Leiebiler fra Hertz i Warszawa

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Warszawa

Warszawa, Polen
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Warszawa, Polen
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Warszawa

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Warszawa, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

10,0

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Warszawa

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Warszawa under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Hertz i Warszawa under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Hertz har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Har Hertz et utleiested på Warszawa Chopin flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Warszawa Chopin flyplass. Adressen til dette Hertz-utleiestedet, er Zwirki I Wigury 1 Street.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Warszawa?

  Ja, Hertz i Warszawa tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Hertz dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Hertz telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Warszawa i November?

  Ifølge dataene våre er Kompakt den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Hertz når de er på ferie i Warszawa i November. Basert på prisene for billeie hos Hertz i November i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Kompakt ligger på 250 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 210 kr/dag sist November, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Warszawa?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Hertz, bør du vurdere å leie en Kompakt – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Warszawa. Leie av Kompakt hos Hertz koster i gjennomsnitt 250 kr per dag, noe som er 35 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 83 % av brukerne våre valgt å leie en Kompakt hos Hertz for å spare penger på reisen sin til Warszawa.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Warszawa?

  Hertz drifter for øyebliket 4 utleiesteder i Warszawa. Det mest populære utleiestedet Hertz har i Warszawa, befinner seg på Zwirki I Wigury 1 Street. I løpet av de 12 siste månedene har 70 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Hertz i Warszawa valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Zwirki I Wigury 1 Street i løpet av det siste året.