Leiebiler i Bangkok

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Bangkok? Start søket her!

Bangkok, Thailand
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Bangkok, Thailand
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Bangkok

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Bangkok

Hvilket leiebilselskap er billigst i Bangkok?

De billigste leiebilene i Bangkok finner man som regel hos National. Ved bestilling med National, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 170 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Bangkok er 211 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Bangkok har flest utleiesteder?

THAIRENTACAR has the most locations of any rental car company in Bangkok, with 6 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Bangkok?

Ifølge dataene våre er Toyota Fortuner den mest populære bilen å leie i Bangkok. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Toyota Fortuner for så lite som 457 kr/dag i Bangkok, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 817 kr/dag. En annen populær bil å leie i Bangkok, er Toyota Yaris som i gjennomsnitt koster 346 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 213 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Bangkok

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Bangkok
Økonomi192 kr/dag
Kompakt196 kr/dag
Medium359 kr/dag
Standard291 kr/dag
Stor373 kr/dag
Stor SUV438 kr/dag
Mini194 kr/dag
Minibuss750 kr/dag
Standard SUV323 kr/dag
Medium SUV401 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Bangkok

En leiebil i Bangkok gjør at du kan utforske både byen og områdene rundt i ditt eget tempo, utenfor turisttråkkene. Oppdag koselige landsbyer, flotte naturparker og bortgjemte strender som ikke er en del av den vanlige reiseruten for turister. Det finnes mange store og kjente selskaper for bilutleie her, og du kan selv velge hvilken biltype du ønsker å leie. Uansett om du ser etter en billig elbil med automatgir, eller en større SUV, så finner du helt sikkert en bil som passer dine behov og preferanser. Ofte kan du også dra nytte av praktiske fordeler som gratis kansellering innen 24 t i forveien, gode drivstoffvilkår, fri kilometer og diverse forsikringer inkludert i leieavtalen. Betal når du bestiller bilen eller når du henter den – det er helt opp til deg!

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Bangkok?

Aldersgrensen for å leie bil i Bangkok og i resten av Thailand avhenger av hvilket selskap for billeie du velger. Noen har en nedre aldersgrense på 21 år, mens andre krever at sjåføren må være minst 23 år. De fleste har som hovedregel at du må ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Thailand kjører man på venstre side av veien, altså motsatt av i Norge. Det er pålagt å bruke setebelte i forsetet, men ikke i baksetet. Fartsgrensene er 50-60 km/t i tettbebygde strøk og 90-120 km/t på motorveier, men fartsgrensene bestemmes i stor grad av trafikken, ikke av skiltingen. Promillegrensen i landet er 0.5.

Parkering

Som i de fleste tettbefolkede storbyer, kan det være en utfordring å finne ledig parkering i Bangkok. Ofte er det lurt å parkere i nærheten av større institusjoner eller knutepunkter, for deretter å komme seg videre med kollektivtransport. Blant annet er det populært å parkere ved Fortune Town IT Mall på hjørnet av Rama IX Road og Ratchada Road, i nærheten av Rama 9-stasjonen. Alternativt finner du også parkeringsplasser ved Seacon Square, Big C Rajdamri og Thammasat.

Utfluktsmål i og rundt Bangkok

Bangkok er en spennende og rimelig by med mange attraksjoner du bør få med deg. Den absolutt største severdigheten her er Grand Palace, som er en liten by i seg selv med palasser, templer, parkanlegg, museer og mye mer. Videre bør du se den liggende buddha i templet Wat Po, en statue som er hele 46 m lang, og den gylne Buddha i templet Wat Traimit i Chinatown. Mens du er her bør du også utforske resten av Chinatown, et eksotisk nabolag med et yrende folkeliv.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uavhengig av om du skal leie bil en dag eller over en lengre periode, er det helt essensielt å ha de riktige forsikringene på plass. Ofte har bilutleieselskapene gode tilbud med de mest nødvendige forsikringene inkludert i leieavtalen, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Sammen sørger disse for at du er godt dekket ved skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel for skader eller hærverk på eget kjøretøy, samt tyveri av eller innbrudd i leiebilen din. Andre forsikringer du kan skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Bangkok, eller må man ha et internasjonalt?

