Hoteller i Venezia, Italia

Finn tilbud på 1 129 hoteller i Venezia, Italia

Venezia, Veneto, Italia
16. aug. — 17. aug.2
on. 17.8.
sø. 21.8.

De beste hotellene i Venezia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Venezia
Pris
kr382
kr2305
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Venezia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Venezia

Pris

505 kr–2 616 kr

BILLIGSTE BYDEL I VENEZIAMarghera58 % billigereHoteller i Marghera er de billigste i Venezia med en gjennomsnittspris på kun 505 kr per natt
DYRESTE BYDEL I VENEZIAGiudecca54 % dyrereGiudecca har de dyreste hotellene i Venezia med rom med en gjennomsnittspris på 2 616 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I VENEZIAMestre-Carpenedo67 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Mestre-Carpenedo enn noen andre land i Venezia

Ting å gjøre i Venezia


Hoteller i populære bydeler i Venezia

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Venezia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Venezia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Venezia
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
72 %forventet prisnedgang
79 %forventet prisøkning

Pris

458 kr–7 599 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
19 307 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 665 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Venezia på er: 4-5 stjerne, 36 dag før.

1-2 stjerne

707 kr–851 kr

3 stjerne

880 kr–985 kr

4-5 stjerne

1 300 kr–1 491 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Venezia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Venezia

Laveste hotellpris

249 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

JW Marriott Venice Resort & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

133

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Venezia funnet siste 7 dager er 249 kr/natten. Denne prisen fås hos hu Venezia Camping in Town.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos JW Marriott Venice Resort & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Venezia(8,7/10 rating - basert på 363 anmeldelser).
Det er er 133 hoteller i Venezia i nærheten av Venezia Marco Polo. Zzzleepandgo Venice Airport med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Venezia. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Venezia siste uken er 1 588 kr.

Venezia reisetips

De billigste hotellene i Venezia finner du fra litt over 550 kr. per natt, og vil du bo på 3-stjerners hotell som ligger sentralt i Venezia, betaler du fra omtrent 900 kr. per natt. Ønsker du noe høyere kvalitet, finner du 4-stjerners hotell nær bysenteret til litt over 1000 kr. per natt. I populære Dorsoduro finner du blant annet 4-stjerners hotell fra rundt 1200 kr. natten. For 5-stjerners hotell betaler du noen hundrelapper ekstra per natt, fra rundt 1400 kr. per natt.

Det er enkelt å komme seg fra ditt hotell i Venezia til byens attraksjoner til fots, men du kan også velge å reise rundt på kanalene for å komme deg fra sted til sted. Her kan du velge mellom en rekke båttyper, som vaporettos, som betyr motorbåt, eller battelli foranei som er en større type motorbåt for å komme seg til øyene rundt byen. Det finnes City Centre lines, et nettverk av båtservicer som tar deg rundt i byen på vannet. Du kjøper billetter ved Venezia Unica salgssteder, fra billettautomater ved en rekke holdeplasser rundt i byen, eller i kiosker som har ACTV Venezia Unica-skilt. Du kan også kjøpe Venezia Unica City Pass som du bestiller online. Du velger offentlig transport og de severdighetene du vil se, og du får en kvittering med informasjon om hvor i byen du kan hente ditt City Pass. Du kan også ta en gondoltur, men det kan være litt dyrt. Dette er mer en opplevelse enn transportmiddel. Du avtaler pris og betaler for turen til føreren.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Venezia, men det kan være 18-årsgrense eller annet, så det er lurt å sjekke dette med hotellet ditt på forhånd.

Noen hoteller i Venezia krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Det er trygt å være på ferie i Venezia, men du bør uansett passe ekstra på tingene dine på folksomme steder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Det er lurt å ta med seg adapter til Venezia, disse kalles doppia spina om du kjøper det når du kommer frem. Det kan være lurt å kjøpe adapter før du reiser, så er du sikker på at du får ladet mobilen.

I Venezia er det normalt å gi omtrent 5-10% i tips når du spiser på restaurant, og til roomservice på hotellet kan du legge igjen omtrent 1 euro per døgn.


Hvor mye koster et hotell i Venezia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Venezia med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 2 723 kr

Gjennomsnittlig 7 626 kr

Dyrest 12 848 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Venezia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Venezia
Finn hosteller i Venezia

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Venezia

Disse hotellene i Venezia har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Venezia

Leter du etter hotell i Venezia, er momondo rette sted å starte. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo, og være sikker på å finne de beste tilbudene og det rette hotellet i Venezia for deg og de du reiser sammen med.

Det er en rekke ulike områder å velge mellom når du skal finne hotell i Venezia. Markusplassen er populær, og er et livlig område med en rekke elegante kaféer, og severdigheter som Markuskirken, den mest kjente kirken i Venezia. Her finner du også Dogepalasset, også et velkjent kjennemerke i byen. Så for den som er interessert i livlig byliv, arkitektur og vil være nær muligheter for en kaffe på en hyggelig kafé, er dette området perfekt.

I gåavstand fra Markusplassen finner du Dorsoduro ved broen Ponte dell’Accademia som krysser over Canal Grande, en av de viktigste trafikkårene i byen. Bor du i dette området når du bor på hotell i Venezia finner du smale kanaler og smågater, rundt elegante boliger. Her er du i gåavstand til Accademia Galleriet, fullt av mesterverker. Like ved finner du Peggy Guggenheim Collection, et av de mest besøkte attraksjonene i Venezia. Dette er området for den kunstinteresserte.

