Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Horten, Vestfold

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Horten, Vestfold? Start søket her!

Horten, Norge
4. apr. — 11. apr.
Horten, Norge
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Horten

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Horten

Hvilket leiebilselskap er billigst i Horten?

De billigste leiebilene i Horten finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 418 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Horten er 418 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Horten?

Til en gjennomsnittspris på 1 515 kr/dag (og kun 890 kr/dag), er leiebiler av typen Volkswagen Polo i Horten den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Toyota Yaris i Horten for i gjennomsnitt 814 kr/dag (814 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Horten

Vestfold er et koselig fylke å besøke, og med en leiebil i Horten har du et godt utgangspunkt for å utforske både byen og de nærliggende områdene. Her finner du flere store selskaper for bilutleie, som Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Hertz og Sixt, og du kan hente og levere bilen i sentrum, ved flyplassen eller i nærliggende byer. Velg mellom små, mellomstore eller store biler, eller lei en SUV dersom du trenger ekstra god plass. Det finnes også et godt utvalg av luksusbiler for deg som ønsker en mer eksklusiv opplevelse. I tillegg kan du dra nytte av praktiske fordeler som gratis kansellering innen 48 t i forveien, fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde, tyveriforsikring og kollisjonsskadeforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Horten?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Horten, som betyr at den nedre aldersgrensen i Norge er 19 år. Mange bilutleieselskaper har imidlertid visse restriksjoner og gebyrer for yngre sjåfører under 25 år, som kan innebære begrensninger i hvilken biltype du kan leie. Derfor er det viktig at du leser vilkårene nøye før du signerer avtalen.

Parkering

Det finnes både avgiftspliktige og avgiftsfrie offentlige regulerte parkeringsplasser på kryss og tvers av Horten sentrum, blant annet på Strandpromenaden, Horten stasjon, Horten torg, Vektergården, Sjøsiden og Havnen. Disse plassene er skiltet, og det er ditt ansvar å følge denne skiltingen for å unngå parkeringsbøter. Dersom du kjører el- eller hydrogenbil, parkerer du avgiftsfritt.

Utfluktsmål i og rundt Horten

Horten er en sjarmerende kystby med mye å tilby sine besøkende. Dersom du reiser med barn, bør du ta turen innom Buggegården, med Teatergården som har både dyr, leker og familieshow. Videre bør du ta turen innom Norges første nasjonalpark, Borreparken, hvor du finner Nordens største vikinggravfelt, med en stor samling av ulike gravhauger fra år 600-900. Mens du er her bør du også besøke Midgard historiske senter, som formidler Vestfolds vikingtid. Med en leiebil har du også fleksibiliteten til å utforske de omkringliggende områdene, og blant annet kan du ta en dagsutflukt til den koselige kunstnerbyen Åsgårdstrand for å besøke Edvard Munchs hus.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett hvilken type bil du skal leie, er det viktig at du har de riktige forsikringene på plass. Det er opp til deg om du kun vil dekke det mest nødvendige for å få en lavest mulig totalpris på billeien, eller om du vil ha dekket mest mulig for å være på den sikre siden i tilfelle uhellet er ute. En av forsikringene som pleier å være inkludert i leieavtalen er blant annet den lovpålagte ansvarsforsikringen. Denne dekker skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, bygninger og kjøretøy, men ikke skader på egen bil. Dersom du ønsker å få dekket skader og hærverk på egen bil, må du ha kaskoforsikring, som gjør at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved slike skader. Med en tyveriforsikring blir også ditt økonomiske erstatningsansvar ved innbrudd i eller tyveri av bilen begrenset til en fastsatt egenandel, som avhenger av hvilken type bil du har. Hvis du har reiseforsikring, kan denne dekke flere relevante forsikringer, som tyveriforsikring, egenandelsforsikring og personlig ulykkesforsikring, så det er viktig å sjekke opp dette i forkant. Videre kan du skaffe deg rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring, men disse er vanligere ved billeie i utlandet enn i Norge.

Hvor i Horten kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere din leiebil i Horten avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Du kan hente og levere leiebilen i Horten sentrum, eller i nærliggende byer som blant annet Moss. Dersom du ankommer Horten med fly, finner du også et bredt utvalg av bilutleieselskaper på Torp Sandefjord lufthavn.


Tilbud på Horten, Vestfold bilutleie

Finn leiebil i Horten som passer for deg

Liten biler

615 kr - 2 140 kr

Alle biltyper

568 kr - 2 140 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Horten, Norge er 497 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Horten, Norge er i januar. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 615 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Horten. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Horten kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Horten

Alle større selskaper som leier ut biler i Horten, Vestfold

Avis

3 utleiesteder

Budget

3 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Horten

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Horten

Populære biltyper

Economy, Standard, SUV

Billigste leiebil

529 kr

Mest populære modell

Volkswagen Polo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Horten de siste 72 timene: Economy, Standard, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Horten er 529 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 530 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Horten de siste 7 dagene er Volkswagen Polo. Våre brukere foretrekker også Toyota Yaris som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Horten

Nedenfor er de mest populære hotellene i Horten
Apartments no Horten

Apartments no Horten

Horten, Vestfold, Norway

2,2 km fra sentrum

Horten Budget Hotel

Horten Budget Hotel

Jernbanegata 1A, Horten, Vestfold, Norway

0,5 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Horten - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Horten, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken type leiebile er best å leie i Horten i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 11 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 65 mm i april bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Horten. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av april, og er et populært valg for reisende som skal til Horten. Å leie en Standard i Horten vil koste deg i gjennomsnitt 684 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Horten, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Horten er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Horten ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Horten, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Horten, Norge i mars?

I løpet av mars ligger gjennomsnittstemperaturen i Horten på 0 °C, og forventet nedbørsmengde er 58 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Horten.

Er været i Horten representativt for resten av Vestfold?

Hvis du ser etter en leiebil i Horten for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Vestfold vanligvis har en temperatur på 0 °C, og en forventet nedbørsmengde på 58,5 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Horten fra biler sist?

Pris for Horten fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Horten fra biler?

Fra og med mars 2024, er det 16 tilbydere å velge mellom fra Horten biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Horten?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Horten. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Horten?

Når du leier en bil i Horten, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Horten?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Horten er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Horten?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Horten. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Horten med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Horten.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Horten på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Horten.

Finner jeg utleiebiler i Horten som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Horten med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Horten med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Horten på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Horten på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post