Leiebiler i Beograd, Serbia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Beograd, Serbia? Start søket her

Beograd, Serbia
27. okt. — 3. nov.
Samme leveringssted
Beograd, Serbia
on. 27.10.
12:00
on. 3.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Beograd, Serbia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

24 kr - 202 kr

Alle biltyper

58 kr - 370 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Beograd i Serbia, koster 96 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Beograd i Serbia, er i februar. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med en pris på kun 24 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Beograd. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Beograd kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Beograd funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Beograd i Serbia, koster 121 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Beograd i Serbia, er i februar. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med en pris på kun 91 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Beograd. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Beograd kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Beograd funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Beograd

Alle større selskaper som leier ut biler i Beograd, Serbia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

6,1
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,5

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

8,0
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

7,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,7

Valuta for pengene

7,8
6 utleiesteder
5 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Beograd

Det anbefales å leie en rimelig leiebil i Beograd for å få full fleksibilitet og frihet til å utforske vakre Serbia. Du finner mange pålitelige utleiere med gode tilbud på nett, og det kan være ganske billig å leie en bil en dag for å dra på sightseeing. Du finner blant annet Hertz, Avis og Europcar på momondo, og de fleste tilbyr fri kilometer og nødvendige forsikringer. Kostnaden avhenger av bilkategori og utstyrspakke. En bil med automatgir koster for eksempel ca. 400 NOK og oppover, mens en stor SUV kan ha en startpris på ca. 500 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Beograd?

De fleste bilutleierne krever at du er minst 21 år gammel for å leie bil i Beograd og andre steder i Serbia. I tillegg innføres det ofte ekstra gebyr for sjåfører under 25 år. Du kan også bli nektet tilgang til visse bilkategorier om du er en ung sjåfør. Det anbefales derfor å sjekke opp i regelverket for billeie nøye før du bestemmer deg for et selskap.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det finnes et par ting som er nyttige å vite om når du leier bil i Beograd. Du må blant annet betale veiavgift for å benytte enkelte motorveier, og det anbefales å kjøre med lysene på om dagen. Promillegrensen er 0,3. Fartsgrensen er som regel 50 km/t i urbane områder, 80 km/t på hovedveier og 100-120 km/t på motorvei.

Parkering

Det finnes mange parkeringsmuligheter i sentrum, særlig hvis du benytter deg av parkeringshus. Det kan være litt utfordrende å finne ledig gateparkering. Du må være obs på at det er innført strenge tidsbegrensninger om du finner ledig plass på gaten, og prisen avhenger av hvilken sone du parkerer i. Du bør derfor alltid lese skiltene nøye. Det er verdt å sjekke om det er ledig plass i Vladimira Popovica, ettersom du kan stå gratis her. Det finnes ellers nok av parkeringshus, blant annet i Strahinjica Bana og på Sava Centar Parking Lot. Elbiler kan parkere og lade på P-hus som Obilicev venac.

Utfluktsmål i og rundt Beograd

Beograd er en sjarmerende by som er kjent for sitt livlige uteliv, men det finnes også mye annet spennende her enn bare klubbscenen. Idylliske parker, imponerende arkitektur og storslagen historie er bare noe av det som venter det. Det anbefales å begynne med Temple of Sava og Belgrade Fortress, og deretter avrunde sightseeingen med et besøk til Kalemegdan Park. Du bør også leie deg en bil og sette kursen ut av byen. Det går raskt å kjøre til andre populære byer i landet, for eksempel Novi Sad med festivaler, koselige kafeer og fine restauranter. Sremski Karlovci er en idyllisk landsby som også fortjener et besøk, og mange påstår det er landets vakreste småby takket være arkitekturen. Omtrent hver eneste gate er flott nok til å spasere rundt i og utforske. Du kan kjøre videre til Golubac Fortress som er en av de mest imponerende og majestetiske festningene i landet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du får som regel de mest nødvendige forsikringene med på kjøpet når du bestiller leiebil på nett, deriblant ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. Selvrisikoforsikringer som dette sørger for at du kun betaler egenandelen om uhellet er ute, selv om det er enkelte skader som ikke dekkes. Du bør undersøke hvor høy egenandelen egentlig er. Mange velger å enten kjøpe superforsikringer som fjerner egenandelen, eller de undersøker om kredittkort- eller forsikringsselskapet kan tilby forsikringer for leiebilen. Det lønner seg alltid å sjekke hva du har krav på fra før av for å unngå å bli dobbeltforsikret.

Kan man bruke det norske førerkortet i Beograd, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger et internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Serbia.

Hvor i Beograd kan man hente og levere leiebilen?

Du velger utleiestasjon samtidig som du sender inn bestillingen din, og du kan velge å hente og/eller levere leiebilen i Beograd sentrum og på Nikola Tesla lufthavn. Det bør nevnes at det kan påløpe ekstra avgifter for å benytte ulike utleiestasjoner, men det kan allikevel være nyttig om du kun trenger kjøretøyet for å reise den ene veien.


Avstand fra Beograd, Serbia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Beograd Nikola Tesla flyplass

Leiebiler i Beograd

Så langt i oktober har 964 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Beograd.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Beograd for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Beograd. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Beograd har de billigste prisene på leiebiler?

Avis har generelt de billigste prisene per dag i Beograd på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 234 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 137 kr/dag for leiebiler i Beograd.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Beograd, Serbia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Beograd ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Beograd. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilket leiebilselskap i Beograd har flest utleiesteder?

Beograd, Serbia har 2 utleiesteder som eies av Avis med en gjennomsnittlig pris per dag på 234 kr.

Hva er fartsgrensen i Beograd, Serbia?

Fartsgrensen i bysonen i Beograd er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Beograd ligger fartsgrensen på henholdsvis 80 km/t og 130 km/t. Hvis du leier en bil i Beograd, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Beograd?

Leie av Ford Focus i Beograd er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Hyundai Accent. Brukerne våre har funnet tilbud på Ford Focus i Beograd for i gjennomsnitt 119 kr per dag, og så billig som 18 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Hyundai Accent i Beograd ligger på 106 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 22 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Beograd?

CarWiz har leiebiler av typen Audi A4 tilgjengelig i Beograd for i gjennomsnitt 673 kr/dag. Tilgjengeligheten av Audi A4 i Beograd kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvordan er været i Beograd, Serbia i oktober?

I oktober har Beograd vanligvis en nedbørsmengde på 50 mm og en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Beograd ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Beograd i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Beograd. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Beograd, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Ford Fiesta.

Er været i Beograd representativt for resten av Central Serbia?

Reisende som skal kjøre fra Beograd på en biltur rundt omkring i Central Serbia eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C, og ca. 48 mm nedbør.


Leiebiler i andre byer i Serbia


Leiebiler på flyplasser i Beograd

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Beograd

Start planleggingen av reisen til Beograd