Leiebil Cape Town - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Cape Town? Start søket her

man.. 26.8.
12:00
tir.. 27.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Oversikt over bilutleiefirmaer i Cape Town

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
firstcar Mest populære First Car First Car gir deg de billigste tilbudene på 3 steder rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 8 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Cape Town

Alle større selskaper som leier ut biler i Cape Town
$self.agencySymbol
Woodford
Fantastisk - 9,2 (2 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
1First Car Rental
Fantastisk - 8,8 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
7 steder
$self.agencySymbol
Bidvest
Bra - 7,7 (12 vurderinger)
5 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Bra - 7,6 (357 vurderinger)
6 steder
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 309 vurderinger)
5 steder
$self.agencySymbol
Sixt
Bra - 7,5 (1 069 vurderinger)
5 steder
$self.agencySymbol
Hertz
Bra - 7,4 (3 902 vurderinger)
6 steder

Flyplasser med leiebiler i Cape Town

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Cape Town Intl flyplass
CPT

Leiebil i Cape Town

Med en leiebil i Cape Town kan du enkelt utforske både selve byen og nærområdene på egen hånd, med fleksibiliteten til å kjøre akkurat dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre. Du finner både store og små selskaper for bilutleie her, og du kan hente bilen din i sentrum eller ved flyplassen. Uansett om du velger en billig elbil med automatgir eller en større SUV for å få mer plass, kan du dra nytte av tilbud og fordeler som fri kilometer, gode drivstoffvilkår, gratis avbestilling og de mest nødvendige forsikringene inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Cape Town?

Den nedre aldersgrensen for å leie bil i Sør-Afrika er 18 år, men mange bilutleieselskaper har imidlertid en aldersgrense på 21 år. Det er som regel dyrere å leie bil for sjåfører mellom 18 og 23 år, og unge sjåfører kan i tillegg ha et begrenset utvalg av biler å velge mellom.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Sør-Afrika kjører man på venstre siden av veien, og alle skilter er på engelsk. Det er påbudt å bruke setebelte, og forbudt å bruke mobiltelefon mens man kjører. I tillegg må du alltid ha med deg gyldig internasjonalt førerkort når du kjører bil. Utenfor byene er fartsgrensen 120 km/t, mens promillegrensen i landet er 0.5.

Parkering

Det er døgnåpne parkeringsplasser ved de fleste hoteller i Cape Town, og det er gode muligheter for å parkere på offentlige parkeringsplasser ved shoppingdistriktene Kalk Bay og Greenmarket Square. Ellers finner du parkeringshus på kryss og tvers av byen, i tillegg til regulert gateparkering.

Utfluktsmål i og rundt Cape Town

Cape Town er en helt unik og fantastisk spennende by å besøke, som er full av severdigheter og opplevelser du bør få med deg. Ingen tur til Cape Town er komplett uten å ha besøkt Robben Island, hvor Nelson Mandela satt fengslet under apartheidstyret. Dra også til det verdenskjente Taffelfjellet som rager 1,086 meter over havoverflaten, og byr på utallige turmuligheter hvor du kan oppleve det yrende plante- og dyrelivet. Videre bør du dra til Cape Winelands hvor mye av den berømte sørafrikanske vinen blir produsert, og deretter til Cape Point for å se idylliske bukter, vakre strender og naturskjønne daler så langt øyet rekker. Den perfekte avslutningen på en dag full av spennende opplevelser, er en koselig rusletur langs havnepromenaden Victoria & Alfred. Her finner du matmarkeder, museer, kjøpesenter og eksklusive restauranter, og til og med et akvarium.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uavhengig av om du kun skal leie bil en dag eller for en lengre periode, er det viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass før du kjører av gårde. Dersom du ønsker en rimelig leieavtale kan du velge å kun være dekket av de forsikringene som er inkludert, som ofte er ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Dersom du ønsker å være dekket utover dette, kan du blant annet bestille utvidet kaskoforsikring, frontruteforsikring, personlig ulykkesforsikring, egenandelsforsikring og rednings- og assistanseforsikring. En del av disse kan imidlertid være dekket av reiseforsikringen din, så pass på å sjekke dette så du unngår å bestille forsikringer du allerede har.

Kan man bruke det norske førerkortet i Cape Town, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger internasjonalt førerkort for å leie bil i Cape Town og i resten av Sør-Afrika. Dette er en oversettelse av ditt norske førerkort, og utstedes av NAF dersom du har folkeregistrert bostedsadresse i Norge.

Hvor i Cape Town kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du velger å hente og levere din leiebil i Cape Town avhenger av hvilket selskap for billeie du velger, og hva som passer best for deg. Hent og lever bilen på Cape Town internasjonale lufthavn dersom du ankommer med fly, eller velg mellom mange ulike lokasjoner i sentrum. (Informasjon kontrollert: 04/06/2019).


Finn hotell og fly til Cape Town