Hoteller i Helsinki, Finland

Finn tilbud på 165 hoteller i Helsinki, Finland

Helsinki, Finland
17. aug. — 18. aug.2
to. 18.8.
ma. 22.8.

De beste hotellene i Helsinki

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Helsinki
Pris
kr376
kr2096
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Helsinki

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Helsinki

Pris

891 kr–2 498 kr

BILLIGSTE BYDEL I HELSINKIVallila37 % billigereHoteller i Vallila er de billigste i Helsinki med en gjennomsnittspris på kun 891 kr per natt
DYRESTE BYDEL I HELSINKIKaartinkaupunki43 % dyrereKaartinkaupunki har de dyreste hotellene i Helsinki med rom med en gjennomsnittspris på 2 498 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I HELSINKIKamppi66 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Kamppi enn noen andre land i Helsinki

Ting å gjøre i Helsinki


Hoteller i populære bydeler i Helsinki

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Helsinki, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Helsinki

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Helsinki
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
42 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

760 kr–1 873 kr

Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
13 468 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
7 135 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Helsinki på er: 3 stjerne, 72 dag før. 4-5 stjerne, 61 dag før.

1-2 stjerne

512 kr–589 kr

3 stjerne

946 kr–1 014 kr

4-5 stjerne

1 236 kr–1 303 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Helsinki

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Helsinki

Laveste hotellpris

164 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel St. George Helsinki

Hoteller i nærheten av flyplassen

57

Gjennomsnitt antall netter på opphold

15 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Helsinki funnet siste 7 dager er 164 kr/natten. Denne prisen fås hos Cheapsleep Helsinki - Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel St. George Helsinki, det mest populære 5-stjerners hotellet i Helsinki(8,9/10 rating - basert på 426 anmeldelser).
Det er er 57 hoteller i Helsinki i nærheten av Helsinki Helsingfors Vantaa. Hilton Helsinki Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 15 dager når e bor på i Helsinki. Gjennomsnittprisen for 15 dager i Helsinki siste uken er 15 680 kr.

Helsinki reisetips

Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du en rekke rimelige steder å bo på hotell i Helsinki. Det billigste overnattingsstedet koster fra omtrent 500 kr. per natt. Ønsker du å bo sentralt på 3-stjerners hotell betaler du fra ca. 740 kr. natten. 4-stjerners hoteller finner du fra omtrent 1500 kr. natten, og 5-stjerners hoteller er litt dyrere, fra omtrent 1800 kr. natten. Ønsker du tilgang til svømmebasseng, kan du bo på Original Sokos Hotel Presidentti fra omtrent 1600 kr. natten.

I Helsinki finner du et velfungerende nettverk av kollektiv transport. Med samme billettype kan du ta i bruk alle alternativene, som buss, trikk, metro og fergen ut til Suomenlinna. Kjøper du dagsbillett har du ubegrenset reise med all transport en hel dag. Disse kan du kjøpe i billettautomater rundt i byen, hos turistinformasjonen eller fra Helsinki City Transport service disk på sentralstasjonen som ligger i sentrum nære Kaisaniemi-parken på Järnvägstorget. Det går også mange busser ut til flyplassen fra bysentrum. Det finnes også mange taxier i byen og hvis du vil holde deg i sentrum er det stort sett greie avstander å gå mellom attraksjonene.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Helsinki, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen steder kreves det at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Helsinki på nett, mens andre steder tas betalingen ved utsjekk.

Helsinki er en trygg by å være på tur i. Likevel bør du passe godt på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet hvis du er ute på kvelds- og nattestid.

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Helsinki og kan bruke telefonlader og annet elektronisk utstyr som vanlig.

Det er ikke forventet å gi tips i Finland, og service er ofte inkludert i regningen. Dersom du er meget fornøyd med servicen på restaurant er det likevel hyggelig å gi litt tips i tillegg.


Hvor mye koster et hotell i Helsinki per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Helsinki med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 456 kr

Gjennomsnittlig 537 kr

Dyrest 945 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Helsinki

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Helsinki

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Helsinki

Disse hotellene i Helsinki har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Helsinki

Vil du på byferie til Helsinki kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne hoteller som passer deg. Det er mye å finne på i den finske byen, og det er lurt å finne ut hvilket område som gjør det enkelt å ta seg til de severdighetene og opplevelsene du har planlagt. Bruk kartet på momondo, så har du god oversikt over hvor de ulike hotellene ligger.

