Fly Sør-Amerika Bolivia

Finn billig fly til Bolivia

fre.. 28.2.
fre.. 6.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Bolivia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Bolivia

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Bolivia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
La Paz
Cathedral
Museo de la Coca
Catedral Nuestra Señora de La Paz
Muela del Diablo
San Francisco Church
Santa Cruz
Ramon Tahuichi Aguilera Stadium
Plaza 24 de Septiembre
Cine Center
Plaza Blacutt
Amboro National Park
Cochabamba
Tunari National Park
Plaza de las Banderas
Felix Capriles Stadium
Plaza 14 de Septiembre
Plaza Colon
Uyuni
Plaza Arce
Train Cemetery
Archaeological Museum
Sucre
Sucre Central Market
Plaza de 25 de Mayo
Sucre Cathedral
Casa de la Libertad
Olimpico Patria Stadium
Tarija
El Castello Azul
Mirador de los Suenos
National Archaeological Museum of Paleontology
Parque de la Flores

Fly til Bolivia

Bolivia er et land som ligger omtrent midt i Sør-Amerika. Rundt ligger landene Brasil, Paraguay, Argentina, Peru og Chile. Før spanjolene ankom landet, var det inka- og aymara-folket som bodde i høylandet og inkariket. I jungelen bodde det mange ulike etniske folkegrupper. Landet har en spennende historie og mange ønsker å reise hit for å lære mer om folkegruppene som før styrte landet. De offisielle språkene i Bolivia er i dag spansk, aymara og quechua. I Bolivia er det mye forskjellig natur, fra fjell til daler og lavland. I vest ligger Andesfjellene, og her ligger også et platå som heter Altiplano, som ligger hele 3600-4000 meter over havet. Lenger øst går det daler ned i lavlandet, og her er de fleste største byene i landet. I nord begynner Amazonasjungelen. Med tanke på den store variasjonen i naturen, er det også store variasjoner i vær og temperaturer. I jungelen er det varmt hele tiden, mens i høyden og i fjellene er det alltid snø og vintre med mange kuldegrader. Høysesongen for å reise til Bolivia er fra mai-oktober. Dette er den tørre sesongen, i denne perioden er det flest turister her og det er noe dyrere for hotell. Så dersom du skal bestille fly til Bolivia bør du ta hensyn til høysesongen, og sammenligne flypriser så du finner de beste tilbudene. Dette kan du raskt og enkelt gjøre på nett, her på momondo.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Bolivia?

Du kan fly til Bolivia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan velge flere ulike flyplasser som din destinasjon, men det mest populære er enten å fly til Santa Cruz sentralt i landet eller La Paz lenger vest. Fra Oslo/Gardermoen kan du fly til Bolivia med blant annet British Airways, Lufthansa og KLM. Til Santa Cruz har du da to mellomlandinger underveis. Til La Paz kan du også fly med Lufthansa og KLM, også med to mellomlandinger fra Oslo/Gardermoen.

Når er det best å reise til Bolivia?

Den beste tiden for å reise til Bolivia varierer fra sted til sted, ettersom det er store naturforskjeller og store høydeforskjeller. Men det finnes ganske klare sesongforskjeller som gjør det enklere å skille mellom når du bør reise. Vinteren går fra mai-oktober og er den tørre sesongen. Dette er sett på som den beste tiden å reise av mange, og dette resulterer i flere turister i denne perioden. Reiser du til høylandet om vinteren, altså mai-oktober, er det kaldere om natten, spesielt i juni-juli. Dagene er også klarere, med mye solskinn og blå himmel. Dette er den anbefalte tiden for å gå på fotturer i fjellet. Vinter er også anbefalt hvis du skal reise til lavlandet, og da er temperaturene noe lavere, men behagelige. Selv om det er tørkeperiode, kan det komme regn i lavlandet uansett. Fra juli-august er det ofte kalde vinder, så det kan være lurt å unngå denne perioden. Sommeren i Bolivia er regnsesong og varer fra november-mars. I denne perioden er det vanskeligere å reise rundt i lavlandet, spesielt ved Amazonas. Men denne perioden kan være en god tid å besøke Andesfjellene, med mye vakker og frodig natur. Dessuten er det mindre turister og det kan være billigere for hotellopphold.

Hvor lang tid tar det å fly til Bolivia?

Skal du fly til Bolivia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 22 timer og 5 minutter til La Paz. Til Santa Cruz tar flytiden fra Oslo/Gardermoen fra omtrent 21 timer og 20 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland tar reisen fra 24 timer og 55 minutter til La Paz, og 21 timer og 20 minutter til Santa Cruz.

Kan man reise til Bolivia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Bolivia trenger du ikke visum. Men du må ha med deg gyldig pass. Passet må være gyldig i minst seks måneder etter du reiser ut av landet.

Fly Sør-Amerika Bolivia