Hotell Sorrento: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 673 hoteller i Sorrento, Italia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Sorrento

Det er mange flotte hoteller i Sorrento, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Sorrento

Museobottega della Tarsialignea
Bagni della Regina Giovanna

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Museobottega della Tarsialignea?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Museobottega della Tarsialignea. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 265 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Museobottega della Tarsialignea er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Sorrento som koster 989 kr.

Hoteller i nærheten av Museobottega della Tarsialignea

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Bagni della Regina Giovanna?

Hoteller i nærheten av Bagni della Regina Giovanna er vanligvis 22 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Sorrento som koster 989 kr.

Hoteller i nærheten av Bagni della Regina Giovanna

Når bør du bestille hotell i Sorrento

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sorrento
Lavsesong
februar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

51 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

31 %

forventet prisøkning

Pris
1 048 kr - 3 014 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

2 115 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 810 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Sorrento på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
726 kr - 1 004 kr
3 stjerne
968 kr - 1 246 kr
4-5 stjerne
1 775 kr - 2 509 kr

Sorrento reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Sorrento

Hva koster det for hotell i Sorrento?

Du kan finne overnatting i Sorrento i B&B-stil, hosteller, leiligheter og hoteller, og prisene varierer fra omkring 500 til 2000 NOK per natt avhengig av beliggenhet, fasiliteter og generell standard. Gjennomsnittprisen for overnatting i sentrum er omkring 1200 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Sorrento?

Høysesongen for turisme i Sorrento er som regel fra påske og ut oktober. I disse månedene er alle butikker, hoteller og restauranter fulle av liv, og fergene til og fra øyene og Amalfikysten har avganger hele dagen. Som regel kan du svømme i havet fra begynnelsen av mai til midten av oktober, men temperaturene er høyest om sommeren fra midten av juni til midten av september.

Kan man reise til Sorrento på budsjett?

Det finnes gode muligheter for å finne et billig hotell i Sorrento i tillegg til rustikke, lokale restauranter og lokalbusser som hjelper deg med å holde kostnadene nede mens du utforsker den autentiske siden av denne kystbyen.

De beste transportmidlene i Sorrento

Sorrento er en liten by som er enkel utforske til fots. Du finner også busser som kan ta deg fra havnene Marina Piccola og Marina Grande og opp til bysentrum som ligger i en høyde.

Må man ha med adapter til Sorrento?

Du trenger ikke å ta med deg adapter til Sorrento, og kan bruke elektrisk utstyr som hjemme.

Hvor mye bør man gi i tips i Sorrento?

Det er vanlig å gi 10 % i tips dersom du er svært fornøyd med servicen, ellers runder du opp. Gi gjerne litt tips til pikkoloen og stuepikene på hotellet, som generelt tjener svært dårlig.

Er det trygt å reise til Sorrento?

Italia regnes generelt som et trygt land å reise til som turist. Vis likevel aktsomhet, og pass spesielt godt på vesker og verdisaker i folkemengder.

Hosteller og billige hoteller i Sorrento

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sorrento

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sorrento

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Sorrento

Sorrento er et overraskende allsidig reisemål som passer for både kulturelskere, friluftsmennesker og for deg som ønsker et avslappende feriested hvor du kan koble av fra en travel hverdag. Hvor du bør bo avhenger av hvilken type ferie du vil ha. Det historiske sentrum anbefales for vennegjenger som vil oppleve det pulserende og travle livet i shoppinggatene, samt å ha nærhet til et bredt utvalg av restauranter og barer. Et hotell i Sorrento sentrum er ideelt for de som ønsker å dra på sightseeing og shopping, og familier velger ofte å bo her. Dersom du ønsker en rolig ferie på et hotell i Sorrento som ligger utenfor bysentrum, finner du flere flotte hoteller som ligger i åsene bak det historiske sentrum, og vestover langs kysten. Her får du som regel mer for pengene, og mange av hotellene i disse områdene har flotte balkonger, terrasser og svømmebasseng med fantastisk utsikt. Hotellene som ligger her er perfekte for par som ønsker en avslappende ferie med et avbrekk fra det travle bylivet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Sorrento

Rett over bukten fra Napoli ligger den sorrentinske halvøya, med kanskje den vakreste kystlinjen i verden. Byen er berømt for sine sitroner og limoncello, og har mye å tilby de besøkende. Katedralen i Sorrento (Dumo) som ligger i hjertet av byen, er lett gjenkjennelig med sitt vakre klokketårn, og er vel verdt et besøk. Deretter kan du ta en spasertur i gamlebyen, hvor du kan gå deg vill i smale gater og smug, fulle av fargerike butikker og sjarmerende trattoriaer. Etter å ha tilbrakt noen timer i denne delen av byen, vil du snart forstå hvorfor Sorrento er et så populært reisemål. I gamlebyen finner du mange historiske bygninger, inkludert Sant’Antonino-basilikaen og San Francesco-komplekset. Hvis du ser etter et sted hvor du kan slappe av etter en lang dag, kan du besøke en av kafeene på Piazza Tasso, som er omgitt av butikker, fruktstativer og hestevogner som venter på å ta besøkende med på en rolig tur i byen.

Reiseinformasjon for Sorrento

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Sorrento?

  De fleste brukerne våre velger å tilbringe 4 netter i Sorrento.

 • Hvor mye koster et hotell i Sorrento?

  Et hotellrom i Sorrento vil normalt koste deg 1 460 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Sorrento?

  Hoteller i Sorrento er vanligvis billigst i august. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 53 % i denne perioden.

 • Hvilken dag er den billigste i Sorrento?

  søndag er den billigste dagen for hotellrom i Sorrento. tirsdag er den dyreste dagen.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Sorrento?

  En gjennomsnittstemperatur på 10 °C og forventet nedbørsmengde på 53 mm gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Sorrento.