Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Dollar i Las Vegas

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Las Vegas

Sjåførens alder: 26–65
fr. 26.7.
fr. 2.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Dollar i Las Vegas i Nevada

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

529 kr - 966 kr

Alle biltyper

529 kr - 1 002 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i Las Vegas i Nevada på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 529 kr per dag. 529 kr per dag er 25 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 705 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Dollar i Las Vegas. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i Las Vegas, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen Mellomstor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Dollar i Las Vegas i Nevada på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 529 kr per dag. 529 kr per dag er 29 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 749 kr for en leiebil av type SUV hos Dollar i Las Vegas. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Dollar i Las Vegas, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen SUV hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Dollar sine utleiesteder i Las Vegas

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Las Vegas, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Dollar

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,4

Value

5,8

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Las Vegas

Har Dollar et utleiested på Las Vegas Harry Reid flyplass?

Ja, Dollar har 1 utleiested på Las Vegas Harry Reid flyplass som som er å finne på følgende adresse: 7135 Gilespie Street.

Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Las Vegas?

Det er gratis avbestillings av leiebil fra Dollar i Las Vegas. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Dollar avbestillingsregler..

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Las Vegas i august?

Den mest populære bilen å leie hos Dollar i Las Vegas i løpet av august, er leiebiler av typen SUV. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 541 kr per dag for leiebiler av typen SUV i august, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 541 kr per dag.

Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Las Vegas?

Dollar har 6 utleiesteder i Las Vegas. Utleiestedet deres på 7135 Gilespie Street er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 77% av brukerne våre som så etter leiebil hos Dollar i Las Vegas valgt å leie bil via Dollar sitt utleiested på 7135 Gilespie Street.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Las Vegas fra biler sist?

Priser for Las Vegas fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Las Vegas fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 158 tilbydere å velge mellom fra Las Vegas biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Las Vegas?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Las Vegas. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Las Vegas?

Når du leier en bil i Las Vegas, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Las Vegas på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 26.7.
12:00
fr. 2.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Las Vegas

Populære leiebiltyper i Las Vegas