Hotell Kiel: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 202 hoteller i Kiel, Tyskland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Kiel

Det er mange flotte hoteller i Kiel, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Kiel

Olympic Center Schilksee
Open Air Museum
Halle 400

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Olympic Center Schilksee?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Kiel som ligger nærmest Olympic Center Schilksee, kan du forvente deg å måtte betale 816 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 816 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Olympic Center Schilksee. Hoteller i nærheten av Olympic Center Schilksee er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Kiel som koster 748 kr.

Hoteller i nærheten av Olympic Center Schilksee

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Open Air Museum?

Hvis du planlegger å bo på momondos anbefalte hotell i området Kiel som ligger nærmest Open Air Museum, kan du forvente deg å måtte betale 721 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 721 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Open Air Museum. Hoteller i nærheten av Open Air Museum er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Kiel som koster 748 kr.

Hoteller i nærheten av Open Air Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Halle 400?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Kiel som ligger nærmest Halle 400. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Halle 400 ligger på 662 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Halle 400 er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Kiel som koster 748 kr.

Hoteller i nærheten av Halle 400

Når bør du bestille hotell i Kiel

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kiel
Lavsesong
april
Høysesong
Januar

billigste måned å overnatte

25 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

38 %

forventet prisøkning

Pris
652 kr - 1 384 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

737 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

729 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kiel på er: 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 35 dag før.
1-2 stjerne
577 kr - 713 kr
3 stjerne
729 kr - 865 kr
4-5 stjerne
941 kr - 1 052 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Kiel

Hvordan bor man billig i Kiel?

Hvis du vil finne et billig hotell i Kiel, er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da finner du de aller beste prisene fra en rekke ulike hoteller, og kan velge ut ifra ønsket område og fasiliteter. Det billigste alternativet ligger på rundt EUR 52 (ca 500 NOK) per natt. Mer sentrumsnære hoteller finner du fra ca EUR 65 (ca 620 NOK) per natt. Ønsker du noe høyere standard, koster det fra mellom EUR 72 og EUR 105 (ca 700 og 1000 NOK) per natt for 3- til 4-stjerners hotell i sentrum. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 18-04-18).

Kiel på budsjett

Er du i Kiel om sommeren, er en dag på stranden en anbefalt og billig aktivitet. Pakk med badetøy, lunsj og badeball så er du klar for en herlig dag i solen. Er du interessert i skip og båter, er det perfekt å sette seg ved havnen og se på store skip seile forbi. Du kan ta bussen til havnen, billig og enkelt. Ønsker du flere utendørsaktiviteter, er det mange koselige små parker du kan besøke. Dessuten er det herlig å gå rundt i byens sentrum og ta en kaffepause på en kafé når bena blir slitne.

Hvordan kommer man seg rundt i Kiel?

Det finnes flere transportalternativer i Kiel. En morsom måte å komme seg rundt på er å leie sykler. Byen er relativt flat, og det er perfekt å sykle fra sentrum og ut til strendene som ligger utover kysten. Du kan også ta buss rundt i byen, og det er et godt utviklet nettverk av kollektivtrafikk som tar deg til severdigheter både lokalt, og til områder utenfor sentrum. En enkeltbillett for voksen koster fra ca EUR 2,60 (ca 25 NOK) for voksne, og ca EUR 1,50 (ca 14 NOK) for barn. Billetten kan kjøpes når du går på bussen, med kontanter. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 18-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Kiel?

For å sjekke inn på hotell i Kiel finnes det ingen spesifikke aldersgrenser, men det er opp til hvert enkelt hotell. Dersom du vil finne ut mer, kan du ta kontakt med det hotellet du ønsker å bo ved.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Kiel?

Det som er mest vanlig når du bestiller hotell i Kiel på nett, er å betale for hele oppholdet under bestillingen.

Hvor trygt er det i Kiel

Kiel er en trygg og hyggelig by, med mange turister som besøker byen hvert år. Det er lurt å passe litt ekstra på verdisakene hvis du er på veldig folksomme steder.

Behøver man en adapter i Kiel?

De har samme type stikkontakter i Kiel som i Norge, så du trenger ikke ta med deg adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Kiel?

Når du har vært på restaurant i Kiel er ofte service allerede inkludert i regningen, og ligger på omtrent 15%. Det er uansett vanlig å runde opp regningen i tillegg når du betaler.


