Finn billig fly til Kirgisistan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Kirgisistan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kirgisistan fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kirgisistan

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kirgisistan
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Kirgisistan?

    De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Kirgisistan koster:
    3 136 kr per person med Turkish Airlines
    3 675 kr per person med Aeroflot
    4 095 kr per person med Pegasus Airlines


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Kirgisistan? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kirgisistan

Finn flyvninger til disse populære byene i Kirgisistan fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Kirgisistan

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kirgisistan som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloOsh5 096 kr

Kirgisistan er et land som er kjent for sin slående vakre og uberørte natur med et majestetisk fjellandskap og gode turmuligheter. Det har blitt beskrevet som det minst kjente landet i verden, så det anbefales å dra hit før det endrer seg. Du kan reise til Kirgistan om våren og om sommeren, og høysesongen er mellom juni og september. Du kan også besøke landet i oktober, men været er da mer uforutsigbart og du vil møte på færre andre reisende. Imidlertid kan du være heldig å oppleve lavere priser med billige flybilletter og billig overnatting dersom du besøker landet utenom høysesongen. I vintermånedene fra november til mars anbefales det ikke å dra hit, da været og snøen kan gjøre det nesten umulig å reise rundt i landet. Når du skal fly til Kirgisistan er det hovedsakelig to flyplasser å velge mellom. Dersom du vil besøke hovedstaden, kan du booke fly til Bishkek, en vakker og grønn by som også er landets kulturelle knutepunkt. Her er det mange ting å se og oppleve, og du kan bruke tiden din på å besøke museer, rusle rundt i idylliske parker, handle litt lokalvarer på markedene, nyte lokal mat eller bare beundre denne flotte post-sovjetiske byen. Alternativt kan du velge å besøke Osh, landets nest største by, som er kjent som «hovedstaden i sør». Dette er en livlig by med de største og mest folksomme utendørsmarkedene i hele Sentral-Asia, kalt «Great Silk Road Bazar». Markedet finner du nord i byen, på begge sider av elven. Husk på å prute! Hos momondo kan du raskt og enkelt sammenligne flypriser på nett, slik at du finner flybilletter til Kirgisistan som passer best for deg avhengig av flytid, priser m.m. Du kan også velge å bestille en tur med hotell, slik at du har både reisen og overnattingen i boks før du ankommer dette spennende landet.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kirgisistan?

Det er flere flyselskaper som flyr til Kirgisistan fra Norge, men ingen flyr direkte. Dersom du foretrekker å bruke samme flyselskap hele strekningen, kan du velge å bestille flybilletter til Kirgisistan med Turkish Airlines, som flyr fra Oslo/Oslo Lufthavn til Bisjkek/Manas internasjonale lufthavn med én mellomlanding i Istanbul. Alternativt kan du benytte deg av selskaper som Pegasus Airlines, Air Astana, airBaltic, Aeroflo men disse flyvningene har vanligvis to eller flere mellomlandinger. Dette gjelder også dersom du skal dra til Osh/Osh internasjonale lufthavn.

Når er det best å reise til Kirgisistan?

Det er best å bestille tur til Kirgisistan om sommeren. Da er du i godt selskap av andre turister, og det er lite regn og behagelige temperaturer med gjennomsnittlig 27 °C. De fleste campene i Song Kol og Tash Rabat er åpne på denne tiden av året, og Issyk-Kul er også et ideelt sted å besøke. Månedene juni til september er anbefalt for de som ønsker å gå turer og sykle, mens hele perioden fra april til oktober er ideelt for de som kommer hit for å prøve hesteridning.

Hvor lang tid tar det å fly til Kirgisistan?

Hvor lang tid det tar å fly til Kirgisistan avhenger av hvor du mellomlander og hvor lang mellomlandingen er. Den raskeste flyvningen til Bisjkek/Manas internasjonale lufthavn tar 11 t og 50 min på utreisen og 10 t på hjemreisen. Dette inkluderer én mellomlanding på i underkant av tre timer hver vei. Dersom du syns dette er en lang flyreise, anbefaler vi at du undersøker mulighetene for å reservere flysetet ditt online slik at du er sikker på at du får en komfortabel flyvning.

Kan man reise til Kirgisistan uten pass eller visum?

I 2012 opphevet Kirgisistan kravet om visum for statsborgere i 44 ulike land, inkludert Norge. Dermed kan du reise hit uten visum i inntil 60 dager. Imidlertid bør du alltid ha med deg passet, da du er pliktig til å kunne legitimere deg på forespørsel. Du kan også legge igjen passet på overnattingsstedet ditt eller et annet trygt sted, og fremvise en kopi.


Internasjonale flyreiser til Kirgisistan

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Osh
Raskeste flytid11t 30m
Billigst pris5 096 kr

Finn flyvninger til Kirgisistan

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kirgisistan