Leiebil Beograd - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Beograd? Start søket her

man.. 16.9.
12:00
tir.. 17.9.
12:00
Sammenlign med momondo |

Oversikt over bilutleiefirmaer i Beograd

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
carwiz Mest populære CarWiz CarWiz gir deg de billigste tilbudene på 2 steder rundt i byen
sixtrentacar De fleste steder Sixt Sixt gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 7 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Beograd

Alle større selskaper som leier ut biler i Beograd
$self.agencySymbol
GREEN MOTION
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
ACTIVE RENT A CAR
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Autonom
Fantastisk - 9,6 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 800 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
FLEET
Fantastisk - 8,3 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
6 steder

Flyplasser med leiebiler i Beograd

Finn en leiebil på en av disse flyplassene
BILER I
Beograd Batajnica flyplass
BJY
BILER I
Beograd Nikola Tesla flyplass
BEG

Leiebil i Beograd

Det anbefales å leie en rimelig leiebil i Beograd for å få full fleksibilitet og frihet til å utforske vakre Serbia. Du finner mange pålitelige utleiere med gode tilbud på nett, og det kan være ganske billig å leie en bil en dag for å dra på sightseeing. Du finner blant annet Hertz, Avis og Europcar på momondo, og de fleste tilbyr fri kilometer og nødvendige forsikringer. Kostnaden avhenger av bilkategori og utstyrspakke. En bil med automatgir koster for eksempel ca. 400 NOK og oppover, mens en stor SUV kan ha en startpris på ca. 500 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Beograd?

De fleste bilutleierne krever at du er minst 21 år gammel for å leie bil i Beograd og andre steder i Serbia. I tillegg innføres det ofte ekstra gebyr for sjåfører under 25 år. Du kan også bli nektet tilgang til visse bilkategorier om du er en ung sjåfør. Det anbefales derfor å sjekke opp i regelverket for billeie nøye før du bestemmer deg for et selskap.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det finnes et par ting som er nyttige å vite om når du leier bil i Beograd. Du må blant annet betale veiavgift for å benytte enkelte motorveier, og det anbefales å kjøre med lysene på om dagen. Promillegrensen er 0,3. Fartsgrensen er som regel 50 km/t i urbane områder, 80 km/t på hovedveier og 100-120 km/t på motorvei.

Parkering

Det finnes mange parkeringsmuligheter i sentrum, særlig hvis du benytter deg av parkeringshus. Det kan være litt utfordrende å finne ledig gateparkering. Du må være obs på at det er innført strenge tidsbegrensninger om du finner ledig plass på gaten, og prisen avhenger av hvilken sone du parkerer i. Du bør derfor alltid lese skiltene nøye. Det er verdt å sjekke om det er ledig plass i Vladimira Popovica, ettersom du kan stå gratis her. Det finnes ellers nok av parkeringshus, blant annet i Strahinjica Bana og på Sava Centar Parking Lot. Elbiler kan parkere og lade på P-hus som Obilicev venac.

Utfluktsmål i og rundt Beograd

Beograd er en sjarmerende by som er kjent for sitt livlige uteliv, men det finnes også mye annet spennende her enn bare klubbscenen. Idylliske parker, imponerende arkitektur og storslagen historie er bare noe av det som venter det. Det anbefales å begynne med Temple of Sava og Belgrade Fortress, og deretter avrunde sightseeingen med et besøk til Kalemegdan Park. Du bør også leie deg en bil og sette kursen ut av byen. Det går raskt å kjøre til andre populære byer i landet, for eksempel Novi Sad med festivaler, koselige kafeer og fine restauranter. Sremski Karlovci er en idyllisk landsby som også fortjener et besøk, og mange påstår det er landets vakreste småby takket være arkitekturen. Omtrent hver eneste gate er flott nok til å spasere rundt i og utforske. Du kan kjøre videre til Golubac Fortress som er en av de mest imponerende og majestetiske festningene i landet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du får som regel de mest nødvendige forsikringene med på kjøpet når du bestiller leiebil på nett, deriblant ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. Selvrisikoforsikringer som dette sørger for at du kun betaler egenandelen om uhellet er ute, selv om det er enkelte skader som ikke dekkes. Du bør undersøke hvor høy egenandelen egentlig er. Mange velger å enten kjøpe superforsikringer som fjerner egenandelen, eller de undersøker om kredittkort- eller forsikringsselskapet kan tilby forsikringer for leiebilen. Det lønner seg alltid å sjekke hva du har krav på fra før av for å unngå å bli dobbeltforsikret.

Kan man bruke det norske førerkortet i Beograd, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger et internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Serbia.

Hvor i Beograd kan man hente og levere leiebilen?

Du velger utleiestasjon samtidig som du sender inn bestillingen din, og du kan velge å hente og/eller levere leiebilen i Beograd sentrum og på Nikola Tesla lufthavn. Det bør nevnes at det kan påløpe ekstra avgifter for å benytte ulike utleiestasjoner, men det kan allikevel være nyttig om du kun trenger kjøretøyet for å reise den ene veien. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019)


Finn leiebiler i andre byer i Serbia

Finn hotell og fly til Beograd