Hotell Moss Landing: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 18 hoteller i Moss Landing, California

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Moss Landing

Det er mange flotte hoteller i Moss Landing, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Moss Landing

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Moss Landing
Lavsesong
februar
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

35 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

23 %

forventet prisøkning

Pris
1 564 kr - 3 053 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
onsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

2 463 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

2 809 kr

snittpris over de siste to ukene


Moss Landing reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Moss Landing

Hva koster det for hotell i Moss?

Hotell i Moss kan fås fra ca. 800 NOK til 3000 NOK. Prisene gjelder for enkeltrom. Du må som regel betale mer for å bestille et familierom, samt ekstra tjenester og fasiliteter som tidlig innsjekk og balkong med utsikt over byen.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Moss?

Sommeren er den beste tiden for å booke hotell i Moss, særlig hvis du ønsker å oppleve de vakre og innbydende strendene. Det varme været lokker både lokale innbyggere og turister til vannkanten. Hvis du ønsker å inkludere kulturopplevelser i ferieplanen, anbefales det å reise når det er en festival i byen. Hver september avholdes den årlige teaterfestivalen NonStop International Theatre Festival, noe som er ekstra spennende for dem som liker skuespill og samtidsscenekunst.

Kan man reise til Moss på budsjett?

Du kan enkelt velge et billig alternativ med god standard, dersom du reiser på budsjett. Overnattingsmulighetene er nemlig ganske varierte, og du kan booke alt fra et billig hotell i Moss til luksushotell i landlige omgivelser med utsikt over vannet. På momondo kan du fort sjekke om hotellene har tilbud. Da lønner det seg å slå til, fordi du får ekstra god verdi for pengene dine.

De beste transportmidlene i Moss

Moss sentrum er lite nok til at du kan gå fra de ulike severdighetene og attraksjonene. Ellers er det enkelt å ta seg frem ved hjelp av både buss og tog. Det er også mulig å leie sykler. Det finnes mye å se på byen, og du kommer deg raskt og bekvemt fra sted ved å sykle.

Parkering i Moss

Du kan velge mellom flere parkeringshus i Moss, for eksempel Myra, Storgata og ved Henrich Gernes gate. I tillegg kan du parkere på gaten enkelte steder. Noen av hotellene tilbyr gjesteparkering.


Hvor mye koster et hotell i Moss Landing per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Moss Landing med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i Moss Landing

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Moss Landing

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Moss Landing

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Moss Landing

Moss er byen med spennende kulturliv og over 50 forskjellige strender. Du bør bestille overnatting i Moss nært sentrum om du vil ha kort vei til handleområder og nattelivet. Da kan du nyte en god frokost på hotellet før du begir deg ut for å utforske byen. Reisende med barn trives godt på strandhotell og campinger, hvor dere har rask tilgang til strendene og store uteområder som barna kan leke på. Du finner også hotell i Moss som ligger i nærheten av Rygge lufthavn, samt hundevennlige overnattingssteder med dyr tillatt.

Hvis du ønsker å overraske kjæresten med luksus og romantikk, kan dere bestille en natt på et gods på Jeløy. Hotellet har sin egen strand og gjestebrygge, samt en kunstsamling med innslag fra Andy Warhol og Edvard Munch. Luksusoppholdet fullføres med gourmetmat og eksklusiv vin fra hotellets berømmelige vinkjeller. Godset fungerer også som et konferansehotell med gode møtelokaler.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Moss Landing

Moss er en by i vekst som har et livlig kulturliv. Her finnes det noe for enhver smak, enten du er liten eller stor: Friluftsliv, teater, kajakk, fiske, museum, skianlegg, Go Kart, restauranter med velsmakende retter og koselige kafeer. Alt ligger til rette for at du kan oppleve mye spennende både i sentrum og ute i friluft. De gamle industribyggene i Møllebyen er omgjort til kultursteder med litteraturhus, kunsthall og mange spisesteder. Midt i byen finner du Sjøbadet. Her er det fint å slappe av og ta seg en dukkert etter en innholdsrik formiddag med shopping og sightseeing.

Utenfor byen finner du Kyststien som er en del av den berømte turløypen Nordsjøløypa. Det er vel verdt å rusle et stykke langs løypen som lokker til seg tusenvis av utenlandske turister hvert eneste år. På vinterstid anbefales et besøk på Middagsåsen Sportssenter. Slå deg løs på langrennsløyper, alpinbakker og akebakker, godt tilrettelagt for alle nivå.


Reiseinformasjon for Moss Landing

Hvilke severdigheter er populære i Januar basert på været i Moss Landing?

En gjennomsnittstemperatur på 11 °C og forventet nedbørsmengde på 73 mm gjør Januar til en flott måned å utforske området omkring Moss Landing.

Når lønner det seg å bestille hotell i Moss Landing?

I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Moss Landing. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 35 %.

Hvilken dag er den billigste i Moss Landing?

Hotellrom i Moss Landing er generelt billigere på tirsdag, og dyrere på torsdag.

Hvor mye koster et hostell i Moss Landing?

Hosteller i Moss Landing (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 877 kr per person, per natt. Dette er 133 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Moss Landing.

Hvor mye koster et hotell i Moss Landing?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 010 kr per natt ved bestilling av hotell i Moss Landing. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.