Du bør skaffe deg internasjonalt førerkort når du skal kjøre bil i Thailand, for å være sikker på å ha et gyldig førerkort og bli dekket av forsikring. Dette er en oversettelse av ditt norske førerkort, og inneholder oversettelser til flere språk.

Hvor i Bangkok kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Bangkok sentrum ved flere ulike adresser, avhengig av hvilket bilutleieselskap du velger. Alternativt kan du hente og levere bilen på Don Mueang internasjonale lufthavn eller Suvarnabhumi lufthavn hvis du ankommer byen med fly.


Tilbud på Bangkok bilutleie

Finn leiebil i Bangkok som passer for deg

Liten

210 kr - 431 kr

Alle biltyper

317 kr - 687 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Bangkok, Thailand er 320 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Bangkok, Thailand er i september. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 210 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Bangkok, Thailand er 516 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Bangkok, Thailand er i september. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 295 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Bangkok, Thailand er 640 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Bangkok, Thailand er i juli. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 472 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 22 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Bangkok, Thailand er 574 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Bangkok, Thailand er i juni. Prisen er 25 % lavere enn resten av året med bare 432 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Bangkok, Thailand er 387 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Bangkok, Thailand er i september. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 288 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bangkok. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bangkok kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bangkok Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

192 kr/dag

2 nov.–16 nov.
Opel Corsa
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

194 kr/dag

2 nov.–16 nov.
Citroen C3
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

248 kr/dag

1 nov.–15 des.
Volkswagen up!

Leiebilselskaper i Bangkok

Alle større selskaper som leier ut biler i Bangkok

THAIRENTACAR

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Sixt

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

8,0

Chic Car Rent

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

7,3

Value

9,3

Budget

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

7,2

Value

7,8

ASAP Car Rentals

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Avis

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,5

Value

8,0

Europcar

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,6

Value

7,4

Drive Car Rental

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,6

Informasjon om leiebiler i Bangkok

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Bangkok

Mest populære selskap

THAIRENTACAR

Populære biltyper

SUV, Standard, Full-size

Billigste leiebil

233 kr

Mest populære modell

Toyota Fortuner
Det mest populære bilutleiefirmaet i Bangkok funnet på momondo denne måneden er THAIRENTACAR . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er National og Thrifty
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Bangkok de siste 72 timene: SUV, Standard, Full-size.
Den laveste prisen for en leiebil i Bangkok er 233 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 317 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Bangkok de siste 7 dagene er Toyota Fortuner. Våre brukere foretrekker også Class Standard SUV som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Bangkok

Nedenfor er de mest populære hotellene i Bangkok

Kjøre med en leiebil i Bangkok - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Bangkok, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bangkok, Thailand?

Leiebiler i Bangkok fra populære selskap som THAIRENTACAR , Chic Car Rent og Budget tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Bangkok, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Bangkok, Thailand?

Fartsgrensen i Bangkok er 60 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Bangkok har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Bangkok, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Honda CR-V i Bangkok?

Hvordan er været i Bangkok, Thailand i september?

Temperaturen i Bangkok i september ligger normalt på 28 °C, og forventet nedbørsmengde er 320 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Bangkok representativt for resten av Bangkok?

Hvis du ser etter en leiebil i Bangkok for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Bangkok vanligvis har en temperatur på 28 °C, og en forventet nedbørsmengde på 320 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bangkok fra biler sist?

Pris for Bangkok fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bangkok fra biler?

Det er 61 tilbydere fra Bangkok biler fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Bangkok?

Blant forskjellige land, inkludert Bangkok, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Bangkok?

For å leie en bil i Bangkok må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Bangkok

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Bangkok

Leiebiltyper som er populære i Bangkok

Lei en av disse populære biltypene i Bangkok

Bilutleie i området av Bangkok

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Bangkok? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Bangkok


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Bangkok?

Å bestille en leiebil i Bangkok via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Bangkok?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Bangkok, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Bangkok med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Bangkok og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Bangkok på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Bangkok.

Finner jeg utleiebiler i Bangkok som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Bangkok.

Kan jeg søke etter leiebiler i Bangkok med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Bangkok.


En enklere måte å administrere reisen til Bangkok på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.