Hotell Alghero: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 2 099 hoteller i Alghero, Italia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Alghero

Det er mange flotte hoteller i Alghero, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Alghero

Lido Beach
Palazzo d'Albis
San Giovanni Beach

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Lido Beach?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Lido Beach. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 673 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Lido Beach har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Alghero som ligger på 677 kr.

Hoteller i nærheten av Lido Beach

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Palazzo d'Albis?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Alghero som ligger nærmest Palazzo d'Albis, kan du forvente deg å måtte betale 673 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 673 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Palazzo d'Albis. Hoteller i nærheten av Palazzo d'Albis har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Alghero som ligger på 677 kr.

Hoteller i nærheten av Palazzo d'Albis

Hvor mye koster hoteller i nærheten av San Giovanni Beach?

Hoteller i nærheten av San Giovanni Beach har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Alghero som ligger på 677 kr.

Hoteller i nærheten av San Giovanni Beach

Når bør du bestille hotell i Alghero

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alghero
Lavsesong
mai
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

38 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

41 %

forventet prisøkning

Pris
591 kr - 1 592 kr
Dyreste ukedag
torsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 265 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

971 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alghero på er: 1-2 stjerne, 70 dag før. 4-5 stjerne, 84 dag før.
1-2 stjerne
580 kr - 704 kr
3 stjerne
713 kr - 865 kr
4-5 stjerne
1 221 kr - 1 559 kr

Alghero reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Alghero

Hva koster det for hotell i Alghero?

Du kan bestille overnatting i Alghero for enhver smak og ethvert budsjett, enten du foretrekker luksus eller du vil bo så rimelig som mulig. Prisen svinger fra 250-3000 NOK for en natt. Mange av hotellene har gode fasiliteter, som balkong på rommet med utsikt. Trenger du ekstra tjenester? Du bør kontakte dem direkte for å be om tidlig innsjekk eller forsikre deg om at dyr er tillatt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Alghero?

Det er ganske billig å bestille hotell i Alghero om høsten, og temperaturene er fortsatt varme og behagelige på den tiden. Våren kan også være veldig fin. Temperaturene er høyest i juli og august. Denne tiden pleier også å være den travleste, og festglade mennesker strømmer til å for å oppleve festivalen “ferragosto” i august.

Kan man reise til Alghero på budsjett?

Du bør ikke ha noen problem med å bestille et billig hotell i Alghero, og du kan allikevel bo bekvemt og nært sentrum. Du kan sjekke om frokost er inkludert ved å sammenligne tilbud på momondo, eller du kan bestille rom med kjøkkenfasiliteter for å lage egne måltider.

De beste transportmidlene i Alghero

Det er ganske billig å benytte seg tilbudet for kollektivtransport. Det går busser fra stranden til nærliggende områder og Alghero lufthavn. Det anbefales å leie bil om du vil ha full frihet til å utforske Sardinia.

Må man ha med adapter til Alghero?

Det brukes forskjellige støpsler, og du bør ta med deg et reiseadapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Alghero?

Det forventes ikke, men du kan godt legge igjen noen mynter eller runde av regningen oppover hvis du synes at servicen var god.

Er det trygt å reise til Alghero?

Du bør alltid bruke sunn fornuft når du er ute og reiser, og Alghero er intet unntak. Det bør allikevel sies at byen regnes som en trygg destinasjon.

Hosteller og billige hoteller i Alghero

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alghero

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alghero

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Alghero

Den vakre middelalderbyen Alghero i Sardinia er et kjærkomment reisemål, takket være majestetiske bygninger, romantiske strender og et godt utvalg av utesteder. Det er ganske enkelt å komme seg til de fleste attraksjoner til fots i den lille byen, og du har gåavstand til f.eks. havnen, katedralen Santa Maria og Piazza Sulis når du booker hotell i Alghero sentrum. Du finner alt fra konferansehotell til barnevennlig overnatting med familierom rett ved stranden og i hjertet av byen.

Hotellene i Alghero sentrum er dessuten midt i blinken for par og vennegjenger som ønsker å oppleve mest mulig under oppholdet. Backpackere kan bo sentrumsnært på billige vandrerhjem ca. en kilometer unna. Det bør allikevel nevnes at du finner mange usedvanlig vakre strender utenfor byen, i retning Fertilia og Porto Conte. Det er helt genialt å bo på et strandhotell når du reiser med barn som helst bare vil bygge sandslott og plaske i bølgene dagen lang.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alghero

En kombinasjon av vakre strender og spennende historie gjør Alghero til et utmerket reisemål. Du kan oppleve både et livlig byliv og et avslappende strandliv på én og samme ferie, og det er ikke rart at denne byen har vunnet hjertet til mange reisende. Porta Terra-tårnet og katedralen Santa Maria er et par av severdighetene som bør oppleves for å få et glimt av byens røtter som strekker seg tilbake til nærmere 1000-tallet. Du kan også oppleve resten av Sardinia ved å leie bil eller du kan ta en dagstur med båt til Korsika.

Inne i gamlebyen finner du flere spennende butikker, samt sjarmerende kafeer hvor du kan drikke kaffe og nyte livet i solen. På kveldstid anbefales det å besøke en av byens fine restauranter for å smake ekte italienske retter, og gjerne rusle deg en tur langs bymuren etterpå for å la den deilige maten synke.

Reiseinformasjon for Alghero

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Alghero?

  De fleste foretrekker å tilbringe 7 netter når de besøker Alghero.

 • Hvor mye koster et hotell i Alghero?

  I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 866 kr per natt ved bestilling av hotell i Alghero. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Alghero?

  Hoteller i Alghero er vanligvis billigst i mai. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 38 % i denne perioden.

 • Hvilken dag er den billigste i Alghero?

  Prisene på hotellrom i Alghero vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på onsdag.

 • Hvor mye koster et hostell i Alghero?

  Hosteller i Alghero koster vanligvis en plass omkring 552 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 313 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Alghero.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Alghero?

  En gjennomsnittstemperatur på 10 °C og forventet nedbørsmengde på 68 mm gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Alghero.