Finn billige fly til Lappland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Lappland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Lappland fra Norge
Rovaniemi
Rovaniemi

Nyttig informasjon om flyvningen din til Lappland

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Lappland

Gjennomsnittsprisen for en flyvning til Lappland ligger på 3 586 kr/per person, og den billigste flyvningen til Lappland koster 456 kr/per person. Denne prisen kan variere basert på en rekke ulike faktorer som avgangsflyplass, flyselskap, bestillingstidspunkt og når du planlegger å reise.

Hvis du vil ha kortest mulig kjøretur fra flyplassen til Levi Ski Resort, bør du fly til Rovaniemi flyplass eller Kittilä flyplass som ligger nærmest.

Lappland har som regel en temperatur på mellom −12 °C(Januar) og 15 °C(juli). Hvis man ønsker å unngå regn og/eller snø under reisen til Lappland, er det lurt å planlegge å reise i løpet av april, februar eller mars, da dette er måneder med mindre sannsynlighet for nedbør.

Den laveste prisen til Lappland som nylig ble funnet på momondo, var 1 399 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 4 050 kr er en bra pris på flyvninger til Lappland. 4 231 kr er snittprisen på en flybillett til Lappland, mens 9 847 kr er den høyeste prisen.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Lappland? Sjekk ut disse byene og ta deg tiden til å sjekke ut noen av de mest populære severdighetene i Lappland.

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Lappland

Finn flyvninger til disse populære byene i Lappland fra din nærmeste flyplass.

Finn flyvninger til Lappland

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Lappland


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Lappland på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Lappland ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Lappland nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Lappland og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.