Hotell Firenze: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 7 037 hoteller i Firenze, Italia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Firenze

Det er mange flotte hoteller i Firenze, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Firenze

Cattedrale di Santa Maria del Fiore
Palazzo Pitti
Galleria degli Uffizi

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Cattedrale di Santa Maria del Fiore?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Cattedrale di Santa Maria del Fiore, er 949 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Cattedrale di Santa Maria del Fiore er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Cattedrale di Santa Maria del Fiore er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Firenze som koster 849 kr.

Hoteller i nærheten av Cattedrale di Santa Maria del Fiore

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Palazzo Pitti?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Palazzo Pitti, er 949 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Palazzo Pitti er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Palazzo Pitti er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Firenze som koster 849 kr.

Hoteller i nærheten av Palazzo Pitti

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Galleria degli Uffizi?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Firenze som ligger nærmest Galleria degli Uffizi. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Galleria degli Uffizi ligger på 949 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Galleria degli Uffizi er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Firenze som koster 849 kr.

Hoteller i nærheten av Galleria degli Uffizi

Finn billig overnatting i Firenzes populære bydeler

Søk hoteller i Firenzes nabolag

Hoteller i Rifredi
Søk hoteller i Rifredi
Hoteller i Isolotto-Legnaia
Søk hoteller i Isolotto-Legnaia

Når bør du bestille hotell i Firenze

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Firenze
Lavsesong
februar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

31 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

34 %

forventet prisøkning

Pris
1 019 kr - 2 197 kr
Dyreste ukedag
torsdag
Billigste ukedag
mandag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 189 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 240 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Firenze på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
637 kr - 748 kr
3 stjerne
790 kr - 952 kr
4-5 stjerne
1 206 kr - 1 504 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Firenze

Hvordan bor man billig i Firenze?

Hvis du vil finne de rimeligste alternativene i Firenze, er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Her finner du ulike områder, fasiliteter og du kan velge antall stjerner. Et billig alternativ er å bo på hostell litt i utkanten av sentrum. Da finner du overnatting fra ca EUR 16 (ca 160 NOK). I sentrum kan du finne 1-stjerners hotell og hosteller fra ca EUR 20 (ca 200 NOK) per natt. 3-stjerners hotell i sentrum av Firenze koster fra omtrent EUR 42 (ca 400 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 19-04-18).

Firenze på budsjett

Du trenger ikke sprekke budsjettet når du er på ferie i Firenze. Mange severdigheter er helt gratis. Første anbefaling er rett og slett å rusle rundt i byen og ta inn alle de vakre inntrykkene fra bygningene, og se på folk haste forbi. Deretter kan du ta turen til Duomo, Basilica di Santa Maria del Fiore. Det er gratis å gå inn, og denne store katedralen er virkelig verdt et besøk. Etter katedralbesøket kan du sjekke ut utendørsmarkedene der du kan oppleve en viktig del av italiensk kultur, nemlig mat. Her selges det blant annet fersk frukt, ost og antikviteter. Videre kan du kjøpe en gelato og gå til en av de mest kjente plassene i byen, Loggia dei Lanzi, som er som et utendørsmuseum med statuer av blant annet Michelangelo.

Hvordan kommer man seg rundt i Firenze?

Firenzes historiske sentrum er relativt kompakt, og det er lett å komme seg rundt her til fots. Her er det mange gågater og smale gater som ikke egner seg for bilkjøring. I tillegg er det busser som kjører mellom de mest kjente områdene i byen. Bybussene er oransje, lilla eller blå og drives av ATAF og LI-NEA. En enkeltbillett er gyldig i 90 minutter. Billetten kan kjøpes før du går på bussen, i tobakkskiosker, aviskiosker og kaféer. Du kjenner igjen utsalgsstedene ved at de har et ATAF-skilt utenfor. En billett koster fra ca EUR 1,20 (ca 12 NOK). (Prisene i denne artikkelen er sjekket 19-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Firenze?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser som gjelder for alle hoteller i Firenze, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Firenze?

Når du bestiller hotell i Firenze på nett er det vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd, og ikke betale depositum.

Hvor trygt er det i Firenze?

Firenze er en trygg by der det er mange besøkende hvert år, men byen er folksom og det er lurt å passe godt på verdisakene sine når man er ute i byen.

Behøver man en adapter i Firenze?

Det er stor variasjon når det kommer til elektriske støpsler i Italia. Derfor kan det være lurt å ha et adapter, som kalles doppia spina. Denne får du kjøpt på supermarkeder, eller i elektronikkbutikker.

Hvor mye bør man gi i tips i Firenze?

Det er ikke vanlig å legge igjen tips på restaurant. Denne er ofte allerede lagt inn i regningen. Det er vanlig å heller legge igjen noen mynter på kafé.


