Leiebiler fra Express Rent a Car i Krakow

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Express Rent a Car i Krakow

Krakow, Polen
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Krakow, Polen
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Express Rent a Car sine utleiesteder i Krakow

Nedenfor finner du informasjon om Express Rent a Car sine utleiesteder for leiebiler i Krakow, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0

Informasjon om leierbiler fra Express Rent a Car i Krakow

 • Er det trygt å leie en bil hos Express Rent a Car i Krakow under COVID-19-pandemien?

  Express Rent a Car ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Krakow føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Express Rent a Car innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Krakow. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Har Express Rent a Car et utleiested på Krakow J. Paul II Balice flyplass?

  Ja, Express Rent a Car har 1 utleiested på Krakow J. Paul II Balice flyplass som som er å finne på følgende adresse: Jan Pawel Ii Airport Parking Level 0.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Express Rent a Car når man er i Krakow i November?

  Leiebiler av typen Minibuss er den mest populære å leie hos Express Rent a Car i Krakow i løpet av November. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Minibuss hos Express Rent a Car 562 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 474 kr per dag i November.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Express Rent a Car i Krakow?

  Express Rent a Car drifter for øyebliket 6 utleiesteder i Krakow. Det mest populære utleiestedet Express Rent a Car har i Krakow, befinner seg på Jan Pawel Ii Airport Parking Level 0. I løpet av de 12 siste månedene har 76 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Express Rent a Car i Krakow valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Jan Pawel Ii Airport Parking Level 0 i løpet av det siste året.


Leiebiler fra Express Rent a Car i andre byer i Polen


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Krakow

Finner du ikke det du ser etter fra Express Rent a Car? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Krakow