Finn billige flyvninger til Torino fra 1 799 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 1.12.
fr. 8.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Torino

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Torino

Beste pris på enveisbillett

1 799 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 195 kr

Raskeste flytid

9t 25m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Torino fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 799 kr (Oslo Gardermoen til Citta Di Torino).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Torino fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 195 kr (Oslo Torp Sandefjord til Citta Di Torino).
Den kjappeste flyvningen til Torino fra Norge tar 9t 25m (Oslo Gardermoen til Citta Di Torino).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Torino, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

Torino flyinnsikt og trender

Se innsikt for Torino-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Torino?

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Torino fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 484 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Torino i løpet av oktober, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Torino i Januar er ikke like billige som de i oktober, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 570 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Torino?

Hvor lang tid tar det å fly til Torino?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Torino Du flyr fra. Som eksempel tar det 2t 40m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Milano Malpensa. På den annen side tar det 4t 30m å fly fra Bergen Flesland til Milano Malpensa i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Torino?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 27 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Torino. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 023 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Torino

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Torino fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Torino

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Torino

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Milano (MIL)

Vanligvis er flyvninger til Torino fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Milano, som i gjennomsnitt koster 1 317 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Torino koster i gjennomsnitt kun 2 484 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 3 908 kr for flyvninger til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli446 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Torino

Det anbefales å reise til Torino for å oppleve en spennende storby med aktiviteter for alle og enhver. Det finnes alltid noe å finne på, uansett årstid. Sommeren passer perfekt for deg som vil sole deg ved bassengkanten og spise is på torgene. Du bør imidlertid være obs på at juli-august er høysesong, og det anbefales å booke hotell og flybilletter til Torino i god tid for å sikre deg de beste tilbudene. Hvis du planlegger å nyte den vakre naturen med lange fotturer og sykkelturer i Alpene, anbefales det å fly til Torino om våren eller høsten for å unngå den verste varmen. Vinteren er som regel den beste tiden for å finne billige flybilletter til Torino, særlig i januar-februar. Du må være obs på at prisen kan stige endel i desember og rundt vinterferien når skientusiaster vil nyte fridagene med planker under beina i Alpene.

Hvilken flyvning til Torino er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Torino for 578 kr/person, noe som er 73 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Torino. Du kan finne den billigste prisen til Torino fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Torino?

Cuneo Levaldigi flyplass, Milano Malpensa flyplass, Genova Cristoforo Colombo flyplass, Milano Linate flyplass eller Bergamo Orio Al Serio flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Torino.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Torino?

Bergamo Orio Al Serio flyplass har en gjennomsnittspris på 1 099 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Torino. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Citta Di Torino flyplass fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Citta Di Torino flyplass ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Citta Di Torino flyplass fra flyvninger?

Det er 4 tilbydere fra Citta Di Torino flyplass flyvninger fra og med november 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Citta Di Torino flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Citta Di Torino flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Citta Di Torino flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Citta Di Torino flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Citta Di Torino flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Torino

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Torino som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
22. jan.
TRF06:30Oslo Torp Sandefjord
16t 05m
1 stopp
TRN22:35Citta Di Torino
29. jan.
TRN11:40Citta Di Torino
10t 55m
1 stopp
TRF22:35Oslo Torp Sandefjord
2 195 kr
Finn lignende
Lufthansa
8. apr.
OSL07:25Oslo Gardermoen
9t 05m
1 stopp
TRN16:30Citta Di Torino
14. apr.
TRN10:15Citta Di Torino
22t 45m
1 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
2 206 kr
Finn lignende
Lufthansa
22. jan.
OSL10:00Oslo Gardermoen
12t 55m
2 stopp
TRN22:55Citta Di Torino
29. jan.
TRN14:20Citta Di Torino
9t 25m
1 stopp
OSL23:45Oslo Gardermoen
2 248 kr
Finn lignende
KLM
8. des.
TRF18:10Oslo Torp Sandefjord
4t 25m
1 stopp
TRN22:35Citta Di Torino
13. des.
TRN11:40Citta Di Torino
10t 55m
1 stopp
TRF22:35Oslo Torp Sandefjord
2 430 kr
Finn lignende
Lufthansa
22. jan.
OSL06:05Oslo Gardermoen
6t 30m
1 stopp
TRN12:35Citta Di Torino
29. jan.
TRN10:50Citta Di Torino
12t 55m
1 stopp
OSL23:45Oslo Gardermoen
2 430 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. des.
TRF18:10Oslo Torp Sandefjord
4t 25m
1 stopp
TRN22:35Citta Di Torino
13. des.
TRN14:20Citta Di Torino
8t 15m
2 stopp
TRF22:35Oslo Torp Sandefjord
2 602 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Torino

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Torino, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France, KLM og Wizz Air Malta
KLM
1. jan.
OSL06:30Oslo Gardermoen
16t 05m
1 stopp
TRN22:35Citta Di Torino
1 799 kr
Finn lignende
Wizz Air Malta
1. jan.
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
10t 10m
1 stopp
TRN20:45Citta Di Torino
2 099 kr
Finn lignende
Air France
30. nov.
OSL06:20Oslo Gardermoen
27t 50m
1 stopp
TRN10:10Citta Di Torino
2 206 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Torino

Det anbefales å spasere rundt i sentrum for å oppleve de ulike attraksjonene i byen. Torino har dessuten et svært godt kollektivtilbud, både under og over bakkenivå. Busser, trikker og t-baner knyter sammen alle de ulike nabolagene i byen, både på dagtid og om natten. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) for en billett som varer i 90 minutter. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 5 EUR (50 NOK). Billettene må kjøpes på utsalgssteder som for eksempel kiosker og barer, eller du kan kjøpe på en av billettautomatene på metrostasjonene i byen. Du finner dessuten en taxiholdeplass i hvert eneste nabolag.


Visumkrav for Torino

Du trenger ikke visum for å fly til Torino om du er norsk statsborger, men du må sørge for at du ikke reiser uten passet ditt lett tilgjengelig. Du er nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt og når du skal reise ut av Italia igjen.


De beste tingene å se og gjøre i Torino

Hva bør oppleves i Torino?

Kultur, natur, god mat og drikke, shopping, uteliv sport og aktiviteter – det er nok å finne på i Torino, enten du er ute etter en langhelg med din kjære eller ferie med familien. Den beste måten å utforske byens severdigheter på er å vandre langs gatene og torgene. Du bør også se noen av de fantastiske palassene som for eksempel Palazzo Madama og Palazzo Reale.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Torino er i all sannhet et lite paradis for alle som elsker shopping. Via Roma er den perfekte gaten å begynne handlerunden i. Fortsett deretter til Via Lagrange og Via Carlo Alberto for lekre designerbutikker, mens Via Po er en gate som er full av fortryllende bokbutikker. Du bør også utforske en av markedene. Porta Palazzo er en av de mest populære med veldig mye forskjellige typer varer til salgs i bodene.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Torino?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Torino på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Torino som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Torino med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Torino med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Torino?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Torino.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Torino akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Torino flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Torino på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.