Hoteller i Venezia, Italia

Finn tilbud på 1 141 hoteller i Venezia, Italia

Venezia, Veneto, Italia
2. des. — 3. des.2
sø. 3.12.
to. 7.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Venezia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Venezia
Pris
kr182
kr4471
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Venezia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Venezia

Pris

1 106 kr–6 866 kr

BILLIGSTE BYDEL I VENEZIAMestre-Carpenedo66 % billigereHoteller i Mestre-Carpenedo er de billigste i Venezia med en gjennomsnittspris på kun 1 106 kr per natt
DYRESTE BYDEL I VENEZIACastello53 % dyrereCastello har de dyreste hotellene i Venezia med rom med en gjennomsnittspris på 6 866 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I VENEZIACannaregio55 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Cannaregio enn noen andre land i Venezia

Ting å gjøre i Venezia


Hoteller i populære bydeler i Venezia

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Venezia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Venezia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Venezia
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
68 %forventet prisnedgang
52 %forventet prisøkning

Pris

786 kr–5 122 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 271 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 388 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Venezia på er: 1-2 stjerne, 47 dag før. 3 stjerne, 4 dag før. 4-5 stjerne, 89 dag før.

1-2 stjerne

772 kr–1 308 kr

3 stjerne

1 061 kr–1 705 kr

4-5 stjerne

1 072 kr–3 817 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Venezia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Venezia

Laveste hotellpris

182 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hilton Molino Stucky Venice

Hoteller i nærheten av flyplassen

10069

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Venezia funnet siste 7 dager er 182 kr/natten. Denne prisen fås hos a&o Hostel Venezia Mestre, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hilton Molino Stucky Venice, det mest populære 5-stjerners hotellet i Venezia(7,9/10 rating - basert på 3 197 anmeldelser).
Det er er 10 069 hoteller i Venezia i nærheten av Venezia Marco Polo. Resting Pods - Zzzleepandgo Vce Venice Airport med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Venezia. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Venezia siste uken er 4 847 kr.

Venezia reisetips

Hvordan bor man billig i Venezia?

De billigste hotellene i Venezia finner du fra litt over 550 kr. per natt, og vil du bo på 3-stjerners hotell som ligger sentralt i Venezia, betaler du fra omtrent 900 kr. per natt. Ønsker du noe høyere kvalitet, finner du 4-stjerners hotell nær bysenteret til litt over 1000 kr. per natt. I populære Dorsoduro finner du blant annet 4-stjerners hotell fra rundt 1200 kr. natten. For 5-stjerners hotell betaler du noen hundrelapper ekstra per natt, fra rundt 1400 kr. per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Venezia?

Det er enkelt å komme seg fra ditt hotell i Venezia til byens attraksjoner til fots, men du kan også velge å reise rundt på kanalene for å komme deg fra sted til sted. Her kan du velge mellom en rekke båttyper, som vaporettos, som betyr motorbåt, eller battelli foranei som er en større type motorbåt for å komme seg til øyene rundt byen. Det finnes City Centre lines, et nettverk av båtservicer som tar deg rundt i byen på vannet. Du kjøper billetter ved Venezia Unica salgssteder, fra billettautomater ved en rekke holdeplasser rundt i byen, eller i kiosker som har ACTV Venezia Unica-skilt. Du kan også kjøpe Venezia Unica City Pass som du bestiller online. Du velger offentlig transport og de severdighetene du vil se, og du får en kvittering med informasjon om hvor i byen du kan hente ditt City Pass. Du kan også ta en gondoltur, men det kan være litt dyrt. Dette er mer en opplevelse enn transportmiddel. Du avtaler pris og betaler for turen til føreren.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Venezia?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Venezia, men det kan være 18-årsgrense eller annet, så det er lurt å sjekke dette med hotellet ditt på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Venezia?

Noen hoteller i Venezia krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Venezia?

Det er trygt å være på ferie i Venezia, men du bør uansett passe ekstra på tingene dine på folksomme steder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Venezia?

Det er lurt å ta med seg adapter til Venezia, disse kalles doppia spina om du kjøper det når du kommer frem. Det kan være lurt å kjøpe adapter før du reiser, så er du sikker på at du får ladet mobilen.

Hvor mye bør man gi i tips i Venezia?

I Venezia er det normalt å gi omtrent 5-10% i tips når du spiser på restaurant, og til roomservice på hotellet kan du legge igjen omtrent 1 euro per døgn.


