysten. Fra Oslo/Gardermoen tar denne reisen fra omtrent 17 timer og 30 minutter. Du kan fly til Quito fra Bergen/Flesland fra omtrent 15 timer og 10 minutter. Fra Bergen/Flesland til Guayaquil tar det fra omtrent 17 timer og 30 minutter.

Kan man reise til Ecuador uten pass eller visum?

Når du skal reise til Ecuador trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 90 dager. Du må ha pass som er gyldig i minst seks måneder etter du har reist ut av landet. Det kreves også gyldig helseforsikring.


Internasjonale flyreiser til Ecuador

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Quito
Raskeste flytid15t 55m
Billigst pris10 618 kr

Finn flyvninger til Ecuador

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Ecuador