Finn billige fly til Udon Thani

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Udon Thani?

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen er gjennomsnittlig reisetid til Udon Thani International Airport i Thailand 17 timer og 55 minutter. Reisen inkluderer to mellomlandinger på veien. Det er også fullt mulig å fly til Udon Thani fra Bergen Flesland, og Stavanger Sola, men herfra vil reisen være noe lenger. Fra Bergen Flesland er gjennomsnittlig reisetid 19 timer og 10 minutter, og fra Stavanger Sola tar reisen nærmere 19 timer og 30 minutter. Dersom du befinner deg lenger nord i Norge, kan du fly til Udon Thani fra Tromsø og Bodø. Fra Tromsø tar flyturen i snitt 21 timer og 30 minutter, og fra Bodø er gjennomsnittlig reisetid 19 timer. Du kan også starte reisen fra Trondheim Værnes. Herfra er forventet flytid 18 timer og 20 minutter.

Det eksisterer dessverre foreløpig ingen tilbud om direktefly til Udon Thani fra europeiske flyplasser. Dette innebærer at reisende fra Norge eller andre europeiske byer må mellomlande i enten Bangkok eller en annen flyplass i regionen. For turister som starter sin reise fra Oslo Lufthavn Gardermoen, vil det lønne seg å mellomlande i enten Amsterdam eller Helsinki, før du flyr videre til Bangkok. Fra både Amsterdam og Helsinki går det hyppige flyvninger til Thailands hovedstad Bangkok, slik at du enkelt kan planlegge reisen etter ditt tidsskjema. Fra Bangkok er det gode og hyppige forbindelser videre til den nord-thailandske byen Udon Thani. Du finner utmerkede flytilbud og billige flybilletter gjennom momondo.

Brukere som har bestilt reiser til Udon Thani fra Bangkok fant flyvninger som er 87 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Udon Thani. Du kan finne den billigste prisen til Udon Thani fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Udon Thani. Hvis du planlegger å fly til Udon Thani, bør du vurdere å bestille flyvninger til Khon Kaen flyplass (105 km fra sentrum i Udon Thani), Loei flyplass (113 km fra sentrum i Udon Thani), eller Sakon Nakhon flyplass (146 km fra sentrum i Udon Thani).

Du kan finne tilbud for Sakon Nakhon flyplass for i gjennomsnitt 487 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Udon Thani?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Udon Thani

Hvilke flyselskaper flyr til Udon Thani?

På flyreiser fraNorge til Udon Thani, benytter momondos brukere som regel airline such as Thai Airways. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Thai Airways til Udon Thani

Thai Airways flyr til Udon Thani ca. 21 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Thai Airways, men det er funnet priser helt nede i 5 901 kr fra Bergen Flesland til Udon Thani. Thai Airways har fått en score på 7,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Udon Thani

Under finner du alle flyplassene i Udon Thani sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra flyplassen i Udon Thani?

Fra flyplassen i Udon Thani vil du finne flere gode og lett tilgjengelige transportmuligheter inn til byens sentrum. Du kan enten benytte deg av en av de mange minibussene som kjører denne strekningen gjennom hele dagen. Hvis du reiser som en del av en større reisegruppe, vil det ofte lønne seg å benytte seg av en drosje inn til sentrum, fremfor minibuss. Du finner drosjer i diverse størrelser rett utenfor terminalen. Avtal gjerne en pris på forhånd, for å unngå eventuelle overraskelser.


Visumkrav for Udon Thani

Nordmenn har ikke behov for visum, når man oppholder seg i Thailand i mindre enn 30 dager. Husk også å ta med deg pass eller en kopi av passet ditt til enhver tid, når du ferdesi Thailand.


Start planleggingen av reisen til Udon Thani


De beste tingene å se og gjøre i Udon Thani

Udon Thani er hjem til en stor innsjø og et fantastisk grøntområde midt i hjertet av byen, som begge er verdt et besøk. I naturparken finnes det flere områder og benker, der du kan slappe av og ta en pust i bakken i vakre omgivelser, etter en begivenhetsfull dag. Parken er også et populært trenings- og turområde for de lokale beboerne. Parken er spredt over et stort område. Her finner du blant annet en rekke små øyer som du kan besøke, og hovedveien strekker seg som en åre gjennom parken, slik at du enkelt kan komme deg rundt. Det er også en rekke fine dagsturer for både deg og familien fra Udon Thani, enten du vil se den vakre naturen utenfor byen eller oppleve en av de mange spennende markedene. Sjekk gjerne ut populære Nong Khai, som ligger like utenfor bykjernen. Denne byen er kjent for sine tradisjonelle markeder og livlige butikker. Nong Khai er perfekt for en kort dagstur, enten du reiser alene eller med familien. Her finner du gode tilbud på alt fra spennende tekstiler til vaser og keramikk. I Udon Thani finner du også flere utmerkede områder for shopping, som for eksempel Central Plaza, som er byens største kjøpesenter med en rekke spennende butikker og restauranter. Night Market er stedet å gå for et yrende uteliv på kveldstid, og her finner du en rekke spisesteder som serverer deilig og billig thai-mat, som pad thai og sterke curry-retter. Dette er en opplevelse alle besøkende til byen bør få med seg.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Udon Thani. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Udon Thani for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Udon Thani.

Prisvarsler for flyreiser til Udon Thani er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Udon Thani

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Udon Thani

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.