Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Alamo i Las Vegas

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Alamo i Las Vegas

Sjåførens alder: 26–65
to. 20.6.
to. 27.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Alamo i Las Vegas i Nevada

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

683 kr - 1 311 kr

Alle biltyper

683 kr - 1 311 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Alamo i Las Vegas i Nevada på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 683 kr per dag. 683 kr per dag er 30 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 973 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Alamo i Las Vegas. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Alamo i Las Vegas, er November den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i November på leiebiler av typen Mellomstor hos Alamo, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Alamo i Las Vegas i Nevada på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 621 kr per dag. 621 kr per dag er 33 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 929 kr for en leiebil av type SUV hos Alamo i Las Vegas. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Alamo i Las Vegas, er November den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i November på leiebiler av typen SUV hos Alamo, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Alamo sine utleiesteder i Las Vegas

Nedenfor finner du informasjon om Alamo sine utleiesteder for leiebiler i Las Vegas, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,2

Value

8,1

Informasjon om leierbiler fra Alamo i Las Vegas

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Alamo i Las Vegas i juli?

Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Alamo i Las Vegas ligger på i gjennomsnitt 1 004 kr per dag i juli. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 808 kr per dag hos Alamo i denne perioden i Las Vegas. 7 025 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Alamo i juli når du er i Las Vegas.

Har Alamo et utleiested på Las Vegas Harry Reid flyplass?

Ja. Alamo har 1 utleiested på Las Vegas Harry Reid flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 7135 Gilespie St.

Tilbyr Alamo gratis avbestilling av leiebil i Las Vegas?

Alamo tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Las Vegas (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Alamo dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Alamo.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Alamo når man er i Las Vegas i juli?

Med en gjennomsnittspris på 1 045 kr/dag, er det å leie biler av typen SUV hos Alamo i Las Vegas i løpet av juli det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Alamo i Las Vegas for så lite som 808 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen SUV sist juli.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Alamo i Las Vegas?

Med en gjennomsnittpris på 1 045 kr per dag, er en leiebil av typen SUV hos Alamo i Las Vegas det billigste leiebilalternativet. 33 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Las Vegas hos Alamo, valgte å bestille en SUV for å spare penger. 1 045 kr per dag for en SUV er også 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Alamo tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Las Vegas fra biler sist?

Priser for Las Vegas fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Las Vegas fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 157 tilbydere å velge mellom fra Las Vegas biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Las Vegas?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Las Vegas. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Las Vegas?

Når du leier en bil i Las Vegas, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Las Vegas på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 20.6.
12:00
to. 27.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Las Vegas

Populære leiebiltyper i Las Vegas