Hoteller i Bærum, Norge

Finn tilbud på 137 hoteller i Bærum, Norge

Bærum, Norge
3. feb. — 4. feb.2
lø. 4.2.
on. 8.2.

De beste hotellene i Bærum

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bærum
Pris
kr746
kr747
Gjestevurdering
Hotellklasse

Ting å gjøre i Bærum


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bærum

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bærum
Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 697 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 037 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Bærum

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bærum

Laveste hotellpris

747 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

44
Den rimeligste prisen for et rom i Bærum funnet siste 7 dager er 747 kr/natten. Denne prisen fås hos Keybutler Studio Apartments Jar.
Det er er 44 hoteller i Bærum i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Bærum reisetips

Du kan finne billige overnattingssteder i Bærum, og sjekker du ut tilbudene på momondo kan du gjøre oppholdet enda rimeligere. Her gjelder det også å bestille i god tid, og ikke i siste liten, så finner du de beste prisene. Velger du å bo litt utenfor Sandvika finner du overnatting fra ca. 900 kr. per natt. På Fornebu, som ligger flott til ved havnen, finner du hotell fra omtrent 1300 kr. per natt.

I Bærum kan du enkelt ta taxi, men det kan lønne seg å benytte seg av kollektivtransporten. Du kan ta tog mellom en rekke steder i Bærum, slik som Sandvika og Fornebu og inn til Oslo, eller videre utover til Asker. Togstasjonene ligger sentralt og du kjøper billett på billettautomater på togstasjonen, eller på mobilen ved å bruke Ruters billett-app. Du kan også ta busser, disse kjører lokalt til en rekke steder, du kan blant annet ta buss fra Sandvika og opp til Sollihøgda som er et populært turmål på kun 20 minutter. Du kan også kjøpe bussbillett på Ruters billett-app, eller du kan betale hos sjåføren. Betaler du om bord på bussen koster dette mer.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Bærum, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Bærum på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.


Hosteller og billige hoteller i Bærum

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bærum

Hvor bør du bo i Bærum

Leter du etter hotell i Bærum, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne det hotellet som passer reisen din best. Bærum ligger utenfor Oslo, og du finner overnattingssteder som ligger perfekt til slik at du kan komme deg inn til byen med kollektiv transport.

Dersom du skal finne hotell i Bærum når du er på forretningsreise, kan du velge hotell som ligger i nærheten av Fornebu. Her finner du hoteller som ligger i områdene der mange bedrifter har hovedkontorer. Samtidig er du kun en kort tur utenfor Oslo sentrum.

Sandvika ligger omtrent 20 minutter med tog utenfor Oslo, rett ved Oslofjorden. Er du interessert i å bo nære shopping, men i landlige omgivelser er det lurt å velge hotell i Bærum som ligger i området rundt Sandvika. Her kan du nemlig tømme lommeboken på Sandvika Storsenter, som er et av Norges største kjøpesenter med hele 200 butikker.

Hvis du vil bo i nærheten av naturen, kan du velge et hotell i Bærum som ligger nære Kolsås Dælivann. Her har du tilgang på marka, den flotte naturen du kan utforske når du oppholder deg i Bærum.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bærum

Bærum er en kommune vest i Akershus, og her finner du naturopplevelser som fjell, fjord og innsjøer, skog og mark. Du finner også gode shoppingopplevelser og du er nære noen av de største hovedkontorene i Norge. Fornebu er blitt et populært sted å ha kontorer, så hit strømmer det pendlere fra områdene i Bærum og Oslo daglig. Det er gode forbindelser inn til Oslo sentrum, og enkelt å komme seg ut i naturen.

I Bærum finner du Sandvika, som er blitt et populært shoppingdistrikt. Det store kjøpesenteret i Sandvika trekker massevis av shoppinglystne mennesker daglig. I Bærum finner du også Bærums Verk, et handelssted som huser butikker, spisesteder, kjøpesenter og gallerier. Bærums Verk er over 400 år gammelt, og her kan du bli med på arrangementer året rundt som passer for store og små. Her finner du også en skulpturpark langs elven, med skulpturer som er laget av noen av landets fremste billedhoggere.

Bærum kan by på flott natur, både ved fjorden og opp i fjellet. Sollihøgda er et populært utgangspunkt for turer. Her kan du gå fotturer eller på ski om vinteren.


Informasjon om opphold i Bærum

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bærum

Hotell i Bærum er billigst i Desember. Romprisen kan være hele 28 % billigere enn de travleste månedene.

Prisene på hotellrom i Bærum vil være på sitt laveste på fredag, og på sitt høyeste på mandag.


Start planleggingen av reisen til Bærum


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Bærum, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Bærum. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.