Finn billige fly til Burgas

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 31.1.
ma. 7.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Burgas

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Burgas fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Burgas

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Burgas

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Varna (VAR)

Vanligvis er flyvninger til Burgas fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Varna, som i gjennomsnitt koster 2 147 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Burgas?

Stadig flere begynner å få øynene opp for byen Burgas i Bulgaria. Her får du godt klima, varme badetemperaturer og mye for pengene. Burgas er kjent som en industriby, men det er gjort arkeologiske funn fra både antikken og bronsealderen. Byen har en flott strand, og det er kort vei til andre ferieparadis i nærheten. Når du flyr til Burgas bør du besøke Det historiske museet og Det arkeologiske museet. Den vakre byen er omringet av tre innsjøer og Svartehavet. Mange reiser hit i de varme sommermånedene, men klimaet er behagelig store deler av året. Dersom du kan reise for eksempel i november eller desember er det mulig å finne billigere flybilletter til Burgas. Hos momondo kan du også enkelt bestille en pakkereise til Burgaskysten. Reiser du om sommeren kan du få med deg Sandfestivalen med alle sine imponerende sandskulpturer, eller musikkfestivalen Spirit of Burgas.

 • Hvilken flyvning til Burgas er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Burgas for 255 kr/person, noe som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Burgas. Du kan finne den billigste prisen til Burgas fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Burgas?

  Den billigste måneden å fly til Burgas fra Norge på, er april. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 212 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Burgas i april, er oktober det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Burgas i oktober ligger i gjennomsnitt på 1 445 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Burgas?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Burgas 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Burgas med en gjennomsnittspris på 2 607 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Burgas utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Burgas for 1 328 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Burgas?

  De som skal fly til Burgas kan potensielt finne bedre priser for Varna flyplass (86 km fra sentrum i Burgas), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Burgas?

  Bourgas flyplass har en gjennomsnittspris på 1 707 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Burgas. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Burgas

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Burgas som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
9. apr.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
9t 10m
1 stopp
BOJ13:45Bourgas
16. apr.
BOJ15:20Bourgas
13t 40m
1 stopp
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
1 328 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. mai
OSL09:45Oslo Gardermoen
18t 55m
2 stopp
BOJ04:40Bourgas
30. mai
BOJ06:05Bourgas
33t 50m
2 stopp
OSL15:55Oslo Gardermoen
1 768 kr
Finn lignende
Ryanair
9. apr.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
9t 10m
1 stopp
BOJ13:45Bourgas
16. apr.
BOJ17:25Bourgas
17t 55m
2 stopp
TRF11:20Oslo Torp Sandefjord
1 472 kr
Finn lignende
Ryanair
21. jun.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
6t 30m
1 stopp
BOJ16:55Bourgas
3. jul.
BOJ18:40Bourgas
11t 05m
1 stopp
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
1 607 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. mai
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
15t 55m
2 stopp
BOJ04:05Bourgas
30. mai
BOJ06:05Bourgas
36t 30m
2 stopp
TRF18:35Oslo Torp Sandefjord
1 777 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. apr.
OSL04:20Oslo Gardermoen
36t 55m
2 stopp
BOJ17:15Bourgas
16. apr.
BOJ15:20Bourgas
14t 00m
1 stopp
OSL05:20Oslo Gardermoen
1 921 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Burgas

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Burgas, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
20. feb.
TRD09:35Trondheim Værnes (TRD)
24t 45m
2 stopp
BOJ10:20Bourgas
1 849 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. feb.
TRD09:35Trondheim Værnes (TRD)
24t 45m
3 stopp
BOJ10:20Bourgas
2 486 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Burgas?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Burgas
 • Hvilke flyselskaper flyr til Burgas?

