Finn billige fly til Torino

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Torino

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Torino

Beste pris på enveisbillett

389 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 225 kr

Raskeste flytid

9t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Torino fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 389 kr (Oslo Torp Sandefjord til Citta Di Torino).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Torino fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 225 kr (Oslo Torp Sandefjord til Citta Di Torino).
Den kjappeste flyvningen til Torino fra Norge tar 9t 00m (Oslo Gardermoen til Citta Di Torino).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Torino, deriblant Air France, KLM og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Torino

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Torino fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Torino

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Torino

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Milano (MIL)

Vanligvis er flyvninger til Torino fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Milano, som i gjennomsnitt koster 1 241 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Torino koster i gjennomsnitt kun 1 652 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli60 % dyrereDet koster ca. 3 519 kr for flyvninger til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai556 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i mai enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Torino?

Det anbefales å reise til Torino for å oppleve en spennende storby med aktiviteter for alle og enhver. Det finnes alltid noe å finne på, uansett årstid. Sommeren passer perfekt for deg som vil sole deg ved bassengkanten og spise is på torgene. Du bør imidlertid være obs på at juli-august er høysesong, og det anbefales å booke hotell og flybilletter til Torino i god tid for å sikre deg de beste tilbudene. Hvis du planlegger å nyte den vakre naturen med lange fotturer og sykkelturer i Alpene, anbefales det å fly til Torino om våren eller høsten for å unngå den verste varmen. Vinteren er som regel den beste tiden for å finne billige flybilletter til Torino, særlig i januar-februar. Du må være obs på at prisen kan stige endel i desember og rundt vinterferien når skientusiaster vil nyte fridagene med planker under beina i Alpene.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Torino for 91 kr/person, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Torino. Du kan finne den billigste prisen til Torino fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Torino fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 652 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Torino i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Torino i Januar er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 662 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 16 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Torino. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 195 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Torino utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Torino for 1 225 kr.

Cuneo Levaldigi flyplass, Milano Malpensa flyplass, Genova Cristoforo Colombo flyplass, Milano Linate flyplass eller Bergamo Orio Al Serio flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Torino.

Bergamo Orio Al Serio flyplass har en gjennomsnittspris på 1 702 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Torino. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Torino

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Torino som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
24. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
9t 50m
2 stopp
TRN14:50Citta Di Torino
26. sep.
TRN17:15Citta Di Torino
11t 10m
1 stopp
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
1 225 kr
Finn lignende
Air France
17. sep.
OSL13:30Oslo Gardermoen
5t 30m
1 stopp
TRN19:00Citta Di Torino
21. sep.
TRN06:05Citta Di Torino
13t 10m
1 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
1 633 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. sep.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
11t 45m
1 stopp
TRN05:00Citta Di Torino
26. sep.
TRN17:15Citta Di Torino
11t 10m
1 stopp
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
1 682 kr
Finn lignende
KLM
19. jan.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
20t 55m
1 stopp
TRN06:10Citta Di Torino
25. jan.
TRN01:20Citta Di Torino
7t 25m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
1 691 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. sep.
OSL19:20Oslo Gardermoen
11t 15m
1 stopp
TRN06:35Citta Di Torino
21. sep.
TRN05:55Citta Di Torino
6t 35m
2 stopp
OSL12:30Oslo Gardermoen
1 701 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. aug.
OSL06:05Oslo Gardermoen
9t 35m
1 stopp
TRN15:40Citta Di Torino
31. aug.
TRN17:40Citta Di Torino
12t 50m
1 stopp
OSL06:30Oslo Gardermoen
1 740 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Torino

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Torino, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
21. okt.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
22t 55m
2 stopp
TRN16:40Citta Di Torino
Ryanair
29. okt.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
23t 50m
2 stopp
TRN04:25Citta Di Torino
Wizz Air
29. okt.
TRF17:35Oslo Torp Sandefjord
11t 45m
1 stopp
TRN05:20Citta Di Torino

Hvilke flyselskaper flyr til Torino?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Torino

Hvilke flyselskaper flyr til Torino?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Torino fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Lufthansa, KLM, Air France og Brussels Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Torino jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Air France til Torino

Air France flyr til Torino ca. 12 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Air France, men det er funnet priser helt nede i 2 197 kr fra Oslo Gardermoen til Torino. Air France har fått en score på 7,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med KLM til Torino

KLM flyr til Torino 14 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Torino fra Paris Charles de Gaulle. KLM (score: 7,5, 152 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Torino fra. Den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo til Torino, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 653 kr tur/retur).


Flyplasser nære Torino

Under finner du alle flyplassene i Torino sammen med avstanden til sentrum

Du har mange valgmuligheter for å komme deg inn til sentrum. Det koster ca. 40-50 EUR (400-500 NOK) for taxi. Leiebilselskaper og taxier holder til ved ankomstterminalene, og du kan også bruke kollektivtransport om du heller vil det. Det går både buss og tog fra flyplassen. Det tar ca. 20 minutter med tog til togstasjonen Dora Gtt, og herfra kommer du deg enkelt videre med metro og buss. Du kan også ta Dora Express til Porta Susa på 15 minutter. Det koster ca. 12 EUR (120 NOK) tur-retur med buss fra flyplassen. Bussen bruker 40-45 minutter inn til Porta Susa og Stazione Porta Nuova.


Populære flybilletter til Torino

Finn dine flybilletter til Torino med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Torino
Raskeste flytid8t 00m
Laveste pris807 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Torino

Det anbefales å spasere rundt i sentrum for å oppleve de ulike attraksjonene i byen. Torino har dessuten et svært godt kollektivtilbud, både under og over bakkenivå. Busser, trikker og t-baner knyter sammen alle de ulike nabolagene i byen, både på dagtid og om natten. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) for en billett som varer i 90 minutter. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 5 EUR (50 NOK). Billettene må kjøpes på utsalgssteder som for eksempel kiosker og barer, eller du kan kjøpe på en av billettautomatene på metrostasjonene i byen. Du finner dessuten en taxiholdeplass i hvert eneste nabolag.


Visumkrav for Torino

Du trenger ikke visum for å fly til Torino om du er norsk statsborger, men du må sørge for at du ikke reiser uten passet ditt lett tilgjengelig. Du er nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt og når du skal reise ut av Italia igjen.


Start planleggingen av reisen til Torino


De beste tingene å se og gjøre i Torino

Kultur, natur, god mat og drikke, shopping, uteliv sport og aktiviteter – det er nok å finne på i Torino, enten du er ute etter en langhelg med din kjære eller ferie med familien. Den beste måten å utforske byens severdigheter på er å vandre langs gatene og torgene. Du bør også se noen av de fantastiske palassene som for eksempel Palazzo Madama og Palazzo Reale.

Torino er i all sannhet et lite paradis for alle som elsker shopping. Via Roma er den perfekte gaten å begynne handlerunden i. Fortsett deretter til Via Lagrange og Via Carlo Alberto for lekre designerbutikker, mens Via Po er en gate som er full av fortryllende bokbutikker. Du bør også utforske en av markedene. Porta Palazzo er en av de mest populære med veldig mye forskjellige typer varer til salgs i bodene.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Torino på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Torino som passer deg.

Flyreiser til Torino med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Torino.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Torino flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Torino

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Torino

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.