Finn billige fly til San Sebastian

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 20.8.
lø. 27.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til San Sebastian

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for San Sebastian

Beste pris på enveisbillett

3 881 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 893 kr

Raskeste flytid

15t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til San Sebastian fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 881 kr (Oslo Gardermoen til San Sebastián).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til San Sebastian fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 893 kr (Oslo Gardermoen til San Sebastián).
Den kjappeste flyvningen til San Sebastian fra Norge tar 15t 35m (Oslo Gardermoen til San Sebastián).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til San Sebastian, deriblant Iberia og Vueling.

De billigste flyvningene til flyplassene i San Sebastian

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i San Sebastian fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San Sebastian

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL San Sebastian

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bilbao (BIO)

Vanligvis er flyvninger til San Sebastian fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bilbao, som i gjennomsnitt koster 2 540 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN SEBASTIAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar51 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til San Sebastian koster i gjennomsnitt kun 1 692 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN SEBASTIAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli54 % dyrereDet koster ca. 5 287 kr for flyvninger til San Sebastian fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN SEBASTIAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni536 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til San Sebastian fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til San Sebastian?

Dessverre går det ingen direkte flygninger fra Norge til San Sebastian. For å reise fra en norsk by til San Sebastian må du derfor mellomlande, og av den grunn vil det ta minimum seks og en halv time å fly dit. Dette er raskeste reisetid, og den gjelder når du reiser fra Oslo. Ved reise fra andre byer i Norge øker reisetiden, og det kan være behov for mer enn én mellomlanding.

Det går dessverre ingen direkte flygninger fra Norge til San Sebastian, så en reise til denne destinasjonen krever minst én mellomlanding. Den vanligste byen å mellomlande i er Barcelona, og det tar omtrent tre og en halv time å fly dit fra Oslo. Fra Barcelona til San Sebastian tar flyreisen i overkant av en time. Reiser du fra søndag til søndag kan du også fly mellom Stavanger og San Sebastian med mellomlanding i Barcelona, og det samme gjelder ved reise fra lørdag til fredag mellom Bergen og San Sebastian, også med mellomlanding i Barcelona. Ved reise fra andre norske byer til San Sebastian, så må du mellomlande to ganger.

761 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til San Sebastian. Denne flyvningen er fra Madrid, og er 76 % billigere enn de fleste flyvninger til San Sebastian. Du kan finne den billigste prisen til San Sebastian fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til San Sebastian fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 692 kr. september er også et godt alternativ når du skal reise til San Sebastian med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 715 kr fra Norge.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til San Sebastian på, er ca. 50 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 433 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til San Sebastian med en prislapp på kun 1 893 kr.

Pamplona flyplass, Bilbao flyplass, Vitoria-Gasteiz flyplass, Logroño Agoncillo flyplass eller Santander flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til San Sebastian.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Vitoria-Gasteiz flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i San Sebastian, med en gjennomsnittspris på 659 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til San Sebastian

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til San Sebastian som nylig ble funnet av brukere på momondo
Vueling
5. okt.
OSL17:20Oslo Gardermoen
10t 55m
1 stopp
EAS04:15San Sebastián
12. okt.
EAS13:40San Sebastián
16t 50m
1 stopp
OSL06:30Oslo Gardermoen
1 893 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. okt.
OSL17:20Oslo Gardermoen
10t 55m
1 stopp
EAS04:15San Sebastián
12. okt.
EAS13:40San Sebastián
19t 40m
2 stopp
OSL09:20Oslo Gardermoen
1 922 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. okt.
OSL05:05Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
EAS13:05San Sebastián
1. nov.
EAS14:25San Sebastián
22t 15m
1 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
2 514 kr
Finn lignende
Iberia
24. des.
OSL10:00Oslo Gardermoen
17t 40m
1 stopp
EAS03:40San Sebastián
26. des.
EAS08:40San Sebastián
9t 40m
2 stopp
OSL18:20Oslo Gardermoen
2 600 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. okt.
OSL05:05Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
EAS13:05San Sebastián
1. nov.
EAS14:25San Sebastián
20t 35m
2 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
2 706 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. des.
OSL10:00Oslo Gardermoen
17t 40m
1 stopp
EAS03:40San Sebastián
26. des.
EAS12:40San Sebastián
21t 55m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
3 021 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til San Sebastian

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til San Sebastian, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
25. aug.
OSL13:00Oslo Gardermoen
15t 35m
2 stopp
EAS04:35San Sebastián
3 881 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. aug.
OSL11:45Oslo Gardermoen
28t 45m
2 stopp
EAS16:30San Sebastián
18 891 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL11:45Oslo Gardermoen
28t 45m
2 stopp
EAS16:30San Sebastián
52 381 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til San Sebastian?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til San Sebastian

Hvilke flyselskaper flyr til San Sebastian?

