Finn billige fly til Granada

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Granada

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Granada

Beste pris på enveisbillett

875 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 529 kr

Raskeste flytid

5t 50m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Granada fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 875 kr (Oslo Gardermoen til Granada).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Granada fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 529 kr (Oslo Gardermoen til Granada).
Den kjappeste flyvningen til Granada fra Norge tar 5t 50m (Oslo Gardermoen til Granada).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Granada, deriblant Iberia og Vueling.

De billigste flyvningene til flyplassene i Granada

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Granada fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Granada

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Granada

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Malaga (AGP)

Vanligvis er flyvninger til Granada fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Malaga, som i gjennomsnitt koster 1 634 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GRANADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars40 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Granada koster i gjennomsnitt kun 1 750 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GRANADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli52 % dyrereDet koster ca. 4 433 kr for flyvninger til Granada fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GRANADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril700 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Granada fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Granada?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen har du en reisetid på omtrent 6 timer til Federico García Lorca Granada-Jaén lufthavn, som ligger helt sør i Spania. Denne flygningen er via Madrid Barajas lufthavn. Fra Bergen Flesland kan du komme deg raskt til Granada lufthavn på rundt 7 timer, og fra Stavanger Sola tar det i overkant av 7 timer frem til Granada i Spania. Om du heller reiser fra Trondheim og Værnes lufthavn, så vil det ta nesten 8 timer helt frem. Fra Bodø vil du i bruke cirka 8 timer og 30 minutter frem til Granada. Flygninger fra Tromsø, med mellomlandinger i Oslo og Barcelona, tar nærmere 9 timer. Gjennom momondo finner du flere gode flytilbud og billige flybilletter til destinasjoner over hele verden.

Granada lufthavn har gode forbindelser til en rekke spanske byer, som for eksempel Madrid, Barcelona, Bilbao og Valencia, noe som gjør det enkelt å komme seg til byen fra Norge. Herfra finnes det direktefly til både Madrid, Valencia og Barcelona flere ganger i uken, med ulike flyselskap, noe som gjør turen fra norske flyplasser svært enkel. Granada har gode forbindelser til de fleste større spanske byene flere ganger i uken, slik at både inn- og utreise er smidig. Fra byer som Barcelona og Madrid kommer du deg også lettere videre til mindre norske flyplasser, med en hurtig mellomlanding ved Oslo lufthavn Gardermoen.

Brukere som har bestilt reiser til Granada fra Nador fant flyvninger som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Granada. Du kan finne den billigste prisen til Granada fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Granada fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 750 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Granada i mars, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 135 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Granada. Hvis du planlegger å fly til Granada, bør du vurdere å bestille flyvninger til Malaga flyplass (97 km fra sentrum i Granada), eller Almeria flyplass (115 km fra sentrum i Granada).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Granada, er vanligvis Granada flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 961 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Granada

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Granada som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
20t 30m
2 stopp
GRX07:00Granada
21. nov.
GRX17:25Granada
17t 10m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
1 529 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL04:10Oslo Gardermoen
12t 35m
1 stopp
GRX16:45Granada
21. nov.
GRX17:25Granada
17t 10m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
1 635 kr
Finn lignende
Vueling
5. okt.
OSL17:20Oslo Gardermoen
11t 35m
1 stopp
GRX04:55Granada
12. okt.
GRX18:45Granada
11t 45m
1 stopp
OSL06:30Oslo Gardermoen
1 683 kr
Finn lignende
Vueling
5. okt.
OSL17:20Oslo Gardermoen
11t 35m
1 stopp
GRX04:55Granada
12. okt.
GRX18:45Granada
11t 45m
1 stopp
OSL06:30Oslo Gardermoen
1 770 kr
Finn lignende
Vueling
26. sep.
OSL12:35Oslo Gardermoen
16t 20m
1 stopp
GRX04:55Granada
3. okt.
GRX18:45Granada
11t 35m
1 stopp
OSL06:20Oslo Gardermoen
2 231 kr
Finn lignende
Vueling
7. sep.
OSL17:05Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
GRX04:50Granada
14. sep.
GRX05:30Granada
11t 10m
1 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
2 385 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Granada

