Leiebiler fra Hertz i Venezia

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Venezia

Venezia, VE, Italia
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Venezia, VE, Italia
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Venezia

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Venezia, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

6,1

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Venezia

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Venezia under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Hertz sine utleiesteder i Venezia har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Hertz har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Venezia i November?

  Leie av bil i Venezia i November hos Hertz, koster i gjennomsnitt 715 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 252 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Hertz for 1 uke i Venezia, kan du forvente deg ukespriser på ca. 5 003 kr i November. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har Hertz et utleiested på Venezia Marco Polo flyplass?

  Ja, Hertz har 1 utleiested på Venezia Marco Polo flyplass (Marco Polo Apt).

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Venezia?

  Ja, du kan avbestille din Hertz leiebilreservasjon hos Venezia uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Hertz og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Venezia i November?

  Med en gjennomsnittspris på 507 kr/dag, er det å leie biler av typen Økonomi hos Hertz i Venezia i løpet av November det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Hertz i Venezia for så lite som 252 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Økonomi sist November.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Venezia?

  Hertz har 4 utleiesteder i Venezia. Ifølge brukerne våre befinner Hertz sitt mest populære utleiested i Venezia på følgende adresse: Marco Polo Apt. 70 % av brukerne våre som leide bil hos Hertz i Venezia i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra Hertz i andre byer i Italia

Finn tilbud på leiebiler hos Hertz i andre populære byer i Italia, f.eks. Milano, Roma og Napoli