Hotell Eidfjord: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 13 hoteller i Eidfjord, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

De beste hotellene i Eidfjord

Det er mange flotte hoteller i Eidfjord, Norge, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Eidfjord

Voringfossen

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Voringfossen?

Nedenfor ser du de 4 hotellene som anbefales av brukerne i området Eidfjord som ligger nærmest Voringfossen. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Voringfossen ligger på 1 173 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Voringfossen er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Eidfjord som koster 1 346 kr.

Hoteller i nærheten av Voringfossen
Kinsarvik Fjordhotel
Beste verdi
Kinsarvik Fjordhotel
7,0
1 296 kr
Fossli Hotel
#1 Mest populære
Fossli Hotel
8,4
1 516 kr
Liseth Pensjonat og Hyttetun
#2 Mest populære
Liseth Pensjonat og Hyttetun
2 bedroom accommodation in Vøringsfoss
#3 Mest populære
2 bedroom accommodation in Vøringsfoss
10,0
1 881 kr

Når bør du bestille hotell i Eidfjord

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Eidfjord
Lavsesong
september
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

19 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

16 %

forventet prisøkning

Pris
1 254 kr - 1 813 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 296 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

snittpris over de siste to ukene


Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Eidfjord

Hvordan bor man billig i Eidfjord?

Du finner hotell i Eidfjord fra 300 kr. per natt. Da bor du i Øvre Eidfjord, litt utenfor sentrum. Vil du bo på 3-stjerners hotell sentralt i Eidfjord finner du dette fra omtrent 1400 kr. per natt, på Eidfjord Fjell & Fjord Hotel. 4-stjerners hotell finner du fra omtrent 1600 kr. natten. Hotellene her er koselige og har perfekt beliggenhet nære alle naturopplevelser du måtte ønske. Hos momondo finner du enkelt de beste tilbudene på hotell i Eidfjord.

Eidfjord på budsjett

Du trenger ikke bruke mye penger og overgå budsjettet når du bor på hotell i Eidfjord. Det beste er å ta i bruk naturen, som jo er helt gratis og fantastisk vakker. Gå fotturer i fjellet, og utforsk den store Hardangervidda som ligger rett i nærheten. Vil du ta med familien til Mikkelparken kan du velge den billettypen som passer lommeboken best. Eidfjord Natursenter har også rimelige priser, og rabatt for barn og større grupper.

Hvordan kommer man seg rundt i Eidfjord?

Mange ankommer Eidfjord i bil, og da kan du kjøre til områdene rundt, og til startpunktene for mange av de kjente turene du kan gå i området. Du kan også ta buss og båt i området, og da kjøper du billett ombord med kontanter. Du kan blant annet ta buss til Voss og Odda fra Eidfjord, og Geilo om sommeren. Du kan ta båt om sommeren fra Eidfjord til Norheimsund. Eidfjord sentrum er lite, så her er det gåavstand til restauranter og butikker.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Eidfjord?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Eidfjord, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder. Det lønner seg å sjekke dette med ditt hotell i Eidfjord.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Eidfjord?

Noen hoteller i Eidfjord krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen når du sjekker ut.

Parkering i Eidfjord

Det finnes offentlige parkeringsplasser i Eidfjord du kan ta i bruk når du ankommer i bil. Det er også lurt å høre med ditt hotell i Eidfjord om de har parkering til sine gjester, eller om de har steder de anbefaler å sette bilen.


Hvor mye koster et hotell i Eidfjord, Norge per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Eidfjord med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Strand Fjordhotel
#1 mest populære
Strand Fjordhotel
7,5
991 kr
Fossli Hotel
#2 mest populære
Fossli Hotel
8,4
1 516 kr
Eidfjord Gjestgiveri
Beste verdi
Eidfjord Gjestgiveri
7,0
492 kr

Hosteller og billige hoteller i Eidfjord

Dette er de billigste hotellene og hostellene i Eidfjord, Norge
Eidfjord Gjestgiveri
Eidfjord Gjestgiveri
7,0
492 kr
Strand Fjordhotel
Strand Fjordhotel
7,5
991 kr
Brakanes Hotel
Brakanes Hotel
8,0
661 kr
Fossli Hotel
Fossli Hotel
8,4
1 516 kr
Eidfjord Hytter
Eidfjord Hytter
7,0
729 kr
Kinsarvik Camping
Kinsarvik Camping
9,3
1 601 kr

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Eidfjord

Disse hotellene i Eidfjord har de beste prisene basert på vurderingene deres
Eidfjord Gjestgiveri
Eidfjord Gjestgiveri
7,0
492 kr
Fossli Hotel
Fossli Hotel
8,4
1 516 kr
Brakanes Hotel
Brakanes Hotel
8,0
661 kr
Hardanger Basecamp
Hardanger Basecamp
8,1
1 610 kr
Strand Fjordhotel
Strand Fjordhotel
7,5
991 kr
Eidfjord Hytter
Eidfjord Hytter
7,0
729 kr

Hvor i Eidfjord er det best å bo?

Like ved Hardangervidda Nasjonalpark finner du Eidfjord. Leter du etter hotell i Eidfjord kan du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene og hotellet som passer deg best.

Når du skal bo på hotell i Eidfjord, kan du velge mellom å bo i Eidfjord sentrum eller Øvre Eidfjord som ligger litt utenfor, i nærheten av Hardangervidda. Uansett om du bor i Øvre Eidfjord eller i sentrum av Eidfjord, så er du i nærheten av den vakre naturen i området.

Bor du på hotell i Eidfjord finner du tradisjonelle matopplevelser, historie og tradisjoner og aktivt friluftsliv med turer på fjorden eller i fjellet. Noen attraksjoner du er i nærheten av er Vøringsfossen, Kjeåsen, Hardangervidda Natursenter og selveste Hardangervidda.

Dette er et perfekt sted å reise til dersom du har med barn. Dra for eksempel til Mikkelparken som ligger en halvtimes kjøretur fra ditt hotell i Eidfjord. Det er også en rekke fjellturer som passer for barn, og om sommeren er det en rekke badeplasser i nærheten. Det anbefales å dra på Hardangervidda Natursenter, ta Trolltoget og for de litt eldre kan man dra på spennende rafting-tur.


Om Eidfjord

Hva er byens særpreg?

Eidfjord er et unikt sted med bare 30 minutter til vakre Hardangerfjorden og kort vei opp i høyden på Hardangervidda. Eidfjord og vakre Vøringsfossen har vært et attraktivt reisemål i over 100 år på grunn av den vakre, dramatiske og typisk norske naturen. Om sommeren blomstrer naturen og du kan dra på sykkeltur, bade og gå lange turer i fjellet. Det er også anbefalt å bruke Eidfjord som utgangspunkt hvis du vil oppleve flere steder under ferien din. Herfra kan du dra til Bergen, Voss, Geilo og Hardangervidda.

Hva har Eidfjord å tilby?

Det er mange attraksjoner som anbefales i Eidfjord. Bor du på hotell i Eidfjord bør du definitivt se Vøringsfossen, gå tur på Hardangervidda, dra på rafting, fiske eller padle kajakk på fjorden. Det er også en rekke kulturtilbud, som vakre Eidfjord gamle kirke, Galleri N. Bergslien og Trebue der du kan lære å lage gjenstander i tre som skap, bord og benker, kunstobjekter og lære ordentlig treskjæring. Her er det også utstillinger du kan kikke på.

Hvor grønn er byen?

I Eidfjord er du midt i noe av Norges vakreste natur. Her har du alt, fjell, fjorder, skog og dramatiske fossefall. Det beste er at alt er i nærheten av ditt hotell i Eidfjord.


Reiseinformasjon for Eidfjord

Hvor mange dager tilbringer folk i Eidfjord?

De som besøker Eidfjord bestiller i gjennomsnitt overnatting for 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Eidfjord?

Hoteller i Eidfjord har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 239 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Eidfjord?

september er den billigste måneden å bestille hotell i Eidfjord. Prisene kan være hele 19 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Eidfjord?

For øyeblikket er det torsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Eidfjord, og tirsdag som er den dyreste.