Hotell Bergamo: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 822 hoteller i Bergamo, Italia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Bergamo

Det er mange flotte hoteller i Bergamo, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Bergamo

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bergamo
Lavsesong
februar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

28 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

46 %

forventet prisøkning

Pris
506 kr - 1 303 kr
Dyreste ukedag
mandag
Billigste ukedag
onsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

658 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

615 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bergamo på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 58 dag før.
1-2 stjerne
492 kr - 562 kr
3 stjerne
562 kr - 650 kr
4-5 stjerne
747 kr - 843 kr

Bergamo reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bergamo

Hva koster det for hotell i Bergamo?

Du kan bestille overnatting i Bergamo som passer for ethvert budsjett. Backpackere og andre som klarer seg uten balkong på rommet og ekstra luksus kan bestille overnatting på billige, behagelige vandrerhjem, bed & breakfast og vertshus fra ca. 350 NOK og oppover for en natt. Du kan få et romslig familierom og dobbeltrom for ca. 1000-2000 NOK, ofte med frokost inkludert. Ferieboliger og mer luksuriøse hotell koster opptil ca. 3500 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Bergamo?

Den beste tiden for å bestille hotell i Bergamo avhenger av dine interesser. Våren og høsten har ofte ganske mildt vær og behagelige temperaturer, og du slipper for store folkemengder når du skal på sightseeing. Sommeren kan derimot lokke med sol og varme temperaturer, mens vinteren er flott tid for å stå på ski i Alpene. Det holdes arrangement og konserter året rundt.

Kan man reise til Bergamo på budsjett?

Bergamo er en flott destinasjon når du reiser på budsjett, takket være et variert overnattingstilbud. Du finner mange gode tilbud på momondo, inkludert vandrerhjem og billige hotell i Bergamo.

De beste transportmidlene i Bergamo

Sentrum av gamlebyen er kompakt og liten, og du spaserer fra den ene enden av bymuren til den andre i løpet av minutter. Den beste måten å ta seg rundt i den nye delen er trikk eller taxi. Byen ligger knappe fem kilometer unna nærmeste lufthavn, og det går hyppige flybusser.

Må man ha med adapter til Bergamo?

Selv om strømstyrken er den samme, kan støpslene variere såpass at det kan være smart å ta med seg adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Bergamo?

Du runder stort sett litt opp, men du kan legge på ca. 10 % hvis maten var utsøkt.

Er det trygt å reise til Bergamo?

Det er trygt å reise til Bergamo, men det anbefales å passe godt på verdisaker rundt populære turistattraksjoner og i store folkemengder.


Hvor mye koster et hotell i Bergamo per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bergamo med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Bergamo

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bergamo

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bergamo

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bergamo

Middelalderbyen Bergamo ved foten av Alpene tiltrekker seg både natur- og kulturelskere. Byen er hovedsakelig delt inn i to deler, og det er en av disse delene du må velge når du skal bestille hotell i Bergamo: den øvre gamlebyen città alta og den nedre, moderne delen città bassa. Gamlebyen er slående vakker med fascinerende arkitektur og spektakulær utsikt. Det er en ideell setting for en romantisk langhelg for par. Den bilfrie gamlebyen er ganske rolig og passer godt for dem som reiser med barn, hvor dere kan bo tett på det sjarmerende torget Piazza Vecchia.

Det er livligere i den moderne delen av byen, og det er mye som skjer på nattestid. Festløver vil nok trives godt i den nedre delen av Bergamo, gjerne i nærheten av jernbanestasjonen. Dyr er tillatt på flere av hotellene i Bergamo, og her får du god plass til deg selv og din firbeinte kompis. Det finnes også nok av konferansehotell i området for dem som vil holde arrangement i vakre omgivelser, hvorav flere tilbyr tidlig innsjekk.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bergamo

Den nye delen av byen er kjent for å gjøre shoppingfrelste lykkelige med populære handlegater som Viale Papa Giovanni XXII og Via XX Settembre. Byen kan friste med moteforretninger, antikviteter, kunst og sportsutstyr. Det er også her du finner livlige puber og utesteder, så sett kursen hitover om du får lyst til å slå løs håret. Gamlebyen kan derimot friste med restauranter og koselige kafeer, og det er absolutt verdt å begynne aftenen med et godt måltid i città alta.

Noen av de mest populære severdighetene som bør sees befinner seg i gamlebyen. Sett gjerne av en stund til å utforske katedralen Duomo før du vandrer videre til det gamle fortet Castello S. Vigilio. Barna syntes nok også det er gøy å ta taubanen opp og leke blant ruinene, de høye tårnene og den majestetiske borgen. Blir dere varme og sliten av all sightseeingen, kan dere ta dere en dukkert i en av de mange innsjøene utenfor byen.


Reiseinformasjon for Bergamo

Hvor mye koster et hostell i Bergamo?

Et hostell i Bergamo (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 576 kr. Denne prisen er 217 kr billigere enn et standard hotell i Bergamo.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bergamo?

Hoteller i Bergamo har laveste priser i februar. Prisen du må ut med kan være 28 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Bergamo?

Hotellrom i Bergamo er generelt billigere på tirsdag, og dyrere på søndag.

Hvor mange dager tilbringer folk i Bergamo?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Bergamo er 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i Bergamo?

Prisen på et hotellrom i Bergamo vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 793 kr per natt.

Hvilke severdigheter er populære i Januar basert på været i Bergamo?

En gjennomsnittstemperatur på 2 °C og forventet nedbørsmengde på 71 mm gjør Januar til en flott måned å utforske området omkring Bergamo.