Leiebiler i Bangkok, Bangkok

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Bangkok, Bangkok? Start søket her!

Bangkok, Thailand
26. aug. — 2. sep.
Samme leveringssted
Bangkok, Thailand
fr. 26.8.
12:00
fr. 2.9.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Bangkok, Bangkok

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Bangkok, Bangkok nedenfor
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

21 kr/dag

14 sep.–16 sep.
Citroen C3
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

41 kr/dag

14 sep.–16 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

14 okt.–17 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

14 okt.–17 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

36 kr/dag

14 sep.–16 sep.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

51 kr/dag

14 sep.–16 sep.
Mercedes-Benz GLA
Ford S-MAX
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

33 kr/dag

14 okt.–17 okt.
Ford S-MAX

Viktig informasjon om leiebiler i Bangkok

En leiebil i Bangkok gjør at du kan utforske både byen og områdene rundt i ditt eget tempo, utenfor turisttråkkene. Oppdag koselige landsbyer, flotte naturparker og bortgjemte strender som ikke er en del av den vanlige reiseruten for turister. Det finnes mange store og kjente selskaper for bilutleie her, og du kan selv velge hvilken biltype du ønsker å leie. Uansett om du ser etter en billig elbil med automatgir, eller en større SUV, så finner du helt sikkert en bil som passer dine behov og preferanser. Ofte kan du også dra nytte av praktiske fordeler som gratis kansellering innen 24 t i forveien, gode drivstoffvilkår, fri kilometer og diverse forsikringer inkludert i leieavtalen. Betal når du bestiller bilen eller når du henter den – det er helt opp til deg!

Aldersgrensen for å leie bil i Bangkok og i resten av Thailand avhenger av hvilket selskap for billeie du velger. Noen har en nedre aldersgrense på 21 år, mens andre krever at sjåføren må være minst 23 år. De fleste har som hovedregel at du må ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her.

I Thailand kjører man på venstre side av veien, altså motsatt av i Norge. Det er pålagt å bruke setebelte i forsetet, men ikke i baksetet. Fartsgrensene er 50-60 km/t i tettbebygde strøk og 90-120 km/t på motorveier, men fartsgrensene bestemmes i stor grad av trafikken, ikke av skiltingen. Promillegrensen i landet er 0.5.

Som i de fleste tettbefolkede storbyer, kan det være en utfordring å finne ledig parkering i Bangkok. Ofte er det lurt å parkere i nærheten av større institusjoner eller knutepunkter, for deretter å komme seg videre med kollektivtransport. Blant annet er det populært å parkere ved Fortune Town IT Mall på hjørnet av Rama IX Road og Ratchada Road, i nærheten av Rama 9-stasjonen. Alternativt finner du også parkeringsplasser ved Seacon Square, Big C Rajdamri og Thammasat.

Bangkok er en spennende og rimelig by med mange attraksjoner du bør få med deg. Den absolutt største severdigheten her er Grand Palace, som er en liten by i seg selv med palasser, templer, parkanlegg, museer og mye mer. Videre bør du se den liggende buddha i templet Wat Po, en statue som er hele 46 m lang, og den gylne Buddha i templet Wat Traimit i Chinatown. Mens du er her bør du også utforske resten av Chinatown, et eksotisk nabolag med et yrende folkeliv.

Uavhengig av om du skal leie bil en dag eller over en lengre periode, er det helt essensielt å ha de riktige forsikringene på plass. Ofte har bilutleieselskapene gode tilbud med de mest nødvendige forsikringene inkludert i leieavtalen, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Sammen sørger disse for at du er godt dekket ved skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel for skader eller hærverk på eget kjøretøy, samt tyveri av eller innbrudd i leiebilen din. Andre forsikringer du kan skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Du bør skaffe deg internasjonalt førerkort når du skal kjøre bil i Thailand, for å være sikker på å ha et gyldig førerkort og bli dekket av forsikring. Dette er en oversettelse av ditt norske førerkort, og inneholder oversettelser til flere språk.

Du kan hente og levere din leiebil i Bangkok sentrum ved flere ulike adresser, avhengig av hvilket bilutleieselskap du velger. Alternativt kan du hente og levere bilen på Don Mueang internasjonale lufthavn eller Suvarnabhumi lufthavn hvis du ankommer byen med fly.


Tilbud på Bangkok, Bangkok bilutleie

Finn leiebil i Bangkok som passer for deg

Liten Leiebiler

159 kr - 356 kr

Alle biltyper

301 kr - 711 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Bangkok, Thailand er 233 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Bangkok, Thailand er i september. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 159 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Bangkok, Thailand er 248 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Bangkok, Thailand er i september. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 270 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Bangkok, Thailand er 587 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Bangkok, Thailand er i juli. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 411 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Bangkok, Thailand er 513 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Bangkok, Thailand er i november. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 338 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Bangkok, Thailand er 245 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Bangkok, Thailand er i mai. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 262 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

21 kr/dag

14 sep.–16 sep.
Citroen C3
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

14 okt.–17 okt.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Bangkok

Alle større selskaper som leier ut biler i Bangkok, Bangkok
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,0

Value

7,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

5,0
6 utleiesteder
6 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Bangkok

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Bangkok

Populære biltyper

SUV, Full-size, Economy

Billigste leiebil

154 kr

Mest populære modell

Mitsubishi Mirage
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Bangkok de siste 72 timene: SUV, Full-size, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Bangkok er 154 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 190 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Bangkok de siste 7 dagene er Mitsubishi Mirage. Våre brukere foretrekker også Hyundai Accent som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Bangkok

Nedenfor er de mest populære hotellene i Bangkok

Kjøre med en leiebil i Bangkok - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Bangkok, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos National når du besøker Bangkok. Med gjennomsnittspriser på 190 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er National et godt alternativ når du skal leie bil.

Leiebiler i Bangkok fra populære selskap som Hertz, Chic Car Rent og THAIRENTACAR tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Bangkok, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Bangkok i september. Temperaturer på i gjennomsnitt 28 °C og en nedbørsmengde på 230 mm i løpet av september betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Bangkok vil koste deg i gjennomsnitt 315 kr/dag.

National er veldig populær i Bangkok, Thailand ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 2 utleiesteder i Bangkok, Thailand, og du kan forvente deg å betale ca. 190 kr/dag for leiebilen din i Bangkok, Thailand.

Fartsgrensen i Bangkok er 60 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Bangkok har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Bangkok, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Temperaturen i Bangkok i august ligger normalt på 28 °C, og forventet nedbørsmengde er 180 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvis du ser etter en leiebil i Bangkok for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av august, er det viktig at du vet at resten av Bangkok vanligvis har en temperatur på 28 °C, og en forventet nedbørsmengde på 180 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Bangkok

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Bangkok

Leiebiltyper som er populære i Bangkok

Lei en av disse populære biltypene i Bangkok

Start planleggingen av reisen til Bangkok


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Bangkok via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Bangkok, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Bangkok og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Bangkok.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Bangkok.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Bangkok.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.