Leiebiler i Bangkok, Thailand

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bangkok, Thailand? Start søket her

Bangkok, Thailand
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Bangkok, Thailand
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Bangkok, Thailand bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

108 kr - 312 kr

Alle biltyper

208 kr - 783 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Bangkok i Thailand, koster 163 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Bangkok i Thailand, er i juli. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med en pris på kun 108 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 54 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Bangkok funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Bangkok i Thailand, koster 396 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Bangkok i Thailand, er i januar. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med en pris på kun 318 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Bangkok funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Bangkok i Thailand, koster 338 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Bangkok i Thailand, er i august. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med en pris på kun 271 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Bangkok funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Bangkok

Alle større selskaper som leier ut biler i Bangkok, Thailand
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

9,3
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

9,3
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

9,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

10,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

8,1
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,6

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

8,0

Informasjon om reisen din til Bangkok

En leiebil i Bangkok gjør at du kan utforske både byen og områdene rundt i ditt eget tempo, utenfor turisttråkkene. Oppdag koselige landsbyer, flotte naturparker og bortgjemte strender som ikke er en del av den vanlige reiseruten for turister. Det finnes mange store og kjente selskaper for bilutleie her, og du kan selv velge hvilken biltype du ønsker å leie. Uansett om du ser etter en billig elbil med automatgir, eller en større SUV, så finner du helt sikkert en bil som passer dine behov og preferanser. Ofte kan du også dra nytte av praktiske fordeler som gratis kansellering innen 24 t i forveien, gode drivstoffvilkår, fri kilometer og diverse forsikringer inkludert i leieavtalen. Betal når du bestiller bilen eller når du henter den – det er helt opp til deg!

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Bangkok?

Aldersgrensen for å leie bil i Bangkok og i resten av Thailand avhenger av hvilket selskap for billeie du velger. Noen har en nedre aldersgrense på 21 år, mens andre krever at sjåføren må være minst 23 år. De fleste har som hovedregel at du må ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Thailand kjører man på venstre side av veien, altså motsatt av i Norge. Det er pålagt å bruke setebelte i forsetet, men ikke i baksetet. Fartsgrensene er 50-60 km/t i tettbebygde strøk og 90-120 km/t på motorveier, men fartsgrensene bestemmes i stor grad av trafikken, ikke av skiltingen. Promillegrensen i landet er 0.5.

Parkering

Som i de fleste tettbefolkede storbyer, kan det være en utfordring å finne ledig parkering i Bangkok. Ofte er det lurt å parkere i nærheten av større institusjoner eller knutepunkter, for deretter å komme seg videre med kollektivtransport. Blant annet er det populært å parkere ved Fortune Town IT Mall på hjørnet av Rama IX Road og Ratchada Road, i nærheten av Rama 9-stasjonen. Alternativt finner du også parkeringsplasser ved Seacon Square, Big C Rajdamri og Thammasat.

Utfluktsmål i og rundt Bangkok

Bangkok er en spennende og rimelig by med mange attraksjoner du bør få med deg. Den absolutt største severdigheten her er Grand Palace, som er en liten by i seg selv med palasser, templer, parkanlegg, museer og mye mer. Videre bør du se den liggende buddha i templet Wat Po, en statue som er hele 46 m lang, og den gylne Buddha i templet Wat Traimit i Chinatown. Mens du er her bør du også utforske resten av Chinatown, et eksotisk nabolag med et yrende folkeliv.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uavhengig av om du skal leie bil en dag eller over en lengre periode, er det helt essensielt å ha de riktige forsikringene på plass. Ofte har bilutleieselskapene gode tilbud med de mest nødvendige forsikringene inkludert i leieavtalen, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Sammen sørger disse for at du er godt dekket ved skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel for skader eller hærverk på eget kjøretøy, samt tyveri av eller innbrudd i leiebilen din. Andre forsikringer du kan skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Bangkok, eller må man ha et internasjonalt?

Du bør skaffe deg internasjonalt førerkort når du skal kjøre bil i Thailand, for å være sikker på å ha et gyldig førerkort og bli dekket av forsikring. Dette er en oversettelse av ditt norske førerkort, og inneholder oversettelser til flere språk.

Hvor i Bangkok kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Bangkok sentrum ved flere ulike adresser, avhengig av hvilket bilutleieselskap du velger. Alternativt kan du hente og levere bilen på Don Mueang internasjonale lufthavn eller Suvarnabhumi lufthavn hvis du ankommer byen med fly.


Avstand fra Bangkok, Thailand til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bangkok Suvarnabhumi flyplass

Leiebiler i Bangkok

Vi har hatt 20 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Bangkok så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bangkok for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Bangkok. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Bangkok har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Thrifty når du besøker Bangkok. Med gjennomsnittspriser på 175 kr/dag på de 3 utleiestedene deres, er Thrifty et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bangkok, Thailand?

Leiebiler i Bangkok fra populære selskap som Hertz, Europcar og THAIRENTACAR tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Bangkok, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilket leiebilselskap i Bangkok har flest utleiesteder?

Europcar er veldig populær i Bangkok, Thailand ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 5 utleiesteder i Bangkok, Thailand, og du kan forvente deg å betale ca. 252 kr/dag for leiebilen din i Bangkok, Thailand.

Hva er fartsgrensen i Bangkok, Thailand?

Fartsgrensen i Bangkok er 60 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Bangkok har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Bangkok, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Bangkok, Thailand i oktober?

Temperaturen i Bangkok i oktober ligger normalt på 28 °C, og forventet nedbørsmengde er 230 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Selv om temperaturene er varmere enn det som er normalt i oktober, er det fortsatt mulighet for regn. momondo anbefaler at du leier en bil med klimaanlegg for å holde deg avkjølt i det varme klimaet i Bangkok.

Er været i Bangkok representativt for resten av Bangkok?

Hvis du ser etter en leiebil i Bangkok for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Bangkok vanligvis har en temperatur på 28 °C, og en forventet nedbørsmengde på 230 mm.


Leiebiler på flyplasser i Bangkok

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bangkok

Start planleggingen av reisen til Bangkok