Leiebiler i Horten, Vestfold

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Horten, Vestfold? Start søket her!

Horten, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Horten, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Horten

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Horten

Hvilket leiebilselskap er billigst i Horten?

De billigste leiebilene i Horten finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 702 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Horten er 702 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Horten?

Til en gjennomsnittspris på 632 kr/dag (og kun 624 kr/dag), er leiebiler av typen Toyota C-HR i Horten den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Volkswagen Golf i Horten for i gjennomsnitt 1 200 kr/dag (1 200 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Horten

Vestfold er et koselig fylke å besøke, og med en leiebil i Horten har du et godt utgangspunkt for å utforske både byen og de nærliggende områdene. Her finner du flere store selskaper for bilutleie, som Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Hertz og Sixt, og du kan hente og levere bilen i sentrum, ved flyplassen eller i nærliggende byer. Velg mellom små, mellomstore eller store biler, eller lei en SUV dersom du trenger ekstra god plass. Det finnes også et godt utvalg av luksusbiler for deg som ønsker en mer eksklusiv opplevelse. I tillegg kan du dra nytte av praktiske fordeler som gratis kansellering innen 48 t i forveien, fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde, tyveriforsikring og kollisjonsskadeforsikring.

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Horten, som betyr at den nedre aldersgrensen i Norge er 19 år. Mange bilutleieselskaper har imidlertid visse restriksjoner og gebyrer for yngre sjåfører under 25 år, som kan innebære begrensninger i hvilken biltype du kan leie. Derfor er det viktig at du leser vilkårene nøye før du signerer avtalen.

Det finnes både avgiftspliktige og avgiftsfrie offentlige regulerte parkeringsplasser på kryss og tvers av Horten sentrum, blant annet på Strandpromenaden, Horten stasjon, Horten torg, Vektergården, Sjøsiden og Havnen. Disse plassene er skiltet, og det er ditt ansvar å følge denne skiltingen for å unngå parkeringsbøter. Dersom du kjører el- eller hydrogenbil, parkerer du avgiftsfritt.

Horten er en sjarmerende kystby med mye å tilby sine besøkende. Dersom du reiser med barn, bør du ta turen innom Buggegården, med Teatergården som har både dyr, leker og familieshow. Videre bør du ta turen innom Norges første nasjonalpark, Borreparken, hvor du finner Nordens største vikinggravfelt, med en stor samling av ulike gravhauger fra år 600-900. Mens du er her bør du også besøke Midgard historiske senter, som formidler Vestfolds vikingtid. Med en leiebil har du også fleksibiliteten til å utforske de omkringliggende områdene, og blant annet kan du ta en dagsutflukt til den koselige kunstnerbyen Åsgårdstrand for å besøke Edvard Munchs hus.


Tilbud på Horten, Vestfold bilutleie

Finn leiebil i Horten som passer for deg

Liten Leiebiler

498 kr - 2 195 kr

Alle biltyper

683 kr - 2 195 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Horten, Norge er 741 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Horten, Norge er i januar. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 498 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Horten. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Horten kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Horten

Alle større selskaper som leier ut biler i Horten, Vestfold

Avis

3 utleiesteder

Budget

3 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Horten

Nedenfor er de mest populære hotellene i Horten

Kjøre med en leiebil i Horten - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Horten, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Med gjennomsnittstemperaturer på 16 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 95 mm i juli bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Horten. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av juli, og er et populært valg for reisende som skal til Horten. Å leie en Standard i Horten vil koste deg i gjennomsnitt 702 kr/dag.

Fartsgrensen i bysonen i Horten er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Horten ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Horten, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Horten

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Horten

Start planleggingen av reisen til Horten


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Horten er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Horten. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.