  På reiser til Burgas fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian, Wizz Air, BH Air eller SAS. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Burgas

Under finner du alle flyplassene i Burgas sammen med avstanden til sentrum

Fly til Burgas fra Norge lander på Burgas lufthavn, som ligger nærmere 12 kilometer nordøst for sentrum. Du har flere muligheter når det gjelder å velge transport mellom flyplassen og sentrum. Fra flyplassen kan du ta både buss og taxi. Taxiselskapet Eko Taxi tilbyr å kjøre deg til og fra sentrum, og taxiene står på holdeplassen utenfor flyplassen. En kjøretur fra flyplassen og inn til sentrum av Burgas vil ligge på ca. € 25. Det går buss fra terminal 2 utenfor flyplassen til sentrum. Reisetiden inn til sentrum er på ca. en halvtime, litt avhengig av trafikk. Du kan kjøpe billett om bord i bussen. Bussen stopper også på flere andre steder enn i sentrum, og den går ca. hvert 15. minutt. Billettprisene varierer fra 1–10 bulgarske lev (BGN), som tilsvarer ca. NOK 5–50, avhengig av destinasjonen.


Populære flybilletter til Burgas

Finn dine flybilletter til Burgas med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Burgas
Raskeste flytid6t 30m
Billigst pris1 104 kr
Flyvninger fra Stavanger til Burgas
Raskeste flytid10t 05m
Billigst pris2 073 kr
Flyvninger fra Trondheim til Burgas
Raskeste flytid24t 00m
Billigst pris2 244 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Burgas

Den offentlige kommunikasjonen i Burgas er godt utbygd, og du kan komme deg enkelt rundt i byen med ulike transportmidler. Dersom du liker å gå til fots kan du fint spasere til mange av de viktigste stedene i sentrum. Det er også flere gågater i bykjernen. Det er også mulig å leie sykler fra sykkelstativer rundt omkring i byen. Bussnettverket er godt utbygd og skal fornyes ytterligere. Bussene betjener hele sentrum og forstedene. Du kan kjøpe billett på bussen, eller elektroniske billetter på forhånd.

Det finnes en rekke taxiholdeplasser i Burgas, både i sentrum, på transportstasjoner og på flyplassen. Du kan bestille taxi når som helt på døgnet via telefon til et av taxiselskapene, eller ta en direkte fra en av holdeplassene. Vanligvis må du ikke vente i mer en fem minutter på en drosje. Sørg for å sjekke at taxien har kommunens klistremerke på bilene dersom du vinker inn en fra gaten. Pris avtales med sjåføren på forhånd, og vær oppmerksom på at de faste ratene varierer litt etter når på døgnet du kjører.


Visumkrav for Burgas

Når du flyr til Burgas behøver du ikke å søke om visum på forhånd. Både Norge og Bulgaria er medlemmer av Schengen-samarbeidet. Det gjør at norske statsborgere som ikke skal være i Bulgaria i mer enn tre måneder over en periode på seks måneder ikke behøver visum. Visumfriheten gjelder i inntil 90 dager, så opphold utover denne tidsperioden krever at man søker om oppholdstillatelse. Man må ha med pass, og passet må være gyldig i minimum tre måneder fra man reiser inn i landet. Personer med dobbelt statsborgerskap, norsk og bulgarsk, må bruke samme pass ved inn- og utreise. Sørg for å følge med på gjeldene regler angående visum og pass på det offisielle nettstedet til Bulgarias ambassade.


Start planleggingen av reisen til Burgas


De beste tingene å se og gjøre i Burgas

Hva bør jeg oppleve i Burgas?

Når du flyr til Burgas bør du oppleve Det historiske museet, Operahuset og Kunstgalleriet. Reiser du til Burgas om sommeren bør du få med deg Strandfestivalen og Musikkfestivalen med store internasjonale artister.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil nok like denne solperlen. Når du har funnet billige flybilletter hos momondo til Burgas kan du la barna kose seg på en av de langgrunne strendene og bade i havet. Dere kan besøke en av flere vannparker, eller spille minigolf.

Hvor bør jeg shoppe?

Vil du handle i Burgas bør shoppingsentrene Burgas Plaza Mall og Galleria Burgas. Her finner du alt av klær og sko. Se også gjerne i butikkene i sentrum. Sammenligner du flypriser hos momondo, kan du finne billige flybilletter så du har ekstra til overs til shopping.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I Burgas bør du ta en utflukt til den kjente vinkjelleren Via Pontica i vindistriktet Pomorie. Besøk også Broen, en lang utstikker ved stranden som passer ypperlig for gåturer.


Finn fly til andre byer i Bulgaria

Burgas har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?