Hoteller i Firenze, Italia

Finn tilbud på 1 232 hoteller i Firenze, Italia

Firenze, Tuscany, Italia
3. des. — 4. des.2
sø. 4.12.
to. 8.12.

De beste hotellene i Firenze

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Firenze
Pris
kr185
kr5184
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Firenze

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Firenze

Pris

967 kr–1 418 kr

BILLIGSTE BYDEL I FIRENZERifredi21 % billigereHoteller i Rifredi er de billigste i Firenze med en gjennomsnittspris på kun 967 kr per natt
DYRESTE BYDEL I FIRENZEGavinana-Galluzzo13 % dyrereGavinana-Galluzzo har de dyreste hotellene i Firenze med rom med en gjennomsnittspris på 1 418 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I FIRENZERifredi54 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Rifredi enn noen andre land i Firenze

Ting å gjøre i Firenze


Hoteller i populære bydeler i Firenze

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Firenze, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Firenze

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Firenze
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
66 %forventet prisnedgang
80 %forventet prisøkning

Pris

686 kr–10 045 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
6 642 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
686 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Firenze

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Firenze

Laveste hotellpris

186 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Villa Tolomei Hotel & Resort

Hoteller i nærheten av flyplassen

3356

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Firenze funnet siste 7 dager er 186 kr/natten. Denne prisen fås hos Plus Florence, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Villa Tolomei Hotel & Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Firenze(8/10 rating - basert på 574 anmeldelser).
Det er er 3 356 hoteller i Firenze i nærheten av Bologna Guglielmo Marconi. Flyon Hotel & Conference Center med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Firenze. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Firenze siste uken er 1 544 kr.

Firenze reisetips

Hvis du vil finne de rimeligste alternativene i Firenze, er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Her finner du ulike områder, fasiliteter og du kan velge antall stjerner. Et billig alternativ er å bo på hostell litt i utkanten av sentrum. Da finner du overnatting fra ca EUR 16 (ca 160 NOK). I sentrum kan du finne 1-stjerners hotell og hosteller fra ca EUR 20 (ca 200 NOK) per natt. 3-stjerners hotell i sentrum av Firenze koster fra omtrent EUR 42 (ca 400 NOK) per natt.

Firenzes historiske sentrum er relativt kompakt, og det er lett å komme seg rundt her til fots. Her er det mange gågater og smale gater som ikke egner seg for bilkjøring. I tillegg er det busser som kjører mellom de mest kjente områdene i byen. Bybussene er oransje, lilla eller blå og drives av ATAF og LI-NEA. En enkeltbillett er gyldig i 90 minutter. Billetten kan kjøpes før du går på bussen, i tobakkskiosker, aviskiosker og kaféer. Du kjenner igjen utsalgsstedene ved at de har et ATAF-skilt utenfor. En billett koster fra ca EUR 1,20 (ca 12 NOK).

Det er ingen spesifikke aldersgrenser som gjelder for alle hoteller i Firenze, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Når du bestiller hotell i Firenze på nett er det vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd, og ikke betale depositum.

Firenze er en trygg by der det er mange besøkende hvert år, men byen er folksom og det er lurt å passe godt på verdisakene sine når man er ute i byen.

Det er stor variasjon når det kommer til elektriske støpsler i Italia. Derfor kan det være lurt å ha et adapter, som kalles doppia spina. Denne får du kjøpt på supermarkeder, eller i elektronikkbutikker.

Det er ikke vanlig å legge igjen tips på restaurant. Denne er ofte allerede lagt inn i regningen. Det er vanlig å heller legge igjen noen mynter på kafé.


Hvor mye koster et hotell i Firenze per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Firenze med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Firenze

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Firenze
Finn hosteller i Firenze

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Firenze

Disse hotellene i Firenze har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Firenze

Firenze er regionhovedstaden i Toscana, og ligger nord i Italia. Byen ligger ved elven Arno, og var i gamledager et populært knutepunkt for handel. Det er også mange som ser på Firenze som der renessansen startet. Ikke overraskende er det massevis av vakker arkitektur og kunst i denne byen. Så dersom du er spesielt interessert i kunst og arkitktur kan det være lurt å velge et hotell i Firenzes nabolag Santa Maria Novella. Her er du i gåavstand til gamlebyen, og du finner både et renessansemuseum og et moderne museum i området, i tillegg til Museo Marino Marinis skulpturer.

Vil du bo blant smale gater, midt i smørøyet, kan du bo på hotell i Firenze ved Basilica di Santa Maria del Fiore. Her finner du også mye vakker arkitektur og severdigheter, og dette området er perfekt for vennegjenger eller par som vil ha gåavstand til god shopping. Her kan du nemlig gå ned gågaten Via dei Calzaiuoli, som er en populær shoppinggate.

