Hotell Venezia: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 7 007 hoteller i Venezia, Italia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Venezia

Det er mange flotte hoteller i Venezia, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Venezia

Markusplassen
Markuskirken
Santa Lucia stasjon

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Markusplassen?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Venezia som ligger nærmest Markusplassen. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Markusplassen ligger på 1 094 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Markusplassen er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Venezia som koster 910 kr.

Hoteller i nærheten av Markusplassen

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Markuskirken?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Markuskirken, er 1 056 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Markuskirken er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Markuskirken er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Venezia som koster 910 kr.

Hoteller i nærheten av Markuskirken

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Santa Lucia stasjon?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Santa Lucia stasjon, er 799 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Santa Lucia stasjon er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Santa Lucia stasjon er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Venezia som koster 910 kr.

Hoteller i nærheten av Santa Lucia stasjon

Finn billig overnatting i Venezias populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i Venezia
Hoteller i Santa Croce
Søk hoteller i Santa Croce
Hoteller i Marghera
Søk hoteller i Marghera
Hoteller i San Marco
Søk hoteller i San Marco

Når bør du bestille hotell i Venezia

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Venezia
Lavsesong
Januar
Høysesong
mai

billigste måned å overnatte

48 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

26 %

forventet prisøkning

Pris
769 kr - 1 965 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
onsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 461 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 513 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Venezia på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
592 kr - 835 kr
3 stjerne
818 kr - 1 027 kr
4-5 stjerne
1 253 kr - 1 453 kr

Venezia reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Venezia

Hvordan bor man billig i Venezia?

De billigste hotellene i Venezia finner du fra litt over 550 kr. per natt, og vil du bo på 3-stjerners hotell som ligger sentralt i Venezia, betaler du fra omtrent 900 kr. per natt. Ønsker du noe høyere kvalitet, finner du 4-stjerners hotell nær bysenteret til litt over 1000 kr. per natt. I populære Dorsoduro finner du blant annet 4-stjerners hotell fra rundt 1200 kr. natten. For 5-stjerners hotell betaler du noen hundrelapper ekstra per natt, fra rundt 1400 kr. per natt.

Venezia på budsjett

Venezia er en så vakker by at du ikke trenger å betale inngangspenger for å nyte vakker arkitektur. I denne byen kan du bare rusle rundt langs de smale kanalene, i de trange gatene og ta inn alle byens inntrykk. Hopp på en gondol ved Rialtobroen og se byen fra vannet, det må man jo bare prøve mens man er i Venezia.

Hvordan kommer man seg rundt i Venezia?

Det er enkelt å komme seg fra ditt hotell i Venezia til byens attraksjoner til fots, men du kan også velge å reise rundt på kanalene for å komme deg fra sted til sted. Her kan du velge mellom en rekke båttyper, som vaporettos, som betyr motorbåt, eller battelli foranei som er en større type motorbåt for å komme seg til øyene rundt byen. Det finnes City Centre lines, et nettverk av båtservicer som tar deg rundt i byen på vannet. Du kjøper billetter ved Venezia Unica salgssteder, fra billettautomater ved en rekke holdeplasser rundt i byen, eller i kiosker som har ACTV Venezia Unica-skilt. Du kan også kjøpe Venezia Unica City Pass som du bestiller online. Du velger offentlig transport og de severdighetene du vil se, og du får en kvittering med informasjon om hvor i byen du kan hente ditt City Pass. Du kan også ta en gondoltur, men det kan være litt dyrt. Dette er mer en opplevelse enn transportmiddel. Du avtaler pris og betaler for turen til føreren.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Venezia?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Venezia, men det kan være 18-årsgrense eller annet, så det er lurt å sjekke dette med hotellet ditt på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Venezia?

Noen hoteller i Venezia krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Venezia?

Det er trygt å være på ferie i Venezia, men du bør uansett passe ekstra på tingene dine på folksomme steder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Venezia?

Det er lurt å ta med seg adapter til Venezia, disse kalles doppia spina om du kjøper det når du kommer frem. Det kan være lurt å kjøpe adapter før du reiser, så er du sikker på at du får ladet mobilen.

Hvor mye bør man gi i tips i Venezia?

I Venezia er det normalt å gi omtrent 5-10% i tips når du spiser på restaurant, og til roomservice på hotellet kan du legge igjen omtrent 1 euro per døgn.


