Hoteller i Uganda

Finn de beste tilbudene på 2 434 hotels i Uganda

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Uganda

Leter du etter en by å besøke i Uganda? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
407 kr - 462 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I UGANDA Kampala 7 % billigere Hoteller i Kampala er de billigste i Uganda med en gjennomsnittspris på kun 406 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I UGANDA Jinja 5 % dyrere Jinja har de dyreste hotellene i Uganda med rom som har en gjennomsnittspris på 462 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I UGANDA Kampala 65 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Kampala enn noen annen by i Uganda

Populære byer i Uganda

Bestill et av de beste tilbudene Uganda som tilbys på disse populære stedene

Uganda reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Uganda

Når er det billigst å besøke Uganda?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Uganda er juni. I gjennomsnitt koster det kun 250 kr per natt i juni. Den dyreste måneden for overnattinger i Uganda er september.

Hvor i Uganda velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Uganda, men størstedelen av de som reiser til Uganda tilbringer mest tid i Kampala.

Hvilken by i Uganda har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 462 kr per natt er Jinja den dyreste byen for hotellovernattinger i Uganda. Gjennomsnittsprisen på 462 kr er ca. 5 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Uganda har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Uganda på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Kampala som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 85 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Kampala normalt på 113 kr per natt.


Populære internasjonale ruter som lander på Uganda

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Fly Oslo til Entebbe
Raskeste flytid
14t 25m
Billigste pris
3 290 kr
Fly Trondheim til Entebbe
Raskeste flytid
37t 05m
Billigste pris
4 774 kr