Vil du være i nærheten av fantastisk mat, kan du bo i området ved San Lorenzo. Dette er et område i byen som er kjent for sine spennende markeder. Dessuten ligger det flere kirker her, så du er aldri langt fra vakker arkitektur. Dette området ligger nordøst for Basilica di Santa Maria del Fiore, også kalt Duomo. Dette er stedet å bo for deg som tar turen til Italia for den gode maten. Et fint område for par som vil ha kort vei til attraksjonene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Firenze

Firenze er en populær by i Italia der du kan se fantastisk renessansekunst, her kan du se verker av blant annet Michelangelo, da Vinci og Raphael. Få med deg Michelangelos David-statue ved Accademia Galleri, for dette er et historisk verk som bare må sees. Byen er delt inn i en rekke piazzas, eller åpne plasser. Her er det perfekt å sette seg ned med en italiensk gelato, ta livet med ro, og kanskje slå av en prat med noen lokale. Om du er glad i italiensk mat, er det virkelig verdt å bestille seg en klassisk pizza laget i stenovn. Sett deg på en fortausrestaurant når solen går ned, og kanskje er du så heldig å få med deg en utendørs opera eller ballettforestilling hvis du er i byen om sommeren.

Firenze har en rekke grønne parker, og du kan for eksempel ta turen til Giardino dell’Iris som er en botanisk hage. Denne ligger på hjørnet av Viale dei Colli og Piazzala Michelangelo. Vil du tilbringe mer tid i grønne omgivelser, kan du dra til Giardino Bardini. Dette er en renessansehage med panoramautsikt over byen.

Reis til vakre Firenze og opplev italiensk kultur og kunst, og spis så mye italiensk mat du bare orker.


Informasjon om opphold i Firenze

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Firenze

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Firenze.

Prisen på et hotellrom i Firenze vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 427 kr per natt.

mai er den billigste måneden å bestille hotell i Firenze. Prisene kan være hele 67 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

onsdag er den billigste dagen for hotellrom i Firenze. fredag er den dyreste dagen.

2 656 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Firenze. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Firenze er 1 427 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 450 kr % for å bo på et luksushotell.

I gjennomsnitt vil et hotell i Firenze ha en prislapp på omkring 773 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 654 kr billigere enn et typisk hotell i Firenze.

Isolotto-Legnaia, Rifredi, Gavinana-Galluzzo og Campo di Marte i Firenze er blant de mest populære områdene å bo i.

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og forventet nedbørsmengde på 70 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Firenze.

Ja, Firenze har 200 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Firenze, er Forte16 det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Firenze.

Ja, 178 vandrehjem er tilgjengelige i Firenze om du er på utkikk etter denne type overnattingssted på reisen din. Basert på vår brukerdata er Palazzo Alfieri Residenza D'Epoca - Alfieri Collezione det mest populære vandrehjemmet i byen. Finn vandrehjem i Firenze.


momondos favoritthoteller i Firenze

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Firenze
Aurum Firenze

Aurum Firenze

Via Nazionale 8/a, Florence, Tuscany, Italy

645 kr
B&B Le Stanze del Duomo

B&B Le Stanze del Duomo

Via Dei Martelli 8, Florence, Tuscany, Italy

8,7
724 kr
Rocco Forte Hotel Savoy

Rocco Forte Hotel Savoy

Piazza Della Repubblica 7, Florence, Tuscany, Italy

9,3
4 254 kr
Hotel Glance In Florence

Hotel Glance In Florence

Via Nazionale, 23, Florence, Tuscany, Italy

8,9
1 310 kr
Hotel Spadai

Hotel Spadai

Via Dei Martelli, 10, Florence, Tuscany, Italy

9,5
1 418 kr
Hotel Roma

Hotel Roma

Piazza Santa Maria Novella 8, Florence, Tuscany, Italy

8,6
1 164 kr
Residence Porta Al Prato

Residence Porta Al Prato

Via Del Ponte Alle Mosse 16, Florence, Tuscany, Italy

8,3
831 kr
Mh Florence Hotel & Spa

Mh Florence Hotel & Spa

Via Luigi Alamanni, 37, Florence, Tuscany, Italy

8,5
753 kr
Hotel Firenze Number Nine

Hotel Firenze Number Nine

Via Dei Conti, 9, Florence, Tuscany, Italy

9,1
2 347 kr
Plaza Hotel Lucchesi

Plaza Hotel Lucchesi

Lungarno Della Zecca Vecchia 38, Florence, Tuscany, Italy

8,8
1 252 kr
Hotel Laurus Al Duomo

Hotel Laurus Al Duomo

Via Cerretani, 54r, Florence, Tuscany, Italy

8,6
900 kr
Fattoria Il Milione

Fattoria Il Milione

Firenze, Tuscany, Italia

7,6
802 kr
Hotel Lungarno

Hotel Lungarno

Borgo San Jacopo 14, Florence, Tuscany, Italy

9,3
4 117 kr
Four Seasons Hotel Firenze

Four Seasons Hotel Firenze

Borgo Pinti, 99, Florence, Tuscany, Italy

9,3
5 350 kr
UNA Hotel Vittoria

UNA Hotel Vittoria

Via Pisana 59, Florence, Tuscany, Italy

8,1
900 kr
L'Aranceto Guest House

L'Aranceto Guest House

Firenze, Tuscany, Italia

8,2
460 kr
Hotel Albani Firenze

Hotel Albani Firenze

Via Fiume 12, Florence, Tuscany, Italy

8,3
929 kr
Eurostars Florence Boutique

Eurostars Florence Boutique

Piazza Piave, 3, Florence, Tuscany, Italy

8,5
949 kr

Start planleggingen av reisen til Firenze


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Firenze og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Firenze med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.