Finn billige fly til Rotterdam

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Rotterdam

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Rotterdam

Beste pris på enveisbillett

1 430 kr

Raskeste flytid

25t 35m
Den beste prisen på en enveisflyvning til Rotterdam fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 430 kr (Bergen Flesland til Rotterdam).
Den kjappeste flyvningen til Rotterdam fra Norge tar 25t 35m (Bergen Flesland til Rotterdam).

De billigste flyvningene til flyplassene i Rotterdam

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rotterdam fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rotterdam

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rotterdam

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Amsterdam (AMS)

Vanligvis er flyvninger til Rotterdam fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol, som i gjennomsnitt koster 1 480 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROTTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril64 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rotterdam koster i gjennomsnitt kun 1 046 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROTTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember74 % dyrereDet koster ca. 5 048 kr for flyvninger til Rotterdam fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ROTTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember500 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rotterdam fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Rotterdam?

Det evige spørsmålet når du skal ut og reise er: Hvor lang tid tar det å komme dit? Skal du fly fra Oslo til Rotterdam Haag lufthavn tar reisen kanskje oppimot sju timer, siden du må mellomlande og ta tog fra Brussel. Det samme gjelder om du skal fly fra Trondheim, men da mellomlander du ofte i Amsterdam, og tar tog videre derfra. Flyr du fra Tromsø må du ofte mellomlande i Oslo, for så å fly videre til Brussel, og så tar du tog til Rotterdam derfra. Når du reiser til Rotterdam fra Norge, så kan du forvente at reisetiden er på rundt sju timer.

Dessverre går det ingen direkte flyreiser til Rotterdam, Nederland fra Norge. Den vanligste ruten er å fly til enten Brussel i Belgia eller Amsterdam i Nederland, og ta tog til Rotterdam derfra. Du synes kanskje det høres strevsomt ut å måtte ta fly og så tog, men tog kan være en behagelig og fin måte å reise på, og du får oppleve landskapet du reiser gjennom på en helt egen måte som flyreiser ikke ka gi deg. Avstandene i det sentrale Europa er også såpass korte, at en togtur fra en by til en annen – eller et land til et annet – ikke tar lange tiden, og kan definitivt være verdt det.

104 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Rotterdam. Denne flyvningen er fra Sofia, og er 95 % billigere enn de fleste flyvninger til Rotterdam. Du kan finne den billigste prisen til Rotterdam fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Rotterdam i løpet av april, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 574 kr.

De som skal fly til Rotterdam kan potensielt finne bedre priser for Amsterdam Schiphol flyplass (47 km fra Rotterdam ), Eindhoven flyplass (81 km fra sentrum i Rotterdam) eller Maastricht flyplass (144 km fra sentrum i Rotterdam), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Eindhoven flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Rotterdam, med en gjennomsnittspris på 947 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Rotterdam

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rotterdam som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
BGOBergen Flesland
27t 35m
RTMRotterdam

Finn de billigste enveisflyvningene til Rotterdam

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Rotterdam, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
13. jul.
BGO02:40Bergen Flesland
26t 50m
2 stopp
RTM05:30Rotterdam
1 430 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jul.
BGO03:55Bergen Flesland
25t 35m
1 stopp
RTM05:30Rotterdam
1 593 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jul.
BGO03:55Bergen Flesland
28t 10m
3 stopp
RTM08:05Rotterdam
2 226 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Rotterdam?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rotterdam

Hvilke flyselskaper flyr til Rotterdam?

På flyreiser fraNorge til Rotterdam, benytter momondos brukere som regel airlines such as Brussels Airlines og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Rotterdam

Under finner du alle flyplassene i Rotterdam sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til Rotterdam sentrum fra Rotterdam Haag lufthavn?

Rotterdam Haag lufthavn er lett tilgjengelig via offentlig transport, og du kan ta for eksempel metro linje E eller buss 33 mellom flyplassen og Rotterdam Central, noe som stort sett tar i underkant av en halv time. Bussene fra flyplassen til sentrum går flere ganger i timen, så du bør ikke måtte vente lenge etter du har hentet bagasjen din før du er på vei inn mot byen. Du kan også selvfølgelig komme deg til Rotterdam sentrum med taxi, og du finner taxiene like ved flyplassen. De tilbyr også transportløsninger for både private og foretningsreisende, så om du skulle trenge noe ekstra, så kan taxi være et godt alternativ. Kjøreturen fra Rotterdam Haag lufthavn til Rotterdam sentrum tar under en halvtime, men det kan variere etter trafikkforholdene.


Visumkrav for Rotterdam

Skal du reise til Rotterdam og Nederland fra Norge så trenger du pass, men det er ikke et krav om visum. Skal du leie bil når du ankommer, så trenger du for øvrig gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Så med andre ord: Har du gyldig pass og finner billige flybilletter til Rotterdam fra Norge, så er det bare å bestille reisen og pakke kofferten (og sykkelshortsen) – Rotterdam og Nederland venter på deg.


Start planleggingen av reisen til Rotterdam


De beste tingene å se og gjøre i Rotterdam

Rotterdam er Nederlands nest største by, og har mange forskjellige attraksjoner, severdigheter og opplevelser å komme med. Du har flerfoldige sykkelturer å velge mellom – Nederland er jo kjent for sine sykler – og på sykkelryggen kan du oppleve både lokal matkultur og de største severdighetene i byen. Det kan også være fint å utforske byen på egenhånd på sykkel, noe som lar deg stoppe akkurat der du vil, og ta et dypdykk i kulturen på egne premisser. Finner du gode Rotterdam-flytilbud, så kanskje du også bør pakke med deg sykkelshortsen. Du kan også oppleve byen til vanns, og du finner flere cruise og båtturer, noe som kanskje passer godt på en varm solskinnsdag. Byen har også mengder av arkitektur som du kan beundre mens du vandrer langs gatene i denne nederlandske byen. Finner du flybilletter til Rotterdam, så har du mengder av kultur og spennende steder i vente.


Finn fly til andre byer i Nederland

Rotterdam har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Rotterdam. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Rotterdam med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Rotterdam. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Rotterdam nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Rotterdam og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.