Finn billig fly til Peru

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til byer i Peru

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Peru fra Norge
Lima
Lima

Nyttig informasjon om flyvningen din til Peru

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Peru
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Peru?

    Peru har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (1 219 %) besøkte Lima oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Peru inkluderer Cuzco og Iquitos.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Peru?

    Hvis du ønsker å fly til Peru for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Sky Airline, Viva Air Peru og LATAM Airlines som henholdsvis har priser fra 182 kr, 296 kr og 818 kr.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Peru? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Peru

Finn flyvninger til disse populære byene i Peru fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Peru

Disse rutene har de billigste flyvningene til Peru som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloLima6 595 kr
TrondheimLima11 062 kr
StavangerLima12 957 kr

Peru ligger i Sør-Amerika og grenser blant annet til Ecuador, Colombia og Chile. Landet har en kystlinje ut mot Stillehavet i vest. Landet har ulike soner som har forskjellig klima og natur, og man kan si at Peru er delt inn i tre slike soner. Her er det kystregion der det er mye ørken, så har man høylandet der Andesfjellene ligger. Til sist er det et subtropisk område som går fra Andesfjellene ned til jungelen. Dette er øst i landet. Høylandet, altså rundt og i Andesfjellene kan gjerne besøkes året rundt, men det er høysesong fra juni-august. Vil du til kysten, er det mest sol her fra desember-mars. Regnskogen kan også besøkes hele året. Vil du reise i høysesongen, kan det være lurt å bruke tid på å sammenligne flypriser online i god tid. Da kan du som regel finne rimelige priser på nett. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Peru, så det er også lurt å finne fly med hotell i god tid. De mest populære stedene å besøke når man skal reise til Peru, er inkabyen som heter Machu Picchu. Denne ligger i Cuzco, i Andesfjellene. Det er også svært populært å besøke regnskogen Amazonas og Titicacasjøen. Den varierende naturen gjør at det er spesifikke måneder som anbefales for ulike aktiviteter, men man kan besøke landet året rundt.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Peru?

Du kan fly til Peru fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med KLM, Air France eller British Airways og mellomlande ved i Amsterdam, København eller Paris/Charles de Gaulle før du flyr videre til Lima/Jorge Chávez. Fra andre byer i Norge slik som Bergen/Flesland, Stavanger/Sola eller Tromsø/Langnes er det en eller to mellomlandinger underveis. Noen har et stopp ved Oslo/Gardermoen før man flyr videre.

Når er det best å reise til Peru?

Fordi landet har variert natur og opplevelser, er det smart å vurdere været før man bestiller reise til Peru. Den tørre sesongen i Peru er fra mai-oktober og da er det sol, blå himmel over Andesfjellene og kjøligere netter. Dette er høysesong, og da er det viktig å være tidlig ute med bestillingen sin. Mellom november-mars er det mer regn, og januar og februar er de månedene da det regner aller mest. Da kan det også være fint å reise ettersom det er færre andre turister, og billig for fly med hotell. Skal du på tur i Andesfjellene og besøke Machu Picchu bør du dra etter februar. I påsken er det populært å fly til Peru for de som vil kombinere turen med et besøk til Galapagos. Mai til september er det varmt og solrikt i Andesfjellene og perfekt å besøke både Machu Picchu og Titicacasjøen. Det anbefales å begynne planlegging av reisen til Peru minst seks måneder til et år før man vil dra, dersom man skal reise i juni-august. Dette gjelder spesielt de som vil gå Inka Trail til Machu Picchu.

Hvor lang tid tar det å fly til Peru?

Skal du fly til Peru fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 45 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 18 timer og 35 minutter til Lima/Jorge Chávez.

Kan man reise til Peru uten pass eller visum?

Når du skal reise til Peru trenger du ikke visum. Du får turistvisum som varer i 90 dager når du ankommer flyplassen. Dette får du som et stempel i passet ditt. I tillegg får du en innreiseblankett, og den må du ta vare på under hele turen for du må vise den når du reiser ut av landet igjen. Du må også ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser fra Peru.


Internasjonale flyreiser til Peru

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Lima
Raskeste flytid28t 45m
Billigst pris8 073 kr
Flyvninger fra Trondheim til Lima
Raskeste flytid41t 50m
Billigst pris11 062 kr
Flyvninger fra Stavanger til Lima
Raskeste flytid35t 19m
Billigst pris12 957 kr

Start planleggingen av reisen til Peru