Finn billige fly til Burgas

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 7.2.
ti. 14.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Burgas

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Burgas

Beste pris på enveisbillett

488 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 052 kr

Raskeste flytid

8t 10m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Burgas fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 488 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bourgas).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Burgas fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 052 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bourgas).
Den kjappeste flyvningen til Burgas fra Norge tar 8t 10m (Oslo Gardermoen til Bourgas).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Burgas, deriblant Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

Burgas flyinnsikt og trender

Se innsikt for Burgas-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Burgas?

Den billigste måneden å fly til Burgas fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 717 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Burgas i februar, er mai det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Burgas i mai ligger i gjennomsnitt på 1 613 kr.

Hvilken flyvning til Burgas er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Burgas for 318 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Burgas. Du kan finne den billigste prisen til Burgas fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Burgas?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Burgas (Varna), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 12t 55m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Burgas?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Burgas 54 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Burgas med en gjennomsnittspris på 2 573 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Burgas

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Burgas fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Burgas

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Burgas

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Burgas (BOJ)

Vanligvis er flyvninger til Burgas fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bourgas, som i gjennomsnitt koster 2 573 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BURGAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar72 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Burgas koster i gjennomsnitt kun 717 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BURGAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember76 % dyrereDet koster ca. 4 532 kr for flyvninger til Burgas fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BURGAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli677 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Burgas fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Burgas

Stadig flere begynner å få øynene opp for byen Burgas i Bulgaria. Her får du godt klima, varme badetemperaturer og mye for pengene. Burgas er kjent som en industriby, men det er gjort arkeologiske funn fra både antikken og bronsealderen. Byen har en flott strand, og det er kort vei til andre ferieparadis i nærheten. Når du flyr til Burgas bør du besøke Det historiske museet og Det arkeologiske museet. Den vakre byen er omringet av tre innsjøer og Svartehavet. Mange reiser hit i de varme sommermånedene, men klimaet er behagelig store deler av året. Dersom du kan reise for eksempel i november eller desember er det mulig å finne billigere flybilletter til Burgas. Hos momondo kan du også enkelt bestille en pakkereise til Burgaskysten. Reiser du om sommeren kan du få med deg Sandfestivalen med alle sine imponerende sandskulpturer, eller musikkfestivalen Spirit of Burgas.

De som skal fly til Burgas kan potensielt finne bedre priser for Varna flyplass (86 km fra sentrum i Burgas), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Bourgas flyplass har en gjennomsnittspris på 3 229 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Burgas. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Burgas

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Burgas som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Burgas

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Burgas

Hvilke flyselskaper flyr til Burgas?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Burgas

Hvilke flyselskaper flyr til Burgas?

På reiser til Burgas fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian, Ryanair, Wizz Air eller Turkish Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Burgas

Under finner du alle flyplassene i Burgas sammen med avstanden til sentrum

Fly til Burgas fra Norge lander på Burgas lufthavn, som ligger nærmere 12 kilometer nordøst for sentrum. Du har flere muligheter når det gjelder å velge transport mellom flyplassen og sentrum. Fra flyplassen kan du ta både buss og taxi. Taxiselskapet Eko Taxi tilbyr å kjøre deg til og fra sentrum, og taxiene står på holdeplassen utenfor flyplassen. En kjøretur fra flyplassen og inn til sentrum av Burgas vil ligge på ca. € 25. Det går buss fra terminal 2 utenfor flyplassen til sentrum. Reisetiden inn til sentrum er på ca. en halvtime, litt avhengig av trafikk. Du kan kjøpe billett om bord i bussen. Bussen stopper også på flere andre steder enn i sentrum, og den går ca. hvert 15. minutt. Billettprisene varierer fra 1–10 bulgarske lev (BGN), som tilsvarer ca. NOK 5–50, avhengig av destinasjonen.


Populære flybilletter til Burgas

Finn dine flybilletter til Burgas med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Burgas
Raskeste flytid17t 40m
Laveste pris5 159 kr
Flyvninger fra Trondheim til Burgas
Raskeste flytid15t 30m
Laveste pris4 452 kr
Flyvninger fra Oslo til Burgas
Raskeste flytid3t 15m
Laveste pris2 052 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Burgas

Den offentlige kommunikasjonen i Burgas er godt utbygd, og du kan komme deg enkelt rundt i byen med ulike transportmidler. Dersom du liker å gå til fots kan du fint spasere til mange av de viktigste stedene i sentrum. Det er også flere gågater i bykjernen. Det er også mulig å leie sykler fra sykkelstativer rundt omkring i byen. Bussnettverket er godt utbygd og skal fornyes ytterligere. Bussene betjener hele sentrum og forstedene. Du kan kjøpe billett på bussen, eller elektroniske billetter på forhånd.

Det finnes en rekke taxiholdeplasser i Burgas, både i sentrum, på transportstasjoner og på flyplassen. Du kan bestille taxi når som helt på døgnet via telefon til et av taxiselskapene, eller ta en direkte fra en av holdeplassene. Vanligvis må du ikke vente i mer en fem minutter på en drosje. Sørg for å sjekke at taxien har kommunens klistremerke på bilene dersom du vinker inn en fra gaten. Pris avtales med sjåføren på forhånd, og vær oppmerksom på at de faste ratene varierer litt etter når på døgnet du kjører.


Visumkrav for Burgas

Når du flyr til Burgas behøver du ikke å søke om visum på forhånd. Både Norge og Bulgaria er medlemmer av Schengen-samarbeidet. Det gjør at norske statsborgere som ikke skal være i Bulgaria i mer enn tre måneder over en periode på seks måneder ikke behøver visum. Visumfriheten gjelder i inntil 90 dager, så opphold utover denne tidsperioden krever at man søker om oppholdstillatelse. Man må ha med pass, og passet må være gyldig i minimum tre måneder fra man reiser inn i landet. Personer med dobbelt statsborgerskap, norsk og bulgarsk, må bruke samme pass ved inn- og utreise. Sørg for å følge med på gjeldene regler angående visum og pass på det offisielle nettstedet til Bulgarias ambassade.


Start planleggingen av reisen til Burgas


De beste tingene å se og gjøre i Burgas

Når du flyr til Burgas bør du oppleve Det historiske museet, Operahuset og Kunstgalleriet. Reiser du til Burgas om sommeren bør du få med deg Strandfestivalen og Musikkfestivalen med store internasjonale artister.

Barna vil nok like denne solperlen. Når du har funnet billige flybilletter hos momondo til Burgas kan du la barna kose seg på en av de langgrunne strendene og bade i havet. Dere kan besøke en av flere vannparker, eller spille minigolf.

Vil du handle i Burgas bør shoppingsentrene Burgas Plaza Mall og Galleria Burgas. Her finner du alt av klær og sko. Se også gjerne i butikkene i sentrum. Sammenligner du flypriser hos momondo, kan du finne billige flybilletter så du har ekstra til overs til shopping.

I Burgas bør du ta en utflukt til den kjente vinkjelleren Via Pontica i vindistriktet Pomorie. Besøk også Broen, en lang utstikker ved stranden som passer ypperlig for gåturer.


Finn fly til andre byer i Bulgaria

Burgas har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Burgas med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Burgas.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Burgas nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Burgas og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.