Finn billige fly til Torino

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Torino (TRN)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Torino

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Torino fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Torino

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Torino

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Milano (MIL)

Vanligvis er flyvninger til Torino fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Milano, som i gjennomsnitt koster 1 212 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Torino koster i gjennomsnitt kun 1 483 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust30 % dyrereDet koster ca. 2 642 kr for flyvninger til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TORINO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar733 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Torino fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Torino?

Det anbefales å reise til Torino for å oppleve en spennende storby med aktiviteter for alle og enhver. Det finnes alltid noe å finne på, uansett årstid. Sommeren passer perfekt for deg som vil sole deg ved bassengkanten og spise is på torgene. Du bør imidlertid være obs på at juli-august er høysesong, og det anbefales å booke hotell og flybilletter til Torino i god tid for å sikre deg de beste tilbudene. Hvis du planlegger å nyte den vakre naturen med lange fotturer og sykkelturer i Alpene, anbefales det å fly til Torino om våren eller høsten for å unngå den verste varmen. Vinteren er som regel den beste tiden for å finne billige flybilletter til Torino, særlig i januar-februar. Du må være obs på at prisen kan stige endel i desember og rundt vinterferien når skientusiaster vil nyte fridagene med planker under beina i Alpene.

Hvilken flyvning til Torino er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Torino for 404 kr/person, noe som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Torino. Du kan finne den billigste prisen til Torino fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Torino?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Torino fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 483 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Torino i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Torino i November er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 483 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Torino?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Torino. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 038 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Torino utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Torino for 1 175 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Torino?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Torino fra Norge en torsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på torsdag for så lite som 1 958 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Flyvninger fra Norge til Torino på en onsdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 510 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Torino?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Torino på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 889 kr. Flyvninger på kvelden er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 2 493 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Torino?

Cuneo Levaldigi flyplass, Milano Malpensa flyplass, Genova Cristoforo Colombo flyplass, Milano Linate flyplass eller Bergamo Orio Al Serio flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Torino.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Torino?

Milano Linate flyplass har en gjennomsnittspris på 1 543 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Torino. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Citta Di Torino

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Citta Di Torino som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. jun.
OSL02:30Oslo Gardermoen
4t 45m
1 stopp
TRN07:15Citta Di Torino
20. jun.
TRN13:20Citta Di Torino
5t 55m
1 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
1 508 kr
Finn lignende
KLM
24. sep.
TRF11:40Oslo Torp Sandefjord
6t 30m
2 stopp
TRN18:10Citta Di Torino
30. sep.
TRN02:20Citta Di Torino
6t 10m
2 stopp
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
1 683 kr
Finn lignende
KLM
8. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
7t 45m
1 stopp
TRN18:10Citta Di Torino
15. jul.
TRN02:20Citta Di Torino
6t 10m
2 stopp
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
1 517 kr
Finn lignende
KLM
8. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
7t 45m
1 stopp
TRN18:10Citta Di Torino
15. jul.
TRN02:20Citta Di Torino
6t 10m
2 stopp
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
1 542 kr
Finn lignende
KLM
8. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
7t 45m
1 stopp
TRN18:10Citta Di Torino
15. jul.
TRN02:20Citta Di Torino
7t 35m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
1 600 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jul.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
15t 20m
3 stopp
TRN03:30Citta Di Torino
15. jul.
TRN06:15Citta Di Torino
10t 10m
2 stopp
TRF16:25Oslo Torp Sandefjord
1 300 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Torino?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Torino

Lufthansa og Air Dolomiti er et par av flyselskapene du kan velge mellom når du skal fly til Torino. Det tar ca. 4-5 timer fra Oslo/Gardermoen. Du må regne med en mellomlanding på veien, ettersom det ikke er mulig å fly direkte akkurat nå. Det er mulig å booke billige fly til Torino med lavpriskjeder som Ryanair, særlig om du ikke har noe imot å reise fra mindre flyplasser som Sandefjord/Torp.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Torino, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du har mange valgmuligheter for å komme deg inn til sentrum. Det koster ca. 40-50 EUR (400-500 NOK) for taxi. Leiebilselskaper og taxier holder til ved ankomstterminalene, og du kan også bruke kollektivtransport om du heller vil det. Det går både buss og tog fra flyplassen. Det tar ca. 20 minutter med tog til togstasjonen Dora Gtt, og herfra kommer du deg enkelt videre med metro og buss. Du kan også ta Dora Express til Porta Susa på 15 minutter. Det koster ca. 12 EUR (120 NOK) tur-retur med buss fra flyplassen. Bussen bruker 40-45 minutter inn til Porta Susa og Stazione Porta Nuova.


Populære flybilletter til Torino

Finn dine flybilletter til Torino med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Torino
Raskeste flytid
5t 00m
Billigste pris
1 175 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Torino?

Det anbefales å spasere rundt i sentrum for å oppleve de ulike attraksjonene i byen. Torino har dessuten et svært godt kollektivtilbud, både under og over bakkenivå. Busser, trikker og t-baner knyter sammen alle de ulike nabolagene i byen, både på dagtid og om natten. Det koster 1-2 EUR (10-20 NOK) for en billett som varer i 90 minutter. Det er også mulig å kjøpe et dagspass for 5 EUR (50 NOK). Billettene må kjøpes på utsalgssteder som for eksempel kiosker og barer, eller du kan kjøpe på en av billettautomatene på metrostasjonene i byen. Du finner dessuten en taxiholdeplass i hvert eneste nabolag.


Kan man reise til Torino uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å fly til Torino om du er norsk statsborger, men du må sørge for at du ikke reiser uten passet ditt lett tilgjengelig. Du er nødt til å vise frem passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt og når du skal reise ut av Italia igjen.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Torino?

Kultur, natur, god mat og drikke, shopping, uteliv sport og aktiviteter – det er nok å finne på i Torino, enten du er ute etter en langhelg med din kjære eller ferie med familien. Den beste måten å utforske byens severdigheter på er å vandre langs gatene og torgene. Du bør også se noen av de fantastiske palassene som for eksempel Palazzo Madama og Palazzo Reale.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Torino er i all sannhet et lite paradis for alle som elsker shopping. Via Roma er den perfekte gaten å begynne handlerunden i. Fortsett deretter til Via Lagrange og Via Carlo Alberto for lekre designerbutikker, mens Via Po er en gate som er full av fortryllende bokbutikker. Du bør også utforske en av markedene. Porta Palazzo er en av de mest populære med veldig mye forskjellige typer varer til salgs i bodene. (Priser sjekket 11/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse