Leiebil Horten, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Horten, Norge? Start søket her

Horten, Norge
14. mar. — 21. mar.
Samme leveringssted
Horten, Norge
sø. 14.3.
13:00
sø. 21.3.
middag

Informasjon om reisen din til Horten

Vestfold er et koselig fylke å besøke, og med en leiebil i Horten har du et godt utgangspunkt for å utforske både byen og de nærliggende områdene. Her finner du flere store selskaper for bilutleie, som Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Hertz og Sixt, og du kan hente og levere bilen i sentrum, ved flyplassen eller i nærliggende byer. Velg mellom små, mellomstore eller store biler, eller lei en SUV dersom du trenger ekstra god plass. Det finnes også et godt utvalg av luksusbiler for deg som ønsker en mer eksklusiv opplevelse. I tillegg kan du dra nytte av praktiske fordeler som gratis kansellering innen 48 t i forveien, fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde, tyveriforsikring og kollisjonsskadeforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Horten?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Horten, som betyr at den nedre aldersgrensen i Norge er 19 år. Mange bilutleieselskaper har imidlertid visse restriksjoner og gebyrer for yngre sjåfører under 25 år, som kan innebære begrensninger i hvilken biltype du kan leie. Derfor er det viktig at du leser vilkårene nøye før du signerer avtalen.

Parkering

Det finnes både avgiftspliktige og avgiftsfrie offentlige regulerte parkeringsplasser på kryss og tvers av Horten sentrum, blant annet på Strandpromenaden, Horten stasjon, Horten torg, Vektergården, Sjøsiden og Havnen. Disse plassene er skiltet, og det er ditt ansvar å følge denne skiltingen for å unngå parkeringsbøter. Dersom du kjører el- eller hydrogenbil, parkerer du avgiftsfritt.

Utfluktsmål i og rundt Horten

Horten er en sjarmerende kystby med mye å tilby sine besøkende. Dersom du reiser med barn, bør du ta turen innom Buggegården, med Teatergården som har både dyr, leker og familieshow. Videre bør du ta turen innom Norges første nasjonalpark, Borreparken, hvor du finner Nordens største vikinggravfelt, med en stor samling av ulike gravhauger fra år 600-900. Mens du er her bør du også besøke Midgard historiske senter, som formidler Vestfolds vikingtid. Med en leiebil har du også fleksibiliteten til å utforske de omkringliggende områdene, og blant annet kan du ta en dagsutflukt til den koselige kunstnerbyen Åsgårdstrand for å besøke Edvard Munchs hus.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett hvilken type bil du skal leie, er det viktig at du har de riktige forsikringene på plass. Det er opp til deg om du kun vil dekke det mest nødvendige for å få en lavest mulig totalpris på billeien, eller om du vil ha dekket mest mulig for å være på den sikre siden i tilfelle uhellet er ute. En av forsikringene som pleier å være inkludert i leieavtalen er blant annet den lovpålagte ansvarsforsikringen. Denne dekker skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, bygninger og kjøretøy, men ikke skader på egen bil. Dersom du ønsker å få dekket skader og hærverk på egen bil, må du ha kaskoforsikring, som gjør at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved slike skader. Med en tyveriforsikring blir også ditt økonomiske erstatningsansvar ved innbrudd i eller tyveri av bilen begrenset til en fastsatt egenandel, som avhenger av hvilken type bil du har. Hvis du har reiseforsikring, kan denne dekke flere relevante forsikringer, som tyveriforsikring, egenandelsforsikring og personlig ulykkesforsikring, så det er viktig å sjekke opp dette i forkant. Videre kan du skaffe deg rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring, men disse er vanligere ved billeie i utlandet enn i Norge.

Hvor i Horten kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere din leiebil i Horten avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Du kan hente og levere leiebilen i Horten sentrum, eller i nærliggende byer som blant annet Moss. Dersom du ankommer Horten med fly, finner du også et bredt utvalg av bilutleieselskaper på Torp Sandefjord lufthavn. (Informasjon kontrollert: 28/05/2019).


Avstand fra Horten, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Horten

2 brukere har sett etter leiebiler i Horten med momondo i mars.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Horten for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Avis, Sixt og Budget er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Horten. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Horten, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Horten ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Horten. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Horten, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Horten er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Horten ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Horten, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Horten, Norge i mars?

I løpet av mars ligger gjennomsnittstemperaturen i Horten på 0 °C, og forventet nedbørsmengde er 58 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Horten.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Måneden mars i Horten byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Horten.

Er været i Horten representativt for resten av Vestfold?

Hvis du ser etter en leiebil i Horten for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Vestfold vanligvis har en temperatur på 0 °C, og en forventet nedbørsmengde på 58,5 mm.


Leiebiler på flyplasser i Horten

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Horten

Finn hotell og fly til Horten

  • Få den siste informasjonen om Horten flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Horten
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Horten mest populære nabolag

    Finn hoteller i Horten