Finn billige fly til Pafos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Pafos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pafos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Pafos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Pafos

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Larnaka (LCA)

Vanligvis er flyvninger til Pafos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Larnaka, som i gjennomsnitt koster 2 377 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PAFOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Pafos koster i gjennomsnitt kun 1 806 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PAFOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember74 % dyrereDet koster ca. 4 802 kr for flyvninger til Pafos fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PAFOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli635 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Pafos fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Pafos?

Skal du finne flyreiser til Paphos på Kypros fra Norge, så må du ofte regne med en mellomlanding, noe som alltid tilføyer litt ekstra reisetid. Reiser du fra Oslo er de raskeste flyvningene til Paphos internasjonale flyplass i underkant av ti timer, og fra Trondheim lufthavn Værnes kan du regne med to stopp og en total reisetid på mellom ni og 13 timer, alt etter hvilke mellomlandinger du har. Reiser du fra Tromsø Langnes tar det ofte mellom 13 og 20 timer å reise til Paphos.

Du finner dessverre ingen Paphos-flytilbud som flyr direkte fra Norge. Du må belage deg på minst én mellomlanding, ofte to. Du finner ofte flyvninger til Paphos med mellomlanding i Krakow eller Munchen. Selv om du ikke kan fly direkte til Paphos fra Norge, så betyr ikke det at du ikke kan finne gode flybilletter til Paphos internasjonale lufthavn – se hvilke flytilbud du finner på momondo, og gjør deg klar for din neste tur til Kypros og Paphos.

Brukere som har bestilt reiser til Pafos fra Gdansk fant flyvninger som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Pafos. Du kan finne den billigste prisen til Pafos fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Pafos fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 806 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Pafos i løpet av Januar, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 854 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 32 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Pafos. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 757 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Pafos. Hvis du planlegger å fly til Pafos, bør du vurdere å bestille flyvninger til Nikosia Ercan flyplass (108 km fra sentrum i Pafos), eller Larnaka flyplass (111 km fra sentrum i Pafos).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Pafos, er vanligvis Larnaka flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 195 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Pafos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Pafos

Hvilke flyselskaper flyr til Pafos?

Ryanair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Pafos med. Lufthansa og easyJet er også populære valg ved reiser til Pafos from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Pafos jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Ryanair til Pafos

Det mest populære flyselskapet for fly til Pafos på momondo, er Ryanair som har 5 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Tel Aviv Ben Gurion Intl, og det beste tilbudet på en flyvning med Ryanair til Pafos, kostet 323 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Pafos, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 679 Ryanair vurdering, har det fått en score på 7,1 av momondo-brukere.


Flyplasser nære Pafos

Under finner du alle flyplassene i Pafos sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Paphos internasjonale lufthavn?

Det er ikke så alt for lange veien til sentrum fra Paphos internasjonale lufthavn, men det går dessverre ingen offentlig transport fra flyplassen og til sentrum. Det tar omtrent 20 minutter med bil, og du kan velge å ta taxi eller å leie bil ved flyplassen. Du kan enkelt komme deg inn til sentrum av Paphos med bil hvis du tar B6 som går i nærheten av flyplassen og tar deg inn til byen.


Visumkrav for Pafos

Skal du reise til Kypros og Paphos fra Norge, så trenger du gyldig pass. Nødpass og nasjonalt ID-kort med reisetillatelse til Kypros aksepteres også. Passet ditt trenger ikke å være gyldig lenger enn den planlagte utreisedatoen din fra Kypros. Du trenger ikke visum for å reise til Kypros og Paphos. Mister du passet ditt på reisen, så må du melde fra til kypriotisk politi, og du kan deretter få utstedt nødpass fra det norske konsulatet i Nicosia. Reiser du med barn under 18 år, så kan det hende at du må dokumentere familierelasjonen til barna, og reiser barna med bare én forelder, så kan de kypriotiske myndighetene kreve bekreftelse på at reisen er godkjent av den forelderen som ikke er med på reisen. Husk at innreiseregler fort kan endres, så det kan være lurt å sjekke hvilken dokumentasjon og lignende du trenger når reisen din til Kypros og Paphos nærmer seg og du gjør deg klar til å reise.


Start planleggingen av reisen til Pafos


De beste tingene å se og gjøre i Pafos

Paphos er et spennende sted som har masser av ting som du kan se og oppleve. Du kan for eksempel ta en tur til Kato Paphos Archaeological Park, som er et av de viktigste arkeologiske stedene på hele Kypros. Parken er også på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du monumenter fra det fjerde århundre f.Kr. fram til middelalderen, og du finner mosaikkgulv og kunst som representerer gresk mytologi. Reiser du til Paphos, så vil du nok også ta en tur til havneområdet, hvor du finner restauranter og barer i vannkanten. Her kan du også vandre rundt i herlige omgivelser. Vil du oppleve mer av naturen rundt Paphos kan du avlegge Avakas Gorge et besøk. Dette er en Canyon som er veldig populær for turgåere og utendørsentusiaster, og den byr på spennende naturformasjoner, dyre- og planteliv. Denne canyonen ligger omtrent en halvtimes kjøretur fra Paphos, og på veien finner du også Paphos Zoo, om et besøk dit skulle være av interesse.


Finn fly til andre byer i Kypros

Pafos har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Pafos. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Pafos på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Pafos, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Pafos er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.