Hoteller i Helsinki, Finland

Finn tilbud på 183 hoteller i Helsinki, Finland

Helsinki, Finland
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Helsinki

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Helsinki
Pris
kr193
kr2630
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Helsinki

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Helsinki

Pris

1 215 kr–2 320 kr

BILLIGSTE BYDEL I HELSINKIHaaga21 % billigereHoteller i Haaga er de billigste i Helsinki med en gjennomsnittspris på kun 1 215 kr per natt
DYRESTE BYDEL I HELSINKIKaartinkaupunki34 % dyrereKaartinkaupunki har de dyreste hotellene i Helsinki med rom med en gjennomsnittspris på 2 320 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I HELSINKIKluuvi72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Kluuvi enn noen andre land i Helsinki

Ting å gjøre i Helsinki


Hoteller i populære bydeler i Helsinki

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Helsinki, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Helsinki

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Helsinki
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
14 %forventet prisnedgang
14 %forventet prisøkning

Pris

1 260 kr–1 705 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 116 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 812 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Helsinki på er: 1-2 stjerne, 75 dag før. 4-5 stjerne, 85 dag før.

1-2 stjerne

590 kr–655 kr

3 stjerne

1 052 kr–1 159 kr

4-5 stjerne

1 395 kr–1 492 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Helsinki

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Helsinki

Laveste hotellpris

193 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel St. George Helsinki

Hoteller i nærheten av flyplassen

1645

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Helsinki funnet siste 7 dager er 193 kr/natten. Denne prisen fås hos Cheapsleep Helsinki - Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel St. George Helsinki, det mest populære 5-stjerners hotellet i Helsinki(8,5/10 rating - basert på 258 anmeldelser).
Det er er 1 645 hoteller i Helsinki i nærheten av Helsinki Helsingfors Vantaa. Hilton Helsinki Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Helsinki. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Helsinki siste uken er 7 173 kr.

Helsinki reisetips

Hvordan bor man billig i Helsinki?

Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du en rekke rimelige steder å bo på hotell i Helsinki. Det billigste overnattingsstedet koster fra omtrent 500 kr. per natt. Ønsker du å bo sentralt på 3-stjerners hotell betaler du fra ca. 740 kr. natten. 4-stjerners hoteller finner du fra omtrent 1500 kr. natten, og 5-stjerners hoteller er litt dyrere, fra omtrent 1800 kr. natten. Ønsker du tilgang til svømmebasseng, kan du bo på Original Sokos Hotel Presidentti fra omtrent 1600 kr. natten.

Hvordan kommer man seg rundt i Helsinki?

I Helsinki finner du et velfungerende nettverk av kollektiv transport. Med samme billettype kan du ta i bruk alle alternativene, som buss, trikk, metro og fergen ut til Suomenlinna. Kjøper du dagsbillett har du ubegrenset reise med all transport en hel dag. Disse kan du kjøpe i billettautomater rundt i byen, hos turistinformasjonen eller fra Helsinki City Transport service disk på sentralstasjonen som ligger i sentrum nære Kaisaniemi-parken på Järnvägstorget. Det går også mange busser ut til flyplassen fra bysentrum. Det finnes også mange taxier i byen og hvis du vil holde deg i sentrum er det stort sett greie avstander å gå mellom attraksjonene.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Helsinki?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Helsinki, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Helsinki?

Noen steder kreves det at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Helsinki på nett, mens andre steder tas betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Helsinki?

Helsinki er en trygg by å være på tur i. Likevel bør du passe godt på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet hvis du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Helsinki?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Helsinki og kan bruke telefonlader og annet elektronisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Helsinki?

Det er ikke forventet å gi tips i Finland, og service er ofte inkludert i regningen. Dersom du er meget fornøyd med servicen på restaurant er det likevel hyggelig å gi litt tips i tillegg.