Hvor mye koster et hotell i Kiel per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kiel med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Beste verdi

Intercityhotel Kiel

8,0

746 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
1# Mest populære

Maritim Hotel Bellevue Kiel

7,8

737 kr

Vis hotelltilbud
2# Mest populære

Steigenberger Conti-Hansa

8,1

848 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Hotel Kiel by Golden Tulip

7,0

644 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Kiel

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kiel

Privates Dachzimmer Mit Gemeinschaftsbad

8,6

399 kr

Vis hotelltilbud

Cheap, cozy apartment with balcony in Strande, The Baltic, 1-3 person

9,3

473 kr

Vis hotelltilbud

Novum Akademiehotel Kiel

6,9

407 kr

Vis hotelltilbud

Hotel Flämischer Hof

7,6

492 kr

Vis hotelltilbud

Westside Living

424 kr

Vis hotelltilbud

Förde Apartments Kiel

7,4

492 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kiel

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Maritim Hotel Bellevue Kiel

7,8

738 kr

Vis hotelltilbud

Aparthotel Ostseehaus Bünger

9,1

907 kr

Vis hotelltilbud

Hotel Athletik Kiel

8,2

501 kr

Vis hotelltilbud

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

8,9

1 001 kr

Vis hotelltilbud

Ghotel Hotel & Living Kiel

8,7

619 kr

Vis hotelltilbud

Privates Dachzimmer Mit Gemeinschaftsbad

8,6

399 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Kiel er det best å bo?

Kiel er en by som ligger helt nord i Tyskland, ved kysten. Den ligger i delstaten som heter Schleswig-Holstein, og er hovedstaden i dette området. Mange forbinder nok Kiel med Kiel-ferga, og det er ikke så rart, for det har nemlig blitt kjørt ferge mellom Oslo og Kiel i over 40 år. Vil du bo midt i sentrum der alt skjer, er det mange hoteller å velge mellom. Et hotell i Kiel sentrum passer både for unge og gamle reisende, par og vennegrupper. Her er du i gåavstand til noen av byens mest kjente severdigheter, slik som byens operahus og shoppinggaten Holstenstrasse.

Reiser du med barn om sommeren, kan det anbefales å legge oppholdet til et hotell i Kiel ved stranden. I området rundt byen finner du tre store og populære strender, som er Strande, Kiel-Schilksee, Möltenort og Laboe. Disse ligger et lite stykke utenfor byen. For eksempel tar det omtrent en halvtime med bil fra Laboe og inn til sentrum.

Det er mange grønne parker med små vann rundt omkring i byen, så dersom du helst vil legge oppholdet et sted i nærheten av en park, kan du velge å bo nære blant annet Schützenpark, Schrevenpark eller Südfriedhof. Da kan du starte dagen med en deilig gåtur i grønne omgivelser før du tar fatt på sightseeing og shopping.


Om Kiel

Kiel er en havneby som lenge har vært et populært reisemål for nordmenn, spesielt grunnet den velkente Kiel-ferga. Har du et par dager i denne byen, kan du oppleve spennende museer om byens maritime industri og historie, og se interessant arkitektur. Dra for eksempel til U-Boot-museet, eller Schiffahrtsmuseum, der du kan lære om skipsfartsindustrien. Er du interessert i kunst, bør du ta turen innom Kunsthalle Kiel. Det er virkelig verdt å reise hit om sommeren, da du kan nyte lange dager på stranden. Det er faktisk ikke rent få steder å velge mellom, for det ligger strender langs med kysten på begge sider av byen. En god anbefaling er å leie sykler og sykle fra sentrum ut til Strande, der du kan ha en hel dag ute i sommersola.

I Kiel finner du mange grønne og fine parker, mange av de har også små vann. Her er det koselig å ta et avbrekk fra byens pulserende liv. Trekk deg tilbake i skyggen under et tre med en god bok, eller dra på piknik med barna. En båttur langs kysten er også en perfekt måte å oppleve naturen rundt Kiel på.

Reis til Kiel og opplev en spennende tysk by rett ved havet. Her er det massevis av aktiviteter og severdigheter som venter.


Reiseinformasjon for Kiel

Hvor mange dager tilbringer folk i Kiel?

Folk som besøker Kiel tilbringer typisk 1 natt der.

Hvor mye koster et hotell i Kiel?

Prisen på et hotell i Kiel avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 756 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Kiel?

Hotell i Kiel er billigst i april. Romprisen kan være hele 25 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Kiel?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Kiel. torsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Kiel?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Kiel kan koste deg 673 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 83 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Kiel.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Kiel?

En gjennomsnittstemperatur på 3 °C og forventet nedbørsmengde på 50 mm gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Kiel.