Hoteller i Capri, Italia

Finn tilbud på 81 hoteller i Capri, Italia

Capri, Provinsen Napoli, Italia
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Capri

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Capri
Pris
kr958
kr8946
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Capri


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Capri

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Capri
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
75 %forventet prisnedgang
76 %forventet prisøkning

Pris

736 kr–12 655 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
12 741 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 761 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Capri

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Capri

Laveste hotellpris

739 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Villa Marina Capri Hotel and Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

10027
Den rimeligste prisen for et rom i Capri funnet siste 7 dager er 739 kr/natten. Denne prisen fås hos Casa Gaia, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Villa Marina Capri Hotel and Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Capri(8,9/10 rating - basert på 130 anmeldelser).
Det er er 10 027 hoteller i Capri i nærheten av Napoli Capodichino. Myatotal confort house med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Capri reisetips

Hotell i Capri kan koste fra ca. 500-15 000 NOK for en natt, avhengig om du vil ha vertshus, hotell eller egen feriebolig. Du kan booke alt fra romantiske hotell som frister med spa og luksus til koselige bed & breakfast. Du skaffer deg rask oversikt over hva som er tilgjengelig på momondo. Du kan også sjekke om frokost er inkludert.

Enkelte restauranter og hotell i Capri holder stengt på vinterstid og åpner ikke før etter påske. Det er gode muligheter for at du kan bestille et særdeles billig hotell i Capri når du reiser utenom sesong.


Hvor mye koster et hotell i Capri per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Capri med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Capri

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Capri

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Capri

Disse hotellene i Capri har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Capri

Det anbefales å bestille hotell i Capri for å oppleve en idyllisk øy som er spektakulært vakker. Enhver reisende kan finne et godt tilbud i denne byen, enten du ser etter et forretningshotell eller et sted hvor du kan leie et praktisk familierom. Du kan alternativt bo på landet i egen feriebolig. Dette er spesielt praktisk om du leier bil eller motorsykkel, og du ønsker å utforske øyen så mye som mulig.

Selve byen er ikke så stor og mange av hotellene i Capri ligger nær sentrum. Se gjerne etter et sted som ligger ved La Piazzetta di Capri for å bo så tett på det sjarmerende småbylivet som mulig. Her kan du drikke kaffe på balkongen mens byen våkner sakte opp, før du tar med barna eller partneren med ut på en begivenhetsrik dag på den naturskjønne øyen. Noen av hotellene tilbyr også ulike fasiliteter som tidlig innsjekk, og på enkelte steder er dyr tillatt.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Capri

Byen Capri er et vakkert sted å ha som base når du skal utforske den romantiske, sagnomsuste øyen. Her kan du vandre rundt i de fargerike gatene og grønne parkene, og la byens sjarm synke over deg. Det beste shoppingmulighetene finner du rundt Via Vittorio Emanuele III og Via Camerelle, hvor du kan shoppe moteklær, sko og smykker. På kveldstid kan du kose deg på en av kafeene ved La Piazzetta. Det er ikke så mange klubber i byen, men du har allikevel koselige kvelder i vente på restauranter og barer.

Du bør besøke den blå grotten Grotta Azzurro for å få en helt magisk opplevelse. Lyset i grotten er mystisk og vakkert, og det kommer av at solen reflekteres opp av det turkise vannet. Her kan du gå i land og oppdage romerske bad som er flere tusen år gamle. Du kan enten bli med på en guidet omvisning i båt eller svømme inn i grotten. Du bør i så fall se opp for undervannsklippene som kan være skarpe.


Informasjon om opphold i Capri

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Capri

Et hotellrom i Capri vil normalt koste deg 22 545 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Capri har laveste priser i November. Prisen du må ut med kan være 76 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.


momondos favoritthoteller i Capri

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Capri

Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Capri med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Capri hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan finne et flott sted å bo i Capri ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Capri