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Granada, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Iberia og Vueling
Iberia
26. des.
OSL10:00Oslo Gardermoen
5t 50m
1 stopp
GRX15:50Granada
Vueling
4. okt.
OSL07:00Oslo Gardermoen
7t 00m
1 stopp
GRX14:00Granada
1 000 kr
Finn lignende
Vueling
23. sep.
OSL07:10Oslo Gardermoen
11t 00m
1 stopp
GRX18:10Granada
3 251 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Granada?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Granada

Hvilke flyselskaper flyr til Granada?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Granada from Norge are Iberia, Vueling and Norwegian. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Vueling til Granada

Vueling har ca. 21 flyvninger til Granada i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Barcelona-El Prat, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Vueling, kostet 2 288 kr (Oslo Gardermoen til Granada). Brukere har gitt de en score på Vueling 8,0/10 basert på 125 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Iberia til Granada

Priser for fly med Iberia til Granada kan koste fra så lite som 1 831 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 21 flyene som Iberia flyr til Granada i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Iberia til Granada, koster fra Barcelona-El Prat. Iberia har fått en score på 7,0/10 av momondo-brukere basert på totalt 290 vurdering.


Flyplasser nære Granada

Under finner du alle flyplassene i Granada sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Granada lufthavn?

Du finner flere transportmuligheter ved Granada lufthavn, slik som buss og taxi. Flybussen kjører regelmessig mellom flyplassen og sentrum av Granada, noe som gjør dette til et praktisk og billig alternativ. Du kan enten kjøpe billett ved terminalområdet eller reservere et sete på forhånd. Ved ankomst finner du også flere ventende drosjer som tar deg inn til sentrum av byen på en effektiv og billig måte. For deg som foretrekker leiebil, så finnes det ulike tilbydere ved flyplassen, slik at du raskt og enkelt kommer deg avsted.


Populære flybilletter til Granada

Finn dine flybilletter til Granada med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Granada
Raskeste flytid11t 35m
Laveste pris1 770 kr

Visumkrav for Granada

Norske borgere har ikke behov for visum ved innreise til Granada og Spania, men ta med et gyldig pass uansett, selv om begge landene tilhører Schengen-området.


Start planleggingen av reisen til Granada


De beste tingene å se og gjøre i Granada

Granada har et rikt utvalg av severdigheter og attraksjoner for alle typer turister, enten du reiser på budsjett eller vil nyte noen dager med luksus. Det beste startstedet for turister som kommer til Granada er verdenskjente Alhambra, som er et enormt forsvarsverk bygget av det nordafrikanske kalifatet som kontrollerte store deler av Spania. Dette storslåtte området inneholder vakre hager, templer, palasser med mer, og her kan du enkelt bruke en hel dag. Det anbefales å starte besøket til Alhambra tidlig om morgenen, ettersom det ofte blir svært folksomt og varmt senere på dagen. Du finner billetter til Alhambra ved billettkontoret utenfor det store komplekset. Ettersom Alhambra ligger på toppen av åsene nord for sentrum av byen, så er det fint mulig å ta beina fatt og vandre ned de bratte bakkene til sentrum. Her finner du den storslåtte Granada-katedralen, som ble bygget på 1500-tallet for å symbolisere at spanske styrker hadde tatt tilbake kontrollen fra kalifatets ledere. Denne katedralen er rikt utsmykket, og bør oppleves av alle besøkende. Like utenfor finner du også Plaza Isabel la Catolica, som er et minnesmerke dedikert til den daværende dronning Isabel av Spania som regjerte på Christopher Columbus sin tid. Dette minnesmerket er verdt å få med seg, med den store statuen og den tilhørende fontenen midt på plassen.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Granada på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Granada som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Granada som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Granada.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Granada. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Granada

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Granada

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.