Hoteller i Brussel, Belgia

Finn tilbud på 415 hoteller i Brussel, Belgia

Brussel, Belgia
30. nov. — 1. des.2
fr. 1.12.
ti. 5.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Brussel

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Brussel
Pris
kr340
kr2448
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Brussel


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Brussel

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Brussel
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
41 %forventet prisnedgang
31 %forventet prisøkning

Pris

888 kr–2 182 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 236 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 976 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Brussel på er: 1-2 stjerne, 57 dag før. 3 stjerne, 85 dag før. 4-5 stjerne, 45 dag før.

1-2 stjerne

681 kr–1 128 kr

3 stjerne

1 021 kr–1 521 kr

4-5 stjerne

947 kr–2 670 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Brussel

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Brussel

Laveste hotellpris

340 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Le Plaza Brussels

Hoteller i nærheten av flyplassen

2583

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Brussel funnet siste 7 dager er 340 kr/natten. Denne prisen fås hos Meininger Hotels Bruxelles City Center, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Le Plaza Brussels, det mest populære 5-stjerners hotellet i Brussel(8/10 rating - basert på 4 911 anmeldelser).
Det er er 2 583 hoteller i Brussel i nærheten av Brussel Bruxelles-National. Sheraton Brussels Airport Hotel med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Brussel. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Brussel siste uken er 1 505 kr.

Brussel reisetips

Hvordan bor man billig i Brussel?

Du kan finne mange gode hotelltilbud i Brussel, spesielt om du sammenligner priser hos momondo. De aller billigste overnattingsstedene finner du utenfor sentrum, og det er spesielt rimelig å bo på hostell. Da kan du betale fra omtrent 200 NOK per natt. Litt sør for sentrum, i de hyggelige områdene Saint Gilles og Ixelles, finner du 3-stjerners hoteller der du kan overnatte fra omtrent 700 NOK per natt. Helt i sentrum av byen ligger prisen for en natt litt over 1000 NOK.

Hvordan kommer man seg rundt i Brussel?

Brussel har et godt utviklet nettverk av busser og har også en undergrunnsbane som kjører ut til alle nabolagene i byen. Dersom du skal ta t-banen kan du kjøpe enkeltbilletter i billettautomatene som finnes på alle t-banestasjoner. Du kan betale med kort, og en billett koster EUR 2,50 (24 NOK). Dersom du skal ta buss, kan du kjøpe billett ombord på bussen med kontanter, og billetten koster det samme som på t-banen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Brussel?

Det er vanlig med 18 års aldersgrense for innsjekking på hotell, men dette kan sjekkes med hotellet på forhånd av bestilling.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Brussel?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Brussel på nett. Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen. Det er vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon når du sjekker inn, slik at hotellet kan trekke kostnader slik som bruk av minibaren.

Behøver man en adapter i Brussel?

Du trenger ikke ta med deg adapter til Brussel, ettersom de har samme type stikkontakt som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Brussel?

I Belgia er restaurant og taxi-tips inkludert i regningen når du skal betale, så det er ikke nødvendig å legg til ekstra tips.


Hvor mye koster et hotell i Brussel per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Brussel med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 559 kr

Gjennomsnittlig 1 872 kr

Dyrest 2 948 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Brussel

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Brussel
Finn hosteller i Brussel

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Brussel

Disse hotellene i Brussel har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Brussel

Brussel er blant annet kjent for å være et møtepunkt for næringsliv og politiske organisasjoner, men er også en populær by for reisende som vil oppleve en unik europeisk storby. Her finner du alt fra historiske bygninger, vintagebutikker og koselige barer der du kan ta en drink etter en lang dag. Dersom du vil bo i gåavstand til de mest kjente severdighetene i byen, er sentrum et godt valg. Et hotell i Brussels sentrum betyr at du er nære Grand-Place, et torg midt i byen som er omringet av historiske bygninger. Her finner du blant annet rådhuset som har meget imponerende arkitektur. Dette torget er verdt et besøk når du er i byen, spesielt om du er interessert i historie. Dette er også et sted for deg som vil være der det skjer, nære restauranter, shopping og uteliv.

Vil du bo litt utenfor sentrum, kan du velge nabolaget Saint Gilles. Dette ligger sør for sentrum, og er perfekt for unge reisende som vil utforske hippe barer og gode brunsjsteder. Du finner mange små barer som er populære blant de lokale, og gode drinker og appetittvekkende småretter serveres til langt på natt. Dagen etter kan du starte dagen på riktig vis, med et deilig måltid på et av de trendy brunsjstedene i området.

Om du vil kjenne på følelsen av å være i en storby og bo blant skyskrapere, er EU-kvarteret stedet for deg. I dette området ligger noen av byens mest luksuriøse hoteller, i tillegg til blant annet Berlaymontbygningen som huser Europakommisjonen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Brussel

Brussel er en by med mye interessant historie, blant annet finner du spennende byggekunst på Grand-Place som stammer helt tilbake til 1100-tallet. Her kan du se mye historisk arkitektur og dramatiske bygninger, og lære om Europas historie. Like ved finner du skyskrapere og moderne bygg, der noen av Europas viktigste beslutninger tas. Dette er en by der det ultramoderne møter det tradisjonelle, noe som spesielt gjenspeiles av arkitekturen. Vil du ut av byens sentrum, finner du en rekke koselige nabolag med vakre bygninger og koselige kaféer. Byen har mange ulike sider, fra næringsliv og politikk til avslappet stemning i solveggen der de lokale gjerne setter seg for en kaffe og nyter dagen.

Brussel er en grønn by, med mange parker du kan besøke. Dra for eksempel til den populære Brussels Park, eller Parc de Bruxelles på fransk, som ligger rett ved det kongelige slott. Denne ligger svært nære sentrum av byen, like ved hovedtogstasjonen. Det er også mange små parker spredt rundt i byen, der man kan sette seg på en benk og ta inn inntrykkene.

Reis til populære Brussel, og opplev byen som er full av historie og severdigheter. Denne byen er mye mer enn bare politikk og næringsliv.


Informasjon om opphold i Brussel

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Brussel

Hvor mange dager tilbringer folk i Brussel?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Brussel er 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Brussel?

Et hotellrom i Brussel vil normalt koste deg 1 627 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Brussel?

Hoteller i Brussel har laveste priser i september. Prisen du må ut med kan være 41 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Brussel?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Brussel. søndag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Brussel?

Prisen for et luksushotell i Brussel ligger normalt på ca. 2 080 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Brussel nærmere 1 627 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 27% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Brussel?

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og forventet nedbørsmengde på 60 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Brussel.

Har Brussel ferieboliger?

Ja, det flere 2 183 ferieboliger i Brussel. For øyeblikket er Grand-Place Lombard Appartments & Flats den mest populære Brussel ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Brussel.

Har Brussel vandrehjem?

Ja, Brussel vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Generation Europe Youth Hostel er det mest populære ut av 16 vandrehjem i Brussel. Søk etter tilbud på vandrehjem i Brussel.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Brussel fra hoteller?

Det er 1 898 tilbydere fra Brussel hoteller fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Brussel fra hoteller sist?

Pris for Brussel fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Brussel

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Brussel

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Brussel gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Brussel og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Brussel?

Du kan finne et flott sted å bo i Brussel ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Brussel på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.