Hvor mye koster et hotell i Venezia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Venezia med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 858 kr

Gjennomsnittlig 947 kr

Dyrest 1 036 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Venezia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Venezia
Finn hosteller i Venezia

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Venezia

Disse hotellene i Venezia har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Venezia

Leter du etter hotell i Venezia, er momondo rette sted å starte. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo, og være sikker på å finne de beste tilbudene og det rette hotellet i Venezia for deg og de du reiser sammen med.

Det er en rekke ulike områder å velge mellom når du skal finne hotell i Venezia. Markusplassen er populær, og er et livlig område med en rekke elegante kaféer, og severdigheter som Markuskirken, den mest kjente kirken i Venezia. Her finner du også Dogepalasset, også et velkjent kjennemerke i byen. Så for den som er interessert i livlig byliv, arkitektur og vil være nær muligheter for en kaffe på en hyggelig kafé, er dette området perfekt.

I gåavstand fra Markusplassen finner du Dorsoduro ved broen Ponte dell’Accademia som krysser over Canal Grande, en av de viktigste trafikkårene i byen. Bor du i dette området når du bor på hotell i Venezia finner du smale kanaler og smågater, rundt elegante boliger. Her er du i gåavstand til Accademia Galleriet, fullt av mesterverker. Like ved finner du Peggy Guggenheim Collection, et av de mest besøkte attraksjonene i Venezia. Dette er området for den kunstinteresserte.

I San Polo og Rialto bor du nære den nest største plassen i Venezia, San Polo-plassen. Ved Rialtobroen strømmer folk til for å bli plukket opp i gondoler, og du kan gå fra ditt hotell i Venezia langs de smale gatene forbi butikkvinduer og vest for San Polo-plassen finner du Frari-kirken i renessansestil. Her kan du blant annet sjekke inn på lekre Hotel Papadopoli Venezia MGallery by Sofitel og ha tilgang på svømmebasseng, hotellrestaurant og skjønnhetssalong. Skikkelig luksus!


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Venezia

Hva er byens særpreg?

Venezia er jo en utrolig romantisk by, så hvis du er her med kjæresten er det en rekke aktiviteter som anbefales for to. Ta en gondoltur for to på kanalene i byen, og nyt utsikten av de vakre bygningene. Dere kan også ta motorbåt ut til noen av øyene utenfor byen. Se solnedgangen på Markusplassen, og gå mellom gatemusikanter og stopp på en kafé langs fortauet. Se Canal Grande lyse opp ved solnedgang på en av broene over hovedkanalen. Det er også anbefalt å dra på Theatre La Fenice, der dere kan se opera eller ballett på gullbalkonger i det renoverte operahuset.

Hva har Venezia å tilby?

Bor du på hotell i Venezia, er du midt blant vakker kunst, historie og kultur. Noe av det beste er å gå rundt i byen og krysse de små trebroene over alle de små kanalene. På byens plasser finner du utendørskaféer perfekt for en pust i bakken, og Peggy Guggenheim Collection er et must å besøke. I Doges Palace finner du noen av verdens største oljemalerier av Tintoretti, og du kan få med deg Venezias historie på Museo Correr på Markusplassen.

Hvor grønn er byen?

I Venezia er det ikke en bil i sikte, og du kan gå ubekymret rundt og oppleve byen. Alle kanalene som strømmer gjennom byen gir en følelse av å være nære naturen, og du kan ta båt ut til øyene rundt Venezia om du vil utforske mer.


Informasjon om opphold i Venezia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Venezia

Hvor mange dager tilbringer folk i Venezia?

Folk som besøker Venezia tilbringer typisk 2 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Venezia?

Hoteller i Venezia har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 3 823 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Venezia?

Hotell i Venezia er billigst i November. Romprisen kan være hele 69 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Venezia?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Venezia, og torsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Venezia?

Prisen for et luksushotell i Venezia ligger normalt på ca. 4 626 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Venezia nærmere 3 823 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 46% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvor i Venezia bør jeg bo?

Områder som Mestre-Carpenedo, San Marco, Lido og Marghera har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Venezia.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Venezia?

En gjennomsnittstemperatur på 3 °C og forventet nedbørsmengde på 54 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Venezia.

Har Venezia ferieboliger?

Ja, Venezia har 5 419 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Venezia, er Ca' della Scimmia det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Venezia.

Har Venezia vandrehjem?

Ja, 17 vandrehjem er tilgjengelige i Venezia om du er på utkikk etter denne type overnattingssted på reisen din. Basert på vår brukerdata er Archie's House det mest populære vandrehjemmet i byen. Finn vandrehjem i Venezia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Venezia fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 7 356 tilbydere å velge mellom fra Venezia hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Venezia fra hoteller sist?

Priser for Venezia fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Venezia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Venezia

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Venezia gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Venezia. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hj