Hoteller i Hønefoss, Norge

Finn tilbud på 4 hoteller i Hønefoss, Norge

Hønefoss, Norge
23. sep. — 24. sep.2
lø. 24.9.
on. 28.9.

De beste hotellene i Hønefoss

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hønefoss
Pris
kr919
kr5807
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hønefoss

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hønefoss
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
15 964 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
8 034 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Hønefoss

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hønefoss

Laveste hotellpris

920 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

20
Den rimeligste prisen for et rom i Hønefoss funnet siste 7 dager er 920 kr/natten. Denne prisen fås hos Grand Hotel Hønefoss, a 3-stjerners hotell.
Det er er 20 hoteller i Hønefoss i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Hønefoss reisetips

Hva koster det for hotell i Hønefoss?

Prisen på hotell i Hønefoss varierer etter standard, når på året du reiser, hvilke fasiliteter som tilbys, om du vil ha frokost inkludert eller tidlig innsjekk. Du må regne med å betale alt fra ca. 700-2500 NOK for en natt på enkeltrom. Generelt sett pleier det å koste mer å bo på familierom, dobbeltrom eller rom med balkong og utsikt over byen.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Hønefoss?

Det er populært å reise til Hønefoss på sommerhalvåret, ettersom Ringerike er et lite paradis for dem som elsker å fiske. Det finnes også mange sommeraktiviteter i området, og småbarnsfamilier trives godt på campingplassene i området. Du kan imidlertid reise litt billigere om du booker hotell i Hønefoss på vinterstid. Det er likevel mye å finne på i byen, særlig om du liker å stå på ski.

Kan man reise til Hønefoss på budsjett?

Du kan velge blant mange gode alternativer for billig hotell i Hønefoss. Det pleier ofte å være billig å besøke byen utenom høysesongen om sommeren og i skoleferier. Hold gjerne utkikk et tilbud på hotellrom her på momondo for å sikre deg best mulig pris.

De beste transportmidlene i Hønefoss

Bussforbindelsene i byen er svært gode, og det er enkelt å komme seg fra sentrum og videre til ulike aktiviteter og severdigheter. Sentrum er dessuten ganske lite, slik at du enkelt kan spasere til butikker og restauranter. Nærmeste flyplass er Oslo Lufthavn Gardermoen, og det går ofte tog til og fra flyplassen og byen.

Parkering i Hønefoss

Du kan benytte deg av parkeringshus ved Kuben, Storgata og Telegrafalleen. Det finnes også parkeringsmuligheter ved jernbanestasjonen, samt gateparkering rundt omkring i byen. Mange av overnattingsstedene i Hønefoss har parkeringsmuligheter for gjester.


Hvor mye koster et hotell i Hønefoss per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hønefoss med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 897 kr

Gjennomsnittlig 1 249 kr

Dyrest 1 766 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Hønefoss

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hønefoss

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hønefoss

Disse hotellene i Hønefoss har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Hønefoss

Du bør inkludere Hønefoss i Norgesferien din om du vil oppleve en sjarmerende småby med lang historie, vakker natur og spennende attraksjoner. Byen deles i to av en vakker elv, og disse to områdene kalles for Sørsiden og Nordsiden. Du finner noen av byens eldste bygninger og severdigheter som Riddergården og Hjelpefengselet på Nordsiden. Sørsiden derimot, er stedet for å dra på shopping.

Avstandene er uansett kort mellom de ulike områdene, og de fleste hotell i Hønefoss ligger i nærheten av sentrum og Hønefoss Stadium. Det er fullt mulig å bestille overnatting i Hønefoss med svømmebasseng, konferansehotell med møtelokaler eller moderne og sentrale overnattingssteder som kan friste med luksus og romantisk stemning. Hønefoss er et ideelt utgangspunkt for å utforske Ringerike. Mange barnefamilier flokker seg til strendene om sommeren for å kose seg med bading, padling og vannsport. Dersom du reiser med barn, kan du vurdere å heller bo på et av hotellene eller campingplassene rett utenfor byen for å få stor boltreplass.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hønefoss

Ringeriksbadet er vel verdt et besøk, uansett årstid. De små kan boltre seg på badeanlegget og i svømmebassengene, og de store setter kanskje pris på et besøk på velværesenteret. På vinterstid kan du besøke snowboardparken i Ringkollen med tallerkenheis, hopp og rails for både nybegynnere og erfarne brettkjørere. Du bør også ta deg en tur Hjelpefengselet som er gjort om til restaurant og kulturscene. Luftegården er nå en fredelig og forfriskende grønn lunge midt i byen, perfekt til å ta seg en pustepause fra attraksjoner og shopping.

Hønefoss er stedet for flotte turopplevelser. Det finnes mange turstier i området, noe som er til stor glede for friluftsentusiaster og hundeeiere som har med voffsen på tur. Skal du ta med deg kjæledyret på ferie, bør du imidlertid først sjekke om hoteller er merket med dyr tillatt. Ofte må du sende inn en forespørsel i forkant. Du finner nærmere informasjon om dyrevennlige hotell i Sarpsborg på momondos søkeside.


Informasjon om opphold i Hønefoss

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hønefoss

1 606 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Hønefoss. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Prisene på hotellrom i Hønefoss kan være hele 29 % lavere i september. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Prisene på hotellrom i Hønefoss vil være på sitt laveste på onsdag, og på sitt høyeste på fredag.


Start planleggingen av reisen til Hønefoss


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Hønefoss med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Hønefoss hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

momondo finner et flott sted å bo i Hønefoss ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.