Hvor mye koster et hotell i Venezia per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Venezia med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Pantalon Hotel
Beste verdi

Pantalon Hotel

7,4

426 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Best Western Plus Quid Hotel Venice Mestre
1# Mest populære

Best Western Plus Quid Hotel Venice Mestre

8,8

704 kr

Vis hotelltilbud
Eurostars Residenza Cannaregio
2# Mest populære

Eurostars Residenza Cannaregio

8,5

635 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Plaza Venice
Beste verdi

Hotel Plaza Venice

8,4

409 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Venezia

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Venezia
Venice Amazing House

Venice Amazing House

8,1

235 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Minerva E Nettuno

Hotel Minerva E Nettuno

6,6

296 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Florida

Hotel Florida

7,3

253 kr

Vis hotelltilbud
Ai Boteri

Ai Boteri

6,1

314 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Giovannina

Hotel Giovannina

5,6

261 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Locanda Ca' Foscari

Hotel Locanda Ca' Foscari

7,5

331 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Venezia

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Venezia

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Venice Amazing House

Venice Amazing House

8,1

235 kr

Vis hotelltilbud
Hotel San Cassiano Ca'favretto

Hotel San Cassiano Ca'favretto

8,7

540 kr

Vis hotelltilbud
Best Western Hotel Tritone

Best Western Hotel Tritone

8,7

635 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Plaza Venice

Hotel Plaza Venice

8,4

409 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Venice Resort Airport

Hotel Venice Resort Airport

8,2

522 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Villa Pannonia

Hotel Villa Pannonia

8,7

653 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Venezia

Leter du etter hotell i Venezia, er momondo rette sted å starte. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo, og være sikker på å finne de beste tilbudene og det rette hotellet i Venezia for deg og de du reiser sammen med.

Det er en rekke ulike områder å velge mellom når du skal finne hotell i Venezia. Markusplassen er populær, og er et livlig område med en rekke elegante kaféer, og severdigheter som Markuskirken, den mest kjente kirken i Venezia. Her finner du også Dogepalasset, også et velkjent kjennemerke i byen. Så for den som er interessert i livlig byliv, arkitektur og vil være nær muligheter for en kaffe på en hyggelig kafé, er dette området perfekt.

I gåavstand fra Markusplassen finner du Dorsoduro ved broen Ponte dell’Accademia som krysser over Canal Grande, en av de viktigste trafikkårene i byen. Bor du i dette området når du bor på hotell i Venezia finner du smale kanaler og smågater, rundt elegante boliger. Her er du i gåavstand til Accademia Galleriet, fullt av mesterverker. Like ved finner du Peggy Guggenheim Collection, et av de mest besøkte attraksjonene i Venezia. Dette er området for den kunstinteresserte.

I San Polo og Rialto bor du nære den nest største plassen i Venezia, San Polo-plassen. Ved Rialtobroen strømmer folk til for å bli plukket opp i gondoler, og du kan gå fra ditt hotell i Venezia langs de smale gatene forbi butikkvinduer og vest for San Polo-plassen finner du Frari-kirken i renessansestil. Her kan du blant annet sjekke inn på lekre Hotel Papadopoli Venezia MGallery by Sofitel og ha tilgang på svømmebasseng, hotellrestaurant og skjønnhetssalong. Skikkelig luksus!


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Venezia

Hva er byens særpreg?

Venezia er jo en utrolig romantisk by, så hvis du er her med kjæresten er det en rekke aktiviteter som anbefales for to. Ta en gondoltur for to på kanalene i byen, og nyt utsikten av de vakre bygningene. Dere kan også ta motorbåt ut til noen av øyene utenfor byen. Se solnedgangen på Markusplassen, og gå mellom gatemusikanter og stopp på en kafé langs fortauet. Se Canal Grande lyse opp ved solnedgang på en av broene over hovedkanalen. Det er også anbefalt å dra på Theatre La Fenice, der dere kan se opera eller ballett på gullbalkonger i det renoverte operahuset.

Hva har Venezia å tilby?

Bor du på hotell i Venezia, er du midt blant vakker kunst, historie og kultur. Noe av det beste er å gå rundt i byen og krysse de små trebroene over alle de små kanalene. På byens plasser finner du utendørskaféer perfekt for en pust i bakken, og Peggy Guggenheim Collection er et must å besøke. I Doges Palace finner du noen av verdens største oljemalerier av Tintoretti, og du kan få med deg Venezias historie på Museo Correr på Markusplassen.

Hvor grønn er byen?

I Venezia er det ikke en bil i sikte, og du kan gå ubekymret rundt og oppleve byen. Alle kanalene som strømmer gjennom byen gir en følelse av å være nære naturen, og du kan ta båt ut til øyene rundt Venezia om du vil utforske mer.


Reiseinformasjon for Venezia

Hvor mange dager tilbringer folk i Venezia?

Folk som besøker Venezia tilbringer typisk 3 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Venezia?

Hoteller i Venezia har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 023 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Venezia?

Hotell i Venezia er billigst i Januar. Romprisen kan være hele 417 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Venezia?

For øyeblikket er det tirsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Venezia, og fredag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Venezia?

Hosteller i Venezia (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 447 kr per person, per natt. Dette er 576 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Venezia.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Venezia?

Med forventninger om generelt lite regn (66 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 19 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Venezia tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.