Leiebiler fra GREEN MOTION i Krakow

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i Krakow

Krakow, Polen
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Krakow, Polen
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i Krakow i Lillepolen

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

59 kr - 204 kr

Alle biltyper

68 kr - 247 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos GREEN MOTION i Krakow i Lillepolen på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 59 kr per dag. 59 kr per dag er 50 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 118 kr for en leiebil av type Liten hos GREEN MOTION i Krakow. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos GREEN MOTION i Krakow, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen Liten hos GREEN MOTION , avhengig av hvilken dag du bestiller på.


GREEN MOTION sine utleiesteder i Krakow

Nedenfor finner du informasjon om GREEN MOTION sine utleiesteder for leiebiler i Krakow, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0

Informasjon om leierbiler fra GREEN MOTION i Krakow

 • Er det trygt å leie en bil hos GREEN MOTION i Krakow under COVID-19-pandemien?

  GREEN MOTION ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Krakow føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har GREEN MOTION innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Krakow. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos GREEN MOTION i Krakow i Januar?

  Leie av bil i Krakow i Januar hos GREEN MOTION , koster i gjennomsnitt 152 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 54 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos GREEN MOTION for 1 uke i Krakow, kan du forvente deg ukespriser på ca. 1 061 kr i Januar. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har GREEN MOTION et utleiested på Krakow J. Paul II Balice flyplass?

  GREEN MOTION har 1 utleiested på Krakow J. Paul II Balice flyplass. Du finner GREEN MOTION på følgende adresse(r): Ul. Kpt. Medweckiego 1.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos GREEN MOTION når man er i Krakow i Januar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Kompakt hos GREEN MOTION hvis du trenger en leiebil i Krakow i Januar. Når du leier biler av typen Kompakt i Januar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 147 kr per dag, og helt nede i 77 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos GREEN MOTION – kjøretøy av typen Kompakt er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos GREEN MOTION i Krakow?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos GREEN MOTION i Krakow, er Kompakt (i gjennomsnitt 147 kr/dag). I løpet av det siste året har 53 % av brukerne våre som leide bil hos GREEN MOTION valgt Kompakt for å spare penger. En Kompakt er også 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos GREEN MOTION i Krakow.

 • Hvor mange bilutleiesteder har GREEN MOTION i Krakow?

  GREEN MOTION har 4 utleiesteder i Krakow. Utleiestedet deres på Ul. Kpt. Medweckiego 1 er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 98% av brukerne våre som så etter leiebil hos GREEN MOTION i Krakow valgt å leie bil via GREEN MOTION sitt utleiested på Ul. Kpt. Medweckiego 1.


Leiebiler fra GREEN MOTION i andre byer i Polen

Finn tilbud på leiebiler hos GREEN MOTION i andre populære byer i Polen, f.eks. Gdansk og Warszawa

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Krakow

Finner du ikke det du ser etter fra GREEN MOTION ? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Krakow