Hoteller i Rjukan, Norge

Finn tilbud på 8 hoteller i Rjukan, Norge

Rjukan, Norge
1. feb. — 2. feb.2
to. 2.2.
ma. 6.2.

De beste hotellene i Rjukan

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Rjukan
Pris
kr456
kr4060
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Rjukan

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Rjukan
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
2 017 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
583 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Rjukan

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Rjukan

Laveste hotellpris

456 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

44
Den rimeligste prisen for et rom i Rjukan funnet siste 7 dager er 456 kr/natten. Denne prisen fås hos Rjukan Gjestegaard, a 1-stjerners hotell.
Det er er 44 hoteller i Rjukan i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Rjukan reisetips

I Rjukan finner du overnattingssteder fra rundt 600 kr. per natt. Vil du bo på hytte, finner du dette fra omtrent 1100 kr. natten. For ca. 1800 kr. per natt kan du bo på flotte Gaustablikk Hotell. Her har du tilgang til en rekke fasiliteter slik som svømmebasseng, badstue, restaurant og familierom. Sjekk momondo når du skal finne hotell i Rjukan, så finner du de beste tilbudene og overnattingssted som passer deg og reisefølget ditt.

I Rjukan er det mange alternativer, viktigst av alt er kanskje å komme seg til fjells. Det går fjellbusser mellom Rjukan rutebilstasjon i Rjukan sentrum, Gaustadtoppen og Tuddal Høyfjellshotell. Du kjøper billett på forhånd for fjellbussene på Rjukanbooking.no, eller du betaler med VIPPS til 107681. Du kan også kjøpe billett på Rjukan turistkontor, Gaustablikk Høyfjellshotell og ved Bygget. Har du ikke kjøpt billett på forhånd kan du kjøpe det på bussen med kort eller kontanter. Barn under 15 år reiser gratis, og du må huske å ta vare på billetten for den varer en hel dag.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Rjukan, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen hoteller i Rjukan krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett. Andre tar heller betalingen ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Rjukan per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Rjukan med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Rjukan

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Rjukan

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Rjukan

Disse hotellene i Rjukan har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Rjukan

Rjukan er ikke bare kjent for kampen om tungtvannet, men er også en yndet feriedestinasjon. Bor du på hotell i Rjukan, er du tett på en rekke friluftsaktiviteter som fjellvandring og skigåing. Rjukan passer godt for familier, og alle andre som er interessert i en aktiv ferie i det fri. Leter du etter hotell i Rjukan kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne hotellet som passer for deg.

Bor du på hotell i Rjukan og er mest interessert i gåturer til Gaustadtoppen, er det mange muligheter. Bor du nære bysenteret i Rjukan, kan du enkelt komme deg opp til fjells. Det anbefales å starte ved Stavsro og turen tar omtrent 2,5 timer en vei. På toppen har du utsikt over fjellene i Telemark, Buskerud og Oslomarka.

Planlegger du en avslappende ferie i naturen, kan du legge oppholdet i nærheten av Tuddal. Her lever du på landet, og er også nære flotte fjellturer og utsikt mot Gaustatoppen. Her er det også fiskemuligheter for den som er interessert i det, og du kan enkelt få tak i fiskekort for stangfiske.

Hotellene i Rjukan ligger alle sentralt i forhold til fjellturer og andre utendørsaktiviteter. Reiser du med barn kan du bo sentralt i Rjukan med tilgang til morsomme aktiviteter som barna vil like. Dra på Rjukanbadet der det finnes sklier, utendørsbasseng, klatrevegg og masse annet morsomt. Prøv Krossobanen, en taubane der barn kan få eget sertifikat. Vil dere opp i Gaustatoppen, men veien er litt for lang, er Gaustabanen perfekt. Denne kjører inni selve Gaustatoppen, en tidligere hemmelig bane i fjellet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Rjukan

I Rjukan finner du både historie og fantastisk natur. Besøk historiske Vemork, prøv taubanen Krossobanen, dra på båttur eller ha det moro på Rjukanbadet. Uansett hvor du bor på hotell i Rjukan er du tett på aktiviteter både for den historieinteresserte og den som vil ha fart og moro. Rjukanfossen er et spektakulært syn, og du er ikke langt fra berømte Hardangervidda nasjonalpark som også er ypperlig for turgåere. Er du i Rjukan om vinteren kan du kjøre off-piste fra Gaustatoppen, gå på ski eller prøve deg på tøffe nedkjøringer fra fjellet, her er det sju renner med variert vanskelighetsgrad.

Bor du på hotell i Rjukan kan du gå fjellturer på Gaustablikk, få gratis guidet tur, kjøpe feriepakke for familien og bli med på masse aktiviteter perfekt for barn. Du kan ta den hemmelige Gaustabanen opp i Gaustablikk om turen er litt for lang. I Rjukan og Tinn kan du spise alt fra ekte norsk tradisjonsmat til kinesisk. Du finner koselige kaféer og kaffebarer, men også lekre restauranter med spektakulær utsikt over fjellene. På vinteren er det selvfølgelig muligheter for god mat og drikke på afterski.

Rjukan ligger midt i vakker natur, med Gaustatoppen som nærmeste nabo. Å bo på hotell i Rjukan betyr ferie i naturen, enten du er her om sommeren eller vinteren. Ta turen til Møsvatn Austfjell, eller Hardangervidda om du vil utforske enda mer av naturen rundt Rjukan.


Informasjon om opphold i Rjukan

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Rjukan

Et hotellrom i Rjukan vil normalt koste deg 2 575 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Rjukan har laveste priser i februar. Prisen du må ut med kan være 43 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Prisen på hotellrom i Rjukan vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og mandag minst gunstige.

I gjennomsnitt vil et hotell i Rjukan ha en prislapp på omkring 1 170 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 1 405 kr billigere enn et typisk hotell i Rjukan.


momondos favoritthoteller i Rjukan

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Rjukan

Gaustatoppen Lodge - Mountain View - Gaustablikk

Rjukan, Telemark, Norway

9,6
1 894 kr

Leilighet Gaustablikk

Rjukan, Telemark, Norway

8,7
3 004 kr

Gaustatoppen Apartment

Rjukan, Telemark, Norway

9,0
2 250 kr

Sentralt hus i Rjukan

Rjukan, Telemark, Norway

9,3
1 936 kr

Gausta Residence

213 Toreskyrkjavegen, Rjukan, Telemark, Norway

8,7
2 784 kr

Kvitavatn Fjellhytter

Rjukan, Telemark, Norway

2 419 kr

Gaustaservice

Rjukan, Telemark, Norway

2 667 kr

Kilen Lodge

Rjukan, Telemark, Norway

9,2
1 953 kr

Sentral tomannsbolig ved park, Rjukan

Rjukan, Telemark, Norway

8,8
1 510 kr

Gaustablikk hytta ski-in ski-out

Rjukan, Telemark, Norway

8,0
3 232 kr

Gaustablikk Hytte - MountainView - Ski-in Ski-out

Rjukan, Telemark, Norway

7,7
3 638 kr

Awesome home in Rjukan with 4 Bedrooms and WiFi

Rjukan, Telemark, Norway

2 201 kr

Astonishing Mountain Lodge at the top of Gaustablikk, 25m2 west facing terrace, 3 bedrooms

Rjukan, Telemark, Norway

10,0
1 735 kr

Start planleggingen av reisen til Rjukan


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Rjukan. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Rjukan. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.