Hvor mye koster et hotell i Helsinki per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Helsinki med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 721 kr

Gjennomsnittlig 961 kr

Dyrest 1 049 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Helsinki

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Helsinki

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Helsinki

Disse hotellene i Helsinki har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Helsinki

Vil du på byferie til Helsinki kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne hoteller som passer deg. Det er mye å finne på i den finske byen, og det er lurt å finne ut hvilket område som gjør det enkelt å ta seg til de severdighetene og opplevelsene du har planlagt. Bruk kartet på momondo, så har du god oversikt over hvor de ulike hotellene ligger.

Er du på byferie i Helsinki for å shoppe kan du enkelt finne lekre plagg på Stockmanns i Alexandersgatan, og parallellgaten Esplanadis. Du kan finne hotell i Helsinki like i nærheten av disse gatene, slik at du har gåavstand til både butikker, restauranter og kaféer.

Vil du bo nære vannet, kan du bo på Katajanokka Skatudden. Da bor du på en liten øy som ligger rett utenfor sentrum. Her finner du både kjente hoteller og rimelige vandrerhjem. De fleste hotellene i Helsinki ligger veldig sentralt plassert slik at du har gåavstand til det meste. Så bor du på hotell i Helsinki kan du gå ned til kaia, ta båt ut til Soumenlinna, besøke byens kirker, monumenter, restauranter og uteliv.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Helsinki

Hva er byens særpreg?

I Helsinki er det mye å finne på, i denne spennende byen kan du dra på Ateneum, det mest kjente kunstmuseet i Finland og her finnes det virkelig noen spektakulære verk som er verdt å se. I hjertet av Helsinki finner du Design-distriktet. Her finner du en rekke design- og antikvitetsbutikker, gallerier og restauranter. Distriktet omfatter Punavuori, Kaartinkaupunki, Kamppi og Ullanlinna. Har du med deg barn når du bor på hotell i Helsinki er det populært å dra innom dyreparken. Her finnes 200 dyrearter og 1000 plantearter, og stedet ligger pent plassert ute på øyen Högholmen.

Hva har Helsinki å tilby?

Kanskje det aller vakreste i hele Helsinki er katedralen som ligger sentralt i byen. Det anbefales virkelig å ta turen til denne hvite bygningen som rager høyt over byen. På enden av Esplanade Park finner du et marked der det selges tradisjonell mat og håndverk, det perfekte stedet å handle inn suvenirer. Her er det også oppvarmede telt der du kan sitte ned og ta en pause.

Hvor grønn er byen?

Helsinki har en rekke grønne parker der man kan nyte dagene ute. Du kan også enkelt komme deg til vannet og gå langs kaia. Den finske byen tilbyr både byliv og vakker natur.


Informasjon om opphold i Helsinki

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Helsinki

Hvor mange dager tilbringer folk i Helsinki?

De som besøker Helsinki bestiller i gjennomsnitt overnatting for 5 netter.

Hvor mye koster et hotell i Helsinki?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 465 kr per natt ved bestilling av hotell i Helsinki. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Helsinki?

Prisene på hotellrom i Helsinki kan være hele 14 % lavere i juli. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Helsinki?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Helsinki, og torsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Helsinki?

2 123 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Helsinki. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Helsinki er 1 465 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 31% % for å bo på et luksushotell.

Hvor i Helsinki bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Kamppi, Pasila, Pitäjänmäki og Länsisatama når de skal reise til Helsinki.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Helsinki?

En gjennomsnittstemperatur på 5 °C og forventet nedbørsmengde på 60 mm gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Helsinki.

Har Helsinki ferieboliger?

Det er nå 1 872 ferieboliger tilgjengelige i Helsinki. De fleste av våre brukere velger å bo på Bob W Koti Ullanlinna, som er den mest populære i Helsinki. Sammenlign ferieboliger i Helsinki.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Helsinki fra hoteller?

Det er 1 296 tilbydere fra Helsinki hoteller fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Helsinki fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Helsinki ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Helsinki

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Helsinki

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Helsinki gjennom momondo?