I San Polo og Rialto bor du nære den nest største plassen i Venezia, San Polo-plassen. Ved Rialtobroen strømmer folk til for å bli plukket opp i gondoler, og du kan gå fra ditt hotell i Venezia langs de smale gatene forbi butikkvinduer og vest for San Polo-plassen finner du Frari-kirken i renessansestil. Her kan du blant annet sjekke inn på lekre Hotel Papadopoli Venezia MGallery by Sofitel og ha tilgang på svømmebasseng, hotellrestaurant og skjønnhetssalong. Skikkelig luksus!


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Venezia

Venezia er jo en utrolig romantisk by, så hvis du er her med kjæresten er det en rekke aktiviteter som anbefales for to. Ta en gondoltur for to på kanalene i byen, og nyt utsikten av de vakre bygningene. Dere kan også ta motorbåt ut til noen av øyene utenfor byen. Se solnedgangen på Markusplassen, og gå mellom gatemusikanter og stopp på en kafé langs fortauet. Se Canal Grande lyse opp ved solnedgang på en av broene over hovedkanalen. Det er også anbefalt å dra på Theatre La Fenice, der dere kan se opera eller ballett på gullbalkonger i det renoverte operahuset.

Bor du på hotell i Venezia, er du midt blant vakker kunst, historie og kultur. Noe av det beste er å gå rundt i byen og krysse de små trebroene over alle de små kanalene. På byens plasser finner du utendørskaféer perfekt for en pust i bakken, og Peggy Guggenheim Collection er et must å besøke. I Doges Palace finner du noen av verdens største oljemalerier av Tintoretti, og du kan få med deg Venezias historie på Museo Correr på Markusplassen.

I Venezia er det ikke en bil i sikte, og du kan gå ubekymret rundt og oppleve byen. Alle kanalene som strømmer gjennom byen gir en følelse av å være nære naturen, og du kan ta båt ut til øyene rundt Venezia om du vil utforske mer.


Informasjon om opphold i Venezia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Venezia

Folk som besøker Venezia tilbringer typisk 1 natt der.

Hoteller i Venezia har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 407 kr per natt.

Hotell i Venezia er billigst i juni. Romprisen kan være hele 72 % billigere enn de travleste månedene.

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Venezia, og mandag som er den dyreste.

Hosteller i Venezia (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 629 kr per person, per natt. Dette er 778 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Venezia.

Områder som Lido, Mestre-Carpenedo, San Marco og Marghera har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Venezia.

Gjennomsnittstemperautren i Venezia i løpet av august ligger på ca. 22 °C, noe som gjør dette til en perfekt tid for å ha det moro og oppleve noe nytt utendørs ved populære attraksjoner i området.

Ja, Venezia har 200 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Venezia, er Locanda Leon Bianco On The Grand Canal det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Venezia.

Ja, 166 vandrehjem er tilgjengelige i Venezia om du er på utkikk etter denne type overnattingssted på reisen din. Basert på vår brukerdata er Ao Hotel Venezia Mestre det mest populære vandrehjemmet i byen. Finn vandrehjem i Venezia.


momondos favoritthoteller i Venezia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Venezia
Ca' Dei Polo

Ca' Dei Polo

Santa Croce 203, Venice, Veneto, Italy

8,0
602 kr
Hotel Airmotel

Hotel Airmotel

Via Alfredo Ceccherini 13, Venice, Veneto, Italy

8,4
620 kr
Hotel Ala

Hotel Ala

San Marco 2494, Venice, Veneto, Italy

8,5
1 233 kr
Adua Hotel

Adua Hotel

Cannaregio 233/a - Lista Di Spagna, Venice, Veneto, Italy

7,9
631 kr
Hotel Belle Epoque

Hotel Belle Epoque

Cannaregio 127/128, Venice, Veneto, Italy

8,1
946 kr
Palazzo Veneziano

Palazzo Veneziano

Fondamenta Delle Zattere 1413, Venice, Veneto, Italy

9,2
2 388 kr
La Loggia della Luna

La Loggia della Luna

Santa Croce 1150, Venice, Veneto, Italy

8,5
1 023 kr
Hotel Colombo

Hotel Colombo

Viale Antonio Paolucci 5, Venice, Veneto, Italy

6,0
335 kr
Hotel Cristallo

Hotel Cristallo

Granviale Santa Maria Elisabetta, 51, Venice, Veneto, Italy

8,1
641 kr

B&B Villa Venezia

Via Olmo Spinea 16/D, Venice, Veneto, Italy

9,3
679 kr
40.17 San Marco

40.17 San Marco

Calle San Pattergnan 4017, Venice, Veneto, Italy

9,0
860 kr
Corte Canal Venice

Corte Canal Venice

Santa Croce 645/a - Corte Canal, Venice, Veneto, Italy

6,7
679 kr
Hotel Città di Milano

Hotel Città di Milano

San Marco 590 Campiello San Zulian, Venice, Veneto, Italy

7,3
851 kr
Hotel Mary

Hotel Mary

Via Orlanda 152, Venice, Veneto, Italy

7,3
430 kr

Ecogarden camping

Venezia, Veneto, Italia

6,8
134 kr
Hotel Ca' Alvise

Hotel Ca' Alvise

San Marco 3673, Venice, Veneto, Italy

8,1
1 405 kr

Start planleggingen av reisen til Venezia


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Venezia. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan finne et flott sted å bo i Venezia ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.