Finn billige fly til Burgas

Tur/retur
Økonomi
San Francisco (SFO)
Burgas (BOJ)
søn.. 25.10.
søn.. 1.11.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Burgas

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Burgas fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Burgas?

Stadig flere begynner å få øynene opp for byen Burgas i Bulgaria. Her får du godt klima, varme badetemperaturer og mye for pengene. Burgas er kjent som en industriby, men det er gjort arkeologiske funn fra både antikken og bronsealderen. Byen har en flott strand, og det er kort vei til andre ferieparadis i nærheten. Når du flyr til Burgas bør du besøke Det historiske museet og Det arkeologiske museet. Den vakre byen er omringet av tre innsjøer og Svartehavet. Mange reiser hit i de varme sommermånedene, men klimaet er behagelig store deler av året. Dersom du kan reise for eksempel i november eller desember er det mulig å finne billigere flybilletter til Burgas. Hos momondo kan du også enkelt bestille en pakkereise til Burgaskysten. Reiser du om sommeren kan du få med deg Sandfestivalen med alle sine imponerende sandskulpturer, eller musikkfestivalen Spirit of Burgas.

Hvilken flyvning til Burgas er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Burgas for 282 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Burgas. Du kan finne den billigste prisen til Burgas fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Burgas?

Dataene våre viser at det er søndag som er den billigste dagen å fly til Burgas på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 573 kr. Den dyreste dagen å fly til Burgas på, er torsdag, med priser som ligger på ca. 3 526 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Burgas?

Ifølge dataene våre er det kl. 12:00 som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Burgas. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Burgas kl. 12:00 for så lite som 2 573 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 3 108 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Burgas?

De som skal fly til Burgas kan potensielt finne bedre priser for Varna flyplass (86 km fra sentrum i Burgas), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Burgas?

Varna flyplass har en gjennomsnittspris på 2 954 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Burgas. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Burgas

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Burgas som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
19. des.
OSL
Oslo Gardermoen
13t 55m
2 stopp
BOJ
Bourgas
9. jan.
BOJ
Bourgas
37t 40m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 249 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Burgas?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Burgas

Norwegian og Wizz Air er bare noen av flyselskapene som tilbyr billige flybilletter til Burgas. Dersom du vil booke flysete på forhånd eller ta med bagasje du ønsker å sjekke inn, er det lurt å sammenligne priser hos momondo, og sjekke om dette er inkludert i prisene som presenteres online. SAS og Norwegian flyr til Burgas direkte fra Oslo på ca. 3 timer og 15 minutter. Norwegian flyr til Burgas fra Bergen på 5 timer og 45 minutter inkludert ett stopp. Fra Trondheim tilbyr blant andre SAS og Norwegian billige flybilletter til Burgas på 8 timer og 35 minutter med to stopp underveis.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Burgas, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Burgas fra Norge lander på Burgas lufthavn, som ligger nærmere 12 kilometer nordøst for sentrum. Du har flere muligheter når det gjelder å velge transport mellom flyplassen og sentrum. Fra flyplassen kan du ta både buss og taxi. Taxiselskapet Eko Taxi tilbyr å kjøre deg til og fra sentrum, og taxiene står på holdeplassen utenfor flyplassen. En kjøretur fra flyplassen og inn til sentrum av Burgas vil ligge på ca. € 25. Det går buss fra terminal 2 utenfor flyplassen til sentrum. Reisetiden inn til sentrum er på ca. en halvtime, litt avhengig av trafikk. Du kan kjøpe billett om bord i bussen. Bussen stopper også på flere andre steder enn i sentrum, og den går ca. hvert 15. minutt. Billettprisene varierer fra 1–10 bulgarske lev (BGN), som tilsvarer ca. NOK 5–50, avhengig av destinasjonen.


Populære flybilletter til Burgas

Finn dine flybilletter til Burgas med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Burgas
Raskeste flytid
40t 30m
Billigste pris
2 098 kr
Flyvninger fra Stavanger til Burgas
Raskeste flytid
18t 15m
Billigste pris
2 302 kr
Flyvninger fra Trondheim til Burgas
Raskeste flytid
24t 45m
Billigste pris
2 449 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Burgas?

Den offentlige kommunikasjonen i Burgas er godt utbygd, og du kan komme deg enkelt rundt i byen med ulike transportmidler. Dersom du liker å gå til fots kan du fint spasere til mange av de viktigste stedene i sentrum. Det er også flere gågater i bykjernen. Det er også mulig å leie sykler fra sykkelstativer rundt omkring i byen. Bussnettverket er godt utbygd og skal fornyes ytterligere. Bussene betjener hele sentrum og forstedene. Du kan kjøpe billett på bussen, eller elektroniske billetter på forhånd.

Det finnes en rekke taxiholdeplasser i Burgas, både i sentrum, på transportstasjoner og på flyplassen. Du kan bestille taxi når som helt på døgnet via telefon til et av taxiselskapene, eller ta en direkte fra en av holdeplassene. Vanligvis må du ikke vente i mer en fem minutter på en drosje. Sørg for å sjekke at taxien har kommunens klistremerke på bilene dersom du vinker inn en fra gaten. Pris avtales med sjåføren på forhånd, og vær oppmerksom på at de faste ratene varierer litt etter når på døgnet du kjører.


Kan man reise til Burgas uten pass eller visum?

Når du flyr til Burgas behøver du ikke å søke om visum på forhånd. Både Norge og Bulgaria er medlemmer av Schengen-samarbeidet. Det gjør at norske statsborgere som ikke skal være i Bulgaria i mer enn tre måneder over en periode på seks måneder ikke behøver visum. Visumfriheten gjelder i inntil 90 dager, så opphold utover denne tidsperioden krever at man søker om oppholdstillatelse. Man må ha med pass, og passet må være gyldig i minimum tre måneder fra man reiser inn i landet. Personer med dobbelt statsborgerskap, norsk og bulgarsk, må bruke samme pass ved inn- og utreise. Sørg for å følge med på gjeldene regler angående visum og pass på det offisielle nettstedet til Bulgarias ambassade.


Finn hotell og fly til Burgas


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Burgas?

Når du flyr til Burgas bør du oppleve Det historiske museet, Operahuset og Kunstgalleriet. Reiser du til Burgas om sommeren bør du få med deg Strandfestivalen og Musikkfestivalen med store internasjonale artister.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil nok like denne solperlen. Når du har funnet billige flybilletter hos momondo til Burgas kan du la barna kose seg på en av de langgrunne strendene og bade i havet. Dere kan besøke en av flere vannparker, eller spille minigolf.

Hvor bør jeg shoppe?

Vil du handle i Burgas bør shoppingsentrene Burgas Plaza Mall og Galleria Burgas. Her finner du alt av klær og sko. Se også gjerne i butikkene i sentrum. Sammenligner du flypriser hos momondo, kan du finne billige flybilletter så du har ekstra til overs til shopping.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I Burgas bør du ta en utflukt til den kjente vinkjelleren Via Pontica i vindistriktet Pomorie. Besøk også Broen, en lang utstikker ved stranden som passer ypperlig for gåturer.


Finn fly til andre byer i Bulgaria

Burgas har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse