Finn billige fly til Torino

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Torino

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Torino fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Torino

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Torino

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Milano (MIL)

Vanligvis er flyvninger til Torino fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Milano, som i gjennomsnitt koster 1 216 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Torino koster i gjennomsnitt kun 1 489 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust30 % dyrereDet koster ca. 2 651 kr for flyvninger til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar733 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Torino?

Det anbefales å reise til Torino for å oppleve en spennende storby med aktiviteter for alle og enhver. Det finnes alltid noe å finne på, uansett årstid. Sommeren passer perfekt for deg som vil sole deg ved bassengkanten og spise is på torgene. Du bør imidlertid være obs på at juli-august er høysesong, og det anbefales å booke hotell og flybilletter til Torino i god tid for å sikre deg de beste tilbudene. Hvis du planlegger å nyte den vakre naturen med lange fotturer og sykkelturer i Alpene, anbefales det å fly til Torino om våren eller høsten for å unngå den verste varmen. Vinteren er som regel den beste tiden for å finne billige flybilletter til Torino, særlig i januar-februar. Du må være obs på at prisen kan stige endel i desember og rundt vinterferien når skientusiaster vil nyte fridagene med planker under beina i Alpene.

 • Hvilken flyvning til Torino er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Torino for 405 kr/person, noe som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Torino. Du kan finne den billigste prisen til Torino fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Torino?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Torino fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 489 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Torino i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Torino i November er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 489 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Torino?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Torino. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 041 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Torino utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Torino for 1 129 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Torino?

  Cuneo Levaldigi flyplass, Milano Malpensa flyplass, Milano Linate flyplass, Bergamo Orio Al Serio flyplass eller Parma flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Torino.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Torino?

  Milano Linate flyplass har en gjennomsnittspris på 1 549 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Torino. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Torino

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Torino som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
22. jan.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
22t 35m
2 stopp
TRN09:05Citta Di Torino
29. jan.
TRN10:30Citta Di Torino
23t 10m
1 stopp
TRF09:40Oslo Torp Sandefjord
1 129 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
OSL06:00Oslo Gardermoen
21t 00m
2 stopp
TRN03:00Citta Di Torino
29. jan.
TRN05:15Citta Di Torino
10t 45m
1 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen
1 146 kr
Finn lignende
Ryanair
22. jan.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
22t 35m
2 stopp
TRN09:05Citta Di Torino
29. jan.
TRN06:50Citta Di Torino
26t 40m
2 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
1 154 kr
Finn lignende
KLM
22. jan.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
20t 55m
1 stopp
TRN06:10Citta Di Torino
29. jan.
TRN01:20Citta Di Torino
7t 25m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
1 514 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
OSL16:25Oslo Gardermoen
19t 50m
2 stopp
TRN12:15Citta Di Torino
29. jan.
TRN17:15Citta Di Torino
23t 00m
2 stopp
OSL16:15Oslo Gardermoen
1 564 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
OSL03:05Oslo Gardermoen
12t 30m
3 stopp
TRN15:35Citta Di Torino
29. jan.
TRN03:40Citta Di Torino
11t 45m
2 stopp
OSL15:25Oslo Gardermoen
1 982 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Torino

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Torino, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL04:50Oslo Gardermoen
24t 00m
1 stopp
TRN04:50Citta Di Torino
Flere flyselskaper
14. nov.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
16t 25m
1 stopp
TRN04:50Citta Di Torino
Flere flyselskaper
14. nov.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
16t 25m
1 stopp
TRN04:50Citta Di Torino

Hvilke flyselskaper flyr til Torino?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Torino
 • Hvilke flyselskaper flyr til Torino?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Torino fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Lufthansa, KLM, Air France og Brussels Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Torino jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Torino

Under finner du alle flyplassene i Torino sammen med avstanden til sentrum

Du har mange valgmuligheter for å komme deg inn til sentrum. Det koster ca. 40-50 EUR (400-500 NOK) for taxi. Leiebilselskaper og taxier holder til ved ankomstterminalene, og du kan også bruke kollektivtransport om du heller vil det. Det går både buss og tog fra flyplassen. Det tar ca. 20 minutter med tog til togstasjonen Dora Gtt, og herfra kommer du deg enkelt videre med metro og buss. Du kan også ta Dora Express til Porta Susa på 15 minutter. Det koster ca. 12 EUR (120 NOK) tur-retur med buss fra flyplassen. Bussen bruker 40-45 minutter inn til Porta Susa og Stazione Porta Nuova.


Populære flybilletter til Torino

Finn dine flybilletter til Torino med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Torino
Raskeste flytid5t 10m
Billigst pris1 129 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Torino

Det anbefales å spasere rundt i sentrum for å oppleve de ulike attraksjonene i byen. Torino har dessuten et svært godt kollektivtilbud, både under og over bakkenivå. Busser, trikker og t-baner knyter sammen alle de ulike nabolagene i byen, både på dagtid og om natten. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) for en billett som varer i 90 minutter. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 5 EUR (50 NOK). Billettene må kjøpes på utsalgssteder som for eksempel kiosker og barer, eller du kan kjøpe på en av billettautomatene på metrostasjonene i byen. Du finner dessuten en taxiholdeplass i hvert eneste nabolag.


Visumkrav for Torino

Du trenger ikke visum for å fly til Torino om du er norsk statsborger, men du må sørge for at du ikke reiser uten passet ditt lett tilgjengelig. Du er nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt og når du skal reise ut av Italia igjen.


Start planleggingen av reisen til Torino


De beste tingene å se og gjøre i Torino

Hva bør oppleves i Torino?

Kultur, natur, god mat og drikke, shopping, uteliv sport og aktiviteter – det er nok å finne på i Torino, enten du er ute etter en langhelg med din kjære eller ferie med familien. Den beste måten å utforske byens severdigheter på er å vandre langs gatene og torgene. Du bør også se noen av de fantastiske palassene som for eksempel Palazzo Madama og Palazzo Reale.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Torino er i all sannhet et lite paradis for alle som elsker shopping. Via Roma er den perfekte gaten å begynne handlerunden i. Fortsett deretter til Via Lagrange og Via Carlo Alberto for lekre designerbutikker, mens Via Po er en gate som er full av fortryllende bokbutikker. Du bør også utforske en av markedene. Porta Palazzo er en av de mest populære med veldig mye forskjellige typer varer til salgs i bodene.