Hoteller i Eidfjord, Norge

Finn tilbud på 4 hoteller i Eidfjord, Norge

Eidfjord, Norge
1. feb. — 2. feb.2
to. 2.2.
ma. 6.2.

De beste hotellene i Eidfjord

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Eidfjord
Pris
kr545
kr1756
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Eidfjord


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Eidfjord

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Eidfjord
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 308 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
759 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Eidfjord

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Eidfjord

Laveste hotellpris

545 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

410
Den rimeligste prisen for et rom i Eidfjord funnet siste 7 dager er 545 kr/natten. Denne prisen fås hos Eidfjord Hytter.
Det er er 410 hoteller i Eidfjord i nærheten av Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport Terminal med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.

Eidfjord reisetips

Du finner hotell i Eidfjord fra 300 kr. per natt. Da bor du i Øvre Eidfjord, litt utenfor sentrum. Vil du bo på 3-stjerners hotell sentralt i Eidfjord finner du dette fra omtrent 1400 kr. per natt, på Eidfjord Fjell & Fjord Hotel. 4-stjerners hotell finner du fra omtrent 1600 kr. natten. Hotellene her er koselige og har perfekt beliggenhet nære alle naturopplevelser du måtte ønske. Hos momondo finner du enkelt de beste tilbudene på hotell i Eidfjord.

Mange ankommer Eidfjord i bil, og da kan du kjøre til områdene rundt, og til startpunktene for mange av de kjente turene du kan gå i området. Du kan også ta buss og båt i området, og da kjøper du billett ombord med kontanter. Du kan blant annet ta buss til Voss og Odda fra Eidfjord, og Geilo om sommeren. Du kan ta båt om sommeren fra Eidfjord til Norheimsund. Eidfjord sentrum er lite, så her er det gåavstand til restauranter og butikker.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Eidfjord, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder. Det lønner seg å sjekke dette med ditt hotell i Eidfjord.

Noen hoteller i Eidfjord krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen når du sjekker ut.


Hvor mye koster et hotell i Eidfjord per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Eidfjord med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 1 139 kr

Gjennomsnittlig 1 189 kr

Dyrest 1 189 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Eidfjord

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Eidfjord

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Eidfjord

Disse hotellene i Eidfjord har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Eidfjord

Like ved Hardangervidda Nasjonalpark finner du Eidfjord. Leter du etter hotell i Eidfjord kan du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene og hotellet som passer deg best.

Når du skal bo på hotell i Eidfjord, kan du velge mellom å bo i Eidfjord sentrum eller Øvre Eidfjord som ligger litt utenfor, i nærheten av Hardangervidda. Uansett om du bor i Øvre Eidfjord eller i sentrum av Eidfjord, så er du i nærheten av den vakre naturen i området.

Bor du på hotell i Eidfjord finner du tradisjonelle matopplevelser, historie og tradisjoner og aktivt friluftsliv med turer på fjorden eller i fjellet. Noen attraksjoner du er i nærheten av er Vøringsfossen, Kjeåsen, Hardangervidda Natursenter og selveste Hardangervidda.

Dette er et perfekt sted å reise til dersom du har med barn. Dra for eksempel til Mikkelparken som ligger en halvtimes kjøretur fra ditt hotell i Eidfjord. Det er også en rekke fjellturer som passer for barn, og om sommeren er det en rekke badeplasser i nærheten. Det anbefales å dra på Hardangervidda Natursenter, ta Trolltoget og for de litt eldre kan man dra på spennende rafting-tur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Eidfjord

Eidfjord er et unikt sted med bare 30 minutter til vakre Hardangerfjorden og kort vei opp i høyden på Hardangervidda. Eidfjord og vakre Vøringsfossen har vært et attraktivt reisemål i over 100 år på grunn av den vakre, dramatiske og typisk norske naturen. Om sommeren blomstrer naturen og du kan dra på sykkeltur, bade og gå lange turer i fjellet. Det er også anbefalt å bruke Eidfjord som utgangspunkt hvis du vil oppleve flere steder under ferien din. Herfra kan du dra til Bergen, Voss, Geilo og Hardangervidda.

Det er mange attraksjoner som anbefales i Eidfjord. Bor du på hotell i Eidfjord bør du definitivt se Vøringsfossen, gå tur på Hardangervidda, dra på rafting, fiske eller padle kajakk på fjorden. Det er også en rekke kulturtilbud, som vakre Eidfjord gamle kirke, Galleri N. Bergslien og Trebue der du kan lære å lage gjenstander i tre som skap, bord og benker, kunstobjekter og lære ordentlig treskjæring. Her er det også utstillinger du kan kikke på.

I Eidfjord er du midt i noe av Norges vakreste natur. Her har du alt, fjell, fjorder, skog og dramatiske fossefall. Det beste er at alt er i nærheten av ditt hotell i Eidfjord.


Informasjon om opphold i Eidfjord

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Eidfjord

Hoteller i Eidfjord har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 216 kr per natt.

oktober er den billigste måneden å bestille hotell i Eidfjord. Prisene kan være hele 58 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Eidfjord, og mandag som er den dyreste.


Start planleggingen av reisen til Eidfjord


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Eidfjord med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Eidfjord hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan finne et flott sted å bo i Eidfjord ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.