Er du på byferie i Helsinki for å shoppe kan du enkelt finne lekre plagg på Stockmanns i Alexandersgatan, og parallellgaten Esplanadis. Du kan finne hotell i Helsinki like i nærheten av disse gatene, slik at du har gåavstand til både butikker, restauranter og kaféer.

Vil du bo nære vannet, kan du bo på Katajanokka Skatudden. Da bor du på en liten øy som ligger rett utenfor sentrum. Her finner du både kjente hoteller og rimelige vandrerhjem. De fleste hotellene i Helsinki ligger veldig sentralt plassert slik at du har gåavstand til det meste. Så bor du på hotell i Helsinki kan du gå ned til kaia, ta båt ut til Soumenlinna, besøke byens kirker, monumenter, restauranter og uteliv.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Helsinki

I Helsinki er det mye å finne på, i denne spennende byen kan du dra på Ateneum, det mest kjente kunstmuseet i Finland og her finnes det virkelig noen spektakulære verk som er verdt å se. I hjertet av Helsinki finner du Design-distriktet. Her finner du en rekke design- og antikvitetsbutikker, gallerier og restauranter. Distriktet omfatter Punavuori, Kaartinkaupunki, Kamppi og Ullanlinna. Har du med deg barn når du bor på hotell i Helsinki er det populært å dra innom dyreparken. Her finnes 200 dyrearter og 1000 plantearter, og stedet ligger pent plassert ute på øyen Högholmen.

Kanskje det aller vakreste i hele Helsinki er katedralen som ligger sentralt i byen. Det anbefales virkelig å ta turen til denne hvite bygningen som rager høyt over byen. På enden av Esplanade Park finner du et marked der det selges tradisjonell mat og håndverk, det perfekte stedet å handle inn suvenirer. Her er det også oppvarmede telt der du kan sitte ned og ta en pause.

Helsinki har en rekke grønne parker der man kan nyte dagene ute. Du kan også enkelt komme deg til vannet og gå langs kaia. Den finske byen tilbyr både byliv og vakker natur.


Informasjon om opphold i Helsinki

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Helsinki

De som besøker Helsinki bestiller i gjennomsnitt overnatting for 15 netter.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 323 kr per natt ved bestilling av hotell i Helsinki. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Prisene på hotellrom i Helsinki kan være hele 42 % lavere i august. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

For øyeblikket er det søndag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Helsinki, og fredag som er den dyreste.

Hosteller i Helsinki (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 606 kr per person, per natt. Dette er 717 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Helsinki.

De fleste bestiller hotell i Kamppi, Pasila, Pitäjänmäki og Vuosaari når de skal reise til Helsinki.

Med forventninger om generelt lite regn (70 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Helsinki tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Det er nå 166 ferieboliger tilgjengelige i Helsinki. De fleste av våre brukere velger å bo på Kotimaailma Helsinki Albertinkatu 27b A, som er den mest populære i Helsinki. Sammenlign ferieboliger i Helsinki.


momondos favoritthoteller i Helsinki

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Helsinki
Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Pieni Roobertinkatu 1-3, Helsinki, Uusimaa, Finland

9,0
1 747 kr
Noli Studios Katajanokka

Noli Studios Katajanokka

Helsinki, Nyland, Finland

8,8
1 091 kr
Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemi

Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemi

Helsinki, Nyland, Finland

7,5
695 kr
The Folks Hotel Konepaja

The Folks Hotel Konepaja

Aleksis Kiven Katu 23, Helsinki, Uusimaa, Finland

9,0
1 014 kr
Original Sokos Hotel Tripla

Original Sokos Hotel Tripla

Fredikanterassi 1 B, Helsinki, Uusimaa, Finland

8,8
1 381 kr
Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki

Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki

Kornetintie 10, Helsinki, Uusimaa, Finland

5,9
608 kr
Senate Hotel

Senate Hotel

Snellmaninkatu 15 A, Helsinki, Uusimaa, Finland

7,6
714 kr

Start planleggingen av reisen til Helsinki


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Helsinki som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan finne et flott sted å bo i Helsinki ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo