Leiebil Vadsø, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Vadsø, Norge? Start søket her

Vadsø, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Vadsø, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Vadsø

Du skaffer deg en god oversikt over aktuelle tilbud og billige leiebiler i Vadsø ved å sammenligne priser på nett. Aktuelle og rimelige bilutleiere i området inkluderer Avis, Budget og Hertz. Startprisen varierer fra ca. 1600-3000 NOK, alt etter hvilken størrelse, merke og egenskaper du ønsker. Det er for eksempel fullt mulig å leie en kraftig SUV med automatgir, en liten personbil med klimaanlegg eller en elbil. Fri kilometer og grunnleggende forsikringer pleier stort sett å være inkludert i prisen, uansett hvilket bilmerke eller bilutleier du bestemmer deg for.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Vadsø?

Det finner flere vilkår for billeie som du bør være oppmerksom på om du er en ung sjåfør, det vil si mellom 19-25 år, blant annet at du må ha hatt lappen iallfall et år. Det kan også være at du ikke får lov til å leie de største kjøretøyene før du er 25 år. Mange pålegger dessuten en ekstra avgift i henhold til alderen din. Du kan også nektes ekstra forsikringer, som superforsikring. Det er derimot fullt mulig å leie behagelige og praktiske småbiler, slik at du kan utforske reisemålet ditt med all den friheten som en egen leiebil gir deg.

Parkering

Det er soneparkering i Vadsø sentrum, og du må passe godt på at du kun parkerer på oppmerkede eller skiltede steder. Du får også full informasjon om avgifter ved å lese på skiltene. Det er også verdt å undersøke om hotellet ditt tilbyr gratis parkering. Sentrum er enkelt å utforske til fots og det er snakk om korte avstander mellom overnattingssteder, restauranter, butikker og severdigheter. Leiebilen kommer imidlertid til god nytte om du bor utenfor byen eller du skal begi deg ut på utflukter i området, ettersom avstandene i Øst-Finnmark kan være ganske store. Det er gode parkeringsmuligheter ved de mest populære attraksjonene.

Utfluktsmål i og rundt Vadsø

Vadsø sentrum kan friste med butikker og spisesteder, perfekt når du vil ha litt avveksling fra friluftslivet som Øst-Finnmark er så kjent for. Et lite tips er å besøke Vadsø Museum for å få et unikt innblikk i kvensk/norskfinsk historie og kultur. Byen ligger dessuten tett på ishav og arktisk natur. Du har også mulighet til å kjøre over til Finnmark når du har egen leiebil til disposisjon. Du kan blant annet besøke krigsminner, museum og flotte kirker rett over landegrensen. En annen mulighet er å dra på en lengre utflukt og kjøre til Nordkapp.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig at de mest nødvendige forsikringene er inkludert i prisen når du skal leie bil i Vadsø. Selvrisikoforsikringen er et godt eksempel på dette. Den kalles også for kollisjonsforsikring, og den gjør at du kun betaler egenandel om det skulle oppstå et uhell. Enkelte skader på dekk og frontrute er ikke alltid inkludert, men disse koster som regel ikke så mye uansett. Du kan velge å kjøpe ekstra forsikringer om du vil at dette også skal inkluderes i prisen, samt forsikringer som fjerner egenandel. Enkelte selskaper lar deg levere bilen tilbake utenom åpningstiden, men det anbefales ikke hvis du kan unngå det. Du bør helst sjekke kjøretøyet for eventuelle skader sammen med biluteleiren, slik at dere blir enige om hva som noteres i papirene.

Hvor i Vadsø kan man hente og levere leiebilen?

Det er mulig å hente leiebilen i Vadsø sentrum ved bilutleierens kontor eller utleiestasjon. Du kan også hente bilen på terminalen ved Vadsø lufthavn. Fordelen med dette er at du kan kjøre direkte fra flyplassen til hotellet, og det er fullt mulig å levere bilen tilbake i sentrum om du ikke trenger den under hele oppholdet ditt. Du kan nemlig velge forskjellige hente- og leveringssteder under bestilling, avhengig om du bare ønsker å leie bil en dag for å dra på en spesiell utflukt eller du trenger bilen for å komme deg videre til neste destinasjon. (Informasjon kontrollert 26/05/2019).


Avstand fra Vadsø, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Kirkenes Høybuktmoen flyplass

Leiebiler i Vadsø

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Vadsø for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Hertz og Budget er noen av selskapene i Vadsø som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Vadsø. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Vadsø, Norge?

Alle leiebilselskapene i Vadsø har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Vadsø inkluderer Avis, Hertz og Budget, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Vadsø, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Vadsø, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Vadsø ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Vadsø, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Vadsø i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Vadsø.

Er været i Vadsø representativt for resten av Finnmark?

Hvis du ser etter en leiebil i Vadsø for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Finnmark vanligvis har en temperatur på −5 °C, og en forventet nedbørsmengde på 35,3 mm.


Leiebiler på flyplasser i Vadsø

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Vadsø

Finn hotell og fly til Vadsø

  • Få den siste informasjonen om Vadsø flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Vadsø