På flyreiser fraNorge til San Sebastian, benytter momondos brukere som regel airlines such as Iberia og Vueling. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Vueling til San Sebastian

I gjennomsnitt går det 19 fly med Vueling til San Sebastian hver uke. De fleste av dem flyr fra Madrid Barajas til San Sebastian, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Vueling til San Sebastian. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Vueling til San Sebastian som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 2 213 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Vueling er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,0/10 av 127 av brukerne våre.

Flyvninger med Iberia til San Sebastian

Iberia (7,0/10, 292 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til San Sebastian, med tilbud fra så lite som 1 939 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 19 Iberia flyvninger i uken til San Sebastian, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære San Sebastian

Under finner du alle flyplassene i San Sebastian sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra San Sebastians lufthavn?

For å komme deg til sentrum av San Sebastian fra San Sebastian lufthavn har du flere alternativer. Du kan ta taxi eller Uber, og dette vil ta deg til sentrum på mellom 20 og 30 minutter. Du kan også reservere en shuttle på forhånd, slik at den står og venter på deg ved ankomst. En fordel med begge disse alternativene er at de transporterer deg direkte til der du skal bo. Det billigste alternativet er buss. Disse går fra flyplassen flere ganger i timen, og de tar deg til sentrum av San Sebastian. Bussturen tar omtrent 30 minutter.


Populære flybilletter til San Sebastian

Finn dine flybilletter til San Sebastian med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til San Sebastian
Raskeste flytid10t 55m
Laveste pris1 893 kr
Flyvninger fra Trondheim til San Sebastian
Raskeste flytid20t 05m
Laveste pris5 975 kr

Visumkrav for San Sebastian

Det er viktig å huske pass når man skal reise. For at du som norsk statsborger skal komme inn i Spania, så trenger du et norsk pass eller et nasjonalt ID-kort med reiserett. Det holder at passet er gyldig til og med den dagen du reiser ut av Spania. Nødpass aksepteres også. En utenlandsk borger som har oppholdstillatelse i Norge har ikke behov for visum for å reise til Spania, men pass og gyldig oppholdskort må tas med og fremvises. Dersom du mister reisedokumentet ditt, så må dette meldes til spansk politi, og du må ta kontakt med den norske ambassaden i Madrid for å søke om et nytt. Dette kan ta opptil flere dager.


Start planleggingen av reisen til San Sebastian


De beste tingene å se og gjøre i San Sebastian

San Sebastian er en vakker by med masse å by på. Med gourmetrestauranter på rekke og rad er utvalget av spisesteder og god mat nærmest uslåelig, og byen regnes som Spanias tapas-hovedstad. Her må du gripe muligheten, og melde deg på en guidet pintxos-tur til de beste pintxos-barene i byen, for å oppleve Baskerland-tapas og vin på samme måte som de lokale. Foruten mattradisjonene er byen også kjent for et spennende kulturliv, og arrangerer blant annet San Sebastian International Film Festival hvert år. Utover dette har San Sebastian en drøss av flotte steder og bygninger å besøke. Der byen møter havet finner du for eksempel Playa de La Concha, en lang, urban strand med nydelig utsikt mot det krystallklare vannet i bukten og videre ut mot horisonten. Midt i bukten finner du også Santa Clara Island, et idyllisk sted med en kafé, et sjarmerende fyrtårn og en liten strand rik på utsikt. I selve byen kan du besøke fantastiske bygninger som for eksempel Palacio de Miramar. Fra slutten på 1800-tallet var dette feriehjemmet til den spanske kongefamilien, og i på 1970-tallet ble hagen åpnet for offentligheten. Hagen er så visst verdt et besøk, og det samme gjelder La Catedral del Buen Pastor. Denne katedralen er et populært symbol på San Sebastian, og er en av de viktigste religiøse bygningene i Baskerland.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til San Sebastian med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til San Sebastian.

Ja. momondo kan spore flypriser for San Sebastian og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til San Sebastian

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til San Sebastian

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.