Finn billige fly til Raleigh

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 24.8.
on. 31.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Raleigh

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Raleigh

Beste pris på enveisbillett

5 515 kr

Raskeste flytid

22t 21m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Raleigh fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 515 kr (Bergen Flesland til Raleigh Durham).
Den kjappeste flyvningen til Raleigh fra Norge tar 22t 21m (Bergen Flesland til Raleigh Durham).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Raleigh, deriblant Air France.

De billigste flyvningene til flyplassene i Raleigh

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Raleigh fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Raleigh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Raleigh

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Raleigh (RDU)

Vanligvis er flyvninger til Raleigh fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Raleigh Durham, som i gjennomsnitt koster 8 152 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RALEIGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Raleigh koster i gjennomsnitt kun 6 447 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RALEIGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli52 % dyrereDet koster ca. 12 379 kr for flyvninger til Raleigh fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RALEIGH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli632 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Raleigh fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Raleigh?

987 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Raleigh. Denne flyvningen er fra Washington, D.C., og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Raleigh. Du kan finne den billigste prisen til Raleigh fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Raleigh fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 447 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Raleigh i februar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 903 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Raleigh på, er 58 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 8 152 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Raleigh. Hvis du planlegger å fly til Raleigh, bør du vurdere å bestille flyvninger til Fayetteville flyplass (90 km fra sentrum i Raleigh), Pitt-Greenville flyplass (114 km fra sentrum i Raleigh), Greensboro/H. Point flyplass (123 km fra sentrum i Raleigh), Jacksonville Albert J Ellis flyplass (141 km fra sentrum i Raleigh), eller Winston-Salem Smith-Reynolds flyplass (149 km fra sentrum i Raleigh).

Greensboro/H. Point flyplass har en gjennomsnittspris på 9 165 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Raleigh. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Raleigh

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Raleigh som nylig ble funnet av brukere på momondo
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
16t 49m
RDURaleigh Durham
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
17t 36m
RDURaleigh Durham
KLM
BGOBergen Flesland
34t 59m
RDURaleigh Durham

Finn de billigste enveisflyvningene til Raleigh

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Raleigh, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Flere flyselskaper
22. okt.
BGO03:10Bergen Flesland
22t 21m
2 stopp
RDU01:31Raleigh Durham
5 515 kr
Finn lignende
Air France
22. okt.
BGO13:05Bergen Flesland
26t 40m
1 stopp
RDU15:45Raleigh Durham
7 262 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Raleigh?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Raleigh

Hvilke flyselskaper flyr til Raleigh?

På reiser til Raleigh fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Icelandair, Scandinavian Airlines, KLM eller British Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Finnair til Raleigh

Finnair er et populært valg for de som reiser til Raleigh. Flyselskapet har 7 ukentlige flyvninger til Raleigh, med flest avganger fra New York John F Kennedy. Finnair sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 7 720 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 159 vurderinger, har momondo-brukere gitt Finnair en gjennomsnittsscore på 7,6/10.

Flyvninger med KLM til Raleigh

KLM (7,6/10, 157 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Raleigh, med tilbud fra så lite som 7 826 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 25 KLM flyvninger i uken til Raleigh, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Populære flybilletter til Raleigh

Finn dine flybilletter til Raleigh med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Raleigh
Raskeste flytid34t 59m
Laveste pris8 010 kr
Flyvninger fra Oslo til Raleigh
Raskeste flytid16t 49m
Laveste pris8 952 kr

Start planleggingen av reisen til Raleigh


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Raleigh for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Raleigh. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Raleigh, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Raleigh og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Raleigh

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Raleigh

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.