Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget i Miami

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Miami

Sjåførens alder: 26–65
on. 19.6.
on. 26.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Budget i Miami i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

386 kr - 949 kr

Alle biltyper

552 kr - 1 020 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Miami i Florida på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 386 kr per dag. 386 kr per dag er 41 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 656 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i Miami. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Miami, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Budget i Miami i Florida på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 563 kr per dag. 563 kr per dag er 28 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 785 kr for en leiebil av type Stor hos Budget i Miami. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Budget i Miami, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Stor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i Miami i Florida på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 563 kr per dag. 563 kr per dag er 26 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 762 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i Miami. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i Miami, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Kabriolet hos Budget i Miami i Florida på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 569 kr per dag. 569 kr per dag er 30 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 814 kr for en leiebil av type Kabriolet hos Budget i Miami. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Kabriolet hos Budget i Miami, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Kabriolet hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Budget

336 kr/dag

30 jun.–17 jul.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

413 kr/dag

30 jun.–17 jul.
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

419 kr/dag

30 jun.–17 jul.
Audi A3

Budget sine utleiesteder i Miami

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Miami, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Budget

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

5,8

Value

5,7

Informasjon om leierbiler fra Budget i Miami

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Miami i juli?

Leie av bil i Miami i juli hos Budget, koster i gjennomsnitt 1 110 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 360 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Budget for 1 uke i Miami, kan du forvente deg ukespriser på ca. 7 773 kr i juli. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

Har Budget et utleiested på Miami Intl flyplass?

Ja. Budget har 1 utleiested på Miami Intl flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 3900 Nw 25th Street, Suite 403.

Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Miami?

Budget tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Miami. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Budget for mer informasjon. Miami retningsnummer for Budget finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Miami i juli?

Den mest populære bilen å leie hos Budget i Miami i løpet av juli, er leiebiler av typen Mini. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 1 206 kr per dag for leiebiler av typen Mini i juli, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 1 110 kr per dag.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Miami?

Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en SUV – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Miami. Leie av SUV hos Budget koster i gjennomsnitt 550 kr per dag, noe som er 33 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 17 % av brukerne våre valgt å leie en SUV hos Budget for å spare penger på reisen sin til Miami.

Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Miami?

3900 Nw 25th Street, Suite 403 er Budget sitt meste populære utleiested blant totalt 9 utleiesteder de har i Miami. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 76 % av de som valgte å bestille hos Budget å gjøre det ved utleiestedet med adressen 3900 Nw 25th Street, Suite 403.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Miami fra biler sist?

Priser for Miami fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Miami fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 236 tilbydere å velge mellom fra Miami biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Miami?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Miami. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Miami?

For å leie en bil i Miami må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Miami på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 19.6.
12:00
on. 26.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Miami

Populære leiebiltyper i Miami