Leiebiler i Cape Town, Western Cape

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Cape Town, Western Cape? Start søket her!

Cape Town, Sør-Afrika
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Cape Town, Sør-Afrika
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Cape Town

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Cape Town

Hvilket leiebilselskap er billigst i Cape Town?

De billigste leiebilene i Cape Town finner man som regel hos Bidvest. Ved bestilling med Bidvest, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 120 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Cape Town er 120 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Cape Town har flest utleiesteder?

keddy by Europcar has the most locations of any rental car company in Cape Town, with 10 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Cape Town?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai i10 i Cape Town, men Toyota Urban Cruiser er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai i10, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 543 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai i10 i Cape Town for så lite som 214 kr per dag. Leiebiler av typen Toyota Urban Cruiser i Cape Town koster i gjennomsnitt 481 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 279 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Cape Town

Med en leiebil i Cape Town kan du enkelt utforske både selve byen og nærområdene på egen hånd, med fleksibiliteten til å kjøre akkurat dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre. Du finner både store og små selskaper for bilutleie her, og du kan hente bilen din i sentrum eller ved flyplassen. Uansett om du velger en billig elbil med automatgir eller en større SUV for å få mer plass, kan du dra nytte av tilbud og fordeler som fri kilometer, gode drivstoffvilkår, gratis avbestilling og de mest nødvendige forsikringene inkludert i leieavtalen.

Den nedre aldersgrensen for å leie bil i Sør-Afrika er 18 år, men mange bilutleieselskaper har imidlertid en aldersgrense på 21 år. Det er som regel dyrere å leie bil for sjåfører mellom 18 og 23 år, og unge sjåfører kan i tillegg ha et begrenset utvalg av biler å velge mellom.

I Sør-Afrika kjører man på venstre siden av veien, og alle skilter er på engelsk. Det er påbudt å bruke setebelte, og forbudt å bruke mobiltelefon mens man kjører. I tillegg må du alltid ha med deg gyldig internasjonalt førerkort når du kjører bil. Utenfor byene er fartsgrensen 120 km/t, mens promillegrensen i landet er 0.5.

Det er døgnåpne parkeringsplasser ved de fleste hoteller i Cape Town, og det er gode muligheter for å parkere på offentlige parkeringsplasser ved shoppingdistriktene Kalk Bay og Greenmarket Square. Ellers finner du parkeringshus på kryss og tvers av byen, i tillegg til regulert gateparkering.


Tilbud på Cape Town, Western Cape bilutleie

Finn leiebil i Cape Town som passer for deg

Liten Leiebiler

186 kr - 556 kr

Alle biltyper

186 kr - 1 012 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Cape Town, Sør-Afrika er 315 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Cape Town, Sør-Afrika er i juni. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 186 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cape Town. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cape Town kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Cape Town, Sør-Afrika er 545 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Cape Town, Sør-Afrika er i september. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 382 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cape Town. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cape Town kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Cape Town, Sør-Afrika er 777 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Cape Town, Sør-Afrika er i oktober. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 244 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cape Town. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cape Town kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Cape Town, Sør-Afrika er 501 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Cape Town, Sør-Afrika er i oktober. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 401 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cape Town. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cape Town kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Cape Town

Alle større selskaper som leier ut biler i Cape Town, Western Cape

keddy by Europcar

10 utleiesteder

GREEN MOTION

8 utleiesteder

Europcar

7 utleiesteder

1First Car Rental

5 utleiesteder

Avis

5 utleiesteder

Hertz

5 utleiesteder

Budget

4 utleiesteder

Bidvest

3 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Cape Town

Attraksjoner i nærheten:

Clifton Beaches21,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Clifton Beaches24,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Clifton Beaches47,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Cape Town

Nedenfor er de mest populære hotellene i Cape Town

Kjøre med en leiebil i Cape Town - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Cape Town, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Cape Town ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Cape Town. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Cape Town i juli. Temperaturer på i gjennomsnitt 13 °C og en nedbørsmengde på 70 mm i løpet av juli betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Cape Town vil koste deg i gjennomsnitt 892 kr/dag.


Leiebiltyper som er populære i Cape Town

Lei en av disse populære biltypene i Cape Town

Start planleggingen av reisen til Cape Town


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Cape Town. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Cape Town. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.