Finn billige fly til Torino

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Torino (TRN)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Torino

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Torino fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Torino

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Torino

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Milano (MIL)

Vanligvis er flyvninger til Torino fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Milano, som i gjennomsnitt koster 1 226 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Torino koster i gjennomsnitt kun 1 501 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust30 % dyrereDet koster ca. 2 673 kr for flyvninger til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar733 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Torino?

Det anbefales å reise til Torino for å oppleve en spennende storby med aktiviteter for alle og enhver. Det finnes alltid noe å finne på, uansett årstid. Sommeren passer perfekt for deg som vil sole deg ved bassengkanten og spise is på torgene. Du bør imidlertid være obs på at juli-august er høysesong, og det anbefales å booke hotell og flybilletter til Torino i god tid for å sikre deg de beste tilbudene. Hvis du planlegger å nyte den vakre naturen med lange fotturer og sykkelturer i Alpene, anbefales det å fly til Torino om våren eller høsten for å unngå den verste varmen. Vinteren er som regel den beste tiden for å finne billige flybilletter til Torino, særlig i januar-februar. Du må være obs på at prisen kan stige endel i desember og rundt vinterferien når skientusiaster vil nyte fridagene med planker under beina i Alpene.

Hvilken flyvning til Torino er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Torino for 403 kr/person, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Torino. Du kan finne den billigste prisen til Torino fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Torino?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Torino i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 501 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Torino?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Torino. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 062 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Torino?

Ifølge dataene våre er det torsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Torino fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på torsdag, lå på 1 972 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. På den annen side er onsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 530 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Torino?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Torino, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 977 kr. Å fly til Torino om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Torino er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 357 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Torino?

Milano Malpensa flyplass, Genova Cristoforo Colombo flyplass, Milano Linate flyplass, Bergamo Orio Al Serio flyplass eller Parma flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Torino.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Torino?

Milano Linate flyplass har en gjennomsnittspris på 1 543 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Torino. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Citta Di Torino

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Citta Di Torino som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
5. apr.
02:20
Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
07:40
Citta Di Torino
9. apr.
10:20
Citta Di Torino
9t 05m
1 stopp
19:25
Oslo Gardermoen
2 445 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. apr.
02:20
Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
07:40
Citta Di Torino
9. apr.
10:20
Citta Di Torino
20t 30m
2 stopp
06:50
Oslo Gardermoen
2 842 kr
Finn lignende
Alitalia
5. apr.
13:30
Oslo Gardermoen
27t 00m
2 stopp
16:30
Citta Di Torino
9. apr.
02:20
Citta Di Torino
10t 20m
2 stopp
12:40
Oslo Gardermoen
4 967 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. apr.
07:35
Oslo Gardermoen
24t 05m
2 stopp
07:40
Citta Di Torino
9. apr.
10:20
Citta Di Torino
20t 30m
2 stopp
06:50
Oslo Gardermoen
3 364 kr
Finn lignende
KLM
5. apr.
07:50
Oslo Gardermoen
23t 25m
1 stopp
07:15
Citta Di Torino
9. apr.
07:45
Citta Di Torino
23t 20m
1 stopp
07:05
Oslo Gardermoen
2 159 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Torino?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Torino

Lufthansa og Air Dolomiti er et par av flyselskapene du kan velge mellom når du skal fly til Torino. Det tar ca. 4-5 timer fra Oslo/Gardermoen. Du må regne med en mellomlanding på veien, ettersom det ikke er mulig å fly direkte akkurat nå. Det er mulig å booke billige fly til Torino med lavpriskjeder som Ryanair, særlig om du ikke har noe imot å reise fra mindre flyplasser som Sandefjord/Torp.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Torino, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du har mange valgmuligheter for å komme deg inn til sentrum. Det koster ca. 40-50 EUR (400-500 NOK) for taxi. Leiebilselskaper og taxier holder til ved ankomstterminalene, og du kan også bruke kollektivtransport om du heller vil det. Det går både buss og tog fra flyplassen. Det tar ca. 20 minutter med tog til togstasjonen Dora Gtt, og herfra kommer du deg enkelt videre med metro og buss. Du kan også ta Dora Express til Porta Susa på 15 minutter. Det koster ca. 12 EUR (120 NOK) tur-retur med buss fra flyplassen. Bussen bruker 40-45 minutter inn til Porta Susa og Stazione Porta Nuova.


Populære flybilletter til Torino

Finn dine flybilletter til Torino med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Torino
Raskeste flytid
5t 20m
Billigste pris
2 446 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Torino?

Det anbefales å spasere rundt i sentrum for å oppleve de ulike attraksjonene i byen. Torino har dessuten et svært godt kollektivtilbud, både under og over bakkenivå. Busser, trikker og t-baner knyter sammen alle de ulike nabolagene i byen, både på dagtid og om natten. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) for en billett som varer i 90 minutter. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 5 EUR (50 NOK). Billettene må kjøpes på utsalgssteder som for eksempel kiosker og barer, eller du kan kjøpe på en av billettautomatene på metrostasjonene i byen. Du finner dessuten en taxiholdeplass i hvert eneste nabolag.


Kan man reise til Torino uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å fly til Torino om du er norsk statsborger, men du må sørge for at du ikke reiser uten passet ditt lett tilgjengelig. Du er nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt og når du skal reise ut av Italia igjen.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Torino?

Kultur, natur, god mat og drikke, shopping, uteliv sport og aktiviteter – det er nok å finne på i Torino, enten du er ute etter en langhelg med din kjære eller ferie med familien. Den beste måten å utforske byens severdigheter på er å vandre langs gatene og torgene. Du bør også se noen av de fantastiske palassene som for eksempel Palazzo Madama og Palazzo Reale.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Torino er i all sannhet et lite paradis for alle som elsker shopping. Via Roma er den perfekte gaten å begynne handlerunden i. Fortsett deretter til Via Lagrange og Via Carlo Alberto for lekre designerbutikker, mens Via Po er en gate som er full av fortryllende bokbutikker. Du bør også utforske en av markedene. Porta Palazzo er en av de mest populære med veldig mye forskjellige typer varer til salgs i bodene. (Priser sjekket 11/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse