Leiebiler i Vadsø, Finnmark

Finn billige leiebiltilbud i Vadsø, Finnmark

Vadsø, Norge
1. jun. — 8. jun.
Samme leveringssted
Vadsø, Norge
to. 1.6.
12:00
to. 8.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Vadsø

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Vadsø

Hvilket leiebilselskap er billigst i Vadsø?

De billigste leiebilene i Vadsø finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 798 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Vadsø er 798 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Vadsø

Du skaffer deg en god oversikt over aktuelle tilbud og billige leiebiler i Vadsø ved å sammenligne priser på nett. Aktuelle og rimelige bilutleiere i området inkluderer Avis, Budget og Hertz. Startprisen varierer fra ca. 1600-3000 NOK, alt etter hvilken størrelse, merke og egenskaper du ønsker. Det er for eksempel fullt mulig å leie en kraftig SUV med automatgir, en liten personbil med klimaanlegg eller en elbil. Fri kilometer og grunnleggende forsikringer pleier stort sett å være inkludert i prisen, uansett hvilket bilmerke eller bilutleier du bestemmer deg for.

Det finner flere vilkår for billeie som du bør være oppmerksom på om du er en ung sjåfør, det vil si mellom 19-25 år, blant annet at du må ha hatt lappen iallfall et år. Det kan også være at du ikke får lov til å leie de største kjøretøyene før du er 25 år. Mange pålegger dessuten en ekstra avgift i henhold til alderen din. Du kan også nektes ekstra forsikringer, som superforsikring. Det er derimot fullt mulig å leie behagelige og praktiske småbiler, slik at du kan utforske reisemålet ditt med all den friheten som en egen leiebil gir deg.

Det er soneparkering i Vadsø sentrum, og du må passe godt på at du kun parkerer på oppmerkede eller skiltede steder. Du får også full informasjon om avgifter ved å lese på skiltene. Det er også verdt å undersøke om hotellet ditt tilbyr gratis parkering. Sentrum er enkelt å utforske til fots og det er snakk om korte avstander mellom overnattingssteder, restauranter, butikker og severdigheter. Leiebilen kommer imidlertid til god nytte om du bor utenfor byen eller du skal begi deg ut på utflukter i området, ettersom avstandene i Øst-Finnmark kan være ganske store. Det er gode parkeringsmuligheter ved de mest populære attraksjonene.

Vadsø sentrum kan friste med butikker og spisesteder, perfekt når du vil ha litt avveksling fra friluftslivet som Øst-Finnmark er så kjent for. Et lite tips er å besøke Vadsø Museum for å få et unikt innblikk i kvensk/norskfinsk historie og kultur. Byen ligger dessuten tett på ishav og arktisk natur. Du har også mulighet til å kjøre over til Finnmark når du har egen leiebil til disposisjon. Du kan blant annet besøke krigsminner, museum og flotte kirker rett over landegrensen. En annen mulighet er å dra på en lengre utflukt og kjøre til Nordkapp.


Tilbud på Vadsø, Finnmark bilutleie

Finn leiebil i Vadsø som passer for deg

Liten Leiebiler

793 kr - 3 591 kr

Alle biltyper

835 kr - 4 488 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Vadsø, Norge er 1 230 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Vadsø, Norge er i mai. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 793 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Vadsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Vadsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Vadsø, Norge er 1 408 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Vadsø, Norge er i mars. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 985 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Vadsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Vadsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Vadsø

Alle større selskaper som leier ut biler i Vadsø, Finnmark

Avis

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder

Budget

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Vadsø

Nedenfor er de mest populære hotellene i Vadsø

Kjøre med en leiebil i Vadsø - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Vadsø, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvis du leier et kjøretøy i Vadsø, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Vadsø ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Vadsø, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvis du ser etter en leiebil i Vadsø for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mai, er det viktig at du vet at resten av Finnmark vanligvis har en temperatur på 3 °C, og en forventet nedbørsmengde på 30 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Vadsø

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Vadsø

Start planleggingen av reisen til Vadsø


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Vadsø via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Vadsø, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.