Hvor mye koster et hotell i Firenze per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Firenze med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Firenze

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Firenze
Hotel Pensione Ottaviani

Hotel Pensione Ottaviani

6,6

289 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Palazzuolo

Hotel Palazzuolo

8,0

349 kr

Vis hotelltilbud
Leopoldine Central Florence

Leopoldine Central Florence

306 kr

Vis hotelltilbud
Ih Hotels Firenze Select

Ih Hotels Firenze Select

7,2

383 kr

Vis hotelltilbud
Plus Florence

Plus Florence

8,3

332 kr

Vis hotelltilbud
Residenza Conte di Cavour & Rooftop

Residenza Conte di Cavour & Rooftop

8,7

417 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Firenze

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Firenze

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Hotel Ginori Al Duomo

Hotel Ginori Al Duomo

8,7

637 kr

Vis hotelltilbud
Best Western Plus Chc Florence

Best Western Plus Chc Florence

7,8

468 kr

Vis hotelltilbud
Novotel Firenze Nord Aeroporto

Novotel Firenze Nord Aeroporto

8,2

544 kr

Vis hotelltilbud
Aparthotel Quadra Key

Aparthotel Quadra Key

8,6

536 kr

Vis hotelltilbud
Borghese Palace Art Hotel

Borghese Palace Art Hotel

8,4

519 kr

Vis hotelltilbud
Residenza Conte di Cavour & Rooftop

Residenza Conte di Cavour & Rooftop

8,7

417 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Firenze er det best å bo?

Firenze er regionhovedstaden i Toscana, og ligger nord i Italia. Byen ligger ved elven Arno, og var i gamledager et populært knutepunkt for handel. Det er også mange som ser på Firenze som der renessansen startet. Ikke overraskende er det massevis av vakker arkitektur og kunst i denne byen. Så dersom du er spesielt interessert i kunst og arkitktur kan det være lurt å velge et hotell i Firenzes nabolag Santa Maria Novella. Her er du i gåavstand til gamlebyen, og du finner både et renessansemuseum og et moderne museum i området, i tillegg til Museo Marino Marinis skulpturer.

Vil du bo blant smale gater, midt i smørøyet, kan du bo på hotell i Firenze ved Basilica di Santa Maria del Fiore. Her finner du også mye vakker arkitektur og severdigheter, og dette området er perfekt for vennegjenger eller par som vil ha gåavstand til god shopping. Her kan du nemlig gå ned gågaten Via dei Calzaiuoli, som er en populær shoppinggate.

Vil du være i nærheten av fantastisk mat, kan du bo i området ved San Lorenzo. Dette er et område i byen som er kjent for sine spennende markeder. Dessuten ligger det flere kirker her, så du er aldri langt fra vakker arkitektur. Dette området ligger nordøst for Basilica di Santa Maria del Fiore, også kalt Duomo. Dette er stedet å bo for deg som tar turen til Italia for den gode maten. Et fint område for par som vil ha kort vei til attraksjonene.


Om Firenze

Firenze er en populær by i Italia der du kan se fantastisk renessansekunst, her kan du se verker av blant annet Michelangelo, da Vinci og Raphael. Få med deg Michelangelos David-statue ved Accademia Galleri, for dette er et historisk verk som bare må sees. Byen er delt inn i en rekke piazzas, eller åpne plasser. Her er det perfekt å sette seg ned med en italiensk gelato, ta livet med ro, og kanskje slå av en prat med noen lokale. Om du er glad i italiensk mat, er det virkelig verdt å bestille seg en klassisk pizza laget i stenovn. Sett deg på en fortausrestaurant når solen går ned, og kanskje er du så heldig å få med deg en utendørs opera eller ballettforestilling hvis du er i byen om sommeren.

Firenze har en rekke grønne parker, og du kan for eksempel ta turen til Giardino dell’Iris som er en botanisk hage. Denne ligger på hjørnet av Viale dei Colli og Piazzala Michelangelo. Vil du tilbringe mer tid i grønne omgivelser, kan du dra til Giardino Bardini. Dette er en renessansehage med panoramautsikt over byen.

Reis til vakre Firenze og opplev italiensk kultur og kunst, og spis så mye italiensk mat du bare orker.


Reiseinformasjon for Firenze

Hvor mange dager tilbringer folk i Firenze?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 3 netter i Firenze.

Hvor mye koster et hotell i Firenze?

Prisen på et hotellrom i Firenze vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 320 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Firenze?

februar er den billigste måneden å bestille hotell i Firenze. Prisene kan være hele 31 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Firenze?

søndag er den billigste dagen for hotellrom i Firenze. onsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Firenze?

I gjennomsnitt vil et hotell i Firenze ha en prislapp på omkring 660 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 660 kr billigere enn et typisk hotell i Firenze.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Firenze?

Med forventninger om generelt lite regn (70 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Firenze tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.