Finn billige fly til Charlotte

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Charlotte

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Charlotte

Beste pris på enveisbillett

4 931 kr

Beste pris på tur/retur-billett

14 487 kr

Raskeste flytid

14t 50m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Charlotte fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 931 kr (Oslo Gardermoen til Charlotte Douglas).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Charlotte fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 14 487 kr (Oslo Gardermoen til Charlotte Douglas).
Den kjappeste flyvningen til Charlotte fra Norge tar 14t 50m (Oslo Gardermoen til Charlotte Douglas).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Charlotte, deriblant Air Canada, Lufthansa og Delta.

De billigste flyvningene til flyplassene i Charlotte

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Charlotte fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Charlotte

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Charlotte

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Charlotte (CLT)

Vanligvis er flyvninger til Charlotte fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Charlotte Douglas, som i gjennomsnitt koster 8 081 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHARLOTTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Charlotte koster i gjennomsnitt kun 7 036 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHARLOTTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril24 % dyrereDet koster ca. 10 020 kr for flyvninger til Charlotte fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CHARLOTTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni613 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Charlotte fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Charlotte?

Charlotte er en flott by å besøke året rundt, og når du bør reise til Charlotte avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen er på sitt travleste tidlig om sommeren, og i denne perioden er det svært mange turister her som gjør at prisene på både fly og overnatting øker. Spesielt gjelder dette rundt 4. juli og i PGA-uken fra 7.-14. august. Dersom du reiser på budsjett bør du derfor heller reise hit om våren, når det er behagelige temperaturer, men også større sjanse for å finne både billig hotell og billig fly til Charlotte.

Brukere som har bestilt reiser til Charlotte fra Omaha fant flyvninger som er 55 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Charlotte. Du kan finne den billigste prisen til Charlotte fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Charlotte i februar, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 7 362 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Charlotte på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 8 081 kr.

De som skal fly til Charlotte kan potensielt finne bedre priser for Concord Regional flyplass (21 km fra sentrum i Charlotte), Winston-Salem Smith-Reynolds flyplass (115 km fra sentrum i Charlotte), Greensboro/H. Point flyplass (127 km fra sentrum i Charlotte), Greenville flyplass (130 km fra sentrum i Charlotte), eller Columbia Metropolitan flyplass (145 km fra sentrum i Charlotte), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 7 614 kr per person, er det Columbia Metropolitan flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Charlotte. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Charlotte

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Charlotte som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
3. aug.
OSL05:50Oslo Gardermoen
31t 06m
2 stopp
CLT12:56Charlotte Douglas
2. okt.
CLT13:30Charlotte Douglas
13t 25m
2 stopp
OSL02:55Oslo Gardermoen
14 487 kr
Finn lignende
Air Canada
3. aug.
OSL02:40Oslo Gardermoen
39t 41m
2 stopp
CLT18:21Charlotte Douglas
24. aug.
CLT07:50Charlotte Douglas
19t 25m
2 stopp
OSL03:15Oslo Gardermoen
16 592 kr
Finn lignende
Air Canada
3. aug.
OSL02:40Oslo Gardermoen
39t 41m
2 stopp
CLT18:21Charlotte Douglas
10. aug.
CLT14:35Charlotte Douglas
35t 45m
2 stopp
OSL02:20Oslo Gardermoen
17 600 kr
Finn lignende
Air Canada
3. aug.
OSL05:50Oslo Gardermoen
38t 15m
2 stopp
CLT20:05Charlotte Douglas
2. okt.
CLT13:30Charlotte Douglas
13t 25m
2 stopp
OSL02:55Oslo Gardermoen
27 096 kr
Finn lignende
Air Canada
3. aug.
OSL05:55Oslo Gardermoen
14t 10m
2 stopp
CLT20:05Charlotte Douglas
24. aug.
CLT14:35Charlotte Douglas
18t 15m
2 stopp
OSL08:50Oslo Gardermoen
35 881 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Charlotte

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Charlotte, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Delta og Scandinavian Airlines
Flere flyselskaper
7. jul.
OSL07:50Oslo Gardermoen
17t 21m
1 stopp
CLT01:11Charlotte Douglas
4 931 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jul.
OSL07:50Oslo Gardermoen
29t 06m
2 stopp
CLT12:56Charlotte Douglas
5 119 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jul.
OSL07:50Oslo Gardermoen
36t 35m
1 stopp
CLT20:25Charlotte Douglas
5 702 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Charlotte?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Charlotte

Hvilke flyselskaper flyr til Charlotte?

