Finn billige fly til Jeddah

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 13.12.
ti. 20.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Jeddah flyinnsikt og trender

Se innsikt for Jeddah-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Jeddah?

Den billigste måneden å fly til Jeddah fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 791 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Jeddah i løpet av september, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 911 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Jeddah?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Jeddah 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Jeddah med en gjennomsnittspris på 6 810 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Jeddah

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Jeddah fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Jeddah

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Jeddah

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Jeddah (JED)

Vanligvis er flyvninger til Jeddah fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Jeddah King Abdulaziz Int, som i gjennomsnitt koster 6 810 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL JEDDAH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Jeddah koster i gjennomsnitt kun 5 791 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL JEDDAH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli25 % dyrereDet koster ca. 8 536 kr for flyvninger til Jeddah fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL JEDDAH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril897 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Jeddah fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Jeddah

Fra Norges største flyplass, Oslo Gardermoen, tar det i snitt ti timer og ti minutter å komme seg til Jeddah King Abdulaziz International Airport, som er den travleste i hele Saudi Arabia. Flyr du fra Trondheim vil turen ta 11 timer og 30 minutter, og hvis du flyr fra Tromsø vil du bruke 12 timer og 30 minutter i gjennomsnitt. Det er mulig å fly fra Stavanger Sola, og her vil det i gjennomsnitt ta 12 timer og 45 minutter til Jeddah med et kort stopp i Oslo.

Det er dessverre ingen direktefly til Jeddah eller Saudi Arabia fra Norge, men det er likevel gode forbindelser for reisende som er villig til å fly via store utenlandske flyplasser, som Dubai internasjonale flyplass eller Doha Hamad flyplass i Qatar. Videre er det mange flyreiser for norske reisende som flyr fra Norge via Frankfurt, Amsterdam Schipol, London Heathrow eller Paris Charles de Gaulle. På momondo finner du gode flytilbud og billige billetter for disse strekningene.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Jeddah. Hvis du planlegger å fly til Jeddah, bør du vurdere å bestille flyvninger til Taif flyplass (139 km fra sentrum i Jeddah).


Andre kabinklasser for flyvninger til Jeddah

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Jeddah

Hvilke flyselskaper flyr til Jeddah?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Jeddah

Hvilke flyselskaper flyr til Jeddah?

Pegasus Airlines, Qatar Airways, Turkish Airlines og British Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Jeddah jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Jeddah med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Emirates til Jeddah

I gjennomsnitt går det 27 fly med Emirates til Jeddah hver uke. De fleste av dem flyr fra Dubai Intl til Jeddah, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Emirates til Jeddah. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Emirates til Jeddah som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 6 482 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Emirates er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,4/10 av 134 av brukerne våre.

Flyvninger med Turkish Airlines til Jeddah

Turkish Airlines (8,0/10, 158 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Jeddah, med tilbud fra så lite som 6 231 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 18 Turkish Airlines flyvninger i uken til Jeddah, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Jeddah

Under finner du alle flyplassene i Jeddah sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Jeddah flyplass?

Det finnes flere gode alternativer hvis du skal fra flyplassen og inn mot sentrum av Jeddah. Det er et hurtigtog som forbinder lufthavnen med Jeddahs forretningsdistrikt, Mekka og Medina, og dette er en mye brukt rute blant turister og besøkende som skal videre på den religiøse pilgrimsferden Hajj. Stasjonsområdet er tilknyttet ankomstterminalen, og det er mulig å bestille billetter før du går på toget eller via deres nettsider. Videre er det flere store drosjeselskaper som kjører denne ruten hele dagen, slik at du enkelt kan bestille billetter på flyplassen. Flyplassen tilbyr i tillegg en egen flybuss som kjører mellom lufthavnområdet og Jeddah sentrum med jevne mellomrom. Dette er et billig og enkelt alternativ for den som reiser på budsjett.


Visumkrav for Jeddah

For norske borgere som ønsker å reise til Saudi Arabia og Jeddah, er det krav om et gyldig visum ved avreise. Dette visumet er gyldig i 90 dager, og kan bestilles på nettet via ambassadens hjemmesider. Det er også viktig at passet er gyldig minst seks måneder frem i tid.


Start planleggingen av reisen til Jeddah


De beste tingene å se og gjøre i Jeddah

Jeddah, som er den neste største byen i kongeriket Saudi Arabia, har et variert tilbud til turister som vil oppleve Saudi Arabisk kultur. Et godt utgangspunkt for turen er å starte med et besøk til gamlebyen, som går under navnet Al-Balad på arabisk. Her finner man et yrende byliv med markeder som selger fargerike tekstiler, gull og eksotiske matvarer. I dette området finner man flere tradisjonelle souker, som er den arabiske betegnelsen på markeder. For besøkende er det også verdt å få med seg de unike husene som pryder dette området. Disse er alle bygd i korall, som er blitt hentet fra de nærliggende korallrevene i Røde Havet. Jeddah har flere spennende museer å tilby besøkende, som det anerkjente museet for arkeologi og historie. Her finner man rester etter tidligere bosetninger, og en mengde skulpturer og kunst fra perioden før Islam ble introdusert til området. Dette stedet er verdt å få med seg for alle besøkende, ettersom det byr på lærerik historie, kultur og kunst. Jeddah har flere nyere bygninger og monumenter som bør sjekkes ut. Nede ved strandpromenaden, kjent som Cornichen, finner man den enorme Kong Fahd-fontenen, som er verdens største. Denne fontenen strekker seg flere hundre meter opp i luften, og er et vakkert syn om kvelden når den blir opplyst av flere lyskastere. Like ved finner man det kjente Asfan-slottet med en rik historie som strekker seg flere hundre år tilbake.


Finn fly til andre byer i Saudi Arabia

Jeddah har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Jeddah for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Jeddah, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Jeddah flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.