Scandinavian Airlines, British Airways, Lufthansa og KLM er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Charlotte jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Charlotte med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Delta til Charlotte

Delta er et populært valg for de som reiser til Charlotte. Flyselskapet har 55 ukentlige flyvninger til Charlotte, med flest avganger fra New York Alle flyplasser. Delta sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 4 920 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 392 vurderinger, har momondo-brukere gitt Delta en gjennomsnittsscore på 7,8/10.

Flyvninger med KLM til Charlotte

E annet populært valg for fly til Charlotte, er KLM (7,7/10, 133 vurderinger). De fleste flyvninger med KLM som lander i Charlotte, ankommer fra Atlanta Hartsfield Jackson, men det finnes 23 flyvninger med KLM til Charlotte fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med KLM på momondo denne uken, lå på 5 983 kr (Oslo Gardermoen til Charlotte, tur/retur).


Flyplasser nære Charlotte

Under finner du alle flyplassene i Charlotte sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Charlotte, ankommer du Charlotte/Douglas internasjonale lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til sentrum med en CATS Sprinter-buss, som stopper flere steder i sentrum som Gateway Village og Trade og Tryon Streets. Det er også mange taxier tilgjengelige utenfor ankomsthallen, og det er hovedsakelig fire taxiselskaper som kjører herfra: City Cab, Crown Cab, Green Cab og Yellow Cab. Du kan også bestille transport fra et annet taxiselskap, eller forhåndsbestille privat transport før reisen din. I så fall vil en profesjonell sjåfør vente på deg i flyplassens ankomsthall eller annet avtalt sted, og kjøre deg direkte til din endelige destinasjon.


Populære flybilletter til Charlotte

Finn dine flybilletter til Charlotte med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Charlotte
Raskeste flytid13t 43m
Billigst pris7 649 kr
Flyvninger fra Oslo til Charlotte
Raskeste flytid15t 10m
Billigst pris11 186 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Charlotte

Det er enkelt å komme seg rundt i Charlotte, og du har flere ulike transportalternativer å velge mellom. LYNX Blue Line Light Rail er et bytog som kjører hvert 7,5. minutt i rushtiden og hvert 15. minutt utenfor rushtiden, på kryss og tvers av byen. CityLYNX Gold Line er en trikk som kjører fra øst til vest gjennom ulike nabolag, og kobler sammen viktige institusjoner som Novant Health Presbyterian Medical Center, Central Piedmont Community College og Charlotte Transportation Center. Det kjører også mer enn 70 lokale- regionale- og ekspressbusser her, og det er i tillegg lett å få tak i taxi i Charlotte.


Visumkrav for Charlotte

Du kan ikke fly til Charlotte uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg må du søke om innreisetillatelse via ESTAs offisielle nettside minst tre dager før du reiser til USA, men gjerne tidligere. Søknaden koster 14 USD (ca. 122 NOK).


Start planleggingen av reisen til Charlotte


De beste tingene å se og gjøre i Charlotte

Charlotte er den største byen i North Carolina, og er full av severdigheter du bør få med deg mens du er her. Blant annet bør du ta turen innom Nascar Hall of Fame for å lære mer om bilracing, og til Carolinas Aviation Museum for å se utstillinger om historien, teknologien og utviklingen av fly. Besøk også Discovery Place for å se, føle og høre om vitenskapelige oppdagelser. Ta en spasertur i Freedom Park, og sørg for å dra innom Hendrick Motorsports Museum før du avslutter ferien din i Charlotte.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Charlotte. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Det er trygt å drikke vannet fra springen i Charlotte.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Charlotte. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Charlotte på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Charlotte ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Charlotte nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Charlotte og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.